esra inan aşmışsın artık kendini iyice. senin pastalarını görüp imrenmemek elde değil. çok tebrik ediyorum. tadını da merak ettim doğrusu :)bugün babamın doğumgünü daha doğrusu yarın doğumgünü ben bugünden kutlayalım dedim malum yarın bissürü işlerim var evde hazırlık sünnet kurabiyeleri falan
ee doğumgünü olurda pastasız olurmu olmaz tabikiiiii
buyrunuz yeni pastam
maşallah ne güzel. yiyor demek kendisi. yiğit makarnayı pek yemedi denedim de. kendisi yemeye hevesleniyor ama yavaştan.afikden makarna nasıl yenir dersi gösterelim. kimsecikler yokk.
önlük ve mamasandalyesini reddetti bizim masamızda bizim sandalyemizde tabii ayakda durarak makarnasını yedi önce çatalla bi kaç deneme ve sonrasında eliyle tektek yedi.
yalnız sagdaki en altdaki resme dikkat tabakda kalan kırıntıları yemek için tabagı agzına götürdü aynı zamandada komik bişey oldugunun farkında sırıtıyor sıpam!
[/URL][/IMG]
babyciğim nezdinde bütün anneler merhaba,
bunalımlar, hayat zorluğu vs. sebeplerle yazıcı olarak aranızda olmasam da okuyucu olarak haftada birkaç kez topiğe kısa vakitlerle de olsa bakıyor, sizlerin mutluluk ve hüzünlerinizi sizden habersiz sizlerle paylaşıyorum. Yavrularınıza maşallah diyor, sizlere zaman zaman dua ediyorum. Hiçbirinizi hiçbir şekilde unutmadım. Bazen çok gülüp diyaloğun içinde olmayı çok arzu etsem de içimden konuşuyorum sizinle :) Bugün de babymin yazdığı cümleyi görünce çok şaşırdım, dedim benden mi bahsediyor, bir daha okudum cümleyi... sonra da bu yazıyı yazmak istedim. (uzun da yazmasam iyi olur okumazsa ferfin üzülürüm :)) lülülülülülü
evrişimin taşınması, didomun yeni görev yeri, seçilimin sünnet telaşı (bence de lokal olmasın, genel değil de uyutma ile olmuştu bizimki, memnun kalmıştık) esrakonun mucize gibi evden çalışma hikayesi (bakıcının yaptıkları ki bilfiil ağladım onları okurken), finkinin yeni işi, norranın yeni işi, teodan ayrı kalışı, selin yavrucuğun başına gelenler, gypsy hatunun yaramaz yahyası, ve başlı başına gypsy'nin kendi çılgınlıkları :), telkırmamın yeni işi, deryanın eşinin başına gelenler, yusuf paşa, damla hojanın ameliyatı, minişin evi yakması, çılgın tazenin binbir çeşit macerası, nurun yeni bebek telaşı, gelgit-şimdi de comely hamileymiş, denizyıldızının çok kafaya takıp zaman zaman çok üzüldüğü deniz'i, yeni katılan marigold ve diğer arkadaşalar... hepinizi azıcık bir vakitle de olsa takip ediyor, sizden habersiz sizlere dua ediyorum...
kaçırdığım konular da vardır muhakkak ama bilin ki genelde sizlerleyim... ama daha çok Rabbimle olmak istiyorum... güzel bir manevi atmosferim var çok şükür... evladıma işten güçten kalan zamanda daha çok vakit ayırmak istiyorum. çok yoğun çalışıyorum, yazmaya başlarsam sizleri cevapsız bırakamam, sizlerden tekrar kopamam, ama aktif olarak yazarsam da ya işim ya eve getirdiğim ekmeğim zarar görecek ya da evladıma olacak ilgim eksik kalacak. benim şartlarım bu şekilde. babamızın işleri biraz kötü gidiyor, o da çok çalışıyor ve pek yanımda olamıyor. bugün de evladımın amcası vefat etti. ben iyiyim, salih iyi, yürüyoruz, etrafı karıştırıyoruz, dişlerimiz çıkıyor vs..
bilmiyorum, nasıl ifade edeceğimi ama buraya aktif olarak takılırsam hayatımı döndürmem çok zorlaşacak, ama sizleri de çok seviyorum, bunu bilin istedim, ondan yazdım böyle uzun :) çünkü şimdi çıkacağım, cevaplarıız olursa okuyacak, gülecek, sevinecek, belki hüzünlenecek ama yazamayacağım. çünkü biliyorum yazarsam ayrılamayacağım. ama sizlerle olduğumu bilin.
Hepinizi çok seviyor, yüce Rabbime evlatlarınızla birlikte emanet ediyorum.
eyvahedigeldismile akannehir şu iki smiley de içimde kalmıştı yazamıyorum diye, onları da yazayım da tam olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?