2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydın.
kiz teo nun resimleri cikmamis, bi daha yukledim..

Uploaded with ImageShack.us
nurdan aynı sen bu:)
hala düzelmedi demek.huyu suyu değişmez inşallah.biz artık alıştık.geç yatar gece uyanır emer yatar oldu.önceden daha da beterdi.
bir de işe gidiyorsun o da cabası.yoksa yine dayanır insan bir şekilde.düzelecek gibi geliyor bana
ya şu bebek yemek tariflerinin olduğu bi site vardı neydi o?
bebeğimneyesin
günaydinlar!!!

oglum yaklasik 3 gündür hastaydi..o yüzden pek takip edemedim..nasilsiniz kizlar???
geçmiş olsun.pek yoksun bu aralar

Gizze hoşgeldin tekrar, hatırladım seni. Eşin askere gitmişti sanırım hamileyken. Kızın çok tatlı olmuş maşallah!

Gizze hoşgeldin canım..ne iyi ettin..maşallah kuzucuğuna..resmini eklersen çok sevinirim..

hoşgeldin gizze, bende hatırlıyorum seni. neler yaptın, kızından bahsetsene

gizze hoşgeldin

HOŞ BULDUK

Hatırlanmak güzelmişş

Ama ben yine de kısaca hatırlatayım kendimi az hatırlayan ve yeni arkadaşlar için:

Adım Selver Kızımın adı da Derin Ada. Tazefasulyenin hatırladığı gibi eşim askerdeydi ben hamileyken çok şükür sağlıkla döndü. Sonra kızım katıldı ailemize

Şu an 15 aylığız sizin kuzucuklarınız gibi.. Ben 3 aylıkken ieş başlamak zorunda kaldım. O zamandan beri babannesi ilgileniyor kızımla...

Hmmm şimdilik bu kadar geliyor aklıma... Bir de kızımın resmini ekliyeceğim ama nasıl ekleniyor unuttum... Bir gzöden geçireyim hemen eklerim...

Herkese tekrar merhaba

adasss nabersinnn
aycaa sendened naberr diger arkadaslarla sıkca karsılasıyoruzda sizi pek goremiyoruzz

Teonun kız hali çok tatlı... Arkadan bir tane kız geliyor sankim

Gizze hoşgeldin.. Bende yeniyim.

Pervin ?????

Son düzenleme:
ece sabahları bıse yemıo cokaz omlet yada mısır unlusu neydı kuymakmı ondan yıyo..elıf krep verıodu bıara ama az olcyle nası yapılır? yada besleyıcı onerı ama bulamac olmasın

ece sabahları bıse yemıo cokaz omlet yada mısır unlusu neydı kuymakmı ondan yıyo..elıf krep verıodu bıara ama az olcyle nası yapılır? yada besleyıcı onerı ama bulamac olmasın

Benimkine de bulamacı veriyorum halen. Bulamaçtan ben çok sıkıldım artık, hergün aynı şeyi hazırla yedir. Onun için değişen birşey yok herşeye burun kıvırdığı için....
Denedim ayrı ayrı yedirmeyi katı şeyleri direk atıyor ağzından. Yavan ekmek ve cevize hayır demiyor sadece.

3 -4 gundur ugrayamadım Şevalın sag tarafta alt ve üst azıları aynı anda cıkmaya kalktı ve canımıza okudu 2 gun..
yavruma kıyamıyorum hıc nasıl canı yanıyodu kımbılır.ne yedı ne ıctı,herseye agladı zırladı mızır mızırdı.hepten bı gece kac saat omzunda yattı.benı emmek bıle emmedı.
en son dayanamadık mınoset verdım 1 tatlı kasıgı.hıcde etkı etmedı.
uyuyo yatırıyorum cıglık cıglıga uyanıyo.sıyırmak üzereydımkı 2 gunden fazla sürmedı.
ama bıze ufak bı hedıye bıraktı,inş bu mızır mızır halı kalıcı olmaz.huy degıstırmeden atlatmayı umuyorum
dunle bugun kısmen ıyı sayılır.aslında hala tam patlamıs degıller.mını.cık bı uc var bırınde dıgerı şiş davul gıbı.
şöle bı yakın gecmısten anladımkı cogumuzda aynı deert var.asıl köpek dişler zor cıkacak dıe bılıyorum bakalım nolcek halımız.

hepinize tek tek teşekkür ediyorum..çok değişik bir duygu ..tanıyan insanlarında okul bahçesinde gelip tebrik etmesi ayrı bir gurur..
Tuba'nın heyecanı mutluluğu kelimelerle anlatılamaz..
ne gurur verıcı bı durum.maşşalah adaşıma.basarılarının devamını diliyorum güzel kızımıza :))
Allahım bızde görcezmı böyle güzel günler.
kiz teo nun resimleri cikmamis, bi daha yukledim..

Uploaded with ImageShack.us
oyy Allahm şuna bak hele.bu senın hala kopyan Nunişşş
sizdedemı aynı dert.sızınde diş sanırım.asıl zoru köpek dişi die duymustum yandık dıorum ozaaama
hangi insan evladi dunyanin yemeginin ustune gecenin bi vakti cikar ggider usenmeden cikolatali baklava ve sobiyet alir??bikac bardak cayla yidim hepsini:)))
aa hıc yadırgamadım nıyese.benım durumum daha içler acısı.gunde enaz 2 paket çiko hüpletıyorum yetmıyorum üstünede evde ne var ne yok süpürüyorum
aa bende hazırlıyorum o kartlardan.netten bellı baslı seyler yüklüyorum pc ye.en son ıclerınden bı ayarlama yapıp yazıcıdan cıkartıcaz.ben cıkan kartları mukavvaya yapıstırıp üzerinede bı tur kolı bandı gecmeyı planlıyorum.kolay kolay yırtılmasın dıe :))
ece telımı ortadan 2ye ayırdu kapak bıyerde tel bıyerde...camasır makınam bozuldu mutfak dolaplarımdan bırı kırıldı...cok sukur saglıgım yerınde..

benımde tlf o halde.cok sükür calısıyo dıe sevınıyorum bi görsen işkembelerı dısarda resmen

Gizze hoşgeldınn.unutuyrmuyuz senı hıcc.daha aktıf ol ama kuzununda fotolsrını ekle nasıl bı kuzumuz varmnıs görelım ama

dün dısarı cıkmıstık kırtasıyye gıdıp kızıma 5 tane hıkeye kıtabı alıp geldık :)) bol resımlı cok az yazısı olan kıtaplar.bayıldı, en cok sevdıgı 2 tanesını süreklı getırıp okumamaı ıstıyor.tabı ben yazıyı okumuyorum resımlere göre kafamdan bıselr uyduruyorum Şevvalın anlıyacagı sekılde.
hayal gücümde cok zayıf bu konuda,ama kızım baya bıse ögrendı.abla abı havhav kus dede vs hangısı dıe sorunca nerdeyse hepsını gösterıyo.
şimdide oyun kartları hazırlamayı düşünüyorum,yapınca güzel olursa resımlerını cekıp eklerım :))

Gizze.. hoşgeldın arkadasım.. senı nacızane unutmadım.. sarısın cok guzel bır hatundun, dogru mudur?? :))

Son düzenleme:

gördüm, arkadasımın oglundan bılıyorum.. gonul rahatlıgı ıle alabılırsın.. her tarafı sılıkon gıbı.. yere dustugunde falan hıc bır sey olmuyor...

evrim aldım suluğunu oğlumun :)

esra sen mi sormuştun unnado nun kargo bedeli 3,65 tl imiş. gayet uygun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…