2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esra güli avucunda ne dağıtıyor size :)

kurra numaralarını gun sirası yapmak içinn

selammmmmm,
Esraaa, Gülinin saçları görünüyor ya, kızmasın canım ya...

Nasıl bir giriş yaptım ama...
ayca simdi farkettim bende e edit de gitmis nası yapabilirim bilgisi fikri olan acillllll offff

ben çocuklara baktım arka plan hiç dikkatimi cekmemisti bilee

kuzey çok şeker görünüyor maşallah.saçlar da kıvrılmış sanki.
tozluğu öğrendim sayenizde.bizim öğrencilr de giyoyor ondan.

ben gidip neva'ya krep yapayım.sütten de,bisküvili süttende bıktı.pervinin tarifi yemedi.öğle yemeğini de yememiş.meme meme diye bana sardı.şimdi uyuyor gideyim krep yapayım ne yapayım.günü gününe uymuyor.ısrar yok teklif var.çorba da yapayım belki yer.kabak yemeği ve dolma da var erik hoşafı da..hangisini yerse artık.yani hep çeşit oluyor ama yemiyor.

sibl canım çoook üzüldüm.keni başıma gelse perişan olurdum.Allah yardımcın olsun.Allah beterinden saklasın

kendi mesajımı kotu icerik olarak bildirdim bakalım kaldırılacakmı of ya basima agrı girdiiii nerden ekledimm

guli tum gunahlar benim boynuma desem olurmu acaba off

Son düzenleme:
geç gelen buluşma fotoları da harika gerçekten.

seda valla doktora götürüp soracağım artık.içim rahat etsin bari.bu ne yaaa..boşuna endişeleniyorum gibi de geliyor.sağlığı,gelişimi iyi,,ne bileyim işte.sürekli kaşıkla yemekle oynayıp döküp saçmak istiyor bu yüzden ağlıyor.veriyorum eline yese keşke.ekmek yemeye bayılıyor kuru kuru.

elif kaçar.stratejik planlama işleri var mutfakda.tüp bitti.am doğalgaz açılacak bugün yarın.tüpü değiştirsem ne zaman kullanacağım.küçük tüple idare artık

ben göremedim dikkatli bakınca gördüm,karanlıda kalıyor zaten esra.
bu arada bu ece çok güzel kız olacak.surat doğuştan makyajlı gibi maşallah.

esra benim de günahım çok alsana biraz benden de sol yanum hafiflesin:)

gozun aydın canım nasıl gidiyor is hayatı ruzy ye ozlemin vs ? alıstınmı

çok yumusak bu kot canım mothercare dan alıyoum kotları gayet ince ve yumusak oluyor ordakiler

ya içim rahatladı biraz olsun sen yazınca. karanlık ve cidden dikkatten kaçabilir ve ortu varmıs gibi de duruyor çok belli degil yinede kotu içerik yaptım , yazdım oraya
yonetime mesaj attım kaldırınd iye ay ne gerildim yaa offf.

ben sebep oldugumgunah varsa diye onlardan bahsettim uyanık arkadasım :))

mothercare bakıyım pahalı oluyo gerçi ama arada ucuzda çıkıyo mavide görmüştüm kalındı baya 50 tlydi pahalı geldi

indirimde almıstım ben o ince kot ustunun beyaz bluzu ve tunik i vardı 30 tl idi mesela takip edince bulabilirsin belki ince yumusak kot

şu tickerımı değitiricem ama link yok 57.4 oldum. bir iki kilo daha versem 36 beden pantolonlarıma rahat sığıcam..

esrakonun fotosunu kimse alıntı yapmasın bagyanlar..
hani şu benm görundugum.

ya ben gerçekten küçük masa olayına doğru gidiyormuyum ne güliz ve derya inanamıyorum kendime.

salondaki masayı mutfağa aldım öğlen, biraz büyük oldu. bide ikeadan küçük masalara baktım. renkli olanlar plastik ve çok güzel, ahşaplarda doğal ve hoş. namanınnn gidişim fena....

gülizimm alperen bıdır bıdır konuşup bide üstüne tekil çoğul ayırıyosa valla fena, ben anlamamışım. bugün salak günümdeyim demekki. masalara dalışımda pek hayra alamet değil ya:))))

seline çok çok çok geçmiş olsun. hala tüylerim diken diken. allah beterinden korumuş çok şükür.

sibelcim çok geçmiş olsun, seline çok üzüldüm. Allah beterinden korusun, inşallah önemli bir şey yoktur.

evrim maşallah kuzeye çok şeker, Allah nazarlardan saklasın,

esra ece'ye bittim, çok güzel ve çok şeker hepsine koca bir

O Tusi ye de söyleyecek söz bulamıyorum , Maşallah.
77 numara bir öpücük alabilir miyim?

:)) olur olur neden olmasın

oyyy yerim ben bu guzel surat kuzy yi yaa massallah saclar harika olmuss kız suratı burunmus sanki arkası kız olcak desem dogurmayı dusunurmusun evrimm :)

tesekkur ederıs Esra teyzesi.. siz kaşındığınızı düşünüyor musunuz peki :))) düşünüyor musunuz hıı?? dusunuyor musunuz?? :))

bulusmadan beri bir turlu ayarlayıp yollayamadıgımb irkaç resim

goreydık.. yorumlardık :)

fotograf hılesı dıyeyım ben sana.. gece de yatarken serum baglıyorum ona.. ondan ole tizesi :))

tesekkur ederım..

Sibelcimm cok buyuk gecmiş olsun.görünmez kaza işte
operasyona gerek kendı kendını kaynatır inşallah.Allah beterınden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…