2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu saat değişikliğne alışamadım ben ya gözlerim kapanıyo serdarda maç seyrediyo ben yatayım birazz iyi gecelerr yada iyi akşamlarr..

gerçek saat düzeni bu aslında..bir daha değişmemelide..artık dünyanın dönüş hızı eski yıllara göre hızlanmış durumda ve zaman çok kısa birde ileri alınması bu süreyi dahada hızlandırıyor hiçbir şeye yetişemediğinizi ayların bile çok hızlı bittiğini farkk etmiş olmalısınz değilmi? Hatta bir yıl daha bitti bile...!!

ne yapıcaz tatlım ne dileyelim? benim ilk aklıma gelen ne yazıkki hep sabır.....

.

ya
EN KISA ZİKİR “ BİSMİLLÂH”,
EN ÖZLÜ DUÂ “ELHAMDÜLİLLÂH”DIR.
HER HAYIRLI İŞİN BAŞINDA BİSMİLLÂH DENİR.
HER NİMET VE BAŞARININ SONUNDA ELHAMDÜLİLLAH SÖYLENİR.
ZOR BİR İŞE GİRERKEN “LÂHAVLE VELÂ KUVVETE İLLÂ BİLLÂH”,
BİR SIKINTIYA DÜŞÜNCE “HASBİYALLAH”,
BİR KUSUR İŞLEYİNCE “ESTAĞFİRULLAH denir..
sizin için dua dostluğundan alıtntıdır..
yada La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim..tüm skıntıları giderir..

Son düzenleme:

Fatma geçmiş olsun... Şu bi ara çıkan kırmızı göz değil demi seninki.. İnşallah çabucak geçer kuzuna bulaşmadan.

Maşallah maşallah... O göbeği yerim ben yerim...Ne güzel de kıvırtıyor.. Eee etrafta hoş bayanlar olunca coçuk gaza geldi tabi...

Geçen TV de de duymuştum yararlarını... Ben daha kendim bile hiç tadına bakmış değilim.. Ama olgun olanı makbulmüş duyduğum kadarıyla

Ecenin fotosuna bayılmıştım dün yazmayı unuttum... Çok şeker maşallah.. Yaşından daha olgun daha büyümüş duruyo Allah nazarlardan saklasın

Derya günaydın..
inan alıntıyı yaparken dualardan gözümü sakınarak yazıyorum
çünkü adet oldum..
Bu günler de kızıma dua edememek kendimi kötü hissettiriyor...
Sadece Fatiha suresinin okunabildiğini biliyorum...

Bunları niye yazdım bende bilmiyorum:18:
ama dua yazdığını görünce dayanamadım :26:

Son düzenleme:
Herkese günaydın, girer girmez teonun videosunu gördüm. Maşallah Nurdancım çok tatlı oynuyor, okullu olduğunu da göreceğiz inşallah.

adetliyken sadece namaz kılamaz oruç tutamaz kuran-ı kerimi elleyemezsin ezbere bildiğin duaları yapabilrisn ..adetliyim diye kendini neden duadan esirgeyip boş geziyorsunki..

bu da kiz teo:))
Uploaded with ImageShack.us

buda okul cocugu teo:)) oku oku diyo okula gidicekmis:))

amanda aman sabah sabah küçük öydek yavyusu ile başladım güne, epeydir eklememiştin özlemişim cok teocuğumu.

teşekkürler canım faydalı bilgi için, bizde arada tıkıştıralım.

geçmiş olsun canım akifçiğe...

çok geçmiş olsun fatma, doktora gittin mi?

herkese günaydın

aynen demekki çoğumzda aynı şeyleri yaşıyoruz.sanki 5 saatte duş alıcaz.
geçmiş olsun fatma.çay pansumanı yapsan iyi gelir diye biliyorum

eşlerle sıkıntı hemen hemen aynı gibi..Ama
SIKINTILI olduğunuzda sabır dilemeyin bu sıkıntınızn artmasına ve devam etmesine neden olur..
uyarın için teşekkürler derya
teo ya maşşalah çok tatlı

derya tekrar teşekkürler.

tülincim ne yaptın, var mı bir gelişme. umarım tatlıya bağlanmıştır

tülincim ne yaptın, var mı bir gelişme. umarım tatlıya bağlanmıştır

henüz birşey olmadı akşam misafirlerim vardı.konuşamadık.gecede anneme gittim geç vakit .ama eşime karşı tavırlıyım daha doğru düzgün konuşmuyorum bile sadece dün akşam misafirlerin yanında mecburiyetten konuştuk.ama düşüncem %90 taşınmaktan yana.daha fazla kendimi ve oğlumu yıpratamam

geçmiş olsun.bulaşmaz inşallah
bu da kiz teo:))

buda okul cocugu teo:)) oku oku diyo okula gidicekmis:))

videoyu izledim tam bir apaçi olmuş,mimikler harika.öpüyorum onu.
okul pozu ayrı şeker zaten.oku oku demesi hele ne güzel.maşallah
Ben HASBİNALLAH VENİ VEL VEKİR diye duymuştum yanlış bir söylemmi acaba?
hasbinallah ve ni'mel vekil. Allah bize yeter o ne güzel vekildir (hamidir,koruyup kollayandır)

herkese günaydın..belma,tülin,gizem ve cüliz nasılsınız inşallah:)

adetliyken sadece namaz kılamaz oruç tutamaz kuran-ı kerimi elleyemezsin ezbere bildiğin duaları yapabilrisn ..adetliyim diye kendini neden duadan esirgeyip boş geziyorsunki..

kendimi çok cahil hissettim :44:
aslında yazarken sureleri düşünerek yazmıştım okuyamıyorum die ama düşüncemde kalmış yazmamışım.. Yine de sağol canım..

herkese günaydın..belma,tülin,gizem ve cüliz nasılsınız inşallah:)

günaydın.ben hala aynıyım.gelişme olarak taşınıcam ama bayramdan öncemi yoksa sonramı olur onu daha bilemiyorum..ve beni neler bekliyor (eşimle olan ilişkimde) onu düşünüyorum.

Tülin bence çok büyük bir sıkıntı olmayacak.zaten yeterince sorun yaşıyorsun taşınarak bir kısmını halledeceksin en azından.sen doğru olanı yapıyorsun.eşin anlamk zorunda seni.

canım, teşekkürler...

cüliz den dide ye, cüliz den dide ye sağlığınıza duacıyız efendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…