bu saat değişikliğne alışamadım ben ya gözlerim kapanıyo serdarda maç seyrediyo ben yatayım birazz iyi gecelerr yada iyi akşamlarr..
ne yapıcaz tatlım ne dileyelim? benim ilk aklıma gelen ne yazıkki hep sabır.....
.
selamlar
gözlerim fena! enfeksiyon kapmış. ışığa bakamıyorum. bilgisayara dayanamıyorum. üstelikte çok bulaşıcıymış. kuzuma geçer diye çok korkuyorumcayır cayır yanıyor gözlerim. fenayım fenaaa..
bebiklere avakado veriyor musunuz?..dr.umuz artık verebilirsin dedi bana..bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi varmış..ayrıca kemik gelişimi için de çok faydalı imiş..arada 1 lokma da olsa tıkıyorum ağzına..
ya
EN KISA ZİKİR “ BİSMİLLÂH”,
EN ÖZLÜ DUÂ “ELHAMDÜLİLLÂH”DIR.
HER HAYIRLI İŞİN BAŞINDA BİSMİLLÂH DENİR.
HER NİMET VE BAŞARININ SONUNDA ELHAMDÜLİLLAH SÖYLENİR.
ZOR BİR İŞE GİRERKEN “LÂHAVLE VELÂ KUVVETE İLLÂ BİLLÂH”,
BİR SIKINTIYA DÜŞÜNCE “HASBİYALLAH”,
BİR KUSUR İŞLEYİNCE “ESTAĞFİRULLAH denir..
sizin için dua dostluğundan alıtntıdır..
yada La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim..tüm skıntıları giderir..
Derya günaydın..
inan alıntıyı yaparken dualardan gözümü sakınarak yazıyorum
çünkü adet oldum..
Bu günler de kızıma dua edememek kendimi kötü hissettiriyor...
Sadece Fatiha suresinin okunabildiğini biliyorum...
Bunları niye yazdım bende bilmiyorum:18:
ama dua yazdığını görünce dayanamadım :26:
bu da kiz teo:))
Uploaded with ImageShack.us
buda okul cocugu teo:)) oku oku diyo okula gidicekmis:))
bebiklere avakado veriyor musunuz?..dr.umuz artık verebilirsin dedi bana..bağışıklık sistemini güçlendirici etkisi varmış..ayrıca kemik gelişimi için de çok faydalı imiş..arada 1 lokma da olsa tıkıyorum ağzına..
derya geçmiş olsun bu arada sizede
o hafta afikde düştü filinden.
sizin atın fil versiyonu.
yanagı leblebi buyuklugunde morardı.malesef içim cız cız cızladı ama babsının yanında düştü üstelik ben mutfakdayken.
selamlar
gözlerim fena! enfeksiyon kapmış. ışığa bakamıyorum. bilgisayara dayanamıyorum. üstelikte çok bulaşıcıymış. kuzuma geçer diye çok korkuyorumcayır cayır yanıyor gözlerim. fenayım fenaaa..
aynen demekki çoğumzda aynı şeyleri yaşıyoruz.sanki 5 saatte duş alıcaz.sevgili eşim demiş ki bana hitaben;
"mutluluk havuzunda ruhumu boydan boya yıkayan"....
zaman zaman romantizmin duygusallıgın en zirvesinde olan eşim malesefki çocuk bakımında bana sadeceyardımcı.
ben olmadan afike bakamaz.
yani bu eşler farklı yaradılışlarda olsalr bile aynı özellikdeler.mesela size bi örnek
g-ben duşa gircem kulagın afikde olsun aglarsa falan(uyuyor)
a- ama çabuk çık!
g- ben sinirlenerek ya saçmalama komşunun çocuguyla bile 1 saat oynuyor senlemi durmıcak!
bölye böle uzayıp giden tartışmalar.eşimi bazen çok seviyorum ama bazende çook sinirimi bozuyor.
geçmiş olsun fatma.çay pansumanı yapsan iyi gelir diye biliyorumselamlar
uyarın için teşekkürler deryaeşlerle sıkıntı hemen hemen aynı gibi..Ama
SIKINTILI olduğunuzda sabır dilemeyin bu sıkıntınızn artmasına ve devam etmesine neden olur..
teo ya maşşalah çok tatlı
ya
yada La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim..tüm skıntıları giderir..
BİR SIKINTIYA DÜŞÜNCE “HASBİYALLAH”,..
tülincim ne yaptın, var mı bir gelişme. umarım tatlıya bağlanmıştır
geçmiş olsun.bulaşmaz inşallahselamlar
videoyu izledim tam bir apaçi olmuş,mimikler harika.öpüyorum onu.bu da kiz teo:))
buda okul cocugu teo:)) oku oku diyo okula gidicekmis:))
hasbinallah ve ni'mel vekil. Allah bize yeter o ne güzel vekildir (hamidir,koruyup kollayandır)Ben HASBİNALLAH VENİ VEL VEKİR diye duymuştum yanlış bir söylemmi acaba?
adetliyken sadece namaz kılamaz oruç tutamaz kuran-ı kerimi elleyemezsin ezbere bildiğin duaları yapabilrisn ..adetliyim diye kendini neden duadan esirgeyip boş geziyorsunki..
herkese günaydın..belma,tülin,gizem ve cüliz nasılsınız inşallah:)
ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?