2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gülizzz bizde var o tarz bez bebek yiğenimden kalma ablam vermiştide
malum bunlar erkek çocğu öyle bez bebeğe falan bağlanmaz tatlım bilgine :))

esracım hayırlısı ile mevlüdünü de atlattın, Allah düğün yemeğini yapmayı da nasip etsin. pastana da hayretle baktım uzun süre. analar neler doğurmuş dedim birde.

belma ne kadar dolmuşsun kıyamam sana.

bizdede durumlar genelde aynı ama tabi üst üste gelince herşey tolerans kalmıyor.

bende anlatıyorum, açıklıyorum. eve geliyoruz mesela hüsoli direk kanapeye uzanıyor, yoruldum şeklinde. bende mutfağa koşuyorum. sonra gelip salonun kapısında eve geldik, deniz akşam yemeği yiyecek, ben mutfakta yemek yapayım bıt bıt bıt diyorum, nazlı bu arada evde oluyor, arkasından yapılacak işleri sıralıyorum yükses sesle ve üstüne basa basa tane tane. mecburen:)) anlıyor...

esram bağlansın istemiyorum. bir tane erkek bebek almak istiyorum hiç bebeğimiz yok ama satılanlar hep süslü püslü aptal aptal şeyler. basit bir bebek almak istedim. sanırım birazda kendim için.

yahommm padişah olmuş, çok yakışmış

beybime çok sallama bir pasta yaptım çünkü yorgunluktan ölecektim gecenin bi yarısı yaptığım pasta anca bu kadar oldu
birde yahya efendi dolabı açıp açıp pastayı parmakladı son dkda yakaldık hep mahvoldu pasta pehh

Derya, çok geçmiş olsun Yusuf Paşa'ya biraz geç oldu ama. Allah beterinden saklasın.
Belma, anneciğinin hakkı ödenmez gerçekten, söylecek söz yok. İnsandan çok meleğe yakın...
Yaşadıkların bana da çok tanıdık geldi. Herşey bizim üzerimizde, sorumluluklar çok, akıllar karmakarışık. valla işe gelirken bazen dışarının havasını içime çekip, kapıyı kapatıp çıkmak, dışarıda hayatın öylece aktığını izlemek iyi geliyor. Bencilce bulabilirsiniz ben de garipsiyorum kendimi.
Esra, Yaho'ya Maşallah çok tatlı fotoları. Allah damatlığını da göstersin inşallah.

Ben çıkıyorum artık.
esrako, Ece kocaman kız olmuş maşallah.
Menekşe gözler hülyalı,
Bakışları çok manalı

amin arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok çok sağolun
damatlığını görmek hımmm çokta böyle dileklerim yok turşusunu kuracağım kendilerinin :))

şiir gibi kadınsın bukettt :))
seni garipsemiyorum bende bu tarz düşüncelerde çok sık buluyorum kendimi...

bu pastanın gövdesi yendi kafasının yarısı yendi kalanı duruyor çünkü çok büyük yapmıştım o kadar kalabalık değildik
eee bende gidip gelip tırtıklıyorum pilavıda aynen öylee
pöff bu sünnet bana 3-5 kilo olarak geri gelecek

elifff bimdeki çadırı bende gördüm ama onun yerine ne aldım tahmin et
oyun hamuru 3.90 dı fiyatıda
yahoyu oturuyorum yanıma çeşitli hayvan figürleri yapıyorum kalıplarla falan kesiyorum baktım oda yapıyor çok şaşırdım
tabii benim amacım şeker hamurlu figürler için ön çalışmalar yapmak iki iş bi arada çıkmış oluyor hihooo

Belmacım hiç konusma arasında bahsetmemıstın sanırım bu özel durumdan.annenin mükafatı cok buyuk olacaktır Rabbim tarafından emınım.cennetlık işte baska bı adı yok.

ayrıca sorunlar hep aynı.bızde zaman zaman Hakanla bu yüzden tartısıyoruz.evet ilgilendıgınde güzel ilgilenıyor oynatıyor ama yetmıyor bana.tum gun pacamda meme dıe gezınıyor,gece keza bu sekılde.sık sık uyanıp emmek istiyor.aksamda enazından ben rahat nefes almak istiyorum.bazen playstation gecesı yapıyorlar eve 10da gelıyo, haftada bir mutlaka 21.00-22.00 arası bı macları oluyo
ee kendı işyerımız oldugundan eleman izin kullandıgında,pazar gunlerıde eve mecburıyetten aksam10da gelıyo.eskaza bıde besıktaşın macı varsa yıne dısarda.bazen patlıyorum.Şevvalın yanında sesısmızı yükseltmeyelım dıe dıkkat edıyoruz ama ıpler kopuyo işte bazen

Esra Yaho cok tatlı olmus,yavrum sıkılmıstır tabı o kostümün içinde.pastanda gayet yerınde com hoş.saclarıda kıvırcık yapmıs hey Allahım ya.alemsın

Esrako Ece cok tatlı,elbıse üstü bolero.şıklıgını yıyım senın.Şevvalde bu sekılde bıseler bulursa oturmaya calısıyor yada ufakta olsa bı kap kacak bulursa içine girmeye calısıyo :))

eşinle iyice konuş.baba ama bir anne kadar iyisini düşünemez.derinden hissedemez bazı şeyleri.kreş nasıl oluyor bilmiyrum
elifim nice seneleriniz olsun sizindeee
amma evlilik yıldönümü olan çıktı yaa başka unutan varsa yazsın toptan tebrik edelim
sağol bajım
bayılsın tabi ben de olsam bayılırdım hele aynı desenden gömlek yuh yani
doğru zannedip böyle yanlışlar yapmayalım.çocukların bağlanma güdülerini bu şekilde baltalamak ne kötü.bak senin hala bitmemiş işin aliyle.mutlaka bulup bir bez bebek almal o yarım kalan halkayı tamamlamalısın.
bir sihirli lambası eksik pabuçlar çok beğendim
ece nin yeni mekanı gidip gidip banyodakı deterjan kutularının uzerine oturuyor .))

çok artiz bu poz gerçeten.
iyi ki sallama he.tüm mahalle doyar sadece kelleyle
şeker hamurlu kurabiyelerim yaklaşık 80 tane yaptım hepsi bitti

buda sünnet şekerimiz

çk güzellermiş gerçekten
.sen tükanı aç çırak diye yahoyu al:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…