iyiym kuzum, isler iyi, yorucu ama guzel, sikayetim yok cok sukur..tibetle biraz limoniyiz gecer umarim..
hangi insan evladi dunyanin yemeginin ustune gecenin bi vakti cikar ggider usenmeden cikolatali baklava ve sobiyet alir??bikac bardak cayla yidim hepsini:)))
afiyet bal şeker olsun.. reglm yaklaşıyor deli gibi tatlı istiyorum ama, tutuyorum kendimi inatla.. nereye kadar dayanabilicem bakalım..
canan tan'ın bütün kitapları muhteşem.. hepsini bi solukta okuyup bitirmiştim.. çok yalın ve akıcı bir dili var..
ya valla evrimcim, şimdi benim diyet programım bitti aslında. korumaya geçtik. ama hedefi tutturamadım.. 3 kilo var daha. o nedenle koruma ama hala diyetteyim kilo vermek için. çok dikkat etmeye çalışıyorum. bişey yerken 2 kere düşünüyorum......................um başka şey, alırsam yerim çünkü.
yatayım artık.. herkese iyi geceler.. bakalım bu gece neler bekliyor bizi..
KEYIFSIZIM BUARALAR BI SOGUKLUK VAR AMA HAYIRLISI BAKALIMbu limonilik fazla uzun surmedı mı?? ondan sormustum.. akbabalar kapıda beklerken sündürme derim nacızane..
ya mutlu oluyorsan yap.. afıyet bal seker olsun. mutlu olmak zor zanaat artık.
.
ya valla evrimcim, şimdi benim diyet programım bitti aslında. korumaya geçtik. ama hedefi tutturamadım.. 3 kilo var daha. o nedenle koruma ama hala diyetteyim kilo vermek için. çok dikkat etmeye çalışıyorum. bişey yerken 2 kere düşünüyorum. diyetisyen bana sadece şunu söylüyor. ' bu 5 ayda ne öğrendin, evde pişen normal yemeklerle diyet yapılabileceğini-kızartma filan diil tabii ki normal tencere yemekleri ve ızgaralar-, dışarda yemek yerken de diyete devam edilebileceğini, bunun diyet değil sağlıklı beslenme alışkanlığı olduğunu, bütün bunların yanında tek önemli şeyin PORSİYON olduğunu.. ' haa bi de fiziksel aktivite var ama ben yapamıyorum onu maalesef. o nedenle hedef tutmadı zaten. porsiyon da ne işte, et tavuk balıkda 2 yumurta büyüklüğü, pilav makarnada 2 yemek kaşığı, veya bunların yerine 1 dilim ekmek veya 1 kase çorba, sebze yemeğinde 4 yemek kaşığı.. meyve sınırlı tabii ki, günde 2 kere 1orta boy/ 2 küçük boy/10 tane den birini.. kuru meyve ise 4 adet. kaçamağın haftada 1 gün ve sadece 1 öğün olması gerektiği. bu kaçamak yapılacaksa (mesela brunch veya dolu bir tabak makarna, mantı, kızartma balık, pizza,vs..) 1 ana ve 1 ara öğünün kaldırılması gerektiği. işte böyle, temeli bu. tatlı isteğine gelince, mutfağa girmemeye çalışıyorum. hoş girsem de tatlı olarak yiyebileceğim sadece meyve var evde, almıyorum başka şey, alırsam yerim çünkü.
tubanur okulda resim yarışmasında 1. oldu teyzeleri..çok mutlu eti bizi..hediyemiz suluboya seti ve çözümlü problem kitabı..ama bizm için başarısı daha önemli..bizde hediye olarak bimdeki çadırı istedi onu aldık akşam babsı odasına kurdu gecede içinde yattı sıpa ...tabi ayaklar dışarda kaldı park yatağın mini döşeğini içine yerleştirdik ayak ucunada mink kendi bebeklik yatağı vardı onu koyduk öyle yattı ..
Onur'la da gerildik. Diyor ki; geçen sene benim sözümü dinleyip ayağında sallamasaydın, yatağına bıraksaydık, ağlaya ağlaya uyusaydı. Asla, dedim. Gene olsa gene izin vermem.
Geceleri sürekli ayağımızda. Dalamıyor. Dün gece 2 saat salladıktan sonra yerine yatırdım, 15 dk sonra uyandı. Calpol falan işe yaramıyor. Zaten içiremiyorum, kusuyor, sütüne karıştırıyorum, o da etki etmiyor. Sonra Onur aldı, yarım saat sonra ayağı uyuşmuş, ah canım dedim. Benim bütün bedenim iflas etmiş sallayarak uyumaya çalışmaktan. Aynen döndüm, uyudum.
Uykusuzluktan geberiyor, kaldırınca kendini oradan oraya atıyor, yatırınca gözünü yummuyor. Kafanızı şişirdim değil mi? sinirimden oturup ağlayacağım. uyku gözümden akıyor ve Doruk uyumuyor
Merhaba Arkadaşlar,
Upuzun bir aradan sizleri burada bıraktığım yerde tekarr bulunca inanın çok duygulandım meğer ne çok özlemişim sizleri
Beni hatırlamamış olabilirsiniz malum doğumdan sonra hiç giremedim başlarda biraz takip edebildim ama sonra onu da yapamadım...
Ama sizi tekrar gördüm ya (okudum ya mı demem lazım ki) sanki çok eskii arkadaşlarımı görmüş gibi hissettim. Az değil upuzun bir 9 ay geçirdik umutlarla endişelerle mutlulukla hüzünle beraber.
Artık elimden geldiğince yine aranızda olmaya çalışacağım Belki uzun uzun yorumlar yazamam ama en azından sizi okumaya devam edeceğim
Umarım bizi (kızımla beni) aranıza tekrar kabul edersiniz
Öpüyorum evlatlarınızı ve sizi
Uyumuyor uyumuyor uyumuyor. Nesi var anlamadım. Yani gene azı dişi patladı 2 gün önce. Gündüz neşesi yerinde, iştahı yerinde, gece olunca uykusuz. 2 gecedir öttürüyor gene bizi. Sinirlerim laçka oldu. Zerre uyku uyumuyor. pöf
oazartesi günü ankaraya gidicem adayla. onur da bayrama gelecek. ilk defa uçağa binecek kuzu.. korkmaz umarım. ve yine umarım ki tek başıma başa çıkabilirim.. bebekle uçağa binenler öneriniz var mı?
ya tatlım biz ayakta sallamıyoruz ama farketmiyor işte.. yine uyanıyo.. yatağında sırtına pış pış habire. elini çekince zırt kafa dönüyo. sırtına oyuncak ayısını koyuyoruz artık. idare ediyo o bi süre.. onur yatağının yanına 2 sandalye koymuş, bir yastık ve battaniye, eli kızın sırtında, bazen öyle kestiriyo yarım saat bir saat uyuduğuna emin olunca geliyo, 2 saat sonra tekrar uyanıyo bizimki bu sefer ben..ben onur kadar sabırlı diilim ama maalesef sonuçta yine gelip devralıyo..hiç uyumuyo diiliz ama adanın kesintisiz uyumasına çok alışmışız, sermişiz totoyu.. şimdi acı oluyo..
Merhaba Arkadaşlar,
Upuzun bir aradan sizleri burada bıraktığım yerde tekarr bulunca inanın çok duygulandım meğer ne çok özlemişim sizleri
Beni hatırlamamış olabilirsiniz malum doğumdan sonra hiç giremedim başlarda biraz takip edebildim ama sonra onu da yapamadım...
kuzum benim..:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?