zaten düşüncem evi tutmaktan yana.sonuç ne olursa olsun artık.çünkü ben ve çınar çok yıprandık.eve sadece hafta sonları geliyoruz beyefendi çocukla hiç vakit geçirmiyor.aynı senin durum yani.annesi ilede bugün konuşucam.böyle evlilik böyle ayrı bir şekilde aile olunurmu diyeceğim.bu taşınmama olayında birazda eşim onlardan çekiniyor.bu hafta dananın kuyruğu kopar heralde
Kuzey ın mınadeks vıtamınını Derya nın da onerıyle Marnıys Junıor olarak degıstırdım.. Fatoşların eczacısı bızım yaslarımızda bır eczacısı var.. 4 yasında bır oglu var.. onunla da konustum.. hem ıstah acıp hem de vıtamınlerını alsın ıstıyorsan sahane bır secım dedı. Kendısı de donusumlu kullanıyormus..
bır kac bılgı daha aktaracagım sızlere.. ozellıklede oksuuruk ıcın bır bıtkısel suurp onerdı..
ama bırazdan.. yazdıgım kagıdı bulamıyorum..
Bu günleri sağ sağlim atlatırız inşallah hepimiz. Allah'ım aklımıza mukayyet ol, sen bize sabır, kocalarımıza da akıl ver yarabbim.off okadar zor durumdayımki analatamam sizlere.canım çok sıkkın.bir yandan çalışmak bir yandan çınar ,annem ve eşim çıldırmak üzereyim.akşam resmen sinir krizi geçircek gibiydim.ben bornovada oturuyorum.oğluma annem bakıyor kendi evinde yani 25 km uzaklıkta ve ben evime 40 km uzaklıkta çalışıyorum.bundan 2 ay öncesine kadar çınarı sabah kaldırıp dolmuşla anneme bırakıp oradan tekrar dolmuşla geriye dönüp servise binip işime geliyordum.çok yorulduğum için hafta içleri annemde kalmaya karar verdim.bu arada annemlerin yakınına taşınmaya karar verdik eşimle.2 aydır ev arıyorum.buluyorum bakıyorum eşime söylüyorum tamam gidip bakıcam diyor bir icaraat yok.dünde yine bi ev buldum.tülin kendi kendine iş yapma ben daha taşınmaya hazır değilim dedi bana.allahım kafayı sıyırmak üzereyim.akşam birbirimize girdik ev yüzünden ve annemde bizdeydi kadında şahit oldu çok sıkıldı.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım beyefendi sadece kednini düşünüyor ve sadece onun için dünya kira ödüyoruz.haftanın sadece 2 günü ben evde kalıyorum.şu an hala kavgalıyız.taşınmak istiyorum ama sonuç iyimi yoksa kötümü olacak bilmiyorum.
kusura bakmayın okadar doluyumki bir an bunları sizlere yazmak istedim.gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.hiçbir arkadaşımada bu konulardan bahsetmek istemiyorum.sizlerle paylaşmanın beni biraz rahatlatacağını düşündüm.
Bende şimdi senin dedikleini okuyunca bide yumuşak dille söylemyi planlıyorum.bende senin gibiyim hemen ağlıyorum.ama dün gece ağlamamk için okadar sıktımki kendimi şiştim resmen.sabahtan beri içim içimi yiyiyor.anlat ona ne kadar zorluk çektiğini bütün hafta ayrı kalmak istemediğini birazda onun gönlünü okşayarak kırmadan kavga etmeden yumaşak bi ses tonuyla anlat bence yalnızken konuşun bide çınar uyuduğunda falan.. benim fikrim yani tabi sen bilirsin..
ben böyle dolduğumda konuşamam hiç doru düzgün ağlarım zayıfmışım gibi hiç hoşlanmıyorum bu huyumdan ama engel olamıyorum işte...
aminnnnnnn.bence bunlar çocuk olduktan sonra değilde öncedende böyleydiler.tabi çocuk yokken daha fazla vaktimiz vardı yok temizlik yok iş gezme tozma onları tınlamıyorduk batmıyorlardı gözümüze.şimdi ise bütün yük bizim omuzlarımıza binince iyice batmaya başladı.allah sonumuzu hayır etsin.Bu günleri sağ sağlim atlatırız inşallah hepimiz. Allah'ım aklımıza mukayyet ol, sen bize sabır, kocalarımıza da akıl ver yarabbim.
Son zamanlarda yine topik sinerjisi iş başında.
Severek ve isteyerek evlendiğimiz bu kocalar çocuk olunca başkalaştırlar. Ya da hep böyleydiler de biz çocuksuz hayatımızda idare ediyorduk bir şekilde.
Ben de son zamanlarda düşünüyorum niye böyle niye beni anlamıyor, daha fazla destek olmuyor diye ama. Yok bir cevap bulamadım.
Evrim merhaba, Bende kış gelmeden vitamin desteğine başlamak için araştırma yapıyorum biraz.. Bu marnys ı Deryadan bende duymuştum ama en az 2 yaş yazıyor prospektüsünde.. Hergün mü günaşırımı vereceğiz bunu... Geçen kış seven seas balık yağlı vitamin kullanıştım.. Bu sene minadex düşünüyordum. Defnenin kilo alması çok yavaş... Önerin ne olurdu??
off okadar zor durumdayımki analatamam sizlere.canım çok sıkkın.bir yandan çalışmak bir yandan çınar ,annem ve eşim çıldırmak üzereyim.akşam resmen sinir krizi geçircek gibiydim.ben bornovada oturuyorum.oğluma annem bakıyor kendi evinde yani 25 km uzaklıkta ve ben evime 40 km uzaklıkta çalışıyorum.bundan 2 ay öncesine kadar çınarı sabah kaldırıp dolmuşla anneme bırakıp oradan tekrar dolmuşla geriye dönüp servise binip işime geliyordum.çok yorulduğum için hafta içleri annemde kalmaya karar verdim.bu arada annemlerin yakınına taşınmaya karar verdik eşimle.2 aydır ev arıyorum.buluyorum bakıyorum eşime söylüyorum tamam gidip bakıcam diyor bir icaraat yok.dünde yine bi ev buldum.tülin kendi kendine iş yapma ben daha taşınmaya hazır değilim dedi bana.allahım kafayı sıyırmak üzereyim.akşam birbirimize girdik ev yüzünden ve annemde bizdeydi kadında şahit oldu çok sıkıldı.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım beyefendi sadece kednini düşünüyor ve sadece onun için dünya kira ödüyoruz.haftanın sadece 2 günü ben evde kalıyorum.şu an hala kavgalıyız.taşınmak istiyorum ama sonuç iyimi yoksa kötümü olacak bilmiyorum.
kusura bakmayın okadar doluyumki bir an bunları sizlere yazmak istedim.gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.hiçbir arkadaşımada bu konulardan bahsetmek istemiyorum.sizlerle paylaşmanın beni biraz rahatlatacağını düşündüm.
canim cok gecmis olsun ya..üzülme!! allah beterinden saklasin..cok sükürki sünnette kalici bir hata ve sorun yasanmamis..bak ben de burada yalniz dogum yaptim..kaynanam ogluma bakti ve hastanede hep esim yanimdaydi..burda geceleri kalamiyorsun..o yüzden geceleri hep yalniz kaldim ben..üzülme canim..hayirlisiyla bunuda atlatirsin..
Nur canım com üzüldüm yazını okuyunca.neysekı erken farkedılmıs.gec kalınmıs olsaydı daha buyuk sorunlar olabılrdı canım.dogumuda sorunsuz bı sekılde atlatıcan inş.hersey üstüste geldı gıbı ama hayır vardır bundada.üzülme sen a.s.
bir suur alıntım heder oldu cok uzuldum..
hemen Nur a ıkı kelam yazayım.. uygun zamanda hepınızı kucaklayayım..
Nurum.. Allah yardımcın olsun.. Allah sabır versın.. Rabbım senı ve evlatlarını tez zamanda huzura kavustursun ınsallah.
Nur cum teşekkür ederim uyarın için..ne diyeyim bilemedim..alllah daha büyük sıkıntılar vermesin..hepsi düzelir hepsinin tedavisi var..üzme kendini..
sağolun canlarımmm
nurum geçmiş olsun tatlım yaa rabbim bi an önce feraha çıkarsın sizi şu doğumu yapsaydın hayırlısı ile mustinin pipisi düzelir sen sakın onu kafana takma hayırlısı ile doğumunu yap
nurrrr tam 1 hafta sonra inşallah bu saatlerde yiğit yanında uyuyor olacak, mustide iyileşmiş olacak...
kötü düşünme, bundada vardır hayır, bak sezaryen tarihini değiştirdin bu yüzden. iyiye yor. allah kolaylık versin.
nurcum cok gecmıs olsun cok kotu olmus tamda dogum sırası ...neysekı annenler var
cnm bız senı hep dınlerız;;
nurrr cok gecmıs olsun cnm? Uzulme ıkı canlısın sen.. Duzelır hepsı..
Baby ruya ılgıncmıs cnm..
Evrım testı nıye sordun??
Günaydın..
NUR dünden beri seni düşünüyordum..canını sıkma vardır bundada bir hayır..musti paşama ağrısız acısız bir operasyon geçirmesini diliyorum..üzme kendini ...bu opersayondan sonra daha hızlı iyileşir..sende hastanede yanlız kalmazsınız ..
nurcum cok geçmiş olsun, doktor hatası mı varmış? neden uyarmamışlar şöyle şöyle yapın diye hey allahım. canım üzme kendini sorunsuzca hallolsun inşallah. sıkma canını düzelir merak etme.
Off üst üste geliyor. Allah yardımcınız olsun. Ne diyeceğimi bilemiyorum ama senin için namaz kılıp dua edicem.
Nur ben de okuyunca yazdıklarını çok üzüldüm. Ama Allah beterinden saklasın. Çaresi var çok şükür. Sen kendine iyi bak şu sıralar çok önemli. Gerçi her anı önemli bebeklerin ama, doğum öncesi moral lazım. Ama dikkat et kendine. İlk günler doğumdan sonra annelerin depresyona en yatkın olduğu günler. Eminim anneciğin yalnız bırakmaz seni.
nur ya ne diyim bilemedim her iste vardır bir hayır oyle dusun
ptesi olur sezaryan madem sorun olmaz dedi dr çok sıkıstınız am akeske daha evel yaptırsaydınız bu sunnet isini
damla demisti sanırım bir hafta sonra iki kuzunda yanında olacak insallah guzel dusun guzel seyler olsun
Allah yardımcın olsun.bol bol dua et kabul olur biliyorsun.
hepinize ayrı ayrı çok tşk ediyorum yorumlarınız için allah razı olsun bugün biraz daha iim dün gerçekten çok sarsılsım hani birde beklemioduk böle bişi ameliyat dedi doktor kala kaldım ben o an kendimi hiç dert etmedim halada etmiorum ama ertesi gün nasıl bırakıp gidiyim die düşündüm...nur çok çok geçmiş olsun.allah hayırlısını nasip etsin.sizde kendinizi okutun bence heralde çok göz kalıyor nazar değiyor.
[
aminnnnnnn.bence bunlar çocuk olduktan sonra değilde öncedende böyleydiler.tabi çocuk yokken daha fazla vaktimiz vardı yok temizlik yok iş gezme tozma onları tınlamıyorduk batmıyorlardı gözümüze.şimdi ise bütün yük bizim omuzlarımıza binince iyice batmaya başladı.allah sonumuzu hayır etsin.
Amin. Çocuk doğmadan önce ben okuldan çıkıp burda özel bir yerde danışmanlık yapıyordum akşam 6 dan sonra ist.la gidip yine özel bir yerde çocuklarla grup terapisi yapıyordum, gece 12 den sonra evde oluyordum. Eşim hazırlayıp bıraktığım hiç bir yemeğe dokunmuyor, yemek için beni bekliyordu. gelsin de önüme ısıtıp koysun ben de yiyeyim diye. Evde de ona bakma faslı başlıyordu. Ama hiç bu kadar ağır gelmiyordu. Hiç şikayet etmemiştim çünkü o yükü taşıyabiliyordum ama artık ağır geliyor.
ankarada çok güzel güneşli bi hava var ilkenin karnını doyurdum biraz parka çıkalım biz..
hadi bağışıklık için destek yapıyoruz anladım da, kilo alımı yavaş diye bişeyler içirmeyin arkadaşlar çocuklara. hepsi olması gereken sınırda, dışarıdan destek vererek zorla şişirmemeliyiz bence. geleceğin obezlerini yaratmaktan başka bir işe yaramaz. günlük yeterli yiyiyorsa Allah'a cok şükür ama çok iştahsız (selin gibi mesela) günlük alması gerekenleri almıyosa o zaman doktor kontrolünde olmalı bence hiç gerek yok az kilo alıyor diye vitamin vermeye.
etmezmiyim canım her zmn için allah yardımcımız olsunteşekkür ederim nur.hamilelerin duaları kabul olurmuş.inşallah herşey yoluna girer
ankarada çok güzel güneşli bi hava var ilkenin karnını doyurdum biraz parka çıkalım biz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?