canim seni öyle iyi anliyorum ki bende kendimi buralarda öyle yalniz hissediyorum ki ben de senin gibi kendimi sokaklara atiyorum..bazende spora..sonrada aglayip aglayip rahatliyorum..ne yazikki bazen bu hayatta tamamen yalniz oldugumu düsünüyorum..Herkese günaydın.
Kötü bir hafta sonuydu. Dün kemalle birbirimize girdik. Yakınımda bir arkadaşa o kadar ihtiyaç duydum ki. Şöyle sorgusuz sualsiz beni dinleyecek, rahatsız eder miyim diye düşünmeden kapısını çalacağım birine... ama yoktu. Kızımı alıp kendimi sokağa attım. Bakındım, bakındım kimin kapısı çalsam diye etrafı taradım, içimin ateşi biraz soğuyunca eve döndüm
Geçmişi okuyorum, bir sürü alıntı da yaptım ama cevap yazacak gücüm yok. Okurken size kendi kendime cevap veriyorum. Yalnız Deryaya içim gitti, çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Nurdancım teoya da geçmiş olsun, Allah kavuştursun. Evlilik yıl dönümü olan arkadaşlar hepinizi kutlarım, aileniz ve sevenlerinizle yaşlanınız. Hasta olan arkadaşlar ve bebişlerimize Allah acil şifalar versin. Herkese hayırlı günler.
canim cooookkk gecmis olsun..geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.yusuf paşada mor burnuyla ve suratıyla hepinizi öper..
allah seninde esininde yardimcisi olsun canim..Polis eşi olmak çok zor gerçekten..her yönüyle zor..
insallah biran evvel sorunlariniz düzelir..bu kadar sorunun icinde bu kadar hamarat olan ve herseyin üstesinden tek basina gelen böyle bir kadina sahip olan bir erkek onu kulu köpegi olmali..belmacım bende çok etkilendim yazdıklarından bunca zaman yazışırız hiç paylaşmamıştın annenin ahirette mükafatı çok büyük olacaktır inanıyorum...
eşine gelince ahh ahh mami ile konuşmuyoruz kaç gündür bende topiğe aktif giremediğimden son günlerde hiç yazma durumum olmadı ama bu sefer kin doluyum konuşmaya hiç niyetim yok dertler hep aynı
düşüncesiz bencil kendini baba zanneden bir iskele babası ile aynı evi paylaşıyorum maalesef
şu yoğun geçirdiğim günlerde bir insan evladı hiçmi yardımcı olmaz rabbim merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın tam öküz bir kocam var maalesef...
ya bir sünnetlik bu kadar mi yakisir..cok zevkle begenilmis ve yahoma da cok yakismis..
aynen benim oglaninda..o da 2 yasindaydi..bu yaslarda böyle oluyor..stüdyoda cektir bence..daha güzel olur..yahom çook sıkıldı o kıyafetlerden daral geldi çocuğa bütün gün doğru düzgün fotoları yok(
masallah..
canim cok gecmis olsun ya..herkese ii akşamlarr
hiç güsel günler geçirmiyorum başıma neler gelio neler.....
son 1 haftadır mustinin pipisi bi tuaf oldu böle şiş gibi filan neyse dedik bi gösterelim sünnet eden dr yokmuş bugün öğlen eve gelir bakarım dedi tanıdık olduğu için öğle arası geldi baktı veeeeeeeeee bu yanlış kaynama yapmış dedi yani dedim yeniden sünnet gibi olacak dedi sadece kesim olmayacak deri aşağı yitilip dikilecek dedi nerdeyse bayılacaktım hemen hastaneye götürdük bugün 4 urolojici gördü ve hepsi evet dedi üstü ettli pipinin deriyi geriye yitmiş dedi..bende tazenin dediği olayı anlattım ve sünnetci sünnetten daha çok acı çekeceğini söledi skinleştiriciyle kısa uyutulsun dedim onlarda öle olur dediler neyse gün vereceğiz dediler çarşamba yatış yapacağız perşembe ameliyat olacak dediler ee ertesi günde benim doğum var tabi ama tabi ki tmm dedik....
ordan çıktık hemen dr me gittim halimden bişi olduğunu anladım dedim böle böle benim sezeryanı erteleme ihtimali varmı dedim pazartesi olur dedi tmm dedim pazartesi erkenden alırım dedi çok bunalımdayım hiç keyfim yok kendimi bir yerlenden atmak istiyorum ben sezeryana gireceğim annem mustiye bakacak k.validem yanımda duramaz o gelene gidene bakar anca kala bilirse gökhan kalacak öle çıkmazdayım ki anlatamam...
SEÇİL SEÇİL SEÇİL.....
beni dikkate al mutlaka dikişler düşünce banyoda pipi dersini ileri geri mutlaka oynatmak gerekiomuş biz bilemedik ellettirmio die önemsemedik meğer yapılması gerekiomuş sonuç bizim gibi olur yoksa dikiş düştükten sonrada zaman zaman yapacakmışsın unutma canım tmm...
Efrimm uzuncaa bı mesac attım sana okudunmu,facede :)) yeterı kadar yalın bı dille yazamasamda ,sıksan okadar cıkıyo benden.okurken ben anlatıyorum farzet ::))
cnm bız senı hep dınlerız;;herkese günaydın.
Kötü bir hafta sonuydu. Dün kemalle birbirimize girdik. Yakınımda bir arkadaşa o kadar ihtiyaç duydum ki. şöyle sorgusuz sualsiz beni dinleyecek, rahatsız eder miyim diye düşünmeden kapısını çalacağım birine... Ama yoktu. Kızımı alıp kendimi sokağa attım. Bakındım, bakındım kimin kapısı çalsam diye etrafı taradım, içimin ateşi biraz soğuyunca eve döndüm
geçmişi okuyorum, bir sürü alıntı da yaptım ama cevap yazacak gücüm yok. Okurken size kendi kendime cevap veriyorum. Yalnız deryaya içim gitti, çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. nurdancım teoya da geçmiş olsun, allah kavuştursun. evlilik yıl dönümü olan arkadaşlar hepinizi kutlarım, aileniz ve sevenlerinizle yaşlanınız. hasta olan arkadaşlar ve bebişlerimize allah acil şifalar versin. Herkese hayırlı günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?