2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese ii akşamlarr
hiç güsel günler geçirmiyorum başıma neler gelio neler.....

son 1 haftadır mustinin pipisi bi tuaf oldu böle şiş gibi filan neyse dedik bi gösterelim sünnet eden dr yokmuş bugün öğlen eve gelir bakarım dedi tanıdık olduğu için öğle arası geldi baktı veeeeeeeeee bu yanlış kaynama yapmış dedi yani dedim yeniden sünnet gibi olacak dedi sadece kesim olmayacak deri aşağı yitilip dikilecek dedi nerdeyse bayılacaktım hemen hastaneye götürdük bugün 4 urolojici gördü ve hepsi evet dedi üstü ettli pipinin deriyi geriye yitmiş dedi..bende tazenin dediği olayı anlattım ve sünnetci sünnetten daha çok acı çekeceğini söledi skinleştiriciyle kısa uyutulsun dedim onlarda öle olur dediler neyse gün vereceğiz dediler çarşamba yatış yapacağız perşembe ameliyat olacak dediler ee ertesi günde benim doğum var tabi ama tabi ki tmm dedik....

ordan çıktık hemen dr me gittim halimden bişi olduğunu anladım dedim böle böle benim sezeryanı erteleme ihtimali varmı dedim pazartesi olur dedi tmm dedim pazartesi erkenden alırım dedi çok bunalımdayım hiç keyfim yok kendimi bir yerlenden atmak istiyorum ben sezeryana gireceğim annem mustiye bakacak k.validem yanımda duramaz o gelene gidene bakar anca kala bilirse gökhan kalacak öle çıkmazdayım ki anlatamam...

SEÇİL SEÇİL SEÇİL.....
beni dikkate al mutlaka dikişler düşünce banyoda pipi dersini ileri geri mutlaka oynatmak gerekiomuş biz bilemedik ellettirmio die önemsemedik meğer yapılması gerekiomuş sonuç bizim gibi olur yoksa dikiş düştükten sonrada zaman zaman yapacakmışsın unutma canım tmm...

canim seni öyle iyi anliyorum ki bende kendimi buralarda öyle yalniz hissediyorum ki ben de senin gibi kendimi sokaklara atiyorum..bazende spora..sonrada aglayip aglayip rahatliyorum..ne yazikki bazen bu hayatta tamamen yalniz oldugumu düsünüyorum..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.yusuf paşada mor burnuyla ve suratıyla hepinizi öper..
canim cooookkk gecmis olsun.. gecen Hayat ta 2 defa sehpaya agzini vurdu ve birinde dilini birindede dudagini yardi..aglamaktan catladi neredeyse ve cok kanadi..yaninda hep oglum vardi..sanirim su siralar biraz kiskaniyor..sürekli dibinde..oynuyorum saniyor ama arada itip kakabiliyor..bence sende onlari pek yalniz birakma..sonucta kizinda da daha cok kücük..
Polis eşi olmak çok zor gerçekten..her yönüyle zor..
allah seninde esininde yardimcisi olsun canim..
insallah biran evvel sorunlariniz düzelir..bu kadar sorunun icinde bu kadar hamarat olan ve herseyin üstesinden tek basina gelen böyle bir kadina sahip olan bir erkek onu kulu köpegi olmali..helede yaho gibi hiperaktif bircocuga sahip bir ailede esininde senin yükünü hafifletmesi lazim..ben de ESra gibi alttan alinmamasi taraftariyim..mecbur bakmali ve yardim etmeliler..
ya bir sünnetlik bu kadar mi yakisir..cok zevkle begenilmis ve yahoma da cok yakismis..Allahim damatliginida göstersin insallah...
yahom çook sıkıldı o kıyafetlerden daral geldi çocuğa bütün gün doğru düzgün fotoları yok (
aynen benim oglaninda..o da 2 yasindaydi..bu yaslarda böyle oluyor..stüdyoda cektir bence..daha güzel olur..
ece nin yeni mekanı gidip gidip banyodakı deterjan kutularının uzerine oturuyor .))

masallah.. kocaman kiz olmussun sen ya...elbisesi ve saclarina da ayri bayildim..
canim cok gecmis olsun ya..üzülme!! allah beterinden saklasin..cok sükürki sünnette kalici bir hata ve sorun yasanmamis..bak ben de burada yalniz dogum yaptim..kaynanam ogluma bakti ve hastanede hep esim yanimdaydi..burda geceleri kalamiyorsun..o yüzden geceleri hep yalniz kaldim ben..üzülme canim..hayirlisiyla bunuda atlatirsin..

Nur canım com üzüldüm yazını okuyunca.neysekı erken farkedılmıs.gec kalınmıs olsaydı daha buyuk sorunlar olabılrdı canım.dogumuda sorunsuz bı sekılde atlatıcan inş.hersey üstüste geldı gıbı ama hayır vardır bundada.üzülme sen a.s.

Efrimm uzuncaa bı mesac attım sana okudunmu,facede :)) yeterı kadar yalın bı dille yazamasamda ,sıksan okadar cıkıyo benden.okurken ben anlatıyorum farzet ::))

bir suur alıntım heder oldu cok uzuldum..

hemen Nur a ıkı kelam yazayım.. uygun zamanda hepınızı kucaklayayım..

Nurum.. Allah yardımcın olsun.. Allah sabır versın.. Rabbım senı ve evlatlarını tez zamanda huzura kavustursun ınsallah.

Nur cum teşekkür ederim uyarın için..ne diyeyim bilemedim..alllah daha büyük sıkıntılar vermesin..hepsi düzelir hepsinin tedavisi var..üzme kendini..

Esra kuşum eline koluna sağlık..Yahoo paşama da ne kadar yakışmış kostumü..hey maşallah

Belma..allah sabırlar ve uzun ömürler versin hem annene hem ablana..boğazım düğümlendi okurken.

esraa mevlüdünüz hayırlı olsun allah kabul etsin... pastanızz şeker kurabiyeleriniz ve ünnet şekeriniz çok hoş görünüyor.. yahonun kıyafetinede bayıldım binn kere maşallah...

cipsim esram allah kabul etsin, yahom çok tatlı olmuş maşallah,

sanada hey maşallah sallama pastanı yirim senin elini sallasan artık şeker hamurlu pasta kurabiye filan oluveriyor. turşucuğunla bi ömür mutluluklar dilerim....

güzelim sıcacık antalyayı bırak gel sen az bile sana. kar yağmadığına dua et:))))

sağolun canlarımmm

nurum geçmiş olsun tatlım yaa rabbim bi an önce feraha çıkarsın sizi şu doğumu yapsaydın hayırlısı ile mustinin pipisi düzelir sen sakın onu kafana takma hayırlısı ile doğumunu yap

nurrrr tam 1 hafta sonra inşallah bu saatlerde yiğit yanında uyuyor olacak, mustide iyileşmiş olacak...

kötü düşünme, bundada vardır hayır, bak sezaryen tarihini değiştirdin bu yüzden. iyiye yor. allah kolaylık versin.

cnm bız senı hep dınlerız;;

nurrr cok gecmıs olsun cnm? Uzulme ıkı canlısın sen.. Duzelır hepsı..

Baby ruya ılgıncmıs cnm..

Evrım testı nıye sordun??

esraaa cok guzel olmus hersey ellerine saglik yahoo muhtesem olmus...masallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…