arkasındayız canım araştırıyoruz bakalım inşalah bi çare buluruz((
arkadaşlar neva 5-6 aydır aynı kiloda hatta klo bile verdi.mama,kaşık maması falan yemiyor.kahvalt(yumurta,peynir,reçel,zeytin,ekmek),ara öğün meyve,öğlen yemeği( nadiren bir iki kaşık çorba,börek,pilav,makarna,köfte,),akşam yemeği ( sevdiği birşey varsa ondan ya da eserse bizim yediklerimizden) fena yemiyor bana göre.yatmadan önce süt ve evde yaptığım bisküviler.
aynı durumda olan var mı? varsa doktorunuz ne diyor.bizim ki ayına göre normal.boyu da iyi dedi.ama bu kadar zamandr kil almaması düşüdürüyor beni.belki mama falan yeseydi alırdı.ama ben istemiyorum,çaresiz kaldığımda sütüm çok azaldığında vermiştim almadı asla.
sibel ya simdi aklıma geldi sen 18 yas diyince.) hay kafama
bende kuçukken dusmusum burnumda deviasyon yani kemik egriligi olusmus hangi dusmem sonucu oldugu bilinmiyor ama kuçukken dusme sonucu denmisti birkaç kez aralıklaral dr a gittik hepsi 18 yasından sonra yapılır ameliyat dendi ve ben 2003 yılında yani 25 yasında falan ameliyat ol dum hem burun kemik egriligi duzeltildi hem genizeti hem burun etim vardı onlar alındı çok dah araht geçirdim enkotu ihtimal ilerde kendisi olmak isterse oluryani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?