2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sibelim varsın yamuk kaynasın nefesini etkilemeyecekse. yamuk olursa estetik oluverir biraz büyüyünce. ama şimdi bence gerek yok anestezi almasına. yani ben olsam öyle yapardım. akıl vermiş gibi olmayayım canım. sen üzme kendini yeter ki.

sibel ya simdi aklıma geldi sen 18 yas diyince.) hay kafama

bende kuçukken dusmusum burnumda deviasyon yani kemik egriligi olusmus hangi dusmem sonucu oldugu bilinmiyor ama kuçukken dusme sonucu denmisti birkaç kez aralıklaral dr a gittik hepsi 18 yasından sonra yapılır ameliyat dendi ve ben 2003 yılında yani 25 yasında falan ameliyat ol dum hem burun kemik egriligi duzeltildi hem genizeti hem burun etim vardı onlar alındı çok dah araht geçirdim enkotu ihtimal ilerde kendisi olmak isterse oluryani

PERVİN ana kız bir içim su gibisiniz maşallah..gözümüz gönlümüz açıldı gerçekten..Ece prensese yedirdiklerin güzel annelik iç güdüsü neler üretebiliyor tereyağle ekmek ve blendır süper fikir..
İREMCE hoş geldin bebeğinden uzak kalmak zor olsa gerek..(
SEÇİL sünnet işiniz şimdiden hayılı olsun ..evrimin düşünceleriyle aynı benimkilerde..sizin kolay ve rahat geçer inşallah..
ELİF neva maşallah herşeyden azda olsa tüketebiliyor bu çok iyi sevdiği yemeklerinin kalorisini artıma yoluna gidebilirsin..Pervinin tereyağlı ekmeği güzel bir fikir..birde bizdeki artılar aptamil içmesi..
EVRİM tozluğun hayırlı olsun mini eteğinle yakıcaksın yani..bu arada onlar gerimi moda olmuş dışardan hiç haberim yok bea..kuzy paşada çoraplarını güle güle eskitsin..
TAZE annenlen yaşadıkların yıpratıcı ama sonunu yinede güzele bağlamışsınız..:))
NURİŞ sürüş keyfin daim olsun..Eşinin gelememesine üzüldüm.kayınvalidenlere teoyu vermemekte iyi etmişsin..
ÖZLEM özde nasıl oldu ?
FATMA yiğit yakışıklı olucak maşallah..çok sevimli bir çocuk..
DAMLA hojam evde baya bi değişiklikmi söz konus acaba?mini sandalyeye geçmeyeceksin değilmi..
GÜLİZ Alperene maşallah ne güzel konuşmak çok önemli kendini ifade etmeye başladımı çocuklar zorluklar yarıya iniyor..
Misafir olaya krizlik yani..böyle insanlara ne denir bilemedim şimdi..Alpellaya bişey bulaşmamıştır umarım..
BUKET cimcime ve sende ciclerinizi güle güle giyin..
PİNKY GÜLİ evde extra iş çıktığı için ve kısıtlandığın için zor geliyor sanırım.((

oyyy yerim ben bu guzel surat kuzy yi yaa massallah saclar harika olmuss kız suratı burunmus sanki arkası kız olcak desem dogurmayı dusunurmusun evrimm :)

elifçim vitamin kullanıyomusun?? ben bi ara topikte vitamin sormuştum minadex i önermişti evrim bu vitamin nehirde çok iştah açtı ve kilo aldı.beslenme düzenimizin yaklaşık aynı ama akşam yemeğinden sonra açıkıyo gibi geliyo bana muhallebi veya meyve veriyorum.muhallebi bence süte göre daha tok tutar ve kilo yapar. gece acıkırsa süt veriyorum ama bisküvi veya muhallebi ekliyorum içine(akşam yememişse muhallebiyi sütün içine ekleyip gece uyurken biberonla veriyorum)

arada ekranı kapatmak durumunda kaldığım için okuyup okuyup yazıyorum
seçil hayırlı olsun sünnete karar vermişsin
nurdan senin adına çok sevindim nasıl özlemişsindir teo yu şimdi beraber güzel vakit geçirisiniz inşallah eşinede çok gemiş olsun..

süper giriş ayça hiç farketmedim dönüp baktım yani :)))
fotolar süper ya ben bu kotlu bebeklere bayılıyorum annem nehire giydirmiyo hiç rahat yürüyemez diye kotlarımda küçüldü biraz yeni almam lazım

evet canım aynen öyle.. ama bizim dr. isterseniz yapayım yinede dedi ama ben kalsın dedim daha çok küçük bakalım zaman ne gösterecek.... hakımızda hayırlısı...

Sibeeeeeeel çok geçmiş olsun, kıyamam ona inşallah bişey olmaz..

Tusii demiycem ben tontiniş Kuzy'e bayıldım. Yemiyor ve hala tontiş ya nasıl iş bu.. Çok tatlı ama yaa. Mıncık mıncık mıncırmak geliyor insanın içinden

Çünkü bende de Gülinin Rüzgarla inanılmaz güzel bir fotosu var, gözler mavi ışıl ışıl. Ama buraya koyamadım başı açık diye..O yüzden dikkat ettim, normalde farketmezdim bile..

Rüzgar sünnet mi oluyo, olduda bitti maşallah olur umarım bir an önce..Biz 7 yaşı bekleyenlerden olucaz bu gidişle..

Şu an işteyim. Henüz bir yoğunluk yok. İnternetim bağlanmadı arkadaşın bilgisayarından yazıyorum. Bakıcı da buldum, bayramdan sonra başlayacak. Görünüş olarak içime sindi ama ne olur bilinmez tabi. 3 çocuk bakmış. Hepsinde de doğuma yakın başlamış , 3 ay annelere yardım etmiş sonra 3-4 kreş yaşlarına kadar bakmış.
1 ay falan kayınvalidemle ortak bakacaklar, Ruzy alışsın diye...Bakalım nolcak...

Uzun uzun sizi okumak üzere, şimdilik öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…