2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kahvaltıya davetlıydık gıtmemız 12yı buldu gelmemızse 2..hıc durmadı agladı mızıkladı eve geldık keyfı geldı

Herkese iyi tatiller dilerim.
Cumhuriyet bayramınız da kutlu olsun turkbayragi
Ne biçim bir havadır şu tatilde, burnumu dışarı çıkartamıyorum. Elif de çok sıkılıyor evde ama ok soğuk ve yağmurlu istanbul.
Güliz, başın sağolsun mekanı cennet olsun.
Evrim nice mutlu yıllar dilerim.
Maşallah Hayat çok tatlı herzamanki gibi.

Bu aralar iştah durumu daha iyi dilimi ısırıyım. alkisalkisalkis
Başka mamaları da deniyorum Milupanın Bisküvili tahıllı, sütlü-muzlu-pirinçli karışımlarını nispeten daha iyi yiyor. İçlerinde belli bir yüzde oranında süt de var zaten onların. Kendimi rahatlatıyorum işte eskiye göre daha iyi diye.
Eskilerden Mucize arkadaşımız sürpriz bir mesaj göndermiş. Herkesin sevdiği ve özlediği bir kişi oluğu o kadar belli ki. Ne mutlu böyle arkadaşlıkları kurmak.
Bu sabah yine bir düşme olayı yaşadık çok fenaydı. Komşu haber göndermiş balkondaki su tahliye borusu yerinden çıkmış onun balkonuna geliyormuş su. Ben de bir bakayım diye balkona çıktım, arkamdan Elif de çıkmış bir anda görmedim, . Adımını attığı gibi ayağındaki ev ayakkabısı kaydı sanırım ve fayansın üzerine sırt üstü düştü. Ben ağlama sesiyle arkama baktım ki çocuk yerde. Neyse korkmuş yavrum çok ağladı ama şimdi iyi.

Okulda bir arkadaş hamileydi 38-39 yaşlarında tam olarak bilmiyorum.
Yaş nedeniyle amniyosentez yapılmıştı sonuçta mongol çıkmış ve birkaç ay önce bebeği almışlar.
Gebelik haftası çok ileri oluyor sonuç çıktığında, 20 haftayı geçmiş oluyor sanırım.
Ne kadar zor bir karar, ne kadar zor bir durum. Allah böyle bir seçim yapmak zorunda bırakmasın kimseyi. Hem dini, hem vicdani, hem duygusal bir sürü boyutu var.....

Sonra kendime kızdım. Söylenip duruyorum bazen, işten geldim,çok yorgunum, Elif de beni çok yoruyor, hiç bir şey yetişmiyor vıdı vıdı vıdı.......
Dünyada engelli çocuklarını büyüten, benim çocuğumda yaşadığım gelişimin hiçbirini yaşayamayacak o kadar çok anne var ki. Bir an onların yerinde olsam nelerle mücadele etmek zorunda kalırdım diye düşündüm .......Nerde engelli bir çocuk annesi görsem aynı duygularla sonsuz bir saygı duyuyorum.

Sağlıklı bir çocuk sahibi olduğumuz için Allah'a şükürler olsun,

Son düzenleme:
EVRİMCİM NİCE YILLARA mutlu seneler.
kuzeyin her fotoda binbir surat haline bayılıyorum. benm favorim sarı tişörtlü resmi çok artistik bi poz olmuş.
maşallah

hayaaattt allahım ne kadan tatlı bi kızçe bu ya.
maşallah onada saçları çok güzel olmuş özgül.ben o kıçı başı açık gezen sıpayı yerimmmabisiyle girip çıkmadıgı delik kalmamış ne işleri var ayol ranzanın altında yaramazlar...

pervinimin ecoşu..
fıstıkkk fıstık.yuzu dombikleşmiş çok tatlı olmuş.yaramazlık halleride hepsinde aynı yakalanınca bi uslu çocuk haline giriyolar bide sıpaa!topuklular dimek aksesuaaaaaaaaaaa..kadın gibi kadınsn vesselam.kokoş:)

nur aklınla bin yaşa mutfak önlüğü süper çözüm olmuş.bizde mandalinayı genelde afik elinde mıncıklar suyunu çıkarırı akarken yalar sonra elindeki posasını bana veriri.ama ben sıkıp versem içmez.öyle işte değişik bi tarz..

buketcim tabikide hal,mize şükretmek için okadar sebep varki etrafımızda.
sahip oldugumuz herşey bi lütüf en başta saglıgımız. Allah dermansız dert vermesin.

size afikden makarna nasıl yenir dersi gösterelim. kimsecikler yokk.

önlük ve mamasandalyesini reddetti bizim masamızda bizim sandalyemizde tabii ayakda durarak makarnasını yedi önce çatalla bi kaç deneme ve sonrasında eliyle tektek yedi.
yalnız sagdaki en altdaki resme dikkat tabakda kalan kırıntıları yemek için tabagı agzına götürdü aynı zamandada komik bişey oldugunun farkında sırıtıyor sıpam!

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx....................

Son düzenleme:
maşallah hayata. ne şeker olmuş, çok büyümüş.
gizemcim aynı durum bizde de oluyor. hemde epeydir yani. yürümeye başlamadan başladı o durum. kalkıyor ayağa fırlayıp. tutunuyor park yatağının kenarlarından ağlıyor. ben uyanıp yiğit yat yat deyince pat diye atıveriyor kendini. geri dalmaya çalışıyor. ben korkmuştur uyanınca filan diye düşünmüştüm. gözleri kimi zaman açık kimi zaman kapalı oluyor. şu sıralar baya azaldı ama. inş geri dönmez. umarım sizin de biran önce geçer canım.
ne kadar ya yaklaşmış nur.. allah yardımcın olsun canım. sağlıkla al bebeğini kucağına inş. güzel haberlerini bekliyoruz.
çok teşekkürler değerleri bilgileri bizimle de paylaştığın için. çoğunu yapıyorum bende benzer şekilde yani. üflemeyi kendi kendine öğrendi nasılsa. ama düdük ya da benzeri bişi alayım diyorum bende o hiç aklıma gelmemişti.
iyi tatiller gülizcim. dedenin kabri cennet olsun. nur içinde yatsın.
Dun evlılıgımızın üçüncü senesini de doldurmus olduk.. Tusi ile dopdolu guzel bir yıl daha.. daha ne ısteyeyım hayattan.
nice üç senelere canım.
ya kizlar bizim kiz altini hic baglattirmiyor..gecen kakasini heryere sürdü..illaki kici basi acik gezecek..sizde de böyle mi???
aynı durum bizde de var. kimi zaman bırakıyorum hadi biraz dolan diye. hatta bikaç kere erlere de çiş yaptı :)

mucizemmm gelmiş yaa okudum okudum tekrar okudum yazdıklarını
çok çok özledim inanılmaz özledim keşke daha aktif olabilse ahh keşke...

bugün babamın doğumgünü daha doğrusu yarın doğumgünü ben bugünden kutlayalım dedim malum yarın bissürü işlerim var evde hazırlık sünnet kurabiyeleri falan
ee doğumgünü olurda pastasız olurmu olmaz tabikiiiii
buyrunuz yeni pastam

bir babaya ne yapılır diye düşüne durdum en uygun gömlek kravat olur dedim
ama çok teknik hatalar var tabii mesela yakanın altıda desenli kalmış siz hiç iç tarafıda desenli gömlek gördünüzmü sempatiksalakcinni
kravatı istedğim gibi yapamadım vs vs ama her geçen gün geliştiriyorum kendimi bide kurs işini halledince değmeyin keyfime

özgül yaa hayat ne kadar değişmiş çok şaşırıyorum bu beybilerin hızla büyüme durumlarına tusidede böyle olmuştum uzun süre resim eklemyince çok farklı gözüküyorlar saçlar inanılmaz gözüküyor bi zamanlar kel prensesti maşallah kocaman evrimin dediği gibi harbi lokum olmuş

bende herkesin cumhuriyet bayramını kutluyorummm
yarın aktif olma ihtimalim düşük
nurişimle konuştum yola çıkacaktı teoşuna kavuşacak çok şükür

belmaaa bilgiler süper emeğine sağlık
bizde rüzgar gülü üflüyoruz çok eğlenceli oluyor pazardan almıştım favori oyuncağımız oldu birden

ferfinim ecoşuu özledim benn ne zaman geliyosunnn
topuklu ayakkabı giyenlere hep özenmişimdir o fotoda gördüğüm topukluları giymeye kalkasam muhtemelen sakat kalırım ikinci adımda sempatiksalakcinni

Esra sen gerçek misin yerimseniben
Ben resmi ilk görünce dedim herhalde aldığı hediyenin resmini koymuş...
Sonra anladım ki pastaymış fisfisfis
Valla söyleyecek söz bulamıyorum. Aştın kendini.
Saygıyla selamlıyorum senibuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…