2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ne cok kaynatmıssınız.gecmiş yapamıyorum kuzum uyandı
gece uykusuna yattı dıe sevınırken uyandı,iyimi.
8de uyuyan Şevval,gece uykusuna dalması gerekırken 9da uyanırsa bırdaha gece kacda uuyur.bu denklemı kim çözer akannehir

basımıza bı kac kere geldı.. hayra alamet degıl.. orası kesın :)) bız boyle durumlarda Ozy ıle bırrbırımızı öpüp tebrık edıyoruz, helalleşiyorus.. sız de yapın, ıyı gelıyor

Son düzenleme:
patetesi yoğurtla hiç denememiştim. ve karnıbaharı da. denemek lazım artık kış geliyor malum. seçeneğimiz kısıtlanıyor ne yazık ki..
ooo hadi şimdiden hayırlı yolculuklar nurdancım. kavuşacaksın yavruna allahın izniyle ne güzel. hasret gider bol bol kokla öp..
korkuttu beni de söylediklerin evrim. biz de önümüzdeki yaz düşünüyorduk ama napsak büyüyünce mi yaptırsak ki off yaa..
pervin çok yakışmış saçların, bal kızınla şahanesiniz.

yiğit kuşta cok tatlı çook
teşekkürler gülizcim.
bence böyle konuşması çok hoş canım ya niye endişelendiniz ki. bence zeki olacağının göstergesi..
benim de bayramdan önce üçüncü seansım olacak esracım. benim de aynen dediğin gibi ilkinde acımamıştı ikinci de çok acıdı. bağırdım hatta bikini bölgesinde hafiften. şimdi ücüncüden korkuyorum yani. senin tüm vücut heralde ne güzel. ben sadece koltuk altı ve bikini gidiyorum.
güzel bir kitaptır eminim. ben bu adamı severim zaten. bi aralar denk gelince bakıyordum. keşke olsa elimde bu kitap..
allah korumuş resmen canım yaa.. ne acımıştır kıyamam ben. ben kaynayacağını düşünüyorum ve inş da sorunsuz bi şekilde kaynayacak. sıkma canını. bu yaşlarda iyileşmeler çok daha kolay oluyor bilirsin.
Tusi den esintiler..

maşallah tatlı tusiye. özellikle sarı tişörtlü olan resme bittim ben.
FATMA yiğit yakışıklı olucak maşallah..çok sevimli bir çocuk..
(
teşekkürler derya. bayram öncesi ankarada buluşma işine sen ne dersin ?
yerde birseye bakıyor sandık ama meger uyumus :))

maşallah eceye. her zamanki gibi çok tatlı tüm fotolarda. uyumuş ya inanmıyorum maşallah..

bugün öldüm bittim ya resmen. sekiz saat ders anlattım+tenefüslerde ve öğle arasında nöbetçiydim+çıkışta iki buçuk saat bir toplantımız oldu. oğluşumu çok az gördüm. çıktığımda uyuyordu. gelince yemek yedim. azcık dinlendim. şimdi de yiğit uyudu. nefret ediyorum bu kadar yoğun olduğum ve yiğite bu kadar az zaman ayırdığım bu günlerden!!

basımıza bı kac kere geldı.. hayra alamet degıl.. orası kesın :)) bız boyle durumlarda Ozy ıle bırrbırımızı öpüp tebrık edıyoruz, helalleşiyorus.. sız de yapın, ıyı gelıyor

kaydirigubbakcemile3 ölemı yapalım dersin.bızde idmanlıyız bu konuda aslında ama uzun zamandır yapmamıstı böle.
aslında uzun zamandır 8de de gece uıykusuna yatmamıstı.bıze gunde 1 kere uyumak yaramıyor bunu bıkez daha anlamıs oldum

yaa buarada kızım kayyu hastası oldu.hanı varya kel bı cocuk.normelde tv fazla izletmıyorum
yanı acıksa bıle sevdıgı reklam varsa izlerdı okadar
arada babyeinstai ni kısa kısa okadar.neyse gecen dedım Hakana degısık bıse indir Şevvale .
oda gıtmıs kayyu getirmiş.anam nerden actık cocuk müptela oldu.kumandayı getırıp kıyamet kopartıyo acalım dıe
resmen ızlerken pür dıkkat
5 gundur bu şekıl.nasıl unutturcaz bılemedık
aklına gelınce dıkatını dagıtıyorum oynuyoruz falan ama unutmuyor yıne gelıyo aklına
böle gıderse tv yı bu odadan bı sürelıgıne kaldırcam diom Hakana gülüyo bana:))
şaka bı yanada n'apcaz bılemedım

Selam a.s.
Biz daha iyiyiz sanki geceleri ve sabahları az daha kötüyüz ama asist denen şurup balgamı cidden iyi söktürüyor...
Sibel çok geçmiş olsun prensesime ya kıyamam Eşinin o tanıdığı doktor ne diyecek bakalım...
Gülizim ben o cır cır konuşan Alpellayı ham yaparım bir ara video koysan Maşallah Neva çok tatlı abla diyordu ısıracaksın o olacak face te gördüm :)) Sizin misafirlerde amma genişmiş
Esrako Ecoş çok tatlı o Ada nın olduğu fotolarda günden kalma mı? Diğer fotoğraflarıda kaçırdık ya ! (
Evrim bebek burger Tusi nin köfte yanaklarından ısırır.. Parmaklarını patates kızartması niyetine kıtır kıtır yerim :)) Cicilerinizde hayırlı olsun giyince bir foto bekleriz artık...
Ayça çok mutlu gördüm seni hep mutlu ol alıştın galiba ortama... Bakıcında anlattığın kadarıyla gayet deneyimli biri.. Allah iyi insanları çıkarsın hep karşımıza...
Fatma cidden zor... Ben orayı atlamışım Yiğit e kim bakıyor? Sana tavır yapıyor mu geç gelince?
Nurdan sürüş testin için tebrikler.. Eşine geçmiş olsun aksilikler bir türlü peşini bırakmadı... Eşinin ailesinin kuyrukalrı tutuştu tabii... Önce ağzından çıkan kelimelere dikkat edeceklerdi koca insanlar... Sen onların torunlarının annesinin haddini bileceklerdi... Neyse siz mutluolun gerisi boş.. Teoyla bol bol koklaşın hasret giderin :1hug:
Pervin bende o uyduruk şeyleri çok sevdim Özde için yani :))
Çeçil umarım Ruzy atlatır bir an önce ağrısız sızısız... Cidden erkek olmanın dezavantajından biri...
Damla Hocam cidden ne yaptınız ya? Eşyalar Deniz e göre mi ayarlanıyor? :uhm:
Belma bu ne ya cidden kınıyorum bende seni bugün 100 gr vereceğim diye anam ağladı bacaklarımı kaldırırken titriyordu sen mayalı poğaçalar falan ohh yarasın cokacimcoook
Seda da hava atıyor 36 beden pantolona girecekmiş :)) Rüyamda görsem inanmam imalat hatası derim
Miniş senden naber? Hangidağda kurt öldü buradasın diyeceğim ama senden farklı değilim delikafadulden
Derya sen nasılsın? Biz iyiyiz :)

Ne demek napıcam.. ısletıceksın tabıkı de.. hele kı yenı yenı brı seylerı sevmeye, ılgı gostermeye baslayan bı cocuga yapılır mı bu yaa.. :)) ay ne acımasızsın Tuba :)) ızlet cocuga ne olacak.. Kuzey her aksam gece bahcesını ıslıyor, oyle kıyamet falan kopmuyor ama cok severek ızledıgını bıldııgmız ıcın bız acıyoruz, o an cok mutlu oldugunu gorunce bız de cok mutlu oluyoruz. bı duyan olsa evlılık programı muptelası falan sanacak :))

kaydirigubbakcemile3 Bizimkide oyuncağını aldırdı çakmaymış dia da satılıyordu o da hasta hiç çizgi filmini izletmedim ama bücürükte kasanın oraya koymuşlar bu kel kafalı çocuklardan Özde artık ezberlemiş ne aman gitsek labirent gibi yoldan gidip onları bulup heyecanla bana gösteriyor.. Şarkı söyleyip dansediyor falan ama daha almadım her istediğini alsak iflas ederiz 20 lira falandı o da :bbo: Ama şu gerçek kedi gibi oyuncaklar vr ya onlardan ciddi ciddi düşünüyorum kedi hastası resmen televizyonda görse ağlıyor bana ver diye kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Selam millet yollarin fatihigeldi:))surus testi yaptik 8_10 arasi, ama bugun kendimi astim, gece gece nisantasi taksim, sariyer dolandik, buarada hoca sen takil ben mac dinliyim dedi, besiktas kayseri maci acik radyoda buarada:))neyse biara hadi karsiya gecelim dedi biz donduk, bi 50 M SONRA DUURR dedi, bizim OGS yok geri gel dedi, hoonnkk dedim nasil yani geri gel yan yola kadar gecemeyiz karsiya dedi, gece gece, yan kavsaga donmek icin geri geeldim arkadan araba gelir falan, adrenalin:)) gece gece istanbulu fetheettik, tam kurs, kornaya basip olmadik sollamalar yapip hatta geri gidip ayni anda arabada mac dinliyerek sanirim beni istanbul trafigine adapte ediyor:)) yarin test var, bu seferde arabayio vermezse dovucem..

Tüh kaçırdım fotoları..

Ece yi önlüksüz gördüm deermişim..(kızma Esra.:))))..saçlar uzamış toplanmış çok şeker olmuş..bebeklikten çıkmış artık..

DAMLA hocam banada 2.5 yasina kadar ananem bakmis aydinda annemler izmirde iki haftada bir gidip gelmisler..kader heralde..

BELMAcim Tibet yeni bir ise basliyor haftaya, diger sirketle hukuki surec devam ediyor artik sendika araciligiyla..

tusiii YERIIM SENI MASALLAH COK TATLISIN

ECOS ne gzel gulmussss, munzur sey..

ESRAKO off gecen ev arkadasiylada konustuk dehset aciyomus oda yaptiriyormus..

ya o kedı gıbı oyuncaga bız de baktık.. fıyatı 150 lıra.. gıttık yakından baktık.. ole ahım şahım bır sey degıl.. yanı o kadar para vermeye degecek bır oyuncak degıl,gozler sensörlü, senı gorunce hareket edıyor, ıkı hareketı var.. arkadasımız onun kopegını almıs kızına.. yok dıyor,, bı foka yaramıyor o kadar. aklında olsun.. zaten gercek bı kedı alsan daha ucuz :)))

döv bacım döv.. yakısır :)) e gerıye bısı kalmamıs, gerı gerı gıtmeler falan.. masalllahh :)

Pervın ınsan neden sureklı acıkma hissi duyar.. mide ıskembe oldugu ıcın mı?? NE DERSIN?

Aynen bu sorunun cevabını bilen varsa bende çok merak ediyorum ya! 5 i bir yerde çay demledim onu içeceğim az sonra bilmiyorumkismile
Sağol Evrim oyuncak için tavsiyelerine kulak vreceğim daha az fonksiyonlusu var 30 a ondan mı alsam? Canlı kedi işi zor be kuzum Özde ye ve kendime zor bakarken başka bir canlı zor bakamam yazık olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…