2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ikiside ayni video ama biri acmazsa diye diger linkide koydum cok uzun degil asil..

YERİM BEN ONUN GÖZLÜKLÜ HALİNİ.artizzzzzzzzzzzzz

YALNIZ ÇOK AZ BİSANİYE İZLİYEBİLDİM.

yahoma masallahhh cokkkk yakısıklı olmus..esra heycanlanmadınmı o kılıkta gorunce oglunu? ben eceye dogumgununde gelınlık gıydırınce gercek gelın oluyo gıbı hıssrtmıstım

maç başladı. afikim uyudu .
ben de accuk form dolduruyom.
bitsinde kurtulam dimi...

nurdannnnnnnn ben bu oydekın neresını yıyım sen soyle..gamzelerımı sallanan ıpınımı hacıyatmaz fıgurunumu yoksa cakalı gozluklerınımı..ben o gobusunu yıyım en ıısı tatlummmmmmmmmm

eşlerle sıkıntı hemen hemen aynı gibi..Ama
SIKINTILI olduğunuzda sabır dilemeyin bu sıkıntınızn artmasına ve devam etmesine neden olur..

ne yapıcaz tatlım ne dileyelim? benim ilk aklıma gelen ne yazıkki hep sabır.....

birde ben bu bitkisel olduğu söylenen şuruplara hiç inanmıyorum.

bağışıklık sistemini güçlendirmek için defnenin doktoruna sormuştu annesi ne kullanabiliriz diye. defne alerjik bronşit ve havadan bile hastalık kapıyor.

doktorda bağışıklık sistemi güçlü olmasa hiçbir çocuğun bu yaşa gelemeyeceğini söylemişti. ayrıca gülizin dediği gibi obeziteye yol açtığını söyleyen doktorlarda var. bence az daha araştırın derim.

fatmacım geçmiş olsun. göz damlası almadınmı, çok çabuk etkisini gösteriyor merak etme. bendede var aynısı şu anda, sabah akşam yaptım geçti bile.

Nurdaaaaaaaan okullu tip aynısından bizdede mevcut gittikçantaaldık sıpaya.
Teoş bu fotoda kocamaaaan olmuş canım benm

bu saat değişikliğne alışamadım ben ya gözlerim kapanıyo serdarda maç seyrediyo ben yatayım birazz iyi gecelerr yada iyi akşamlarr..

bebiklere avakado veriyor musunuz?..dr.umuz artık verebilirsin dedi bana..bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi varmış..ayrıca kemik gelişimi için de çok faydalı imiş..arada 1 lokma da olsa tıkıyorum ağzına..

videosunu açamadım öydekinnn

sorun bende, yarın okulda açılır. ama resmini gördüm:))) koca adam olmuş yaa maşallah..!!!

günaydın..
Teomun videosunu izledin maşallah göbişinizi gıdklarım ..artisssssssss birde gözlük takmış ..
DAMLA hojam kimin ne dediğini artık takmıyorum ve şu anki hiç bir gıdadan tam olarak yararlanamadığını biliyorum ..ilk çocuğumda her götürdüğüm doktor dayıdı antibiyotiği daha 6 aylıkken başladık ve 1.5 yaşına kadar heray içdi desem yalan olmaz..sonuç anne yüreği ve araştırma her gördüğüme danışma tanıdık tanımadık sordum sorguladım bir gün yine vermiş antibiyotiği içim yanıyor ilaç aldığım eczacıya da sorunumu ve soruyu yönelttim eczacı bu çocuğa bi kadar antibiyotik veriliyor bağışıklığı neden güçlendirilmiyorki dedi vitamin kullanıyormusun diye sordu sonra minadexi önerdi ve hastalık aramız uzamaya başladı..niye her ay anitbiyotik veriyorsunuz dedim her doktora çığlık çığlığa yalvardım başka yolu yokmu yok dinledikçe battırdılar..ama ben kendi bildiklerim ve araştırmalrıma dayanarak tubayı ne bir çürük diş nede sık enfeksiyon ve antibyotik kullanımın bağlı hiç bir sorun sıkıntı yaşatmadım..onun için ne her doktora inanıyorum nede uyguluyorum..anne yüreği ve sıkı takiple kafama yatanı uyguluyorum uygularımda ...

Son düzenleme:

vermiyorum kivide vermiyorum ..kivi bende ve tubada alerji yaptı o yüzden yusufa denemedim bile ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…