secil evde temizlik varken ruzugar la ne yapıyorsunuz camlar falan acılıyor nasıl koruyorsun ??
ben temizlik gunleri banu ve ece yi annemlere goturuoyrum sabahtan evde mumkun degil tum kovalara elini sokar çunku merak ettim sen nasıl basarıyorsun ?
gızzenın yazdıgını gorunce sok oldum desem sebebını anlarmısınız
hergun yemek yapmaktan bıktım be yaa......
3 -4 gundur ugrayamadım Şevalın sag tarafta alt ve üst azıları aynı anda cıkmaya kalktı ve canımıza okudu 2 gun..
yavruma kıyamıyorum hıc nasıl canı yanıyodu kımbılır.ne yedı ne ıctı,herseye agladı zırladı mızır mızırdı.hepten bı gece kac saat omzunda yattı.benı emmek bıle emmedı.
en son dayanamadık mınoset verdım 1 tatlı kasıgı.hıcde etkı etmedı.
uyuyo yatırıyorum cıglık cıglıga uyanıyo.sıyırmak üzereydımkı 2 gunden fazla sürmedı.
ama bıze ufak bı hedıye bıraktı,inş bu mızır mızır halı kalıcı olmaz.huy degıstırmeden atlatmayı umuyorum
dunle bugun kısmen ıyı sayılır.aslında hala tam patlamıs degıller.mını.cık bı uc var bırınde dıgerı şiş davul gıbı.
şöle bı yakın gecmısten anladımkı cogumuzda aynı deert var.asıl köpek dişler zor cıkacak dıe bılıyorum bakalım nolcek halımız.
dün dısarı cıkmıstık kırtasıyye gıdıp kızıma 5 tane hıkeye kıtabı alıp geldık :)) bol resımlı cok az yazısı olan kıtaplar.bayıldı, en cok sevdıgı 2 tanesını süreklı getırıp okumamaı ıstıyor.tabı ben yazıyı okumuyorum resımlere göre kafamdan bıselr uyduruyorum Şevvalın anlıyacagı sekılde.
hayal gücümde cok zayıf bu konuda,ama kızım baya bıse ögrendı.abla abı havhav kus dede vs hangısı dıe sorunca nerdeyse hepsını gösterıyo.
şimdide oyun kartları hazırlamayı düşünüyorum,yapınca güzel olursa resımlerını cekıp eklerım :))
gizzecim hoşgeldin bi gittin pir gittin
bİzde dediydikki bu kız eşi askerden gelince unuttu bizi...
valla ben sahsen unutmadım seni
hatta bebeişin çamaşırlarını kaynanan yıkamıştı ama tüm çamaşırlarla falan filan işte ayrıntıcyım unutmamm.
gizzecim hoşgeldin bi gittin pir gittin
bİzde dediydikki bu kız eşi askerden gelince unuttu bizi...
valla ben sahsen unutmadım seni
hatta bebeişin çamaşırlarını kaynanan yıkamıştı ama tüm çamaşırlarla falan filan işte ayrıntıcyım unutmamm.
GİZZE hoş geldin..
TAZE benim aylardır anlatmak istediğim tam olarak budur uyumuyor...DİŞ AĞRISINI CALPOL ETKİ ETMİYOR BOŞUNA VERMEYİN ..
Uykusuzluk çalışana daha bir zor ama sizin en azından bu stresli ev halinden dışarı çıkıp nesef alma imkanınız oluyor..bu yönünden bakıp daha az gerilin derim..
3 -4 gundur ugrayamadım Şevalın sag tarafta alt ve üst azıları aynı anda cıkmaya kalktı ve canımıza okudu 2 gun..
yavruma kıyamıyorum hıc nasıl canı yanıyodu kımbılır.ne yedı ne ıctı,herseye agladı zırladı mızır mızırdı.hepten bı gece kac saat omzunda yattı.benı emmek bıle emmedı.
en son dayanamadık mınoset verdım 1 tatlı kasıgı.hıcde etkı etmedı.
uyuyo yatırıyorum cıglık cıglıga uyanıyo.sıyırmak üzereydımkı 2 gunden fazla sürmedı.
ama bıze ufak bı hedıye bıraktı,inş bu mızır mızır halı kalıcı olmaz.huy degıstırmeden atlatmayı umuyorum
dunle bugun kısmen ıyı sayılır.aslında hala tam patlamıs degıller.mını.cık bı uc var bırınde dıgerı şiş davul gıbı.
şöle bı yakın gecmısten anladımkı cogumuzda aynı deert var.asıl köpek dişler zor cıkacak dıe bılıyorum bakalım nolcek halımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?