2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Uyumuyor uyumuyor uyumuyor. Nesi var anlamadım. Yani gene azı dişi patladı 2 gün önce. Gündüz neşesi yerinde, iştahı yerinde, gece olunca uykusuz. 2 gecedir öttürüyor gene bizi. Sinirlerim laçka oldu. Zerre uyku uyumuyor. pöf

Teo nun vıdeosunu ısleyemedım.. ama fotosunu gorebıldım. Yavrusum benım.. kız halı ayrı guzel sıpanın :)

off canim yaa(

Bizim topıkte bı enteresan.. ya herkes olur.. ya da hıc kımse, bı ortası yok :)) acaba ozelden mesaj gelır mı sımdı bana da bız buradayıs dıe.. ıyı saatte olsunlar

burcu biz de öyleyiz canım.. yalnız değilsin.. yani uyuyor ama habire uyanmak ve yatakta ayağa kalkmak suretiyle..

Onur'la da gerildik. Diyor ki; geçen sene benim sözümü dinleyip ayağında sallamasaydın, yatağına bıraksaydık, ağlaya ağlaya uyusaydı. Asla, dedim. Gene olsa gene izin vermem.

Geceleri sürekli ayağımızda. Dalamıyor. Dün gece 2 saat salladıktan sonra yerine yatırdım, 15 dk sonra uyandı. Calpol falan işe yaramıyor. Zaten içiremiyorum, kusuyor, sütüne karıştırıyorum, o da etki etmiyor. Sonra Onur aldı, yarım saat sonra ayağı uyuşmuş, ah canım dedim. Benim bütün bedenim iflas etmiş sallayarak uyumaya çalışmaktan. Aynen döndüm, uyudum.

Uykusuzluktan geberiyor, kaldırınca kendini oradan oraya atıyor, yatırınca gözünü yummuyor. Kafanızı şişirdim değil mi? sinirimden oturup ağlayacağım. uyku gözümden akıyor ve Doruk uyumuyor

oazartesi günü ankaraya gidicem adayla. onur da bayrama gelecek. ilk defa uçağa binecek kuzu.. korkmaz umarım. ve yine umarım ki tek başıma başa çıkabilirim.. bebekle uçağa binenler öneriniz var mı?

Evet Gizem, geçmişe bakamadım ama Esrako ve Pervin'den görüyorum. Sizin de öyle demek... Arkadaşım diyor; doktora götürsene. doktor ne diyecek, diş çıkarıyor calpol verebilirsin :) Sağlığı yerinde çok şükür. ama benim ruh sağlığım tehlikede

GİZEM çubuk kraker, meyve suyu, süt, su al. Uçak kalkarken ve inerken bir şeyler içmesini sağla, kulaklarının tıkanmasını önler. Çubuk kraker oyalanması için. Bir de uçağa erkenden binme, sıkılıyorlar. En son binin mümkünse.

oazartesi günü ankaraya gidicem adayla. onur da bayrama gelecek. ilk defa uçağa binecek kuzu.. korkmaz umarım. ve yine umarım ki tek başıma başa çıkabilirim.. bebekle uçağa binenler öneriniz var mı?

canim bisi olmaz ilgisini cekicek bi oyuncagini ve suyunu al yanina..zaten kisa mesafe, hemencik gecer..

ya tatlım biz ayakta sallamıyoruz ama farketmiyor işte.. yine uyanıyo.. yatağında sırtına pış pış habire. elini çekince zırt kafa dönüyo. sırtına oyuncak ayısını koyuyoruz artık. idare ediyo o bi süre.. onur yatağının yanına 2 sandalye koymuş, bir yastık ve battaniye, eli kızın sırtında, bazen öyle kestiriyo yarım saat bir saat uyuduğuna emin olunca geliyo, 2 saat sonra tekrar uyanıyo bizimki bu sefer ben..ben onur kadar sabırlı diilim ama maalesef sonuçta yine gelip devralıyo.. hiç uyumuyo diiliz ama adanın kesintisiz uyumasına çok alışmışız, sermişiz totoyu.. şimdi acı oluyo..

evet içecek bişiler alıcam.. iniş ve kalkış için.. kraker biskuvi filan da iyi fifir.. thanx.
nurdan çok çabuk sıkılıyor oyuncaklardan.. ama mama olabiler.. :))) allahtan kısa mesafe dediğin gibi..

hangi insan evladi dunyanin yemeginin ustune gecenin bi vakti cikar ggider usenmeden cikolatali baklava ve sobiyet alir??bikac bardak cayla yidim hepsini:)))

sorma burcu yaa.. bi diş patlıyor, hah tamam bitecek düzelecek diyorum, bi bakıyorum diğeri balon gibi şişmiş...

evet içecek bişiler alıcam.. iniş ve kalkış için.. kraker biskuvi filan da iyi fifir.. thanx.
nurdan çok çabuk sıkılıyor oyuncaklardan.. ama mama olabiler.. :))) allahtan kısa mesafe dediğin gibi..

haha teonun kiz versiyonu:))

afiyet bal şeker olsun.. reglm yaklaşıyor deli gibi tatlı istiyorum ama, tutuyorum kendimi inatla.. nereye kadar dayanabilicem bakalım..

bizim hala dort disimiz var, iki alt iki ust, varya bi anda gelicek hepsi canimiza okuycak sanirim(siz yazdikca korkuyorum..

bir arkadaşımın bebeği var haziran doğumlu. yazın 1 yaşını geçmişti sadece 1 dişi vardı. geçenlerde konuştum, hepsi birden çıkmış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…