esra güli avucunda ne dağıtıyor size :)
ayca simdi farkettim bende e edit de gitmis nası yapabilirim bilgisi fikri olan acillllll offffselammmmmm,
Esraaa, Gülinin saçları görünüyor ya, kızmasın canım ya...
Nasıl bir giriş yaptım ama...
Rüzgar sünnet mi oluyo, olduda bitti maşallah olur umarım bir an önce..Biz 7 yaşı bekleyenlerden olucaz bu gidişle..
Şu an işteyim. Henüz bir yoğunluk yok. İnternetim bağlanmadı arkadaşın bilgisayarından yazıyorum. Bakıcı da buldum, bayramdan sonra başlayacak. Görünüş olarak içime sindi ama ne olur bilinmez tabi. 3 çocuk bakmış. Hepsinde de doğuma yakın başlamış , 3 ay annelere yardım etmiş sonra 3-4 kreş yaşlarına kadar bakmış.
1 ay falan kayınvalidemle ortak bakacaklar, Ruzy alışsın diye...Bakalım nolcak...
Uzun uzun sizi okumak üzere, şimdilik öpüyorum...
süper giriş ayça hiç farketmedim dönüp baktım yani :)))
fotolar süper ya ben bu kotlu bebeklere bayılıyorum annem nehire giydirmiyo hiç rahat yürüyemez diye kotlarımda küçüldü biraz yeni almam lazım
ben göremedim dikkatli bakınca gördüm,karanlıda kalıyor zaten esra.
bu arada bu ece çok güzel kız olacak.surat doğuştan makyajlı gibi maşallah.
esra benim de günahım çok alsana biraz benden de sol yanum hafiflesin:)
O Tusi ye de söyleyecek söz bulamıyorum , Maşallah.
77 numara bir öpücük alabilir miyim?
oyyy yerim ben bu guzel surat kuzy yi yaa massallah saclar harika olmuss kız suratı burunmus sanki arkası kız olcak desem dogurmayı dusunurmusun evrimm :)
bulusmadan beri bir turlu ayarlayıp yollayamadıgımb irkaç resim
Sibeeeeeeel çok geçmiş olsun, kıyamam ona inşallah bişey olmaz..
Tusii demiycem ben tontiniş Kuzy'e bayıldım. Yemiyor ve hala tontiş ya nasıl iş bu.. Çok tatlı ama yaa. Mıncık mıncık mıncırmak geliyor insanın içinden
sibelcim çok geçmiş olsun, seline çok üzüldüm. Allah beterinden korusun, inşallah önemli bir şey yoktur.
evrim maşallah kuzeye çok şeker, Allah nazarlardan saklasın,
esra ece'ye bittim, çok güzel ve çok şeker hepsine koca bir
kuzye bıttım bıttımm helede o lacı kırmızlı pozuna 1000 masallahhh cok yakısıklı melegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?