2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

güliz başınsaolsun

hayatın ve ecoşun fotoları gördüm maşallahh tatlı kuzucuklar

deneme yapooorum olmoooooooooooooorrr

Son düzenleme:
mucize gelmiş ve gitmiş:-((
ara sıra uğra bizi yanlız bırakma
bir selam ver yeter

afikden makarna nasıl yenir dersi gösterelim. kimsecikler yokk.

önlük ve mamasandalyesini reddetti bizim masamızda bizim sandalyemizde tabii ayakda durarak makarnasını yedi önce çatalla bi kaç deneme ve sonrasında eliyle tektek yedi.
yalnız sagdaki en altdaki resme dikkat tabakda kalan kırıntıları yemek için tabagı agzına götürdü aynı zamandada komik bişey oldugunun farkında sırıtıyor sıpam!

[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
güliiiiii foto çok minnacık diyodum düzeltmişsin
afik afik sarı oğlan ne yiyon sen öyleee tatlı tatlı yalana yalana söyle bakayım

Son düzenleme:
bu aralar kıvanç hiç rahat vermiyor
nete bakıp hemen çıkıyorum
illaki bi yerleri parmaklayacak
ya leptopu parmaklıyor
ya televizyon düğmelerini
bu aralar çok meraklı hep kurcalama ve karıştırma modunda

demek afik makarna yiyiyor
çok beğenmiş sanırım
baksana nasılda parmaklarını yalıyor oyy kuzum benim

Afik kuzuya maşallah.. Benim kuzu ne zaman makarna yiycekse.. Hala daha ön kesici dişler var 4 alt 4 üst pöff

güzel yorumlarınız için çokkk thanksss layık olmaya çalışıyorum

afikkk sen ne güzelde makarna yiyorsun öyleee anandamı böyle yiyoooo yoksaamm
eeee çocuk gördüğünüü yapar kardeşşş

yahonun yatağını odasına aldım ilk kez ayrı yatacağız bakalım bu gece beni neler bekliyor olacak..
bebek telsizi alacağım tavsiyesi olan varsa bekliyorumm

esra inan aşmışsın artık kendini iyice. senin pastalarını görüp imrenmemek elde değil. çok tebrik ediyorum. tadını da merak ettim doğrusu :)
maşallah ne güzel. yiyor demek kendisi. yiğit makarnayı pek yemedi denedim de. kendisi yemeye hevesleniyor ama yavaştan.

Alllahımmm geçmişi bitiremedim.bu hafta çok yoğundum giremedim.ancak şöyle bir soruyla girebilirim

YAHOO sünnet oldi mi?
esra bunu gördi mi?
damla hojam bildi m?
imdi topik yıkılur:))))

seviyorum sisleri yav

anammm o nasıl pastadır öyle.cidden aştı bu hatun artık.
afik'e afiyet olsun,maşallah evirgen sıpa

evrim ve özy hep böyle uyumlu,seven,sevilen ,birbirine anlam katan,birbibiri için herşey olan iki güzel insan mutluluğunuz daim olsun.iki cihanda mesut olun.

sırlar dünyasının insanı muzicem,nasıl bir ifade gücü var ki sen de böyle içimdeki sessiz nehirleri coşturuyor.nasıl bir yürektir ki derinden derinden işte ben buyum diyor diyor da hemencik kabul ediliveriyor, gönlümün aynasında edeb ya huuuu dedirttiriyor uzunca.seviyorum seni be!!

neva'da iştah dalgalanmalar göstermeye devam ediyor.en sevdiği şeyeri bile yemiyordün tüm gün badem,antep fıstığı,ceviz yedi bıraktım yesin.bari enerjiyi oradan alsın.bugün daha iyi gibi.teklif var ısrar yok.iletişimimiz bozuluyor huysuz ve mızmız oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…