Tusinin fotolara bayıldım.saçları neguzel uzamıs, maşşalah cok güzel bebeğim
ne cok kaynatmıssınız.gecmiş yapamıyorum kuzum uyandı
gece uykusuna yattı dıe sevınırken uyandı,iyimi.
8de uyuyan Şevval,gece uykusuna dalması gerekırken 9da uyanırsa bırdaha gece kacda uuyur.bu denklemı kim çözer akannehir
patetesi yoğurtla hiç denememiştim. ve karnıbaharı da. denemek lazım artık kış geliyor malum. seçeneğimiz kısıtlanıyor ne yazık ki..tazem hergun etlı corba ıcmesı super masallahh ıstahına hastayın dorugun..
elıfım nevanında dolma borek yemesı super..ece hepsinden tadımlık yer gecer bırer ıssırık ondan ogun olarak vermıorum
fatma bende patatesı yogurduna katıorum az tuzve zeytınyag hatta erısteyıde katıorum osekıl.. sutlu patatesı denesem dıodum oda guzel oluyp demekkı
bıde karnıbaharı besamal sosla yediriorum ıcıne peynırde katıp tavsıye ederım
ooo hadi şimdiden hayırlı yolculuklar nurdancım. kavuşacaksın yavruna allahın izniyle ne güzel. hasret gider bol bol kokla öp..persembe ucak biletimi aldim oglumu gorucem dort gun butun zamani onunla geciricem, cok heyecanliyim, cabucak gecse..cookk ozledim, yazik babasi cok uzgun gelemedi diye, cok heves etmistik..
CECIL hayirlisi olsun , insallah atlatirsiniz, ben kiyamam kesin 7 yasini bekliycem birde ikinciye gore ayarlicaz iste..o zmaana kadar teknoloci gelisir belki..
korkuttu beni de söylediklerin evrim. biz de önümüzdeki yaz düşünüyorduk ama napsak büyüyünce mi yaptırsak ki off yaa..Secılım, derdım, lokal anestezı yapılırken, cocukları kımsenın tanımadıgı bır suru doktorun hemsırenın ya da anne babanın harıcınde bırılerının onu zorla tutmaya calısması.. bu da cocukta travmaya neden oluyor.. kalkmak ıstıyor, bır yakınını ıstıyor ama kımse musade etmıyor ona.. neredeyse 15 dakıka zorla tutulmaya calsııyor, halıyle bu da cocugun bellegınde cıddı bır travmaya neden oluyor.. ıstemıyorum.. dusundukce annesel ıcgudulerım hayır dıyor bana.. yoksa ben hepınızden once kararlıydım.. genel anestezıden de korkuyorum.. ama lokal seklı asla yaptırmam.. orası kesın. Kıyamam onun kendını guvensız bır ortamda bırakıldıgını hıssetmesıne.
teşekkürler gülizcim.pervin çok yakışmış saçların, bal kızınla şahanesiniz.
yiğit kuşta cok tatlı çook
bence böyle konuşması çok hoş canım ya niye endişelendiniz ki. bence zeki olacağının göstergesi..günaydın, güzel bir hafta olsun...
bizden haberler ile başlayalım. uzun zamandır pedagog ile bir görüşme ayarlamaya calışıyorduk cumartesi haber geldi gittik. alperen konuşma konusunda epey farklı. acaba sorun mu var diye düşündürüyodu bizi. mesela bi yerden zıplıyoruz alperen hiç öğretilmediği halde atladık diyor. başta bize öyle geliyor sandık ama çekmeceyi açıyor mesela kapadım diyor. mesela camdan bakarken saksağan kuşları cok bizim bahçede. aa sakğana bak falan dedik. ertesi gün kuşu görüp saksan dedi. ama normalde cümle falan kuramıyor. iki kelime yan yana kullanıyor sadece. (baba appa, anne mama gibi) böyle olunca bize garip gelmeye başladı. doktora anlattık eşimle. 2 yaşından önce test yapamayız dedi. ama kelimeleri coğul ve tekil kullanmaya calışması iyi bişey merak etmeyin dedi. sevgi taarruzlarına tam gaz devam nasıl davranıyosanız öyle devam edin dedi. mutlu cocuk demek beynin iki kat daha fazla çalışması demek dedi. sakın inatlaşmayın kendine zarar verecekler dışında serbest bırakın karışmayın dedi. evde karıştıracağı alan büyük olsun dedi.
biz öyle endişelendik ki eşimle haftalardır paylaşmak istemedim netleştirmeden. gelişiminde bir gariplik mi var acaba diye. kadın bize güldü millet papağan suyu içiriyor konuşsun diye, siz de neredeyse ağzını bantlayacak duruma gelmiş psikolojiniz dedi.
benim de bayramdan önce üçüncü seansım olacak esracım. benim de aynen dediğin gibi ilkinde acımamıştı ikinci de çok acıdı. bağırdım hatta bikini bölgesinde hafiften. şimdi ücüncüden korkuyorum yani. senin tüm vücut heralde ne güzel. ben sadece koltuk altı ve bikini gidiyorum.cumartesi lazer epilasyonun ikinci seansına gittim
ben yazmıstımya çok kolay agdanın onda bir acısı vs diye sozlerimi toplayıp geri alıyorum:)
ilk seans diye dusuk doz yapmıslar bunda dozu artırdılar allahım yani yok boyle birsey hos islem bittigi an aletin cildime teması bittigi an birsey yok sızlama vs asla yok ama kıvrana kıvrana durdum yapım anlarında. ama yinede kararlıyım herseye dger de kalan 18 seans beni dusunduryor daha 2 tanesi bittdayanacagım 14-15 ay sonra hepsinden kurtulmus olacagım bu umutla deger sanırım :) gitmeyi dusunen bana bulusmadada soranlara duyrulur acılı bir islem kolay degil :)
güzel bir kitaptır eminim. ben bu adamı severim zaten. bi aralar denk gelince bakıyordum. keşke olsa elimde bu kitap..Hamarat hatunlara bir önerim var. Ben geçen hafta Oktay Ustanın bir kitabını aldım. Kitabın adı Oktay Usta ile Çay saati. Hamurişleri, pasta ve kekler, tartlar, salatalar ve ikramlıklar diye alt bölümleri var.
Şimdiye kadar elde hamur açmayı hiç denememiştim ama dün akşam bir börek yapayım dedim, vaar yaaa pastane börekleri benimkinin yanında gariban kalır. Üçlü örgü şeklinde (hani paskalya çöreği gibi) üç ayrı hamuru açıp birine acılı salçalı sos, diğerine zeytin ezmesi, üçüncüye de peynir koyuyorsun.her birini rulo yapıp, bu ruloları saç örgüsü gibi örüp fırına veriyorsun. Hayatta yapamam derdim, valla yaptım. Bir de pastane poğaçası denedim. Daha önce yaptıklarım soğuduktan sonra sertleşirdi ama bu üç gün durdu hala yumoş yumoş pamuk gibiydi. Macera kitabı okur gibi kitap her boşluğumda elimde. Şimdiye dek oktay ustanın hangi tarifini denediysem beni utandırmadı. (tam da reklam gibi oldu) Ama sizinle de paylaşayım istedim. Yeni şeyler deneyip başarılı oldukça çok hoşuma gidiyor.
Kitabın kağak resmini de ekliyorum.
[/url][/IMG]
Hamiş: Ben özdilekten 9,90 na aldım, kampanya var. Kitapçılarda 18 e satılıyor.
allah korumuş resmen canım yaa.. ne acımıştır kıyamam ben. ben kaynayacağını düşünüyorum ve inş da sorunsuz bi şekilde kaynayacak. sıkma canını. bu yaşlarda iyileşmeler çok daha kolay oluyor bilirsin.ben geldim kötü bi hafta sonu geçirdik....
cuma akşamı eve gittim 18.15 gibi eşimde benden 5-10 dk. önce gitmiş genelde selin beni kapıda karşılardı ben zile basınca ama o akşam karşılamadı... direkt mutfağa baktım yok oturma odasına gitim babasının kucağında duruyor sevmek için kucağıma alayım dedim burnunun üstü yara olmuş kanamış açık bi yara var ve kenarları mosmor annem ağlamış yüzü gözü kıpkırmızı olmuş dedim noldu annem başladı daha çok ağlamaya düşmüş... ben tabi şok oldum o manzarayı görünce bende başladım ağlamaya... mutfak dolabında duran fırın tepsilerini çıkartıp oymuyor selin içlerine oturuyor falan yine onları çıkartıp oynuyormuş annemde bulaşık makinesini boşaltıyormuş birden selin halıya takılmış ve fırın tepsisinin sivri yerine yani kenarına burnunu vurmuş ağlamış falan bu olay 5,5 gibi falan olmuş işte ben 45 dk. sonra eve geldim hemen acile gittik devlet hastanesinin acili zaten tek bi dr. oluyor baktı birşey yok gibi ama yinede röntgen çekelim dedi birşey olurmu zararı varmı röntgenin dedim herşeyin olduğu gibi bununda bi zararı var dedi uçacaktım o an dr. un üstüne... neyse röntgen odasına girdik babaannesiyle babası girdiler ben giremedim bile çok kötü ağladı eşim kucağında tuttu selini yan şekilde burnunun filmini çektiler 5 dtk. içinde çıktı dr. baktı burnunda bizde gördük zaten burun kemiğinde çok küçük bi kırık var mercimek tanesinden küçük çok az dedi ben buna birşey yapamam kbb ye gösterin acildede bu pratisyen hekimden başka dr. yok... ben tabi ağlamaktan helak oldum kırık deyince.... eve geldik eskişehire dr. için randevu almaya çalıştık cumatesi günü için hiçbir hastaneye bulamadık en son çare artık buradaki kbb ye bugün için randevu bulduk götürdük yeni bi bayan dr. gelmiş buradaki dr. ları pek beğenmiyorum ama mecbur kaldık.. filme baktı dedi daha çok küçük 15. aylık bana kalırsa gerek yok ama yinede kararı size bırakıyorum eğer burnunun yamuk olmasını istemiyorsanız genel anesteziyle uyutup ameliyat yapalım dedi..... dedim yok daha çok küçük selin yapamam ona buna kıyamam... eksiki artısı ne yani ne olur bu ameliyatı olmasa tek sorun burunun kemiğinin yamuk kaynamasımı olacak. evet dedi dedim tamam yamuk kalsın daha çok küçük biraz büyüsün genç kız olsun ozaman yaptırırız dedim ok. dedi dr. nasıl isterseniz. zaten o yamukluk hemen ortaya çıkmaz dedi zaman alır dedi.. peki dedim nefes almasında yada ne bilim başka bi sorun olurmu dedim ileriye doğru çıkabilir dedi... böyle işte kötü bi hafta sonu geçirdik..... bunca olana karşı metanetli yavrum çok fazla ağlamadı acı eşiği cidden maşallah çok yüksek.... biz gözleine altına falan morluklar gelir diyorduk ama şükür öyle olmadı morluk sadece çarptığı yerdeydi 2 gündür azaldı artık geçti denecek kadar sadece kabuğu kaldı burnunun üstünde...... rabbim daha beterinden korusun ya tepsiye burnu yerine gözü gelseydi ne yapardık allahım korudu.....
maşallah tatlı tusiye. özellikle sarı tişörtlü olan resme bittim ben.Tusi den esintiler..
teşekkürler derya. bayram öncesi ankarada buluşma işine sen ne dersin ?FATMA yiğit yakışıklı olucak maşallah..çok sevimli bir çocuk..
(
basımıza bı kac kere geldı.. hayra alamet degıl.. orası kesın :)) bız boyle durumlarda Ozy ıle bırrbırımızı öpüp tebrık edıyoruz, helalleşiyorus.. sız de yapın, ıyı gelıyor
yaa buarada kızım kayyu hastası oldu.hanı varya kel bı cocuk.normelde tv fazla izletmıyorum
yanı acıksa bıle sevdıgı reklam varsa izlerdı okadar
arada babyeinstai ni kısa kısa okadar.neyse gecen dedım Hakana degısık bıse indir Şevvale .
oda gıtmıs kayyu getirmiş.anam nerden actık cocuk müptela oldu.kumandayı getırıp kıyamet kopartıyo acalım dıe
resmen ızlerken pür dıkkat
5 gundur bu şekıl.nasıl unutturcaz bılemedık
aklına gelınce dıkatını dagıtıyorum oynuyoruz falan ama unutmuyor yıne gelıyo aklına
böle gıderse tv yı bu odadan bı sürelıgıne kaldırcam diom Hakana gülüyo bana:))
şaka bı yanada n'apcaz bılemedım
yaa buarada kızım kayyu hastası oldu.hanı varya kel bı cocuk.normelde tv fazla izletmıyorum
yanı acıksa bıle sevdıgı reklam varsa izlerdı okadar
arada babyeinstai ni kısa kısa okadar.neyse gecen dedım Hakana degısık bıse indir Şevvale .
oda gıtmıs kayyu getirmiş.anam nerden actık cocuk müptela oldu.kumandayı getırıp kıyamet kopartıyo acalım dıe
resmen ızlerken pür dıkkat
5 gundur bu şekıl.nasıl unutturcaz bılemedık
aklına gelınce dıkatını dagıtıyorum oynuyoruz falan ama unutmuyor yıne gelıyo aklına
böle gıderse tv yı bu odadan bı sürelıgıne kaldırcam diom Hakana gülüyo bana:))
şaka bı yanada n'apcaz bılemedım
ne cok kaynatmıssınız.gecmiş yapamıyorum kuzum uyandı
gece uykusuna yattı dıe sevınırken uyandı,iyimi.
8de uyuyan Şevval,gece uykusuna dalması gerekırken 9da uyanırsa bırdaha gece kacda uuyur.bu denklemı kim çözer akannehir
kaydirigubbakcemile3 Bizimkide oyuncağını aldırdı çakmaymış dia da satılıyordu o da hasta hiç çizgi filmini izletmedim ama bücürükte kasanın oraya koymuşlar bu kel kafalı çocuklardan Özde artık ezberlemiş ne aman gitsek labirent gibi yoldan gidip onları bulup heyecanla bana gösteriyor.. Şarkı söyleyip dansediyor falan ama daha almadım her istediğini alsak iflas ederiz 20 lira falandı o da :bbo: Ama şu gerçek kedi gibi oyuncaklar vr ya onlardan ciddi ciddi düşünüyorum kedi hastası resmen televizyonda görse ağlıyor bana ver diye kaydirigubbakcemile3
Selam millet yollarin fatihigeldi:))surus testi yaptik 8_10 arasi, ama bugun kendimi astim, gece gece nisantasi taksim, sariyer dolandik, buarada hoca sen takil ben mac dinliyim dedi, besiktas kayseri maci acik radyoda buarada:))neyse biara hadi karsiya gecelim dedi biz donduk, bi 50 M SONRA DUURR dedi, bizim OGS yok geri gel dedi, hoonnkk dedim nasil yani geri gel yan yola kadar gecemeyiz karsiya dedi, gece gece, yan kavsaga donmek icin geri geeldim arkadan araba gelir falan, adrenalin:)) gece gece istanbulu fetheettik, tam kurs, kornaya basip olmadik sollamalar yapip hatta geri gidip ayni anda arabada mac dinliyerek sanirim beni istanbul trafigine adapte ediyor:)) yarin test var, bu seferde arabayio vermezse dovucem..
12de uyur aynı denklemı dun cozdum de:)
Pervın ınsan neden sureklı acıkma hissi duyar.. mide ıskembe oldugu ıcın mı?? NE DERSIN?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?