2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yaho sünnet olalı cok oldu arkadaşlar unuttunuz mu?

tibet nerde işe başlayacakmış, nurdan belirtmemiş gelince yazar

arkadaşlar bir fikir almak istiyorum. banyo fayanslarınızı neyle temizliyosunuz. slip bang te dahil herşeyi denedim. fayanslarda temizledikten 1 hafta sonra yine su lekeleri çıkıyor. benim bilmediğim bir yöntem mi var yazıverin size zahmet.

Tüh kaçırdım fotoları..

Ece yi önlüksüz gördüm deermişim..(kızma Esra.:))))..saçlar uzamış toplanmış çok şeker olmuş..bebeklikten çıkmış artık..
:)) ece önlüğnü çıkarmıyo bizimkide önlük takmıyo taktığım anda çıldırıyo çıkarmadan rahat etmiyo
Pervın ınsan neden sureklı acıkma hissi duyar.. mide ıskembe oldugu ıcın mı?? NE DERSIN?
aynı aynı bu gece 3 te kalktım pastamdan yedim:))nehiri doyurmaya kalkınca kendimide doyurup yatıyorum
çok iyi aslında ecenin kilosu ben nehiri daha zayıf zannediyodum eceden kiloluymuş. tartıdan tartıya değişiyo esra hep aynı tartıda mı tartıyosun bide akşam tok karna falan tarttıysan değişmiştir.su bile içse tartıda etkisi oluyo

ofiste pcnin sesini açamıyorum elifin videosunu izlicektim daha doğrusu nevanın
acilen kulaklık almam lazım

esracım alperen de 3 haftada 750 gr aldı, sorun yok dedi doktorumuz endişelenme bence. büyüme atağında olabilir.

Fatma cidden zor... Ben orayı atlamışım Yiğit e kim bakıyor? Sana tavır yapıyor mu geç gelince?
evet gerçekten çok zor özlem. bazen yapıyor tavır. küser gibi yüzüme bakmıyor. bazen de tam tersi öyle seviniyor ki beni gördüğünde ne yapacağını şaşırıyor. yüzünde güller açıyor yavrumun. çok zor yaa çalışan anne olmak. çoookkk
kesinlikle çok haklısın belma. benim şahsen fikirlerinize çok ihtiyacım olacak. çok yabancı olduğum bir durum. çevremde hiç küçük çocuk büyümedi.

Bende Defneye kilo aldırmaya çalışıyorum kalori artırarak.. 2 ayda 750 gr aldı.. ki bu 8.aydan beri aldığı en fazla kilo. Bebekler bi kaç ay boydan, bi kaç ay kilodan gelişim gösterirmiş.. Bi sakıncası yoktur bence. Birde aç-tok bayağı farkeder.

Beni de gördünmü rüyanda Sibel.. Hamiş hamiş.. İnsan bi süre sonra tekrar istiyo valla ne yalan söleyim.. Şu an had safhada hamile olma isteğim. Ama eşime kalsa 3 yaştan sonraklava:

Birde Geçen gün kayınbabamla beraber Kızkardeşi ve kocasıda gelmişti... Yol yorgunları geldiler yemek yedik çay içtik falan neyse.. Ben sürekli mutfağa git gel Defneyle oynuyorlardı.. Ne yaptılarsa artık (3 gün oldu) o günden beri yavrum geceleri sürekli ağlıyor mız mız... Kucağıma alırken azıcık yukarı kaldırsam çıldırıyor, beni sıkı sıkı tutuyor... İnanın şuan bunları yazarken gözlerim sulandı ağlamamak için zor tutuyorum kendimi... Kızımı nasıl korkuttular bilmiyorum.. Dün babası da bana soruyo niye korkuyo diye.. Başının üzerine geitirip göbeğini öpecekti yavrum nasıl ağladı..
Ne oldu nasıl oldu bilmiyorum ama feci şekilde korkuyor yavrum.:1no2:

birtanem neden sormadın bişey mii oldu diye? defne ağladı mı hiç onların yanında? isteyerek bişey yapmamışlardır belki ama yanlışlıkla korkutacak bişey yaptıysalar sana söylemeleri gerekirdi. belki düşürdüler senin bilmen gerekirdi. her ne oldu ise unutur inşallah biran önce.

hamile kalmaya pek meraklı gördüm sizi yav. cocuk iyi güzelde hamilelikten hiç hoşlanmıyorum ben. hem cok uzun hem hiçbişey yapamıyosun. hiç bitmeyecek sanmıştım ben ve o görüntümden hiç memnun değildim. son aylarda çekilmiş sadece 2 fotom var kızıyorum şimdi kendime.

aksam aynı saniyede mesaj atmısız heralde simdi tesadufen gordum bana hitaben yazını canım kusura bakma

yaho sunnet aylar evel oldu mevludunu yapacaktı esra sanırım haftasonu.

tibet isemi baslıyor benimde haberim yok sendika ile arasındakı anlasmazlık çozulmeden basalayabliyormu nedir konu tam olarak bende bilmiyorum

tsk ederim komik ve tatlı yorumun için :)

canım bizimkide çogu zaman çıkarıp atmaya çalısıyor ounutturdukmu gidiyor arada fırlatıyor çıkarıp tekrar tekrar takıyoruz anında onunu islatıyor bluzunun çunku
bu sabah ac tarttım 11,9 cıktı demekki normal sınırlarda almıs da 600 gr nasıl birbebegin midesinde tokluk ve su farkı olur
hos surekli biberon elde ayyaslar gibi çeke çeke gdiyor su içiyor tum gun :)

allah allah ne olmus olabilirki kayınpederin yani dedesi ne yapmıs olabilirki bilerek yapmamıstır elbettede çok enteresan
kisilerle konusman gerek neler olmus bitmis

Yok canım ağlamadı yanlarında ama mutfağa koşarak geldi gözleri şaşkın şaşkın bakıyordu.. Benim hiç aklıma gelmedi bişey yapmış olabilecekleri.. Kayınbabam bişey yapsalar bile sölemez kapatır hemen İsteyerek tabi yapmamışlardır ama işte anne yüreği dayanamıyorum.. Şimdi nasıl sinir oluyorum bi bilseniz.. Eşime de akşam söledim zaten Halan geldiğinden beri bu çocuk böyle diye.lmaz: İnşallah unutur gerçekten yaa..
allah allah ne olmus olabilirki kayınpederin yani dedesi ne yapmıs olabilirki bilerek yapmamıstır elbettede çok enteresan
kisilerle konusman gerek neler olmus bitmis

Şimdi onlara böyle bi şey sorsam eminim ki zeytinyağı gibi üste çıkacaklar. Oldum olası sevememişimdir zaten eşimin halasını şimdi iyice sinir oldum..klava:

Pervın ınsan neden sureklı acıkma hissi duyar.. mide ıskembe oldugu ıcın mı?? NE DERSIN?

aynadaki goruntuyu begenmedıgınden strese gırer vede yedıkce yer bknz ben 57omusum tekrar 54lerden...

belkı konusmalardan etkılendın tatlım

sınırlerım cok bozuk ece artık gunduz tek uyku ıstıo ama bu uykunun2den once olmaması lazımkı aksam uyusun neyse sabahtan berı oyaladım saat 1 olsunda yedırıp yatırayım dıe guzelde tarhana pısırdım cokta sever..1de yedıreyım dedı artıstlık geldı agzını acmaz pcye bakar tvye bakar reklam begenmez elıme vurur ama nası sımarıklık anlatama elıme bı vurdu heryer corba 1sabır 2 sabır enson kızdım elıne vurdum bıtane basladı aglamaya acıtmadım ama kızdımda agladı agladı kustu yedıgınıde ııce geldıle bana kavga dogus susturdum gonlunu yaptım yedırıorum bu sefer yedı 2-3 kasık sonra reklam begenmıo yıne bende agzına zorla sokarken dısı acıdı sanırım yıne agladı yıne kustu ayyyanı hem cocuga ezıyet ettım zıkkım ola corba yuzunden ama o aglayıp kustukca geldıler bana..neyse ustunu basını degıstım susturdum optum kokladım bu sefer ben basladım aglamaya...

hıc evde babası falan havaya atıp tutuyor muydu?? bunu yapmıyorsa ve bu ınsanlar onu hızlıca yukarılara atıp tutup oynamay kalkmıssa korkmustur.. nereye cıkarlarsa cıksınlar, aç sor.. havaya mı kaldırdınız naptınız dıye.. soyle aglıyor cocugum de..

hıc bır sey ondan daha kıymetlı degıl.. yemısım onun zeytınyagını!!!

ne kadar dogru bır soz.. ınsana en buyuk kotuluk en yakınından gelır dıye..

alıp daga cıkıcam dıyortum Kuzey ı gülüyorsunuz bana :))

BİTANEM cidden birşey olmuş belki havaya kaldırıp hoplttılar falan korkmuş olabilir bence bi müddet onun korkacağı hareketleri yapmayın unutur oda çünkü onların hafizaları çok uzu süre bellekte tutamıyor bence inşallah biranönce düzelir ya.....bu insanları anlamak çok zor....

PERVİN belkide etkilenmiş olabilirim.... neyse hayır olsun bakalım... belki bi hamile haberi alırız topikten bellimi olur....:))

PERVİN kıyamam sana seni o kadar iyi anlıyorum ki yani bir iki kaşık yesinler diye çekmediğimiz eziyet kalmıyor ağlama kıyamam sanada... hafta sonu benimde başıma geldi... sabah az sütünü içti aradan 3-4 saat geçti düşün kahvaltı için tavada yumurta yaptım bi lokma bile yemedi ok. dedim yemesin aradan 2 saat geçti yumurta kaynattım hiçbirşey yemedi ya dedim şu bulamaçtan yapayım yumurta muz peynir vs. ne bulursam kattım yok yemedi bi lokma bile ok. dedim sabır yine aradan zaman geçti akşam oluyor yani süt yaptım yine içmedi ok. dedim sabır en sonunda tarhana yaptım dedim artık içsin akşam oldu sabahtan beri bi gıdım sütle durulurmu ondanda iki kaşık aldı sonra hepsini halıya püskürttü ay dellendim artık bi yandan ağlıyormu bi yandan halıyı siliyorum sabahtan beri senin peşindeyim neer yaptım yemedin çok üzüyorsun vs. diye sitem edip hem ağlıyroum hem yüksek sesle bağırıyorum buda babasının yanında mutfağa gitti bi hışımla geliyorki yanıma ben söyleniyoum oda iki elini açıp bana babaaabaa diye bisöyleniyorki gülermisin ağlarmısın... hiç kızmayada gelmiyor ağlamaktan öte o benden daha beter sesini yükseltip bağırıyor bana..... herşey bir lokma birşeyyesin diye rabbim sabır ver sen bize.....

BABYBİM birde şu sütlü patatesle o karnıbaharı nasıl yapıyorsun bi musait zamanında tarif istiyorum senden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…