2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gizze,
pervin'in 6. hissi cok kuvvetli. içinden geçirir olur. uzun zamandır topiğe uğramayanlar birden aklına gelir sonra o kişi hoop topiğe düşüverir :))

perviinnn benide üdşün bende hooopppppp düşüvereyim topiğee. nolar nolar....

evet güli bence de düşünsün bitsin formlarında gel artık yavru

gizzecim hoşgeldin bi gittin pir gittin
bİzde dediydikki bu kız eşi askerden gelince unuttu bizi...

valla ben sahsen unutmadım seni
hatta bebeişin çamaşırlarını kaynanan yıkamıştı ama tüm çamaşırlarla falan filan işte ayrıntıcyım unutmamm.

deryaa tubanur u tebrik ediyorum ne guru verici ne mutlu bi haber
başarılarının devamını diliyorum herdaim yuzunuzu gulduren size gurur veren başarılar getirsin.(hepimizin evladı)

dun durup duruken aklıma taze purcu geldi
didimki nu dodo sıpası yine canına okuyor kesin yoksa illaki ugrardı didim.
hakkatende öyleymiş..Allah kolaylık versin uykusuzluk ve üstüne okul.
Allah yardımcın olsun..
dodo yada acil şifalar.vardır bir derdi muhakkak ondandır dişler anamızı aglattı topikceneeeee

valla hiç kolay olmadı Esracım..1 saat uyudu 1 saat parka indirdim aşağıya..daha sonraları da ayrı odalarda takıldık..ama zor zapdettim..hep suyla oynamak istedi Ece gibi..kadın hayır dedikçe kızdı kadına..kadına da zor oldu baya..ama evde kalıp yönlendirme yapmam gerekti..

gızzenın yazdıgını gorunce sok oldum desem sebebını anlarmısınız

hergun yemek yapmaktan bıktım be yaa......

menüye karar vermek çok yoruyor adamı..

üfff çok zor allah sabır versin canım..

ben DNR dan aldım almak isteyenlere..çok hoş dokun hisset kitapları da aldım..

hatırladım ben de..salonda çekilmiş bir fotosunu hatırlıyorum..kumaş etekli diz altında..minik göbüşünün olduğu..:)

GİZZE hoş geldin..
TAZE benim aylardır anlatmak istediğim tam olarak budur uyumuyor...DİŞ AĞRISINI CALPOL ETKİ ETMİYOR BOŞUNA VERMEYİN ..
Uykusuzluk çalışana daha bir zor ama sizin en azından bu stresli ev halinden dışarı çıkıp nesef alma imkanınız oluyor..bu yönünden bakıp daha az gerilin derim..

ay bu olayı ben hatırlıyorummmm ama kimin basına gelmisti onu hatırlamıyordum :) supersin valla

evet yazdımm bızede etkı etmedı zaten.kı cok zorda kalmadıkca vermem hıc.ınş bukadarla atlatmıs olalım valla cok zordu 2 gun

köööföörden geldim
cici oldum hafifledim kezban abla modundan çıktım

bi boya işi kaldı onuda konyada hallederim eski köööfööörumde.

temzi bi yer buldum yıllardır varmış ama ben ilk defa gördum bi arkadasımın tavsiyesiyle
güzellik merkezi.
ağda için bi kolaçan ettim tertemiz bi yer bakalım ilk denememi bayram öncesi yapcam inş. memnun kalırımda hep giderim.eve çok yakın afiki bırakıp rahatca gidebileremm

Güli hayoırdır Afik hastamı.gecmıse bakamadım ama alıntılardan bırınde Afike gecmıs olsunmu ne yazıyodu gıbı geldı

gizmocum dimek ankara yolcususun.
sagsalim kavuş ailene mutlu huzurlu bi bayram geçir dön yuvana bak tatili uzatma hemen bayram sonrası gun var heeeeeeee

bizde kısmetse haftaya cumartesi yola çıkıcas ögleden sonra çıkmayı düşünüyoruz afik gunduz çok sıkılıyor arabada 10-11 saat gecede aydın çok yorgun düşüyor.
ögledn sonra 2-3 gibi çıkarsak afikimi oyalamak kolay olur didik.
TÜM YOLA ÇIKACAKLARI RABBİM SAGSALİM KAVUŞTURSUN YERLERİNE.
heycanlıyım sevinçliyim mutluyumbissürü ediyeler aldım yiğenler çok ablalar abi anne baba kurbanıda orda kesces kısmetse

benımde hep mutfakta gelır su topik ınsanları aklıma:)) dun dedımkı bı gızze vardı bızamanlar sarısın resmın geldı gozume mıllet hamıleyken yazdı sımdı yalan oldular oyle sanıyelık...

comelyı bıle getırttım ya :))

minnakım tubişim
afik hani size gösteri yaptgıı fil var ya ondan düştü
olay şöyle oldu
afikin kuzeni bizdeydi afiki fille gezdiriyordu sonra benden ip istedi verdim fili bağlamış önden iple çekiyor
evin çinde geziyorlar.
salonda dönüş yaarken bi hızlandırmış afikim resmen savrulmuş yana sımsıkı tuttuğu için fili b ucuz atlattık

Gizze ben bilem hatirladim seni bu unutkan kafamla..arayi bu kadar acmazsin insallah..ben senin evrin gibi resmini degilde avatarini hatirliyorum..

tubam gecmis olsun canim..sanirim bu dert sadece benim basimda degilmis..insallah diger dislerini daha rahat cikarir yavrucaklar..diger arka azilari ben düsünmek bile istemiyorum..

bugun yıne aglama operasyonu gecırdık ana kız...hanfendu oglen uyudu uyandı ustundende 1 saat gectı corbasını geturdım yemıycekmus agla catlıo susturdum ne ıstıosa verdım yok axmıo agzını elıımı ıtıo vs vs...bende kızdım kucagumdan ındırdım koltuga yolladım..aglaya zırlaya geldı yapıstı tekrar optum sarıldım susturdm ustunu basını degıstım kalan corbayı bıberona koydum ıcırrdım ama cok az ıctı..sınırlerım bosaldı 15dk fılan aglamısımdır..zaten canım sıkılıo ustunede bu hepten gerıldım

Minik Kelebeğim,

Derin'inde 4 azı dişi aynı anda geldi... Hemen ramazan bayramı ertesi... 3 gün ateş 38 - 38,5 arasında olunca dr'a gittik. 4 azı dişi geliyor dişten olabileceğini söyledi ve ateş düşürücü verdi. O dönem hiç yemek yiyemedi zayıfladı kuzum... Geceleri çok az uyuyordu genelde kalkıp oyun oynuyorduk ama izinli olduğum ve annemlerin yanında olduğum için çok zorlanmadım... Annem ve babam hiç bana bırakmadı zaten hep ilgilendiler saolsunlar...

Şimdi eskisi gibiyiz. gece uykularımız çok ii Allaha şükür. 2 bilemedin 3 kere uyanıyoruz en fazla... Onda da 2 kere emince hemen uyuyor zaten...Çok şükür yani.

Ben de köpek dişleri çok kötü çıkar diye duydum.. Bizim ön dişlerimiz de sadece onlar eksik kaldı 8 ön + 4 azı dişimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…