Aynen bu sorunun cevabını bilen varsa bende çok merak ediyorum ya! 5 i bir yerde çay demledim onu içeceğim az sonra bilmiyorumkismile
Sağol Evrim oyuncak için tavsiyelerine kulak vreceğim daha az fonksiyonlusu var 30 a ondan mı alsam? Canlı kedi işi zor be kuzumÖzde ye ve kendime zor bakarken başka bir canlı zor bakamam yazık olur...
tum sozlerıne katılıyorum.. kedi işine de.. oyuncak ısıne de.. aclık ısıne de.. katım katım katıldım sana kuzu.
canım çok geçmiş olsun.. bencede bekleme kararınız doğru olmuş ilerde gerek duyarsanız yaptırırsınız..ben geldim kötü bi hafta sonu geçirdik....
cuma akşamı eve gittim 18.15 gibi eşimde benden 5-10 dk. önce gitmiş genelde selin beni kapıda karşılardı ben zile basınca ama o akşam karşılamadı... direkt mutfağa baktım yok oturma odasına gitim babasının kucağında duruyor sevmek için kucağıma alayım dedim burnunun üstü yara olmuş kanamış açık bi yara var ve kenarları mosmor annem ağlamış yüzü gözü kıpkırmızı olmuş dedim noldu annem başladı daha çok ağlamaya düşmüş... ben tabi şok oldum o manzarayı görünce bende başladım ağlamaya... mutfak dolabında duran fırın tepsilerini çıkartıp oymuyor selin içlerine oturuyor falan yine onları çıkartıp oynuyormuş annemde bulaşık makinesini boşaltıyormuş birden selin halıya takılmış ve fırın tepsisinin sivri yerine yani kenarına burnunu vurmuş ağlamış falan bu olay 5,5 gibi falan olmuş işte ben 45 dk. sonra eve geldim hemen acile gittik devlet hastanesinin acili zaten tek bi dr. oluyor baktı birşey yok gibi ama yinede röntgen çekelim dedi birşey olurmu zararı varmı röntgenin dedim herşeyin olduğu gibi bununda bi zararı var dedi uçacaktım o an dr. un üstüne... neyse röntgen odasına girdik babaannesiyle babası girdiler ben giremedim bile çok kötü ağladı eşim kucağında tuttu selini yan şekilde burnunun filmini çektiler 5 dtk. içinde çıktı dr. baktı burnunda bizde gördük zaten burun kemiğinde çok küçük bi kırık var mercimek tanesinden küçük çok az dedi ben buna birşey yapamam kbb ye gösterin acildede bu pratisyen hekimden başka dr. yok... ben tabi ağlamaktan helak oldum kırık deyince.... eve geldik eskişehire dr. için randevu almaya çalıştık cumatesi günü için hiçbir hastaneye bulamadık en son çare artık buradaki kbb ye bugün için randevu bulduk götürdük yeni bi bayan dr. gelmiş buradaki dr. ları pek beğenmiyorum ama mecbur kaldık.. filme baktı dedi daha çok küçük 15. aylık bana kalırsa gerek yok ama yinede kararı size bırakıyorum eğer burnunun yamuk olmasını istemiyorsanız genel anesteziyle uyutup ameliyat yapalım dedi..... dedim yok daha çok küçük selin yapamam ona buna kıyamam... eksiki artısı ne yani ne olur bu ameliyatı olmasa tek sorun burunun kemiğinin yamuk kaynamasımı olacak. evet dedi dedim tamam yamuk kalsın daha çok küçük biraz büyüsün genç kız olsun ozaman yaptırırız dedim ok. dedi dr. nasıl isterseniz. zaten o yamukluk hemen ortaya çıkmaz dedi zaman alır dedi.. peki dedim nefes almasında yada ne bilim başka bi sorun olurmu dedim ileriye doğru çıkabilir dedi... böyle işte kötü bi hafta sonu geçirdik..... bunca olana karşı metanetli yavrum çok fazla ağlamadı acı eşiği cidden maşallah çok yüksek.... biz gözleine altına falan morluklar gelir diyorduk ama şükür öyle olmadı morluk sadece çarptığı yerdeydi 2 gündür azaldı artık geçti denecek kadar sadece kabuğu kaldı burnunun üstünde...... rabbim daha beterinden korusun ya tepsiye burnu yerine gözü gelseydi ne yapardık allahım korudu.....
ben görmedim buluşma fotolarını kaldırılmış demekki..kendi mesajımı kotu icerik olarak bildirdim bakalım kaldırılacakmı of ya basima agrı girdiiii nerden ekledimm
guli tum gunahlar benim boynuma desem olurmu acaba off
bende oku oku aklımda bitek özlem bide tazem kaldı.
ilaç vermiyorum denize,sadece ateşi 38 dereceyi geçerse calpol dedi. oda olmadı daha çok şükür.
tazemlede annelerimiz benziyor ya, ben konuşmuyorum 1 haftadır off dedim yeter dedim. dinlenmem lazım beynen. babam arıyor annen üzülüyor diye. benimde sınırım var. sende yorulduğun yerde dur bence. tamam de bırak. daha fazlası gerçekten yıpratıyor.... off terlikler banyoya kapatmalar bile aynı ya. yazın çok çarpıştık biz aylarca aynı evde hep beraber. kardeşlerim bunların hiçbirini yaşamadı halada benim yaşadıklarımı yaşamıyorlar. garip dimi. onlar hep dışardalar, sabah uyanıp hımmm bugün nereye gitsek acaba diye ikisi plan yapıyor. bende ise önce işlerimizi bitirelim sonra vaktimiz kalırsa .... gezelim ki kalmazdı zaten. biz neyse büyüdükde önemliş olan nokta yaşadıklarımıızn çocuklarımıza nasıl yansıyacağı. çünkü her tutumda yaşadıklarımızdan izler olacak. bu konuda dikkatli olmak gerek diye düşünüyorum. sadece biz değil hepimiz için geçerli. tabi ne yaşadıysak onu yaşatıcaz diye genel bir kural yok...
burcu üzülmüşsün, elif cok güzel açıklamış, belki bu k ez faydalı olur. annen hatasını anlar gerekli açıklamaları yapmışsın sen. doruk ta cok tatlı face ten gördüm paşayı
Of son kısımda gözlerim doldu valla. İyi ki yazmışsın canım, kafamızı öptüğün falan yok. Çocuklar kreş çağına gelene kadar biraz sıkıntı yaşayacağız. Dün eşimle didomu gezdirmeye özdileğe gittik. Sinemanın önünde bir süre kilitlendik, gidebilir miyiz, annemler çocuğa bakar mı, yine ilk yarı bitmeden onlar kapıda biter mi, velhasıl ağzımızın suyu aka aka afişlere bakıp vazgeçtik. Evde internette bir film bulup izleriz dedik. İşlerine gelmedi mi herşey bahane oluyor. Ama bir kreşe başladı mı sen de çok rahatlayacaksın.
Kayınvalidem de "başlayın wc eğitimine, bir lazımlık al" diyor. yaklaşık 3 haftadır kakasını yapınca ya da altını açmamızı istediğinde kaka diyor. Ama bence wc eğitimi için daha erken. Senin gibi 18 aydan sonra düşünüyorum. Sömetr tatilinde birkaç deneme yapabilirim. Çocuğun kendini daha fazla ifade etmesini bekliyorum. Sadece kaka demesi yeterli değil. Sıkıştığını anlaması ve bunu ifade etmesi gerek. Bazen wc.ye girdiğimde kapıyı açık bırakıyorum, çişim geldi kızım çiş yapıcam diyorum o da bana bakıp gülüyor ciss diye sesimi taklit etmeye çalışıyor. Biraz tuvalet fikrine alışması, oranın ne işe yaradığı anlaması için bunu uygulayacağım sonra yavaş yavaş onu oturtacağım. Önce çiş yapması için değil sadece klozette bir süre oturması için koyacağım (o arada yaparsa yapar). Ama lazımlık alıp almama konusunda kararsızım. Wc üzerine oturtulan aparatlardan alıcam, ona alışsın hiç lazımlığı evde dolaştırmayayım diyorum.
belmacım bal agır gelıo mıdesıne bal kattıgım geceler mızır mızır uyumuo ondan vermıorum sımdılık canım..ya hamaratlıgınada hasta oldum
vaktım yok ece cok yoruo yemeklerı zor yapıorum yoksa neler yapıcamda
taze annene haksızlık etme bebeim ıyı kotu 1 sene baktı kendı ısteyerek bakması ayrı zorakı bakması ayrı . ıste annede olsa babaannede olsa kafaları kaldırmıo canları ıstedıgınde sevmek ıstıolar
DAMLA hocam banada 2.5 yasina kadar ananem bakmis aydinda annemler izmirde iki haftada bir gidip gelmisler..kader heralde..
BELMAcim Tibet yeni bir ise basliyor haftaya, diger sirketle hukuki surec devam ediyor artik sendika araciligiyla..
Selam millet yollarin fatihigeldi:))surus testi yaptik 8_10 arasi, ama bugun kendimi astim, gece gece nisantasi taksim, sariyer dolandik, buarada hoca sen takil ben mac dinliyim dedi, besiktas kayseri maci acik radyoda buarada:))neyse biara hadi karsiya gecelim dedi biz donduk, bi 50 M SONRA DUURR dedi, bizim OGS yok geri gel dedi, hoonnkk dedim nasil yani geri gel yan yola kadar gecemeyiz karsiya dedi, gece gece, yan kavsaga donmek icin geri geeldim arkadan araba gelir falan, adrenalin:)) gece gece istanbulu fetheettik, tam kurs, kornaya basip olmadik sollamalar yapip hatta geri gidip ayni anda arabada mac dinliyerek sanirim beni istanbul trafigine adapte ediyor:)) yarin test var, bu seferde arabayio vermezse dovucem..
ben geldim kötü bi hafta sonu geçirdik....
.....
yerde birseye bakıyor sandık ama meger uyumus :))
Tusi den esintiler..
ne ceti.. ne gurubu.. naman nallahım.. nırde bunlar??
WC eğitimini nasıl vereceğiz yaa, Doruk da başladı ee falan demeye. Ben de çişe giderken yanıma alıyorum, zaten kapıyı yumrukluyor almazsam. Lazımlıksız mümkün mü? Bir de arada sırada kakasını gösteriyorum, alışsın diye. .
Ecede kocaman olmuss maşşalah.benım ilk ilgimi cekenler hep saclar olyuor nedense :)) sacları cok güzell :))
yaa buarada kızım kayyu hastası oldu.hanı varya kel bı cocuk.normelde tv fazla izletmıyorum
yanı acıksa bıle sevdıgı reklam varsa izlerdı okadar
arada babyeinstai ni kısa kısa okadar.neyse gecen dedım Hakana degısık bıse indir Şevvale .
oda gıtmıs kayyu getirmiş.anam nerden actık cocuk müptela oldu.kumandayı getırıp kıyamet kopartıyo acalım dıe
resmen ızlerken pür dıkkat
5 gundur bu şekıl.nasıl unutturcaz bılemedık
aklına gelınce dıkatını dagıtıyorum oynuyoruz falan ama unutmuyor yıne gelıyo aklına
böle gıderse tv yı bu odadan bı sürelıgıne kaldırcam diom Hakana gülüyo bana:))
şaka bı yanada n'apcaz bılemedım
Selam a.s.
Biz daha iyiyiz sanki geceleri ve sabahları az daha kötüyüz ama asist denen şurup balgamı cidden iyi söktürüyor...
hatası derim
Miniş senden naber? Hangidağda kurt öldü buradasın diyeceğim ama senden farklı değilim delikafadulden
Derya sen nasılsın? Biz iyiyiz :)
Selam millet yollarin fatihigeldi:))surus testi yaptik 8_10 arasi, ama bugun kendimi astim, gece gece nisantasi taksim, sariyer dolandik, buarada hoca sen takil ben mac dinliyim dedi, besiktas kayseri maci acik radyoda buarada:))neyse biara hadi karsiya gecelim dedi biz donduk, bi 50 M SONRA DUURR dedi, bizim OGS yok geri gel dedi, hoonnkk dedim nasil yani geri gel yan yola kadar gecemeyiz karsiya dedi, gece gece, yan kavsaga donmek icin geri geeldim arkadan araba gelir falan, adrenalin:)) gece gece istanbulu fetheettik, tam kurs, kornaya basip olmadik sollamalar yapip hatta geri gidip ayni anda arabada mac dinliyerek sanirim beni istanbul trafigine adapte ediyor:)) yarin test var, bu seferde arabayio vermezse dovucem..
askolsun kızarmıyım sana hiçç. evet suratın tombikligi azalıyor sanırım yuz suzuluyor genc kız olacak insallah secil teyzesi :)Tüh kaçırdım fotoları..
Ece yi önlüksüz gördüm deermişim..(kızma Esra.:))))..saçlar uzamış toplanmış çok şeker olmuş..bebeklikten çıkmış artık..
tusiii YERIIM SENI MASALLAH COK TATLISIN
ECOS ne gzel gulmussss, munzur sey..
ESRAKO off gecen ev arkadasiylada konustuk dehset aciyomus oda yaptiriyormus..
tibet nerde işe başlıyor??? kaçırdımmı?
bide yahoo sünnet oldumu???
kim cevaplamak ,ister sorularımı???
aşağıdada esrako var ama ama o soru sorandı dimi yanlış zamanlama oldu.
zaten kendisi bugünlerde pek komik ve pek tatlı:)))))
ya ben gerçekten küçük masa olayına doğru gidiyormuyum ne güliz ve derya inanamıyorum kendime.
salondaki masayı mutfağa aldım öğlen, biraz büyük oldu. bide ikeadan küçük masalara baktım. renkli olanlar plastik ve çok güzel, ahşaplarda doğal ve hoş. namanınnn gidişim fena....
gülizimm alperen bıdır bıdır konuşup bide üstüne tekil çoğul ayırıyosa valla fena, ben anlamamışım. bugün salak günümdeyim demekki. masalara dalışımda pek hayra alamet değil ya:))))
seline çok çok çok geçmiş olsun. hala tüylerim diken diken. allah beterinden korumuş çok şükür.
saatlerdir kirmizi biber haslıyorum fenalık geldi
sizler yaz basından beri yaparken ben yattım karınca ile atesboceigi hikayesi gibi. ) hos sonlarda yakaladım 6 kilo kadar yaptım ama yedik bitti geçerken bir markette 2 tl ye bulunca on kiloya yakın aldım aksamdan beri onlarla ugrasıyorum kendimi pek bir hamarat ev hanımı gordum hayatımda ilk kez buzluk için sebze hazırlıyorum :) içim rahat cok saglıklı besleneceğiz diye . ama uykm geldi çok yoruldumm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?