Dun evlılıgımızın üçüncü senesini de doldurmus olduk.. Tusi ile dopdolu guzel bir yıl daha.. daha ne ısteyeyım hayattan.
Dun evlılıgımızın üçüncü senesini de doldurmus olduk.. Tusi ile dopdolu guzel bir yıl daha.. daha ne ısteyeyım hayattan.
hayat çok tatlı yüzüde ismide çok şeker. bayılıyorum kendisine. maşallah.
belmacım teşekkürler, bende düdük almıştım ahşap. bu arada paşabahçede böyle minnacık şeyler oluyor çocuklar için. birde albümlerini seviyorum onların.
bir oyunda bu aralar "kendini güçlü hissettirme oyunu" size dokunmasını yada hafifçe ittirmesini isteyin, sizde sarsılın ya da düşün . çok hoşuna gidecek...!!!!
özgülüm pipetin sakıncalı olduğunu biliyorum. hüpletip ciğerine kaçırma olasılığı yüzünden.
Esra bende durmaz diyordum ama dustan sonra islakken saclari eline ilgisini cekebilecek birsey verdim ve televizyona bakarken düz bir sekilede kesmeye calistim..hic kimildamadi bile..sadece bir kahkül icinde kuaföre gitmek istemedim acikcasi..
2 saat sonra tatile giriyoruz tam 3,5 gün kuzuyla baş başa havada kötü evde dip dibe olacağız cok keyifli.
29 ekim cumhuriyet bayramında geçen seneye kadar içime hep neşe dolar idi ama geçen seneden beri hüzün var. geçen yıl 29 ekimde dedeciğimi kaybettim tam 1 yıl oldu. öyle çok özledim ki onu. sanki cocukluğumda gitti onunla. içim çok buruk Allah huzurla uyutsun nur içinde yatırsın dedeciğimi.
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun, ölümsüz komutanımızın izinden ayırmasın Allah hiçbirimizi. pazartesiye kadar giremem sanırım. hepinizi cok öpüyorum. iyi tatiller, iyi bayramlar..
yok kuaforde de durmayacaksa durmaz zaten iyi yapmıssın banyoda ıslakken super fikir
ben kararsızım cirkin olursa yakısmazsa diye birde onlarda rahatsız edermi alnında surekli acaba elini atıyormu rahatsız oluyormu hic hayat ?
nur içinde yatsın canım deden.
ya kizlar bizim kiz altini hic baglattirmiyor..gecen kakasini heryere sürdü..illaki kici basi acik gezecek..sizde de böyle mi???
iyi tatillerbes dk sonra tatile giriyoruz çok sukur
herkese iyi tatiller
ya kizlar bizim kiz altini hic baglattirmiyor..gecen kakasini heryere sürdü..illaki kici basi acik gezecek..sizde de böyle mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?