2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

anlat ona ne kadar zorluk çektiğini bütün hafta ayrı kalmak istemediğini birazda onun gönlünü okşayarak kırmadan kavga etmeden yumaşak bi ses tonuyla anlat bence yalnızken konuşun bide çınar uyuduğunda falan.. benim fikrim yani tabi sen bilirsin..
ben böyle dolduğumda konuşamam hiç doru düzgün ağlarım zayıfmışım gibi hiç hoşlanmıyorum bu huyumdan ama engel olamıyorum işte...

valla yogunum
afik uyudugunda dunya kadar girmem gereken servis formları var.
onlarla ugrasıyorum
bide uyuz bi programki sormayın. çok özenle girmem gerek bi size bi onlara bile bakamıyorum kafam sadece formlarda olmalı.
o yuzden bu aralr yokum
affola.
aklım gönlum sizlerde.
bizim bi sıkıntımız yokşükürler olsun afikimde iyi..
bi ara eti puf yee aşkının resmini eklerim ço sıp a çokk

şu servis formlarını bulundugumuz zaman kadar yazsam gunluk olunca bu kadar yormaz ama şuan 2010 ocakdayım siz düşünun.

sizi sevoooruum
öpoooruuuum

Evrim merhaba, Bende kış gelmeden vitamin desteğine başlamak için araştırma yapıyorum biraz.. Bu marnys ı Deryadan bende duymuştum ama en az 2 yaş yazıyor prospektüsünde.. Hergün mü günaşırımı vereceğiz bunu... Geçen kış seven seas balık yağlı vitamin kullanıştım.. Bu sene minadex düşünüyordum. Defnenin kilo alması çok yavaş... Önerin ne olurdu??

Bu günleri sağ sağlim atlatırız inşallah hepimiz. Allah'ım aklımıza mukayyet ol, sen bize sabır, kocalarımıza da akıl ver yarabbim.
Son zamanlarda yine topik sinerjisi iş başında.
Severek ve isteyerek evlendiğimiz bu kocalar çocuk olunca başkalaştırlar. Ya da hep böyleydiler de biz çocuksuz hayatımızda idare ediyorduk bir şekilde.
Ben de son zamanlarda düşünüyorum niye böyle niye beni anlamıyor, daha fazla destek olmuyor diye ama. Yok bir cevap bulamadım.

Bende şimdi senin dedikleini okuyunca bide yumuşak dille söylemyi planlıyorum.bende senin gibiyim hemen ağlıyorum.ama dün gece ağlamamk için okadar sıktımki kendimi şiştim resmen.sabahtan beri içim içimi yiyiyor.
aminnnnnnn.bence bunlar çocuk olduktan sonra değilde öncedende böyleydiler.tabi çocuk yokken daha fazla vaktimiz vardı yok temizlik yok iş gezme tozma onları tınlamıyorduk batmıyorlardı gözümüze.şimdi ise bütün yük bizim omuzlarımıza binince iyice batmaya başladı.allah sonumuzu hayır etsin.

hadi bağışıklık için destek yapıyoruz anladım da, kilo alımı yavaş diye bişeyler içirmeyin arkadaşlar çocuklara. hepsi olması gereken sınırda, dışarıdan destek vererek zorla şişirmemeliyiz bence. geleceğin obezlerini yaratmaktan başka bir işe yaramaz. günlük yeterli yiyiyorsa Allah'a cok şükür ama çok iştahsız (selin gibi mesela) günlük alması gerekenleri almıyosa o zaman doktor kontrolünde olmalı bence hiç gerek yok az kilo alıyor diye vitamin vermeye.

Biraz emrivaki yapıp senin harekete geçmen gerek sanırım. Başka kaçar yol kalmadığını anlayacaktır. Taşınmaya hazır değil miymiş, "taşındıktan sonra hazırlanırsın" de. Gerekirse sana psikolog desteği sağlarız ama bu şekilde artık ben yokum de.

Nur cum teşekkür ederim uyarın için..ne diyeyim bilemedim..alllah daha büyük sıkıntılar vermesin..hepsi düzelir hepsinin tedavisi var..üzme kendini..

nurcum cok gecmıs olsun cok kotu olmus tamda dogum sırası ...neysekı annenler var

cnm bız senı hep dınlerız;;

nurrr cok gecmıs olsun cnm? Uzulme ıkı canlısın sen.. Duzelır hepsı..

Baby ruya ılgıncmıs cnm..

Evrım testı nıye sordun??

nurcum cok geçmiş olsun, doktor hatası mı varmış? neden uyarmamışlar şöyle şöyle yapın diye hey allahım. canım üzme kendini sorunsuzca hallolsun inşallah. sıkma canını düzelir merak etme.

Off üst üste geliyor. Allah yardımcınız olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama senin için namaz kılıp dua edicem.

Allah yardımcın olsun.bol bol dua et kabul olur biliyorsun.

nur çok çok geçmiş olsun.allah hayırlısını nasip etsin.sizde kendinizi okutun bence heralde çok göz kalıyor nazar değiyor.
[
hepinize ayrı ayrı çok tşk ediyorum yorumlarınız için allah razı olsun bugün biraz daha iim dün gerçekten çok sarsılsım hani birde beklemioduk böle bişi ameliyat dedi doktor kala kaldım ben o an kendimi hiç dert etmedim halada etmiorum ama ertesi gün nasıl bırakıp gidiyim die düşündüm...
pazartesiye ertelenmesi çok ii oldu allahtan 4 gün beraber olacağım biraz daha iileşmiş olur dikişleri filan nasıl bi sınavdan geçiyorum bilmiorum sabrım bitti aslında ama direniyorum ama hep şükrediyorumki rabbim dermansız dert vermedi hiç bi kuzuyada vermesin...

perşemben günü ameliyattan sonra bırakacaklar 2 saat içinde filan annem kalacak bayrama kadar sanırım gökhan öle dedi annenle konuş bizde kalsın bizimkilerdende bişi bekleme dedi gerçektende öle valla herkes nie böle oldu derdinde oldu işte dahası varmı herkes yorgun bi iş derdinde ama umrumda değil..

gülizcim sünnet dr hatası deil bizim pipiyle oynamamız gerekiomuşki oldugu gibi yapışmasın die tek hata kesin yapılması gerekio denmediği için bizde ellettirmio die ellemedik ama kesin yapılması gerekiomuş...

Son düzenleme:

Amin. Çocuk doğmadan önce ben okuldan çıkıp burda özel bir yerde danışmanlık yapıyordum akşam 6 dan sonra ist.la gidip yine özel bir yerde çocuklarla grup terapisi yapıyordum, gece 12 den sonra evde oluyordum. Eşim hazırlayıp bıraktığım hiç bir yemeğe dokunmuyor, yemek için beni bekliyordu. gelsin de önüme ısıtıp koysun ben de yiyeyim diye. Evde de ona bakma faslı başlıyordu. Ama hiç bu kadar ağır gelmiyordu. Hiç şikayet etmemiştim çünkü o yükü taşıyabiliyordum ama artık ağır geliyor.

alıntılardan gördüğüm kadarıyla çünkü geçmişe bakamadım
YAHOOO büyük düğününüde göstersin sana esracım sana ayrı hayranım çok güsel yapıosun herşeyi ellinden gelenio yapıosun sanırım hiç bişi içinde kalmıyacak çünkü herşeyi dört dörtlük yapıosun mamiyide takmaa yardım etseler ne kadar edecek erkek canım ya

ECE bittim yaa çıtır kız modunda esraa maşallah dün seçile haber veriyim die girdiğimde gördüm annemde vardı yanımda nasıl beğendi sonra dedi üstünde ki çok güsel bende kızıma örsem mi dedi abimin eşi hamile ya dur dedim ne yaptım daha 9 haftalık cinsiyet belli olsun hemen kız dio:))) gerçi hepimiz kız dioz ama:))

BELMA ve TÜLİNN rabbim biran önce eşlerinizle olan sıkınılarınızı alsın evinize huzuru getirisn inş her evde olyor böle şeyle siz morlalinizi bozmayın..

umarım atladığım bişi yoktur..

Bu arada misafirim vardı giremedim kaç gündür...

Nur Mustinin tekrar sünnet işi ne üzüldüm.. Doğum ve sünnet olayının çakışması kötü olmuş... Ama vardır bunda da bi hayır.. Stres yapma sen.. Allah'ım dermansın dert vermesin yeterki..

Esra Yaho çok tatlı maşallah ama paşalar gibi olmuş... Ayrıca kurabiler ve pasta harika görünüyor...Mevlid vardı yanlış hatırlamıyorsam Allah kabul etsin...

Derya Yusufa ve tuğbaya çok geçmiş olsun.. Nazar değiyor bu bebeciklere.. Üstüne misafirde ağır olmuş.. Ben hiç çekemezdim doğrusu..

Belma nın sorunları var galiba tam okuyamadım.. İnşallah bi an önce Rabbim tüm sıkıntılardan kurtarır...

Evlilik yıldönümü olan arkadaşlar varmış bu ara bayağı... HEPİNİZİN EVLİLİK YILDÖNÜMÜ KUTLU VE MUTLU OLSUN...

Aklımda kalanlar bunlar... Unuttuğum önemli bişey varmıydı (

Bende cumartesi günü Defneye Emziğini bıraktırdım, Çünkü artık aşırıya doğru gidiyordu durum.. Dedim burda duuuurrrrr.!!!! Yeter artık 15 aya geldik.. Bayağı mızıldandı ama şükür bugün 4.günümüz istemiyor artık... Rabbim utandırmadı beni...İnşallahta utandırmaz..

Eşim Ankarada 50 küsür mağazası olan bi markette çalışıyor...6 ay önce Polatlı şubesine göndermişlerdi...Çok şükür tekrardan Ankara içine yer değişikliği yaptılar.. Yarından itibaren Kırkkonaklarda başlıycak... Ve en çok sevindiğim şey artık Defneyi görebilecek...

Sizleri çok seviyorum... Kocaman öpüldünüz...

semracım tşk ederim canım evet herşeyde vardır bir hayır valla ne kadar az acı çeksin die elimizden geleni yaptık üstüne düştükçe sorun çıkıo

hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim.başıma ağrılar girdi

ankarada çok güzel güneşli bi hava var ilkenin karnını doyurdum biraz parka çıkalım biz..

izmirde öyle şahane bir bahar havası var.gezin valla tadını çıkarın.ben kapandım kaldım işyerinde.allahtan sizler varsınızda kendimi biraz daha rahat hissediyorum

İyi hoş diyorsun canım ama Defnede iştahsız.. Kim çocuğunun ilerde obeziteyle karşı karşıya kalmasını ister ki..

15 ayımızdayız ve 10 kiloyu daha yeni gördük oda beziyle zıbınıyla filan... Hergün düzenli yemek yedirmeye çalışıyorum ama kendini öğürterek yada elini ağzına götürerek hepsini çıkarıyor. Amacım şişirmek değil gerekli vitaminini alması ve ortalama kiloya ulaşması.. Yanlış anlaşılmasın..

ooyyyy burdada hava ii ama musti uyuyor hatta yanına gidip bende uyumak istiyorum dün gece 1 de yattım sabah 6 20 geçio du musti uyandı bezinden çişi dışarı çıktığı için onu değiştiriyim oynaşalım birazda derken uyku açıldı biraz önce uyudu bende ayakta uyuyorum ama burayıda bırakamıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…