2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pervinin tarifini yemedi.herzaman ki gibi benim nesfite salça oluyor.ben de kandıracak mitarda nesfit ve içine bisküvü koyup tehledim yedi.

şu saate monolog?? hiç şaşırmadım.gece yarısı gelir hanımlar

ha bir de artık geç oldu ama temiz oldu neva yürüyor.ne güzel şey onu izlemek yürürken.

börk geldi şu meme reklamından.am da b enim yazdığım yerde açılıyor fermuar...bu ne yaaa çok sinir oluyorum

a y allah uzun omurler versin babana ya ne sansl ne guzel pasta kızım içi desenli imis makaramı yapıyorsun bizle berke yanımdayıd ohaaa deyiverdi.)) harikasın valla d estekliyorum arkadasım planlarının hepsini uygularsın en yakınzamanda insallahhh

ayy serseri ya nasılda gluyorr tabagı yalarken :))

yahonun yatağını odasına aldım ilk kez ayrı yatacağız bakalım bu gece beni neler bekliyor olacak..
bebek telsizi alacağım tavsiyesi olan varsa bekliyorumm

oo hadi gozunuz aydın insallah sorunsuz olur valla buyuk rahatlık çok bile geç kaldın

ece dun ilk kez madlen çikolata yedi mandaline dilimi yedi bebe biskuvisi yedi

ve tum bunları ben asla eline vermiyodum bogazına takılır kusar ogurur vs diye.s ulu çorbasının içinde biraz buyukce parca kalsa oguruyorçunku sulu yemegin içinde oyle putur beklemiyor ondan sanırım

ve blusmada bir baktım kıvanc elinde kasar dilimleri yiyor afik pogaca yiyor dedim ben yanlıs yapıyorum eline vermemekle korkarak olmaz bu is ve aaa sok lardayız iki gundur hiç vermedigimiz degil eline hemenhemen hiç birsey vermiyorduk ne versek aa bunda yedi aa bunu bile ci gnedi falan seklindeyiz. zor oluyor pesinde gez elini habire sil ama yiyor bir keyifle :))
budaki paylasımın bana en basıt kattı gı sey bile çokg uzel valla

iyiyim elifim
koşturuyorum arada girip birkaç sayfa okuyup çıkıyorum sizi özzlüyorum
mucizem kadar olmasada kosturuyorum işte
aktif olarak yazamıyoru-um ölee devam ediyor işte
sen nasılsın

evrim ve özy hep böyle uyumlu,seven,sevilen ,birbirine anlam katan,birbibiri için herşey olan iki güzel insan mutluluğunuz daim olsun.iki cihanda mesut olun.

nası guzel dıleklerdır bunlar.. karı-koca mest olduk gece gece.. tesekkur edıyorum her ıkımızın adına da.

iyi geceler arkadaşlar

dadaşım, sen benim adaşım mısın yoğusam?? :))

ne gusel senı buralarda gormek yaf.

Elli keredir yazacağum AFİK İ habıre bısıler gırıyor araya.. cok sıpa bu cok.. bayıldım pozlarına.

Elüfüm, su dört gundur cok sıkı gıdıyorum.. cok sevıdgım pırınc pılavı ıle opup vedalastım, makarnanın da yanaklarından öptüm, unlu gıdaların gıdılarından gıdılarından oksadım.. ayrıldık.

38 beden ıle 36 beden arasında gıdıp gelene kadar durmak yok.. basladım, bu ısı bıtırıcem..

Fatoş bıle benı yolumdan donduremıyor.. sahane sandvıclerı, durumleri ve vb.. seylerıne ragmen, ı ıhh dıyorum ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…