günaydın.ben hala aynıyım.gelişme olarak taşınıcam ama bayramdan öncemi yoksa sonramı olur onu daha bilemiyorum..ve beni neler bekliyor (eşimle olan ilişkimde) onu düşünüyorum.
Yine şarjım bitti.. ara ara boyle olmasa olmaz zati.
tubanur okulda resim yarışmasında 1. oldu teyzeleri..çok mutlu eti bizi..hediyemiz suluboya seti ve çözümlü problem kitabı..ama bizm için başarısı daha önemli..bizde hediye olarak bimdeki çadırı istedi onu aldık akşam babsı odasına kurdu gecede içinde yattı sıpa ...tabi ayaklar dışarda kaldı park yatağın mini döşeğini içine yerleştirdik ayak ucunada mink kendi bebeklik yatağı vardı onu koyduk öyle yattı ..
tubanur okulda resim yarışmasında 1. oldu teyzeleri..çok mutlu eti bizi..hediyemiz suluboya seti ve çözümlü problem kitabı..ama bizm için başarısı daha önemli..bizde hediye olarak bimdeki çadırı istedi onu aldık akşam babsı odasına kurdu gecede içinde yattı sıpa ...tabi ayaklar dışarda kaldı park yatağın mini döşeğini içine yerleştirdik ayak ucunada mink kendi bebeklik yatağı vardı onu koyduk öyle yattı ..
Pervin rüyanı bilerek yorumlamadım ..eğer herhangi biryerden bakmadıysan yorumlamada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?