Annemle birlikte 1 hafta ya da 10 gün kadar bakıcı beraber olacaklar. Zaten durmaz sabah falan uyandığında bakıcıyı görürse kıyamet kopar..
Peki 10 gün yeterli olur mu sizce alışması için??
Güliz, çalıştığım yerde kapı arkamda, ekran görünüyor yani çabucak okuyup çıkıyorum..
2 hafta oldu başlayalı, zaman geçtikçe alışırım sanmıştım ama her geçen gün daha çok zorluyor beni daha çok özlüyorum oğlumu.
Annem çok iyi bakıyor Ruzy'nin keyfi yerinde ama gitmek için zor bekliyor.
Ruzy biz eve gidince kök söktürüyor bize, sanırım naz yapıyor. Dün feci geçti mesela. Sürekli mızmızdı.
bebeyim( didarın deyimiyle) belma yazdıkların beni çok duygulandırdı.Annen cennetlik derler ya öyle eli öpülesi bir insan.eşin seni üzmüş belli,belki niye bu kadar büyütüyor diye bile düşünmüş anlamamıştır seni.kendini anlatıyor musun ona.herşey üst üste gelmeden ilk bunaldığın anda.ondan neler beklediğini açık açık söylüyor musun.salih çok düşünür beni ama anlatmasam anlamaz,demesem yapmaz.erkeklerde duygu okuma ve empati özrü var.geçen gün o kadar üzüldüm ki.ağladı dayanamadı özürler diledi.ilk defa onu ağlarken gördüm( çok üzüldüm ama ben de çok üzüldüm.olay şuydu:.
Polis eşi olmak çok zor gerçekten..her yönüyle zor..
ne zamandır aklımda unutuyorum. hani bizim çocukluğumuzda bez bebekler vardı, bildiğin bez içinde pili olmayan hiç bişey yapmayan. kaç yaşındaydım hatırlamıyorum alim vardı benimde cok bağlanmıştım. annemler bunun yanlış olduğunu düşünüp pikniğe gittiğimizde orda bırakmışlardı eve gelince farketmiştim. hatta uydurdukları senaryoyu bile hatırlıyorum ali ağacın altında uyuya kalmış. orda yapayanlız kaldığını düşünmüştüm. piknikleri hala hiç sevmem aliciğin etkisi büyük bende. o çocuk aklı ile o kadar uzun sürmüştü ki üzüntüm anlatamam. erken cocukluğumda hatırladığım bir tek ali vardı ne kadar önemli imiş benim için. şimdi ben öyle bir bez bebek arıyorum. süsü püsü olmayan basit bişey ama 2 aydır hiçbiyerde bulamadım. her gittiğim oyuncakçı şu cailloyu gösterip duruyor. belki bir yerlerde göreniniz olmuştur.
belmacım bende çok etkilendim yazdıklarından bunca zaman yazışırız hiç paylaşmamıştın annenin ahirette mükafatı çok büyük olacaktır inanıyorum...
eşine gelince ahh ahh mami ile konuşmuyoruz kaç gündür bende topiğe aktif giremediğimden son günlerde hiç yazma durumum olmadı ama bu sefer kin doluyum konuşmaya hiç niyetim yok dertler hep aynı
düşüncesiz bencil kendini baba zanneden bir iskele babası ile aynı evi paylaşıyorum maalesef
şu yoğun geçirdiğim günlerde bir insan evladı hiçmi yardımcı olmaz rabbim merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın tam öküz bir kocam var maalesef...
Derya, çok geçmiş olsun Yusuf Paşa'ya biraz geç oldu ama. Allah beterinden saklasın.
Belma, anneciğinin hakkı ödenmez gerçekten, söylecek söz yok. İnsandan çok meleğe yakın...
Yaşadıkların bana da çok tanıdık geldi. Herşey bizim üzerimizde, sorumluluklar çok, akıllar karmakarışık. valla işe gelirken bazen dışarının havasını içime çekip, kapıyı kapatıp çıkmak, dışarıda hayatın öylece aktığını izlemek iyi geliyor. Bencilce bulabilirsiniz ben de garipsiyorum kendimi. .
belma ne kadar dolmuşsun kıyamam sana.
bizdede durumlar genelde aynı ama tabi üst üste gelince herşey tolerans kalmıyor.
bende anlatıyorum, açıklıyorum. eve geliyoruz mesela hüsoli direk kanapeye uzanıyor, yoruldum şeklinde. bende mutfağa koşuyorum. sonra gelip salonun kapısında eve geldik, deniz akşam yemeği yiyecek, ben mutfakta yemek yapayım bıt bıt bıt diyorum, nazlı bu arada evde oluyor, arkasından yapılacak işleri sıralıyorum yükses sesle ve üstüne basa basa tane tane. mecburen:)) anlıyor...
Belmacım hiç konusma arasında bahsetmemıstın sanırım bu özel durumdan.annenin mükafatı cok buyuk olacaktır Rabbim tarafından emınım.cennetlık işte baska bı adı yok.
amin arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok çok sağolun
damatlığını görmek hımmm çokta böyle dileklerim yok turşusunu kuracağım kendilerinin :))
canim seni öyle iyi anliyorum ki bende kendimi buralarda öyle yalniz hissediyorum ki ben de senin gibi kendimi sokaklara atiyorum..bazende spora..sonrada aglayip aglayip rahatliyorum..ne yazikki bazen bu hayatta tamamen yalniz oldugumu düsünüyorum....
herkese ii akşamlarr
hiç güsel günler geçirmiyorum başıma neler gelio neler.....
son 1 haftadır mustinin pipisi bi tuaf oldu böle şiş gibi filan neyse dedik bi gösterelim sünnet eden dr yokmuş bugün öğlen eve gelir bakarım dedi tanıdık olduğu için öğle arası geldi baktı veeeeeeeeee bu yanlış kaynama yapmış dedi yani dedim yeniden sünnet gibi olacak dedi sadece kesim olmayacak deri aşağı yitilip dikilecek dedi nerdeyse bayılacaktım hemen hastaneye götürdük bugün 4 urolojici gördü ve hepsi evet dedi üstü ettli pipinin deriyi geriye yitmiş dedi..bende tazenin dediği olayı anlattım ve sünnetci sünnetten daha çok acı çekeceğini söledi skinleştiriciyle kısa uyutulsun dedim onlarda öle olur dediler neyse gün vereceğiz dediler çarşamba yatış yapacağız perşembe ameliyat olacak dediler ee ertesi günde benim doğum var tabi ama tabi ki tmm dedik....
ordan çıktık hemen dr me gittim halimden bişi olduğunu anladım dedim böle böle benim sezeryanı erteleme ihtimali varmı dedim pazartesi olur dedi tmm dedim pazartesi erkenden alırım dedi çok bunalımdayım hiç keyfim yok kendimi bir yerlenden atmak istiyorum ben sezeryana gireceğim annem mustiye bakacak k.validem yanımda duramaz o gelene gidene bakar anca kala bilirse gökhan kalacak öle çıkmazdayım ki anlatamam...
cnm bız senı hep dınlerız;;
nurrr cok gecmıs olsun cnm? Uzulme ıkı canlısın sen.. Duzelır hepsı..
Baby ruya ılgıncmıs cnm..
Evrım testı nıye sordun??
Yaw bu erkek anaları neden böle oluyor.(topikteki tüm erkek anaları üstüne alınabilir tabe özellikle de adının baş harfi efrim olanlar )m.
Allah yardımcın olsun.bol bol dua et kabul olur biliyorsun.herkese ii akşamlarr
son 1 haftadır mustinin pipisi bi tuaf oldu böle şiş gibi filan neyse dedik bi gösterelim sünnet eden dr yokmuş bugün öğlen eve gelir bakarım dedi tanıdık olduğu için öğle arası geldi baktı veeeeeeeeee bu yanlış kaynama yapmış dedi yani dedim yeniden sünnet gibi olacak dedi sadece kesim olmayacak deri aşağı yitilip dikilecek dedi nerdeyse bayılacaktım hemen hastaneye götürdük bugün 4 urolojici gördü ve hepsi evet dedi üstü ettli pipinin deriyi geriye yitmiş dedi..bende tazenin dediği olayı anlattım ve sünnetci sünnetten daha çok acı çekeceğini söledi skinleştiriciyle kısa uyutulsun dedim onlarda öle olur dediler neyse gün vereceğiz dediler çarşamba yatış yapacağız perşembe ameliyat olacak dediler ee ertesi günde benim doğum var tabi ama tabi ki tmm dedik....
ordan çıktık hemen dr me gittim halimden bişi olduğunu anladım dedim böle böle benim sezeryanı erteleme ihtimali varmı dedim pazartesi olur dedi tmm dedim pazartesi erkenden alırım dedi çok bunalımdayım hiç keyfim yok kendimi bir yerlenden atmak istiyorum ben sezeryana gireceğim annem mustiye bakacak k.validem yanımda duramaz o gelene gidene bakar anca kala bilirse gökhan kalacak öle çıkmazdayım ki anlatamam...
Kuzey ın mınadeks vıtamınını Derya nın da onerıyle Marnıys Junıor olarak degıstırdım.. Fatoşların eczacısı bızım yaslarımızda bır eczacısı var.. 4 yasında bır oglu var.. onunla da konustum.. hem ıstah acıp hem de vıtamınlerını alsın ıstıyorsan sahane bır secım dedı. Kendısı de donusumlu kullanıyormus..
bır kac bılgı daha aktaracagım sızlere.. ozellıklede oksuuruk ıcın bır bıtkısel suurp onerdı..
ama bırazdan.. yazdıgım kagıdı bulamıyorum..
emme manyaklığı bizdede mevcuttur. sabaha kadar, canı sıkıldıkça, arabada yakınlıktan dolayı illaki, kısaca gecesi gündüzü yok.
evrim inşallah dilediğin kiloya kavuşursu.ben doğum kilolarımı nestle nesfitle verdim.tavsiye ederim.kim denediyse olumlu sonuç aldı.şimdi hamilelik öncesi kilomdayıom52 yı 53 ü görene kadar durmak ıstemıyorum ben rejım işinde.. acayıp kararlı da gıdıyorum.. ne zaman gorurumm bılmem bu rakamı ama gorene kadar bu sekıl yemeye beslenmeye devam edecegım..
ozellıkle de sabahları kahvaltı ortamında ıstahım ınanılmaz acık oluyor.. kahvaltıdan once yarım greyfurt yemeye basladım.. bır nebze de olsa ıstahı gerıye atmıs olarak oturuyorum sofraya.
geçmiş olsun nurdan .otobusteyim oglsumdan ayrildim(cooookkk tatliydiiii..bi suru sey ogerenmis maymun tam bir maymun olmus, taklitci..ama aksam ufak bir kaza atlattik dudagini koltuga vurdu patlatti, kan oturdu, benimde icime oturdu buz falan, silikonlu silikonlu dolasiyor..
ne olacak sonumuz bilemiyorum.sabahlara kadar memeler açık:)))tüm meme emenler aynı gibi bu durumda..biz de de aynı durum...sabah kalktığımda hertarafım ağrımış oluyor..yatağın büyük bir kısmını kaplıyor beyfendi biz kenarlarda sıkışıp kalıyoruz..yatağına geçiriyorum pıt uyanıyor..
sanırım çoğumuz eşlerimizle problemliyiz.bende çocukla ilgilenmediği için sürekli dalaşıp duruyorumHerkese günaydın.
Kötü bir hafta sonuydu. Dün kemalle birbirimize girdik. Yakınımda bir arkadaşa o kadar ihtiyaç duydum ki. Şöyle sorgusuz sualsiz beni dinleyecek, rahatsız eder miyim diye düşünmeden kapısını çalacağım birine... ama yoktu. Kızımı alıp kendimi sokağa attım. Bakındım, bakındım kimin kapısı çalsam diye etrafı taradım, içimin ateşi biraz soğuyunca eve döndüm
Geçmişi okuyorum, bir sürü alıntı da yaptım ama cevap yazacak gücüm yok. Okurken size kendi kendime cevap veriyorum. Yalnız Deryaya içim gitti, çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Nurdancım teoya da geçmiş olsun, Allah kavuştursun. Evlilik yıl dönümü olan arkadaşlar hepinizi kutlarım, aileniz ve sevenlerinizle yaşlanınız. Hasta olan arkadaşlar ve bebişlerimize Allah acil şifalar versin. Herkese hayırlı günler.
aynı özürlü baba bendede mevcutbelma seni o kadar iyi anlıyorum ki, senin evdekinden bende de var bir tane özürlü baba diyorum ben kendilerine. 10 dk muftaktayım oyala diyorum içeriden gelen ses sadece bu hayır alperen. 10 dk 50 kere söylüyor neredeyse. acıyorum cocuğumun haline. o kadar beceriksiz ki bu konuda ne oyun kurabiliyor ne oyalayabiliyor. o yatacak koltuğunda tv açık olacak alperen uslu uslu oyuncaklarıyla oynayacak böyle bir cocuk istiyor. sonra da utanmadan bu cocuk sana yapışık sen yaptın böyle böyle cocuk mu yetiştirilir diye ahkamlar kesmeye kalkıyor. işimiz cok zor gerçekten.
rüya dedinizde aklıma geldi. ikiz erkek doğurmuşum 1 yaşlarında falanlar öyle tatlılardı ki. ne demek acaba gerçek olmaz dimi :)
esra maşşallah yahoya.evrimin dediği gibi padişah gibi olmuş.çok tatlı.pastaların ve kurabiyerinde bir içim su.ellerine sağlık allah kabul etsin mevlütünüzü
esra facetede gördüm fotoları eceye maşşallah diyorum çok tattlı annesi
ellerine sağlık hepsi muhteşemşeker hamurlu kurabiyelerim yaklaşık 80 tane yaptım hepsi bitti
buda sünnet şekerimiz
nur çok çok geçmiş olsun.allah hayırlısını nasip etsin.sizde kendinizi okutun bence heralde çok göz kalıyor nazar değiyor.herkese ii akşamlarr
off okadar zor durumdayımki analatamam sizlere.canım çok sıkkın.bir yandan çalışmak bir yandan çınar ,annem ve eşim çıldırmak üzereyim.akşam resmen sinir krizi geçircek gibiydim.ben bornovada oturuyorum.oğluma annem bakıyor k................ını düşündüm.
Oksuruk surubu olarak eczacımızın onerdıgı ve hep kullandıgı surup dere otu ekstresı olan PROSPAN adlı bır surup, kadın cocugunun oksurugu olduugnda bundan kullandıgını, ıkıncı gunu oksuruk yasamadıgını soyluyor, eczacı olmasına ragmen hıc bır sekılde ılac surup kullanmamıs. surubun fıyatı da cok uygun.. 12 lıra.
Ikıncısı Maryns ın PROPOLSAFT adlı surubu, bu surupta hastalık anında kullanılması gereken, sogukalgınlıgı, ust solunum yolları ve kırgınlık ve oksuuruk ıcın olan surubu ımıs.
bızım aldıgımız Marnyss ıse kışın ıkı kür kullanılması gereken surup ımıs.. onu kullanırken sadece o surubu vermemız gerektıgı ayrıca vıtamın takvıyesı yapmamaız gerektıgını soyledı. Boylece bagısıklık sıstemını guclu tutuyormus.
tülincim senin için çınar için sıkıntı yaratan bir durum eşin için geçerli değil. onlar bencil insanlar düşünemiyorlar. ancak sen yap ve uygula arkadaşım o uyum sağlasın. sıkıntın cok acık ve net seni geçtim yavru heder oluyo arada. o yüzden ben tutuyorum de tut gitsin. başlamışım keyfine keyif için gelmişler bu dünyaya, çok gıcık oluyorum ben bu ara şu bencil kocalara.
Evrim teşekkürler bilgiler için not ettim öksürük ve soğuk algınlığı şuruplarını.
bez bebeği sormuştum ya dün, biri özelden mesaj atmış dayanamadım sordum nasıl haberiniz oliii dedim bakalım cevap gelecek mi?
Bu arada belmacım hiç zahmet etme arkadaşım çok teşekkür ederim nazik düşüncen için
off okadar zor durumdayımki analatamam sizlere.canım çok sıkkın.bir yandan çalışmak bir yandan çınar ,annem ve eşim çıldırmak üzereyim.akşam resmen sinir krizi geçircek gibiydim.ben bornovada oturuyorum.oğluma annem bakıyor kendi evinde yani 25 km uzaklıkta ve ben evime 40 km uzaklıkta çalışıyorum.bundan 2 ay öncesine kadar çınarı sabah kaldırıp dolmuşla anneme bırakıp oradan tekrar dolmuşla geriye dönüp servise binip işime geliyordum.çok yorulduğum için hafta içleri annemde kalmaya karar verdim.bu arada annemlerin yakınına taşınmaya karar verdik eşimle.2 aydır ev arıyorum.buluyorum bakıyorum eşime söylüyorum tamam gidip bakıcam diyor bir icaraat yok.dünde yine bi ev buldum.tülin kendi kendine iş yapma ben daha taşınmaya hazır değilim dedi bana.allahım kafayı sıyırmak üzereyim.akşam birbirimize girdik ev yüzünden ve annemde bizdeydi kadında şahit oldu çok sıkıldı.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım beyefendi sadece kednini düşünüyor ve sadece onun için dünya kira ödüyoruz.haftanın sadece 2 günü ben evde kalıyorum.şu an hala kavgalıyız.taşınmak istiyorum ama sonuç iyimi yoksa kötümü olacak bilmiyorum.
kusura bakmayın okadar doluyumki bir an bunları sizlere yazmak istedim.gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.hiçbir arkadaşımada bu konulardan bahsetmek istemiyorum.sizlerle paylaşmanın beni biraz rahatlatacağını düşündüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?