karnıbahar ısteyen buyursun...efrımım sen seversın balım
sabaha kadar uyumadı ayagımdada deıl ayakucumda uyuycakkmıs sızdıgında yerıne koydum 10dk ıcınde uyanup agladı...bıde acayıp bı usume var bende bıkacgundur ozellıklede gecelerı...sıtma gıbı tıtrıorum
amin.çok sağolYahoo çok paşa olmuş kıyafetiyle, Allah kabul etsin Gyps.
Ece giderek daha da güzelleşiyo. Giydirmeyin şu boleroları yaaa. Kıskanıyoruz çok fena. Çok yakışmış küçük hanfendi seni.
Allahım ses yoktu ama videosunu izledim Teoş teoş sen insanın tüm sıkıntısını unutturursun . Seni göremediğime çok yanıyorum bilesin küçük şebelek.
Tülin, allah yardımcın olsun. İşe gidip gelme maceranızı bilmiyordum, çok zormuş. Ben de beşiğinde bırakıp iki adımlık işe geliyorum diye söyleniyorum, yazıklar olsun bana...
çok teşekkür ederimnurcum geçmiş olsun.. doktorların döyle eksik bilgi vermesine de uyuz oluyorum. sanki herkes herşeyi bilmk zorunda!
fatmacım sana da geçmiş olsun.. göz fena.. bulaşmaz inşallah..
teoşun videosunu izledim.. ne şeker yaa maşallah! onu mutlaka görmek istiyorumm... ilerde bu şansımız olur di mi nurdaaann?
yahooo.... yavrum beniiimm... esracım allah kabul etsin, damatlığını da gör inşallah canım.. ayrıca pasta süper gözüküyo... hele o ayaklara bittim.. kurabiyeler şekerler harika! ellerine sağlık!
eceeeeee face de yazdım, ne kadar değişmiş, ne kadar büyümüş.. bi kaç hafta önce gördük halbuki yaa.. maşallah.. (saçlara ben de bayıldım, söylemeden geçemicem)
tülincim, önce senin rahatın ve mutluluğun.. çünkü eğer sen mutlu ve huzurlu olursan, çınar da olur.. ne karar verirsen ver hakkında hayırlısı canım..
afik düşmüş.. geçmiş olsun.. nasıl oldu yaa.. o file acaip profesyonelce binip iniyodu..
çocuklarla birebir ilgilenmeyen babalara çok kızıyorum ben. bu çocukları bir tek anne dünyaya getirmedi.. şimdi de tek başına anne bütün sorumluluğu üstlenemez.. olmaz.. herkesin arada dinlenmeye nefes almaya ihtiyacı var. bir baba çocuğuyla birebir ilgilenmeli, ona bakabilmeli. bakamam becerememi kabul etmiyorum. bu sadece bir kaçış. bence aman yapamaz beceremez diye herşeyi kendi başına yapmaya çalışmamalı kadın.. babaya da sorumluluklar verilmeli, olayın içine ne kadar çok girerlerse o kadar çok baba oluyorlar çünkü..
hayır konuşamadım.akşam misafirim vardı.zaten düşündükçe yüzüne bakmak istemiyorum.çok sinirliyim ona karşıkonuşmadınızmı tülin..
teşekkür ederim deryacım.gerçekten iyiki bu sorunumu sizinle paylaşmışım o kadar duygulandımki benimle ilgilendiğiniz ve bana tavsiyelerde bulunduğunuz için .doğru söylüyrsun şuan çok sinirliyim ve kendi kendime tutmamalıyım.mutlaka bi şekilde onun onayını almalıyım.inşallah iyi olur.bu kadar zaman gidip gelmişim az daha sabrederim yapçak bişeyim yoktülin taşınma işini eşinede onayaltıp uygulamaya koy..huzurunuzun dahada bozulmaması için bunu yapmalısın..şu anda gerginsin ve eşinin seni anlamaıdğını düşündükçede bu gerginliğin artıyor tatlı dile bu işi çözmeye bakki taşınmak işe yarasın yoksa sorunların ardı arkası keselmeyebilir..dahada yıpranırsınız..bayam sonrasına bırakmak daha akıllıca biraz daha o yolları tepmek zorunda kalmak sinir bozucu ama az ara soğusun ferhaladığınız bir zamanda konuş ..eşinde inatçı bir tavırla hala ne taşınması diyor çünkü..bebeğin çok yıprandığını kendin taviz belki verebilebileceğini ama onu düşününcede bunun bencillik olacağını dile getirerek konuya girmeni bakış açısını o yöne çekmeni öneririm..neden dersen bebek sizin iki katınız yıpranıyor...sen de önemlisin in bin git bırak al gel zor tabiki buda extra sinir yapıyor biraz rahatla ..
kararında haklısın ve doğru karar ancak zamanı uygun seçmelisinki rahat bir şekilde gerçekleşip sonuç. huzur ve uyum olsun..
sabaha kadar uyumadı ayagımdada deıl ayakucumda uyuycakkmıs sızdıgında yerıne koydum 10dk ıcınde uyanup agladı...bıde acayıp bı usume var bende bıkacgundur ozellıklede gecelerı...sıtma gıbı tıtrıorum
FATMA geçmiş olsun ellerini bakteri önleyici sabunla sık sık yıkarsan bulaşmaz..
bebe sampuanı ıle yıkamanın ıyı oldugunu bılıyorum.. cay kompresınınde ıyı geldıgını bılıyorum.. ama sen zaten doktora gorunmussundur.. bu arada ozellıkle cok tozlu mekanlarda rımel far kullanmamanı onerıımm.. etraftakı tozları bu maddeler yapıskan gorevı gorerek gozlerde topluyor.
geçmiş olsunn..
fatma gecmıs olsun su salgın hastalıgamı kapıldun yoksa ıns kusuna gecmez
fatmacım geçmiş olsun. göz damlası almadınmı, çok çabuk etkisini gösteriyor merak etme. bendede var aynısı şu anda, sabah akşam yaptım geçti bile.
Fatma geçmiş olsun... Şu bi ara çıkan kırmızı göz değil demi seninki.. İnşallah çabucak geçer kuzuna bulaşmadan.
çok geçmiş olsun fatma, doktora gittin mi?
geçmiş olsun fatma.çay pansumanı yapsan iyi gelir diye biliyorum
geçmiş olsun.bulaşmaz inşallah
Fatma geçmiş olsun. Çay pansumanı bana da hep iyi gelir. Dene istersen.
fatmacım sana da geçmiş olsun.. göz fena.. bulaşmaz inşallah..
selamlar
gözlerim fena! enfeksiyon kapmış. ışığa bakamıyorum. bilgisayara dayanamıyorum. üstelikte çok bulaşıcıymış. kuzuma geçer diye çok korkuyorumcayır cayır yanıyor gözlerim. fenayım fenaaa..[/QUOTE
cok geçmis olsun fatma
ay nurdan o nasıl oynamak oyle çok sevimli serseri yaaa:))
kargo parası ne kadar gizem unnado da ?bugün unnado da eğitici oyun kartları var. ada onlarla oynamayı çok seviyor ama evdekilerin canına okudu. e-bebekte de baya pahalı onlar. kutusu 26 tl mi ne.. unnadodan aldım bugün, kutusu 12-13 tl ye inmiş. marka olarak aynı değil ama bu da baya kaliteli gördüğüm kadarıyla. tavsiye ederim..
deryacım
tebrikler tuba ya ne kadar gururlanıyor insan degilmi.
yanlız cadırda nasıl uyudu onu anlamadım alemler ya olsa eminim berke de uyur tabi :)
ya şimdi şöle, sen bu unnadoyu burda soyledin sonra da ortalarda gozukmedin ya, nasıl üye olalım filan derken(referans için) senin facedeki mail adresini girelim (sayfaya üye olurken 'üye bir arkadaşınızın mailini girin' kısmı var) dedik, ben de oyle yaptım, sen referans olmuş oldun yani. alışveriş yapınca da (geçen de trukid den bişiler almıştım) sana 10 tl gelmiş.güle güle kullan cici...Gizmooo, sen bana Unnado'dan 10 TL kazandırmışsın, nasıl oldu ki bu anlamadım:)
O kartlar güzel görünüyor ama ben evde yazıcıdan karton kağıda baskı alarak hazırlıycam galiba, montessori yahoo grup database'inde örnekler vardı. Daha zamanı gelmedi diye ertelemiştim ama Ada severek oynuyorsa ben de zaman kaybetmeden hazırlayayım bari..
Dişler ne zaman tamamlanıyor ki acaba? Bebelerin işi ne zor değil mi, diş çıkarmalar özellikle.
ay ne güzel! ne büyük bir mutluluk ve gurur! nasıl sevinmiştir kendisi de.tubanur okulda resim yarışmasında 1. oldu teyzeleri..çok mutlu eti bizi..hediyemiz suluboya seti ve çözümlü problem kitabı..ama bizm için başarısı daha önemli..bizde hediye olarak bimdeki çadırı istedi onu aldık akşam babsı odasına kurdu gecede içinde yattı sıpa ...tabi ayaklar dışarda kaldı park yatağın mini döşeğini içine yerleştirdik ayak ucunada mink kendi bebeklik yatağı vardı onu koyduk öyle yattı ..
geldi mi üst üste geliyo.. üçlemişsin, geçmiş gitmiş..ece telımı ortadan 2ye ayırdu kapak bıyerde tel bıyerde...camasır makınam bozuldu mutfak dolaplarımdan bırı kırıldı...cok sukur saglıgım yerınde..
canım sanırım 3-4 lira gibi bişey..selamlar
gözlerim fena! enfeksiyon kapmış. ışığa bakamıyorum. bilgisayara dayanamıyorum. üstelikte çok bulaşıcıymış. kuzuma geçer diye çok korkuyorumcayır cayır yanıyor gözlerim. fenayım fenaaa..[/QUOTE
cok geçmis olsun fatma
ay nurdan o nasıl oynamak oyle çok sevimli serseri yaaa:))
kargo parası ne kadar gizem unnado da ?
deryacım
yanlız cadırda nasıl uyudu onu anlamadım alemler ya olsa eminim berke de uyur tabi :)
ben ve tuba çok severiz iyi akşama sizdeyiz...
ece telımı ortadan 2ye ayırdu kapak bıyerde tel bıyerde...camasır makınam bozuldu mutfak dolaplarımdan bırı kırıldı...cok sukur saglıgım yerınde..
karnıbahar ısteyen buyursun...efrımım sen seversın balım
fatma bende acıkcası bunca ay bukadın bu cocuga bakıo demek sorunda cıkarmıo ne guzel dıodum ıcımden demekki illa problem cıkıomus
.
Derya tebrik ederim seni ve Tuba yı ne güzel çocukların başarısına şahit olmak :)
Tuğba'yı tebrik ediyorum bende, nice başarılarını görün inşallah. ne kadar keyiflidir derya senin içinde. ufacık bir kelime öğreniyor gurur duyuyoruz birinci olduklarını görmek ne kadar mutlu eder insanı.
[
deryacım
ay ne güzel! ne büyük bir mutluluk ve gurur! nasıl sevinmiştir kendisi de.
canım sanırım 3-4 lira gibi bişey..
hepinize tek tek teşekkür ediyorum..çok değişik bir duygu ..tanıyan insanlarında okul bahçesinde gelip tebrik etmesi ayrı bir gurur..
Tuba'nın heyecanı mutluluğu kelimelerle anlatılamaz..
cnm benim masallah ona, op yerimizede..tubanur okulda resim yarışmasında 1. oldu teyzeleri..çok mutlu eti bizi..hediyemiz suluboya seti ve çözümlü problem kitabı..ama bizm için başarısı daha önemli..bizde hediye olarak bimdeki çadırı istedi onu aldık akşam babsı odasına kurdu gecede içinde yattı sıpa ...tabi ayaklar dışarda kaldı park yatağın mini döşeğini içine yerleştirdik ayak ucunada mink kendi bebeklik yatağı vardı onu koyduk öyle yattı ..
polyannam benim..ece telımı ortadan 2ye ayırdu kapak bıyerde tel bıyerde...camasır makınam bozuldu mutfak dolaplarımdan bırı kırıldı...cok sukur saglıgım yerınde..
uzulme fatmacim gecer, bozma sinirlerini, tavizde verme..moralim çok bozuk. kayınvalidemle küstük ilk defa. daha doğrusu onun sürekli bize küsmesine küstüm artık bende. benim de bir sabır sınırım var sonuçta. annemler geliyor ya da ne biliyim eşim dostum arkadaşım geliyor ya misafirliğe. kalıyor filan. biz gezmeye çıktık mı onlarla benimkinin yüzü bi karış asılıyor. sonra da hasta oluyor. bende dayanamadım söyledim bugün. söylemesem çatlayacağım. anne dedim her misafirimde surat yapıyorsun, hasta oluyorsun sonra. benim sevincimi kursaımda bırakıyorsun. yapma böyle dedim. seni hep gezdiriyoruz. inkar ediyor. ben surat yapmıyorum diyor. üstüne üstlük bunları dedim diye küstü yine surat asıldı. artık dedim ben de sana küsüyorum. küsmesi gereken benim. misafirim geliyor surat, dışarda yiyoruz diye surat. anlamadım dedim. kazanıyorum yiyorum. sana bi zararım yok. seni aç bırakmıyorum. bu tavırları ben çekemiyorum. sen benle konuşursan bende senle konuşacağım artık dedim. öylece kaldı. şu an konuşmuyoruz. ama cidden çok gerildim!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?