İyi hoş diyorsun canım ama Defnede iştahsız.. Kim çocuğunun ilerde obeziteyle karşı karşıya kalmasını ister ki..
15 ayımızdayız ve 10 kiloyu daha yeni gördük oda beziyle zıbınıyla filan... Hergün düzenli yemek yedirmeye çalışıyorum ama kendini öğürterek yada elini ağzına götürerek hepsini çıkarıyor. Amacım şişirmek değil gerekli vitaminini alması ve ortalama kiloya ulaşması.. Yanlış anlaşılmasın..
senin bu kadar sıkıntı çekmene gönlü razı olup hazır değilim diyebilmesi çok üzücü olmalı.o zaman anlaşıldı sadece kendini ve yavrunu düşünecek doğru olanı yapacaksın.senin gibi güzel,zarif bir kadını bu kadar fedakarlığa rağmen üzmesi çok kötüoff okadar zor durumdayımki analatamam sizlere.canım çok sıkkın.bir yandan çalışmak bir yandan çınar ,annem ve eşim çıldırmak üzereyim.akşam resmen sinir krizi geçircek gibiydim.ben bornovada oturuyorum.oğluma annem bakıyor kendi evinde yani 25 km uzaklıkta ve ben evime 40 km uzaklıkta çalışıyorum.bundan 2 ay öncesine kadar çınarı sabah kaldırıp dolmuşla anneme bırakıp oradan tekrar dolmuşla geriye dönüp servise binip işime geliyordum.çok yorulduğum için hafta içleri annemde kalmaya karar verdim.bu arada annemlerin yakınına taşınmaya karar verdik eşimle.2 aydır ev arıyorum.buluyorum bakıyorum eşime söylüyorum tamam gidip bakıcam diyor bir icaraat yok.dünde yine bi ev buldum.tülin kendi kendine iş yapma ben daha taşınmaya hazır değilim dedi bana.allahım kafayı sıyırmak üzereyim.akşam birbirimize girdik ev yüzünden ve annemde bizdeydi kadında şahit oldu çok sıkıldı.ne yapacağımı şaşırmış durumdayım beyefendi sadece kednini düşünüyor ve sadece onun için dünya kira ödüyoruz.haftanın sadece 2 günü ben evde kalıyorum.şu an hala kavgalıyız.taşınmak istiyorum ama sonuç iyimi yoksa kötümü olacak bilmiyorum.
kusura bakmayın okadar doluyumki bir an bunları sizlere yazmak istedim.gerçekten kendimi çok kötü hissediyorum.hiçbir arkadaşımada bu konulardan bahsetmek istemiyorum.sizlerle paylaşmanın beni biraz rahatlatacağını düşündüm.
big brother watching ustülincim senin için çınar için sıkıntı yaratan bir durum eşin için geçerli değil. onlar bencil insanlar düşünemiyorlar. ancak sen yap ve uygula arkadaşım o uyum sağlasın. sıkıntın cok acık ve net seni geçtim yavru heder oluyo arada. o yüzden ben tutuyorum de tut gitsin. başlamışım keyfine keyif için gelmişler bu dünyaya, çok gıcık oluyorum ben bu ara şu bencil kocalara.
Evrim teşekkürler bilgiler için not ettim öksürük ve soğuk algınlığı şuruplarını.
bez bebeği sormuştum ya dün, biri özelden mesaj atmış dayanamadım sordum nasıl haberiniz oliii dedim bakalım cevap gelecek mi?
Bu arada belmacım hiç zahmet etme arkadaşım çok teşekkür ederim nazik düşüncen için
gözünaydın.bir çocuk için aile bütünlüğü ne kadar önemliBu arada misafirim vardı giremedim kaç gündür...
Nur Mustinin tekrar sünnet işi ne üzüldüm.. Doğum ve sünnet olayının çakışması kötü olmuş... Ama vardır bunda da bi hayır.. Stres yapma sen.. Allah'ım dermansın dert vermesin yeterki..
Esra Yaho çok tatlı maşallah ama paşalar gibi olmuş... Ayrıca kurabiler ve pasta harika görünüyor...Mevlid vardı yanlış hatırlamıyorsam Allah kabul etsin...
Derya Yusufa ve tuğbaya çok geçmiş olsun.. Nazar değiyor bu bebeciklere.. Üstüne misafirde ağır olmuş.. Ben hiç çekemezdim doğrusu..
Belma nın sorunları var galiba tam okuyamadım.. İnşallah bi an önce Rabbim tüm sıkıntılardan kurtarır...
Evlilik yıldönümü olan arkadaşlar varmış bu ara bayağı... HEPİNİZİN EVLİLİK YILDÖNÜMÜ KUTLU VE MUTLU OLSUN...
Aklımda kalanlar bunlar... Unuttuğum önemli bişey varmıydı(
Bende cumartesi günü Defneye Emziğini bıraktırdım, Çünkü artık aşırıya doğru gidiyordu durum.. Dedim burda duuuurrrrr.!!!! Yeter artık 15 aya geldik.. Bayağı mızıldandı ama şükür bugün 4.günümüz istemiyor artık... Rabbim utandırmadı beni...İnşallahta utandırmaz..
Eşim Ankarada 50 küsür mağazası olan bi markette çalışıyor...6 ay önce Polatlı şubesine göndermişlerdi...Çok şükür tekrardan Ankara içine yer değişikliği yaptılar.. Yarından itibaren Kırkkonaklarda başlıycak... Ve en çok sevindiğim şey artık Defneyi görebilecek...
Sizleri çok seviyorum... Kocaman öpüldünüz...
Evrim merhaba, Bende kış gelmeden vitamin desteğine başlamak için araştırma yapıyorum biraz.. Bu marnys ı Deryadan bende duymuştum ama en az 2 yaş yazıyor prospektüsünde.. Hergün mü günaşırımı vereceğiz bunu... Geçen kış seven seas balık yağlı vitamin kullanıştım.. Bu sene minadex düşünüyordum. Defnenin kilo alması çok yavaş... Önerin ne olurdu??
teşekkür ederim elifçim iltifatların için çok sağol.umarım doğru olan kararı alırım.hayırlısı ile
evet evrimcim önerilerini bende not ettim. bir an önce alalım.
aydın minadexi kullandırmak istemedi.
doğal meyvelerden alsınmış vitaminini !
bu maryns bitkiselmi
bitkisel olmayan bişey vermek istemiyor afike?
selamlar
gözlerim fena! enfeksiyon kapmış. ışığa bakamıyorum. bilgisayara dayanamıyorum. üstelikte çok bulaşıcıymış. kuzuma geçer diye çok korkuyorumcayır cayır yanıyor gözlerim. fenayım fenaaa..
selamlar
gözlerim fena! enfeksiyon kapmış. ışığa bakamıyorum. bilgisayara dayanamıyorum. üstelikte çok bulaşıcıymış. kuzuma geçer diye çok korkuyorumcayır cayır yanıyor gözlerim. fenayım fenaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?