2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ecede seni yoruyor..
Geçen gece bende öyle oldum yorgunluktan oluyor ..vücut dinlenemeyince özellikle ogün daha çok oluyor...

amin.çok sağol
çok teşekkür ederim
konuşmadınızmı tülin..
hayır konuşamadım.akşam misafirim vardı.zaten düşündükçe yüzüne bakmak istemiyorum.çok sinirliyim ona karşı
teşekkür ederim deryacım.gerçekten iyiki bu sorunumu sizinle paylaşmışım o kadar duygulandımki benimle ilgilendiğiniz ve bana tavsiyelerde bulunduğunuz için .doğru söylüyrsun şuan çok sinirliyim ve kendi kendime tutmamalıyım.mutlaka bi şekilde onun onayını almalıyım.inşallah iyi olur.bu kadar zaman gidip gelmişim az daha sabrederim yapçak bişeyim yok

aynen çınarda sabaha kadar 5-6 defa kalkıyor.bende onun siniride var tabi sürekli göğüslerim açık ağlıyor meme veriyorum susuyor.herşey üst üste geldi sinirlerim hat safhada

FATMA geçmiş olsun ellerini bakteri önleyici sabunla sık sık yıkarsan bulaşmaz..

geçmiş olsunn..

fatma gecmıs olsun su salgın hastalıgamı kapıldun yoksa ıns kusuna gecmez

fatmacım geçmiş olsun. göz damlası almadınmı, çok çabuk etkisini gösteriyor merak etme. bendede var aynısı şu anda, sabah akşam yaptım geçti bile.

Fatma geçmiş olsun... Şu bi ara çıkan kırmızı göz değil demi seninki.. İnşallah çabucak geçer kuzuna bulaşmadan.

çok geçmiş olsun fatma, doktora gittin mi?

geçmiş olsun fatma.çay pansumanı yapsan iyi gelir diye biliyorum

geçmiş olsun.bulaşmaz inşallah

Fatma geçmiş olsun. Çay pansumanı bana da hep iyi gelir. Dene istersen.

fatmacım sana da geçmiş olsun.. göz fena.. bulaşmaz inşallah..

çok çok çooook teşekkür ediyorum arkadaşlar. hepinize ayrı ayrı..
o gün hemen gittim tabi doktora. pervin bilir burda tavsiye edilen bir göz hastanesi var. oraya. doktor görür görmez off dedi fena enfeksiyon kapmış gözlerin. çok bulaşıcı aman aman dikkat et dedi işte. hatta bana hiç dokunmadığı halde hemen gidip ellerini yıkadı. korkuttu bizi iyice. üç çeşit damla ve bir çeşit krem verdi. hemen kullanmaya başladım. şu anda kırmızlığı gitti ama yanma acıma devam ediyor. bir hafta sürer dedi zaten. çok dikkat ediyorum tabi. ellerimi sık sık yıkıyorum. havlumu filan da ayırdım. ama yine de rabbime emanet tabi. sizlerle ilgili haberleri kaçırıyorum ve çokta üzülüyorum. ama bilgisayara bakmakta acayip zorlanıyorum.

moralim çok bozuk. kayınvalidemle küstük ilk defa. daha doğrusu onun sürekli bize küsmesine küstüm artık bende. benim de bir sabır sınırım var sonuçta. annemler geliyor ya da ne biliyim eşim dostum arkadaşım geliyor ya misafirliğe. kalıyor filan. biz gezmeye çıktık mı onlarla benimkinin yüzü bi karış asılıyor. sonra da hasta oluyor. bende dayanamadım söyledim bugün. söylemesem çatlayacağım. anne dedim her misafirimde surat yapıyorsun, hasta oluyorsun sonra. benim sevincimi kursaımda bırakıyorsun. yapma böyle dedim. seni hep gezdiriyoruz. inkar ediyor. ben surat yapmıyorum diyor. üstüne üstlük bunları dedim diye küstü yine surat asıldı. artık dedim ben de sana küsüyorum. küsmesi gereken benim. misafirim geliyor surat, dışarda yiyoruz diye surat. anlamadım dedim. kazanıyorum yiyorum. sana bi zararım yok. seni aç bırakmıyorum. bu tavırları ben çekemiyorum. sen benle konuşursan bende senle konuşacağım artık dedim. öylece kaldı. şu an konuşmuyoruz. ama cidden çok gerildim!!!

Geçmiş olsun Fatma. Valla kayınvalide mevzusunda da haklısın sonuna kadar.
Pervin zaten geldi mi peşpeşe gelir bu evdeki eşyaların bozulma olayı. Benim de öyle oldu en son küçük TV var, benim kullandığım (pek kullanamıyordum zaten, vakit yok ya neyse:) o bozuldu. Geçmiş olsun size birşey olmasın.
Derya tebrik ederim seni ve Tuba yı ne güzel çocukların başarısına şahit olmak :)

Tuğba'yı tebrik ediyorum bende, nice başarılarını görün inşallah. ne kadar keyiflidir derya senin içinde. ufacık bir kelime öğreniyor gurur duyuyoruz birinci olduklarını görmek ne kadar mutlu eder insanı.

Fatmacım kavgaya dönüştürmeden ne kadar güzel konuşmuşsun, oğlunun parasını mı yediğini düşünüyor. eski insanlar böyle maalesef.

gizem teşekkürler canım. bursa'da e-bebek var epeydir gitmedim gidip alacağım oradan

dun ofisteydim bugunde ogleden sonra bir arkadasım geldi yazamadım hep burda gibi gorundum ama simdi bakabiliyorum rahatca mesai bitiyor ama.

bu ara ece acayip kuduruk oldu azıları da çıkmıs ama her gece brikez en azından uyanıyor kuçukken kesintisiz uyurdu geri gidiyor hersey daha çok uyanırsa diye korkuyla bekliyoruz.

koltuklara tırmanmyı ve ayakta zıplamayı ogrendi hatta ustlerinde yine odada yanlız irakamıyoruz
bir ayrı enerji patlaması yasıyoruz birkaç gundur yeni boyle oldu ellemediigi ciceklere ortulere sardı çekip duruyor herseyi kaldırmaya basladık ufaktan sırıta sırıta çekiyor hayır ııı diyince elini hemen çekerdi nerdee alay eder gibi pis pis guluyor birde ustune ustluk :)
neyse buyuyorlar 15 aylık olduk inanamıyorum hala .

ya şimdi şöle, sen bu unnadoyu burda soyledin sonra da ortalarda gozukmedin ya, nasıl üye olalım filan derken(referans için) senin facedeki mail adresini girelim (sayfaya üye olurken 'üye bir arkadaşınızın mailini girin' kısmı var) dedik, ben de oyle yaptım, sen referans olmuş oldun yani. alışveriş yapınca da (geçen de trukid den bişiler almıştım) sana 10 tl gelmiş.güle güle kullan cici...
kartlara gelince evet ada çok seviyor. açık söyliyim kendim yapmak aklıma gelmedi ama uğraşamam zaten. karton al bas-ki bizdeki printer da kartona basabileceğimi sanmıyorum. mesela bizdekilerde kartların dokun-hisset kısmı da var. örneğin köpeğin bir kısmı tüylü. bir bebek var ada ona sarılıyor, hav hav, bauuvv(miyav oluyo bizde) hep o kartlarla öğrendi. güzel bir aktivite ve inan hiç erken değil.

ay ne güzel! ne büyük bir mutluluk ve gurur! nasıl sevinmiştir kendisi de.

ece telımı ortadan 2ye ayırdu kapak bıyerde tel bıyerde...camasır makınam bozuldu mutfak dolaplarımdan bırı kırıldı...cok sukur saglıgım yerınde..
geldi mi üst üste geliyo.. üçlemişsin, geçmiş gitmiş..

kıvı konusunda ben sıkıp suyunu ıcırıorım ama elma ve havucla karısık..ıcınede 2 tatlı kasıgı pekmez daha ala multıvıtamınmı olur

fatma bende acıkcası bunca ay bukadın bu cocuga bakıo demek sorunda cıkarmıo ne guzel dıodum ıcımden demekki illa problem cıkıomus

ece telımı ortadan 2ye ayırdu kapak bıyerde tel bıyerde...camasır makınam bozuldu mutfak dolaplarımdan bırı kırıldı...cok sukur saglıgım yerınde..

ay cok güldüm.. Allah ta senı guldursun. :))))

karnıbahar ısteyen buyursun...efrımım sen seversın balım

nasıl da hatırlıyorsun.. bı tanesın sen, cansın.

fatma bende acıkcası bunca ay bukadın bu cocuga bakıo demek sorunda cıkarmıo ne guzel dıodum ıcımden demekki illa problem cıkıomus

oyle degıl mı?? o kadar zor ki, içi içe mıç mıçaysan.. bı sekılde bı sekıl cıkacak.

.
Derya tebrik ederim seni ve Tuba yı ne güzel çocukların başarısına şahit olmak :)

[

deryacım
tebrikler tuba ya ne kadar gururlanıyor insan degilmi.
yanlız cadırda nasıl uyudu onu anlamadım alemler ya olsa eminim berke de uyur tabi :)

cnm benim masallah ona, op yerimizede..

polyannam benim..
uzulme fatmacim gecer, bozma sinirlerini, tavizde verme..

serseri ogluma yaptiginiz yorumlara tesekkurler sekerler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…