nurdan aynı sen bu:)
hala düzelmedi demek.huyu suyu değişmez inşallah.biz artık alıştık.geç yatar gece uyanır emer yatar oldu.önceden daha da beterdi.Uyumuyor uyumuyor uyumuyor. Nesi var anlamadım. Yani gene azı dişi patladı 2 gün önce. Gündüz neşesi yerinde, iştahı yerinde, gece olunca uykusuz. 2 gecedir öttürüyor gene bizi. Sinirlerim laçka oldu. Zerre uyku uyumuyor. pöf
bir de işe gidiyorsun o da cabası.yoksa yine dayanır insan bir şekilde.düzelecek gibi geliyor banaOnur'la da gerildik. Diyor ki; geçen sene benim sözümü dinleyip ayağında sallamasaydın, yatağına bıraksaydık, ağlaya ağlaya uyusaydı. Asla, dedim. Gene olsa gene izin vermem.
Geceleri sürekli ayağımızda. Dalamıyor. Dün gece 2 saat salladıktan sonra yerine yatırdım, 15 dk sonra uyandı. Calpol falan işe yaramıyor. Zaten içiremiyorum, kusuyor, sütüne karıştırıyorum, o da etki etmiyor. Sonra Onur aldı, yarım saat sonra ayağı uyuşmuş, ah canım dedim. Benim bütün bedenim iflas etmiş sallayarak uyumaya çalışmaktan. Aynen döndüm, uyudum.
Uykusuzluktan geberiyor, kaldırınca kendini oradan oraya atıyor, yatırınca gözünü yummuyor. Kafanızı şişirdim değil mi? sinirimden oturup ağlayacağım. uyku gözümden akıyor ve Doruk uyumuyor
bebeğimneyesinya şu bebek yemek tariflerinin olduğu bi site vardı neydi o?
geçmiş olsun.pek yoksun bu aralargünaydinlar!!!
oglum yaklasik 3 gündür hastaydi..o yüzden pek takip edemedim..nasilsiniz kizlar???
Gizze hoşgeldin tekrar, hatırladım seni. Eşin askere gitmişti sanırım hamileyken. Kızın çok tatlı olmuş maşallah!
Gizze hoşgeldin canım..ne iyi ettin..maşallah kuzucuğuna..resmini eklersen çok sevinirim..
hoşgeldin gizze, bende hatırlıyorum seni. neler yaptın, kızından bahsetsene
hosgeldin gizze
adını hatırlayamıyorum kusura bakma
nickini çok iyi hatırlıyorum ama . gelgit ve gizze sizleri karıstırırdım gelgit de pek girmiyor zaten ikinciyi dogurdu çunku.
sen kendini biraz hatırlatırsan iyi olur benm gibi hatırlamayanlar için
gizze hoşgeldin
ece sabahları bıse yemıo cokaz omlet yada mısır unlusu neydı kuymakmı ondan yıyo..elıf krep verıodu bıara ama az olcyle nası yapılır? yada besleyıcı onerı ama bulamac olmasın
ne gurur verıcı bı durum.maşşalah adaşıma.basarılarının devamını diliyorum güzel kızımıza :))hepinize tek tek teşekkür ediyorum..çok değişik bir duygu ..tanıyan insanlarında okul bahçesinde gelip tebrik etmesi ayrı bir gurur..
Tuba'nın heyecanı mutluluğu kelimelerle anlatılamaz..
oyy Allahm şuna bak hele.bu senın hala kopyan Nunişşş
sizdedemı aynı dert.sızınde diş sanırım.asıl zoru köpek dişi die duymustum yandık dıorum ozaaamaUyumuyor uyumuyor uyumuyor. Nesi var anlamadım. Yani gene azı dişi patladı 2 gün önce. Gündüz neşesi yerinde, iştahı yerinde, gece olunca uykusuz. 2 gecedir öttürüyor gene bizi. Sinirlerim laçka oldu. Zerre uyku uyumuyor. pöf
aa hıc yadırgamadım nıyese.benım durumum daha içler acısı.gunde enaz 2 paket çiko hüpletıyorum yetmıyorum üstünede evde ne var ne yok süpürüyorumhangi insan evladi dunyanin yemeginin ustune gecenin bi vakti cikar ggider usenmeden cikolatali baklava ve sobiyet alir??bikac bardak cayla yidim hepsini:)))
aa bende hazırlıyorum o kartlardan.netten bellı baslı seyler yüklüyorum pc ye.en son ıclerınden bı ayarlama yapıp yazıcıdan cıkartıcaz.ben cıkan kartları mukavvaya yapıstırıp üzerinede bı tur kolı bandı gecmeyı planlıyorum.kolay kolay yırtılmasın dıe :))O kartlar güzel görünüyor ama ben evde yazıcıdan karton kağıda baskı alarak hazırlıycam galiba, montessori yahoo grup database'inde örnekler vardı. Daha zamanı gelmedi diye ertelemiştim ama Ada severek oynuyorsa ben de zaman kaybetmeden hazırlayayım bari...
ece telımı ortadan 2ye ayırdu kapak bıyerde tel bıyerde...camasır makınam bozuldu mutfak dolaplarımdan bırı kırıldı...cok sukur saglıgım yerınde..
gızzenın yazdıgını gorunce sok oldum desem sebebını anlarmısınız
Gizze hoşgeldin.. Bende yeniyim.
Pervin ?????
unnado da AN2 eğitici bardaklar var arkadaşlar, bu markayı ben hiç duymadım iyi midir acaba? suluk almak istiyorum kuzuya bilen varsa yazarsa cok sevinirim.
esracım bizde temizliğe kadın geldiğinde alpellayla evde oluyoruz. kadının ayağının altında dolaşmıyoruz pek. onun temizlediği odanın dışında duruyoruz çok sorun olmuyor.
gizze hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?