2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hediyemi sandın süpersin sen :))
yok aşmadım sadece zamanımdam çalıp saatlerce uğraşmak yetiyor tatlım ama pastanın içi tam bomba bildiğin meyve bahçesi olduuu

evrimmm nice mutlu uzun sağlıklı huzurlu yıllarınız olsun önceden haber verseydin bi yıldönümü pastası yapardım size :hulya:

Ne yesem , Ne yesem Ne yesem Ne yesem cokacimcoook

bu soruyu bana sorduysan yannış kişiyim çünkü ben sana git bi porsiyon prof ye derim yada karnın çok açsa şööle en acılısından bi kuzu şiş
yada kokoreçte olabilirrr
hımmm pizza daha iyi fikir seç beğen al

Esra süpersin cidden ya hiç beceremem öyle şeyleri çok sevinecek baban el emeğin ne kadar güzel zemuszemus Nice mutlu yıllara...
Evrim sizede nice mutlu,huzur, aşk dolu yıllara... opuyorumnanaktan ( nedense ben sizi daha uzun süredir evli sanıyordum fisfisfis )

Özlem ciğim İskender fikrini çok beğendim ama düğmeyi kaldırmışlar. Teşekkürler ayrıca, ne güzel pek de öyle olmadığım halde öyle gözükmek...
Evrim ben de Özlem gibi seni daha uzun süredir evli sanıyordum Nedenini ben de bilmiyorumyerimseniben...

Favori yiyeceğim kendileri dün yani rejimin 3. günü dayanamadım yedim iyi mi? kaydirigubbakcemile3

Esra senin de fikirlerin yemek konusunda çok baştan çıkartıcı...
Dışarda yağmur çamur çıkamam ama eve söyleceğim birşeyler....

Üşüyorum ben ya bu ara uyuşuğum iyice totomuda yerden kaldırmaya halim yok dün sporuda ektim... Yeme konusunda boğazıma söz geçiremiyorum şu 10 gündür dikkat etmeye çlışıyorum ama 1 kiloya yakın gitti ama bu zaman zarfında sütlü tatlılmı açma poğaçamıda yedim kolada içtim ne dikkat ama! :)) Dozunda yaptım önceki gibi hergün dalmadım içlerine :))

Aman hasta olma da Özlem. Hemen taze meyve C vitamini falan direncini artır. Bu bebelerle hastalık hiç çekilmiyor. Bravo tebrik ederim, çok iyi gidiyorsun. Çok kendini kasarsan kısa sürüyor diyetler zaten. Böyle hem alışkanlık haline gelir yemek yeme düzeninde yaptığın değişiklikler.

özlemim senin yapmana gerek yok zaten her eve bitane pastacı yeter :))
bu arada geçmiş olsun kesinlikle takviye ilaç al

vayy vayy vayyyy.
esra tebrik ediyorum seni
aştın sen aştıın
teknik hatalarını yerim senin eşşek
dalgamı geçion leyynn bizimle.

esraaaaaaa ohaaa diyorum
bu ne harika bir pasta olmuş
büyük yetenek var sende maşallah ya süper olmuş
ellerine sağlık

sibel seline geçmiş olsun allah korumuş

evrim evlilik yıldönümün kutlu olsun

özlem geçmiş olsun dikkat etmek lazım artık havalar soğudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…