2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun(( herzamanki gibi ben bugünde yarında çalışıyorum.ya bu patron milletini anlamış değilim.hadi 23 nisan 19 mayıs tamamda 29 ekim heryer kapalı herkes tatil ama biz 8 senedir hiç tatil yapamadık 29 ekimde.çok sinir oluyorum.böyle günlerde dahada çok dua ediyorum belediye gibi bir işe girip oğlumla daha fazla vakit geçirebilmek için.

Dun evlılıgımızın üçüncü senesini de doldurmus olduk.. Tusi ile dopdolu guzel bir yıl daha.. daha ne ısteyeyım hayattan.

çınarada doğum gününde mumu söndürmeyi yeğenim öğretmişti ve kendisi üfledi çok hoşumuza gitmişti.ogündür bugündür sürekli iyiki doğdun çınarrr deyip mum söndürüyoruz oyalamak ve onu mutlu etmek için:)pipete gelince maşşallah ayran ,kutu süt ve meyve suyunu çınar hep pipetle içiyor maşşallah.

hayat çok tatlı yüzüde ismide çok şeker. bayılıyorum kendisine. maşallah.

belmacım teşekkürler, bende düdük almıştım ahşap. bu arada paşabahçede böyle minnacık şeyler oluyor çocuklar için. birde albümlerini seviyorum onların.

bir oyunda bu aralar "kendini güçlü hissettirme oyunu" size dokunmasını yada hafifçe ittirmesini isteyin, sizde sarsılın ya da düşün . çok hoşuna gidecek...!!!!

özgülüm pipetin sakıncalı olduğunu biliyorum. hüpletip ciğerine kaçırma olasılığı yüzünden.

canim benim oglana dediginde oglum 3 yasinda felandi..simdi zaten beceremiyor..

yok kuaforde de durmayacaksa durmaz zaten iyi yapmıssın banyoda ıslakken super fikir
ben kararsızım cirkin olursa yakısmazsa diye birde onlarda rahatsız edermi alnında surekli acaba elini atıyormu rahatsız oluyormu hic hayat ?

nur içinde yatsın canım deden.

belma saydıklarının hemen hepsini yapıyordum ama tam olarakb ilincli degildik

berkeden kalma eski bir flutbuldum çıkardım epey oluyor uflemeyi yeni yeni ogrendi o ses çıkarınca biz ay korktuk falan diyoruz bayılıyor birde duduk var oyuncaklar içinde nerden geldi bilmiyorum onu ufluyor surekli
dili saga sola epeydir yapıyoruz onuda oyunolsun diye bilincsiz yapmıstık faydalı seylerle oyaladıgımızı bilmek mutlu etti sagoll eline saglık

benimki cok rahat etti..toka takamiyordum ve sürekli gözüne geliyordu..simdiyse yukaridan kestigim icin gelmiyor önüne..cok rahatiz yani..hayat a ben cok yakistiriyorum zaten kahkülü...eminim ece yede yakisir ve rahatta eder..

Merhaba arkadaşlar, Tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun..

Belma öneriler için teşekkürler... Dudağa bal sürüp yalatmak iyi fikirzemuszemus

Dün Defneye Merhaba yapıp el sıkışmayı öğrettim.. Bide öp dedim.. Zilli kızım şimdi meraba diyince elini uzatıp tokalaşıyo ve ağzına götürüyo (sözde öpüyoo) İyi oldu bayrama hazırlık... He heeyy gelsin bahşişler olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…