2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

15. ayda 10 kilo demek cok sağlıklı beslenmiş cocuk demek bizim doktorumuza göre canım. biz bazen abartıyo olabiliriz diye söyledim. yeterli yiyiyosa diye de ekledim. ama sen daha iyi bilirsin tabi az yiyiyorsa yapacak birşey yok. ben balık yedirmediğim için balık yağını bile doktorundan gizli alıp içirdim eşim şikayet etti :) adam iyi yapmışsın dedi rahatladım. ama şimdi her gidişimde birşey vermiyosun dimi cocuğa diye uyarıyor beni. bir dönem iştahsızlık yaşadık bizde o dönem cok araştırdım ancak kullanıpta cocuğu büyümüş anneler hep obeziteden şikayetçi idi vermekten vazgeçtim. zamanla da açıldı iştahı. Alperende ortalama defne ile aynı kiloya sahip ve parmaklarıyla kendini kusturmaktan zevk alıyor. napalım bu dönemde geçecek diye bekliyoruz sabırla ailece.

senin bu kadar sıkıntı çekmene gönlü razı olup hazır değilim diyebilmesi çok üzücü olmalı.o zaman anlaşıldı sadece kendini ve yavrunu düşünecek doğru olanı yapacaksın.senin gibi güzel,zarif bir kadını bu kadar fedakarlığa rağmen üzmesi çok kötü

big brother watching us
gözünaydın.bir çocuk için aile bütünlüğü ne kadar önemli

teşekkür ederim elifçim iltifatların için çok sağol.umarım doğru olan kararı alırım.hayırlısı ile

ama Marnys ın bende bakmıstım, eczacı da baktı.. verebılecegımıze karar kılmıstık.. su an evde degılım, eve gıdınce tekrar bakayan prsopektusune..su ara Kuzey hıc bır sey yemedıgı ıcın her gun verıyorum.

teşekkür ederim elifçim iltifatların için çok sağol.umarım doğru olan kararı alırım.hayırlısı ile

hakkında hayırlısı olsun..

yakın geçmişe göz attım biraz..

nur cum geçmiş olsun ayyy hayırlısıyla bi ferahlasan sende. mustide yiğitle saglıkla yanında olsunlar inşallah.musti için üzülme düzelir Allah dermansız dert vermesin..

eşler konusunda yorum yapamıyorum.
malesef erkekler böyleler.
açık açık söylemedikçe beklentilerini bir bir anlatmadıkça hep yorgun hep çok çalışmış olup dinlenmek isterler.
ama asla amaaan ne yapsam anlamıyor dinlemiyor diye suskunlugun dibine vurmamak gerek

kesinlikle erkeklerle genlemrimiz hislerimiz duygylarımız zıt.

sevgili eşim demiş ki bana hitaben;
"mutluluk havuzunda ruhumu boydan boya yıkayan"....

zaman zaman romantizmin duygusallıgın en zirvesinde olan eşim malesefki çocuk bakımında bana sadeceyardımcı.
ben olmadan afike bakamaz.
yani bu eşler farklı yaradılışlarda olsalr bile aynı özellikdeler.mesela size bi örnek

g-ben duşa gircem kulagın afikde olsun aglarsa falan(uyuyor)
a- ama çabuk çık!
g- ben sinirlenerek ya saçmalama komşunun çocuguyla bile 1 saat oynuyor senlemi durmıcak!

bölye böle uzayıp giden tartışmalar.eşimi bazen çok seviyorum ama bazende çook sinirimi bozuyor.

Evrim ilaç paylaşımın için teşekkürler..
MARNYSJUNIOR 6ay dan itibaren kulanılabiliyor..kilo almasıı için kullanmıyorum arı sütnün bağışıklık ve zeka üstündeki etkisi benim için birinci planda..ama iştahada etkisi var gerçekten..

vaayyy cülüze özel mj gelmiş bez bebekle ilgili.
yavv bence bizim topik reytingi çok yuksek oldugundan sürekli birileri takipde her sorumuza bi cvp bi öneri.

güli bugün misafirm vardı ve daha yeni gitti müsait değildim canım kusura bakma ..ama yarın görüşelim..

evet evrimcim önerilerini bende not ettim. bir an önce alalım.
aydın minadexi kullandırmak istemedi.
doğal meyvelerden alsınmış vitaminini !
bu maryns bitkiselmi
bitkisel olmayan bişey vermek istemiyor afike?

derya geçmiş olsun bu arada sizede
o hafta afikde düştü filinden.
sizin atın fil versiyonu.
yanagı leblebi buyuklugunde morardı.malesef içim cız cız cızladı ama babsının yanında düştü üstelik ben mutfakdayken.

selamlar
gözlerim fena! enfeksiyon kapmış. ışığa bakamıyorum. bilgisayara dayanamıyorum. üstelikte çok bulaşıcıymış. kuzuma geçer diye çok korkuyorum cayır cayır yanıyor gözlerim. fenayım fenaaa..

eşlerle sıkıntı hemen hemen aynı gibi..Ama
SIKINTILI olduğunuzda sabır dilemeyin bu sıkıntınızn artmasına ve devam etmesine neden olur..

GÜLİ saol sizede geçmiş olsun..bizmki fenaydı ya hatırlamak istemiyorum..
FATMA geçmiş olsun ellerini bakteri önleyici sabunla sık sık yıkarsan bulaşmaz..

evet evrimcim önerilerini bende not ettim. bir an önce alalım.
aydın minadexi kullandırmak istemedi.
doğal meyvelerden alsınmış vitaminini !
bu maryns bitkiselmi
bitkisel olmayan bişey vermek istemiyor afike?

bıtkısel dıye bılıyorum.. maelsef artık cocuklar vucutları ıcın gereklı vıtamınlerı yedıklerınden tam manada aldıklarına ınanmıyorum ben.

bebe sampuanı ıle yıkamanın ıyı oldugunu bılıyorum.. cay kompresınınde ıyı geldıgını bılıyorum.. ama sen zaten doktora gorunmussundur.. bu arada ozellıkle cok tozlu mekanlarda rımel far kullanmamanı onerıımm.. etraftakı tozları bu maddeler yapıskan gorevı gorerek gozlerde topluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…