2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

esraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa o nası pasta yaaa!!!! ellerine emeğine sağlık arkadaşım! süpersin.. bu arada pastamalzemeleri.com sitesine bi bak (gerçi biliyosundur ama) eğitimler oluyo sürekli..

Esram sen essiz bir yeteneksin..pasta harika olmus..bence sen kendin bir pastahane ac..senden cokta iyi bir isletmecide olur..bu yetenek bosa gitmesin..opuyorumnanaktan

Afik herzamanki gibi harika..cok cingöz bir cocuk olacak annesi...opuyorumnanaktanbenimki pek sevmiyor makarnayi..o yüzden pek yediremiyorum...

esara maşşallah diyorum sana.harika bir pasta.yahoya rağmen nasıl bukadar güzel ve uğraş verici şeyler yapıyorsun seni tebrik ediyorum.şeker hamuru hazırmı ?yoksa marsmalov şekerlerdenmi yaptın.
günadinlar!!! hepinizin Cumhuriyet bayrami kutlu olsun!!!turkbayragi

günaydın.turkbayragi

oyyyyyyy bu afikim tam adam olmus beaaaaaaa masallahh erkekime 1000kez

esra pastana bıttımm dok su ısı tıcarete yaw

ıkınızınde ıltıfatlarına cok tsk ederım buay bı bomba cıkmazsa benden dahada cıkmaz

Esra müthişsin..Yahoo ya rağmen yapabiliyorsun ya helal olsun..o minicik düğmeler ne kadar muntazam öyle..

afikime yaptıgınz tüm güzel iltifatlarınız için teşekkürler
çok naziksiniz.

tek tek yemeyi üzüm yerken keşfetmişti makarnadada denedi. öyle mutluydu severek sevinerek yedi mudahale etmedik o yedikce bizde sevindik. ama o tabak layında koptuk valla nerden ne akıl ettiyse kırıntıları alamadı ya eliyle...

perviiin bomba derken.
bu ay derken!!!

valla dun aklıma geldin hesap yaptım. sen bu ay hamile kalsan dogdugunda ecoşbezden kurtulmuş olacak kendi yicek kendi uyucak gibi gibi...

neva dayürümeye başlamış gözun aydın elif.maşallahhh
geç yürümesi aslında şu yönden iyi dengeyi kolay saglıyor ve zırtım pırt düşmez.
afik yaşına 2 hafta kala yurudu ama yurume aşamasında hiç sendelemedi
dengede tam gaz devam yani..

esrakoooo

yazmışsın ya buluşmalrımızın ufakda olsa katkısı oluyor diye
kesinlikle katılıyorum
afik her gördüğü bebekden yani çocukdan bişey kapıyor.
mesela gecen akşam nesrinler bizdeydi
çağan möööö diyor afik diyemezdi sadece hav hav miav cickcik falan derdi o akşamdan sonra mööö diyor
çaganda afiki gördükçe yürümyee gayretlendi.
gizemle ilk buluşmamızda Ada dan alkış yapmayı ögrenmişti afik.
böyle yani her seferinde birbirimizden bişeyler katıcas hayatımıza...

sevindim ecenin ögürmeden bisküvi falan yemesine.
heryerin kırıntı olmasına gelince.
ben sadece yemek zamanlarında veriyorum.
onun dışında gezerek yeme alışkanlıgı olmasını istemediğim için vermiyorum eline..
yemek saatinde elinde ekmek o tırtıklar ben çorba vss veirrim öyle işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…