eşinle iyice konuş.baba ama bir anne kadar iyisini düşünemez.derinden hissedemez bazı şeyleri.kreş nasıl oluyor bilmiyrumcanımsın saol..
Ah Elif bana kalsa hemen başlatıcam ama babamız kıyameti koparıyo. Nerden çıktı bakıcı işi deyip duruyo. Başta konuştuk herşeyi aslında ama o annem, kendi annesi daha uzun bakar diye plan yapmışmış, yaza kadar öyle götürürüz sonra kreş daha iyi olurmuşmuş..
Düzeni zırt pırt değişsin istemiyorum Ruzy'nin çok haklısın.
sağol bajımelifim nice seneleriniz olsun sizindeee
amma evlilik yıldönümü olan çıktı yaa başka unutan varsa yazsın toptan tebrik edelim
bayılsın tabi ben de olsam bayılırdım hele aynı desenden gömlek yuh yaniya ben şimdi okuyup okuyuo çıkıyorum sonra ne yazmam gerekitğini unutuyorum bana soru soranlar falan olmuştu hiçbirini hatırlamıyorum tekrar sorarsanız çok sevinirim
elifim babam pastaya bayıldı şok oldu görünce aynı desenlerde bir gömlek aldım kendisine pess dedi
doğru zannedip böyle yanlışlar yapmayalım.çocukların bağlanma güdülerini bu şekilde baltalamak ne kötü.bak senin hala bitmemiş işin aliyle.mutlaka bulup bir bez bebek almal o yarım kalan halkayı tamamlamalısın.ne zamandır aklımda unutuyorum. hani bizim çocukluğumuzda bez bebekler vardı, bildiğin bez içinde pili olmayan hiç bişey yapmayan. kaç yaşındaydım hatırlamıyorum alim vardı benimde cok bağlanmıştım. annemler bunun yanlış olduğunu düşünüp pikniğe gittiğimizde orda bırakmışlardı eve gelince farketmiştim. hatta uydurdukları senaryoyu bile hatırlıyorum ali ağacın altında uyuya kalmış. orda yapayanlız kaldığını düşünmüştüm. piknikleri hala hiç sevmem aliciğin etkisi büyük bende. o çocuk aklı ile o kadar uzun sürmüştü ki üzüntüm anlatamam. erken cocukluğumda hatırladığım bir tek ali vardı ne kadar önemli imiş benim için. şimdi ben öyle bir bez bebek arıyorum. süsü püsü olmayan basit bişey ama 2 aydır hiçbiyerde bulamadım. her gittiğim oyuncakçı şu cailloyu gösterip duruyor. belki bir yerlerde göreniniz olmuştur.
bir sihirli lambası eksik pabuçlar çok beğendim
çok artiz bu poz gerçeten.
iyi ki sallama he.tüm mahalle doyar sadece kelleylebeybime çok sallama bir pasta yaptım çünkü yorgunluktan ölecektim gecenin bi yarısı yaptığım pasta anca bu kadar oldu
birde yahya efendi dolabı açıp açıp pastayı parmakladı son dkda yakaldık hep mahvoldu pasta pehh
çk güzellermiş gerçektenşeker hamurlu kurabiyelerim yaklaşık 80 tane yaptım hepsi bitti
buda sünnet şekerimiz
.sen tükanı aç çırak diye yahoyu al:)elifff bimdeki çadırı bende gördüm ama onun yerine ne aldım tahmin et
oyun hamuru3.90 dı fiyatıda
yahoyu oturuyorum yanıma çeşitli hayvan figürleri yapıyorum kalıplarla falan kesiyorum baktım oda yapıyor çok şaşırdım
tabii benim amacım şeker hamurlu figürler için ön çalışmalar yapmak iki iş bi arada çıkmış oluyor hihooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?