2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim.silokonlu öydek.Allah kavuştursun tez zamanda
elif nice yillara, hocam benden once laf atmis:))
pislük
devirmeye neva da çalışıyordu hiç sesimi çıkarmadım vazgeçti artık oynuyor güzelce.devrilse de pek sakatlık çıkmaz zannımca.
ayrıca senin gelip konuya dikkat çekeceğini bilseydim hiç kendimi ateşe atarmıydım hiç...!!!
bişe ettik sanki.aşkol hocam
evllik yıldönünümüz değil de birbirimize hislerimizi anlattığımız gün.soğuk bir ankara günü,dersi asmışız,sakarya çayevi.heyy gidi heyy.evlilik yıldönümü kutlamıyoruz.nikah,düğün ayrı tarihler zaten.
okul müdürünüzün adı ne elif ?
ahmet akın.tanıyor musun? Gerçi senin afyonla bağlantın var mıydı?
Elifim daha nice mutlu senelere..allah Salifo dan ayırmasın seni..

O amcayı da allah ıslah etsin..vicdan sahibi yapsın..
ikisine de amin canım aminnn
nasıl becerdi alpella yav.sağlamda görünüyor ben açılmış haliyle odadan odaya taşıyorum.kapılardan geçerken eğilip bükülüyor.nasıl bir acı kuvvatse artıl alperenin ki:)
BİCOM 2000 Besin İntolerans'ı Testi hakkında bılgııs olan arkadaslarım var mı??
no baby no:)
bebeyim( didarın deyimiyle) belma yazdıkların beni çok duygulandırdı.Annen cennetlik derler ya öyle eli öpülesi bir insan.eşin seni üzmüş belli,belki niye bu kadar büyütüyor diye bile düşünmüş anlamamıştır seni.kendini anlatıyor musun ona.herşey üst üste gelmeden ilk bunaldığın anda.ondan neler beklediğini açık açık söylüyor musun.salih çok düşünür beni ama anlatmasam anlamaz,demesem yapmaz.erkeklerde duygu okuma ve empati özrü var.geçen gün o kadar üzüldüm ki.ağladı dayanamadı özürler diledi.ilk defa onu ağlarken gördüm( çok üzüldüm ama ben de çok üzüldüm.olay şuydu:

neva müthiş iştahsız 4-5 çeşit yemek yaptım yemedi,mem mem diye peşimde,mutfak dandini,kombiciler gelecek gelmiyorlar bir türlü,ev soğuk,elektrik sobalı odada tutmak zorundayım neva'yı dolaşmak istiyor.salih işten gelir.

s: kombiciler geldi mi?
e: gelmedi
s: ben maça gideceğim ya niye gelmedi bunlar
e:benim derdim buydu değil mi? çocuk yemek yemiyor,ev soğuk üşütecek diye korkuyorum gelip bir an önce yapsınlar istiyorum.nevanın yemek yemediğini ve buna üzüldüğümü sana telefonda söyledim,iyi değilim dedim senin ilk cümlen maç oluyor.

kombici geldi gittikten kısa süre sonra borudan su fışkırdı koridoru su bastı.o da maça gidemedi ohh olsun.kavga kıyamet bitmedi tabi.nevaya falan çıkıştı biraz.ben iyice dellendim.o da seni üzüyor diye kızıyorum senin üzülmene dayanamıyorum dedi vs vs...geçen hafta böyle şşeyler oldu.bağladık tatlıya ama.
Polis eşi olmak çok zor gerçekten..her yönüyle zor..
kesinlikle.sema ablamızın (nevanın bakıcısı) eşi de polis özel harekatçı.Batman'da zordu işleri.

Son düzenleme:
EVRİM sen araştırmışsındır mutlaka ama bende bunu buldum..uzun yzı yarısın kopyaldım..
BİCOM 2000
Vücut yağ yüzdesi artışı ve tatlı istekleri gibi sorunlar yaşıyorsanız sizin de besin intoleransınız olabilir. Bu yüzden zayıflama programınıza başlamadan önce mutlaka BİCOM 2000 Besin İntolerans'ı Testi yaptırmalısınız ve size dokunan gıdaları tespit ederek diyetinizi ona göre düzenlemeniz gerekmektedir.

Vücudunuz siz farkında olmadan bazı besinlere karşı tepki veriyor olabilir. Son derece masum gözüken bir gıda türü, sindirim sisteminizde problem oluşturuyor ve sindirilmeyen besinler bağışıklık sisteminizi, aynı bir virüs veya bakteri gibi savunma sisteminizi tetikleyerek sizi hasta ediyor ya da kilo almanıza sebep oluyor olabilir.

Gıda intoleransı testi, parmak ucunuzdan alacağımız bir damla kanı inceleyerek vücudunuzun hangi besinlere karşı intoleransı olduğunu tespit eder ve neticeye göre uygulamanız gereken beslenme programını oluşturmada yardımcı olur...
doktor sitesi.....c.m..

Güliz, çalıştığım yerde kapı arkamda, ekran görünüyor yani çabucak okuyup çıkıyorum..

2 hafta oldu başlayalı, zaman geçtikçe alışırım sanmıştım ama her geçen gün daha çok zorluyor beni daha çok özlüyorum oğlumu.

Ruzy'yi şimdilik annem bakıyor, bayrama doğru gidecekti kayınvalidem gelecekti, onla beraber bakıcı başlayacaktı. Kayınvalidem yan çizmeye başladı, oğlu gelecek bayramda o gitsin öyle geleyim 2 ay bakayım diyor. O arada Rüzgar nolcak ortada mı kalacak. Bakalım haftaya bakıcıyı başlatmayı düşünüyoruz ve ben kara kara düşünüyorum tanımadığım bir insana nasıl emanet edicem diye...

Annem çok iyi bakıyor Ruzy'nin keyfi yerinde ama gitmek için zor bekliyor.

Ruzy biz eve gidince kök söktürüyor bize, sanırım naz yapıyor. Dün feci geçti mesela. Sürekli mızmızdı.

Anlaşılan geçen hafta evdeki durumlar hemen hemen aynıymış..geçen pazar aynı tartışma konuşma bizdede oldu Elif..
yusf hiç uyumuyor eşim yan odada yatmak zorunda yoksa gece görevindede sabaha kadar ayakta onada yazık ..tartıştık ve onun bana dediği yusuf ağladıkça seni düşünüyorum üzülüyorum ..hiç uyumuyorsun ne olacak böyle..sonuç. tatlıya bağlandı ama anlatmayınca bazen olmuyor

Derya, çok geçmiş olsun kıyamam ona. Bizim de sallanan ata çıkıp dikilme huyumuz belirdi bikaç gündür, anneannesine sıkı sıkı tembihliyorum bırakma diye. Tubiş de üzülmüştür canım benim..

Elif daha nice mutlu senelere. Ben de senin gibiyim hep unuturum:)) Okul müdürünüze de pes doğrusu, allah akıl ve vicdan versin...

Belma üzme kendini, erkekler işte...Ablacığının hikayesi ayrıca içimi acıttı. Allah annene de ona da sağlıklı ömür versin hiç ayırmasın onları birbirinden...

Comely ve Lalece'ye de hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bana uzak işler bunlar ikinci çocuk falan.

ayca nasıl yani bakıcı baslayınca yanındasimdi anneanne babaanne hiçk imse olmaycakmı ? psikolojik olarakda kotu bir durum bu birak emanett ettigin insanharika bile olsa bir anda yabancı bir insanla kalması ruzgar içinde olumsuz olur off allah yardımcın olsun ...

BELMA
ablanın durumu ve annenle ilgili yazdıkların çok duygulandırdı beni aslında ne mutlu off demeden bakabilmesi bir annenin ozurlu evladına. allah ayırmasın cennetlik gercekten anneler..

aman dikkat edin asla yanlız binmesin ..tuba korkmazmı çok korktu..
işinde tekrar hayırlı olsun çalışmak zor ne diyeyim..alışırsın desem alışılmadığı ortada ..(

Annemle birlikte 1 hafta ya da 10 gün kadar bakıcı beraber olacaklar. Zaten durmaz sabah falan uyandığında bakıcıyı görürse kıyamet kopar..

Peki 10 gün yeterli olur mu sizce alışması için??

ayçacım kolay adapte oluyor babyler herşeye 10 gün yeterli bir süre. inşallah iyi bir insandır ayçacım dualarımız seninle.

ah belma annen beni de ağlattı, cennetlik insan hele ki arkada bırakmak istememesi. çok yandı canım.

derya yav korkuttun beni:):
ayçam gelmiş ben çıkıyorum.ilk aylar zor oluyor.bence kaynanana falan umut bağlama.çocuğa tek kişi bakmalı.annen varkenb adaylarla görüş gelsinler.annenin kontrolünde rüzgarla iletişim kursunlar.bir kişi bakmalı çocuğa.çok fazla değişiklik iyi değil.güvenebileceğin birini bulunca dah akolay olacak.şimdi hep kaygıların var nasıl olacak,nasıl bakılacak falan.çok iyi anlıyorum seni

ayçacım kolay adapte oluyor babyler herşeye 10 gün yeterli bir süre. inşallah iyi bir insandır ayçacım dualarımız seninle.
.

canımsın saol..

Ah Elif bana kalsa hemen başlatıcam ama babamız kıyameti koparıyo. Nerden çıktı bakıcı işi deyip duruyo. Başta konuştuk herşeyi aslında ama o annem, kendi annesi daha uzun bakar diye plan yapmışmış, yaza kadar öyle götürürüz sonra kreş daha iyi olurmuşmuş..

Düzeni zırt pırt değişsin istemiyorum Ruzy'nin çok haklısın.

elifim nice seneleriniz olsun sizindeee
amma evlilik yıldönümü olan çıktı yaa başka unutan varsa yazsın toptan tebrik edelim

belmacım bende çok etkilendim yazdıklarından bunca zaman yazışırız hiç paylaşmamıştın annenin ahirette mükafatı çok büyük olacaktır inanıyorum...
eşine gelince ahh ahh mami ile konuşmuyoruz kaç gündür bende topiğe aktif giremediğimden son günlerde hiç yazma durumum olmadı ama bu sefer kin doluyum konuşmaya hiç niyetim yok dertler hep aynı
düşüncesiz bencil kendini baba zanneden bir iskele babası ile aynı evi paylaşıyorum maalesef
şu yoğun geçirdiğim günlerde bir insan evladı hiçmi yardımcı olmaz rabbim merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın tam öküz bir kocam var maalesef...

ya ben şimdi okuyup okuyuo çıkıyorum sonra ne yazmam gerekitğini unutuyorum bana soru soranlar falan olmuştu hiçbirini hatırlamıyorum tekrar sorarsanız çok sevinirim
elifim babam pastaya bayıldı şok oldu görünce aynı desenlerde bir gömlek aldım kendisine pess dedi

seçilim ikramları sormuş aklıma geldi
etli pilav su böreği ve baklava vardı tatlım ikramlarda tabii birde ayran
bende kurabiyeler yapmıştım birde sünnet şekeri ama lavantalı birde lokum çikolata vs ikram ettik

ne zamandır aklımda unutuyorum. hani bizim çocukluğumuzda bez bebekler vardı, bildiğin bez içinde pili olmayan hiç bişey yapmayan. kaç yaşındaydım hatırlamıyorum alim vardı benimde cok bağlanmıştım. annemler bunun yanlış olduğunu düşünüp pikniğe gittiğimizde orda bırakmışlardı eve gelince farketmiştim. hatta uydurdukları senaryoyu bile hatırlıyorum ali ağacın altında uyuya kalmış. orda yapayanlız kaldığını düşünmüştüm. piknikleri hala hiç sevmem aliciğin etkisi büyük bende. o çocuk aklı ile o kadar uzun sürmüştü ki üzüntüm anlatamam. erken cocukluğumda hatırladığım bir tek ali vardı ne kadar önemli imiş benim için. şimdi ben öyle bir bez bebek arıyorum. süsü püsü olmayan basit bişey ama 2 aydır hiçbiyerde bulamadım. her gittiğim oyuncakçı şu cailloyu gösterip duruyor. belki bir yerlerde göreniniz olmuştur.

Son düzenleme:
Annemle birlikte 1 hafta ya da 10 gün kadar bakıcı beraber olacaklar. Zaten durmaz sabah falan uyandığında bakıcıyı görürse kıyamet kopar..

Peki 10 gün yeterli olur mu sizce alışması için??

yeter yeter yetmezmi aycacım gayet yeterli bir sure insallah ilk bakıcıda daim olursunuz

elifim nice seneleriniz olsun sizindeee
amma evlilik yıldönümü olan çıktı yaa başka unutan varsa yazsın toptan tebrik edelim

benim ilk evlilik yildonumumdu bacım kutlarmısın hukmu kalmadı bosandık ama 25 ekim di :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…