2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugün sanirim kuaför günü..bende gittim geldim:93:..sadece kas icin..saclarimi zaten kendim boyamistim..biraz koyulastirdim..aslinda hic boyamayacagimda saclarimda beyaz cok..irsi sanirim..o yüzden boyuyom..

ah ah!!! sanki beni anlatiyon..düsün ben birde bunu ikisiyle yasamak zorunda kaliyorum..kiziyorum sonrada gece uyuyamiyorum ve üzüntümden agliyorum..ama bunlar bize yardim edecek cok bunaldigimizda yardimimiza kosacak kimsenin olmamasindan ileri geliyor..ama üzme kendini..bunu hepimiz yasiyoruz malesef..2 yasina kadar bence en zor dönemleri..sonrasinda baya düzene giriyor uykulari ve yemeleri.. rahatliyor insan..

bugün bir arkadasim hastaneye yatti..günü dolduda 1 hafta gecti bile..ama sancilari düzenli olmadigindan dogum baslayamadi bir türlü...sanirim bugün igneyle sancilandirip dogumu baslatacaklar..cok heyecanliyim..eski yasadiklarim geldi aklima..oglumda cok istemistim normal dogumu ama ne kadar ugrastiysak olmamisti..neyse allahim hayirlisiyla kurtarsin ve saglikla kucagina almak nasip etsin!!

estğrf. pervincim..accuk kırptırdık geldik iştee

bu arada yahu kızma şu ecoşa annesi hem sende uzuluosun sonraa.
dili olsa anlatır kıyamma ben onaa gelinim nede olsaa
verceksiniz dimi kızı afike
bak sülalecek tanıştık ötesi yokk

bugün sanirim kuaför günü..bende gittim geldim:93:..sadece kas icin..saclarimi zaten kendim boyamistim..biraz koyulastirdim..aslinda hic boyamayacagimda saclarimda beyaz cok..irsi sanirim..o yüzden boyuyom..

bende akşam boyadım saçlarımı, bir kuaför eve gelecekti gece saçımı açmak için gelemedi bi türlü bende aman dedim gittim aldım bir boya biraz acıldı cokta güzel oldu. iyi günlerde kullan sende canım saçlarını.

yalnızlık çok zor Allah sabır versin sizlere. tüm gün bebeklere bakan annelerin işi bence çalışan annelerden cok daha zor. iki kişi paylaşınca bakımı daha kolay oluyor herşey. bugünlerde geçecek özgül'ün dediği gibi kendi kendilerine oynayacakları günler yakındır, bizimde bacak bacak üstüne atıp kahve keyfi yapacağımız günler.

Merhaba Arkadaşlar,

Upuzun bir aradan sizleri burada bıraktığım yerde tekarr bulunca inanın çok duygulandım meğer ne çok özlemişim sizleri :

Merhaba Gizze hoşgeldin.

Canan Tan ın Pıraye sını bıtırdım gecen gun.. cok sevdım, cok etkısınde kaldım. Okumayanlara sıddetle tavsıye ederım.

Tamamdır

bir arkadaşımın bebeği var haziran doğumlu. yazın 1 yaşını geçmişti sadece 1 dişi vardı. geçenlerde konuştum, hepsi birden çıkmış..

Oyy korkunç olmalı

Çok kötü canım inşallah uzun sürmez. Korkuyorum şu azılardan. Bir an önce çıksa da kurtulsak.

Sizin katlar hoşuma gitti, markası ne? Bir de biri bana şu unnadonun davetiyesini gönderirse çok sevinirim.

Tebrik ederim canım inşallah darısı başımıza.

arkadaslar bim e baktım yarından sonra yin guzel oyuncaklar var hacıyatmazla acayip oynamıstı ece ama abiisinin hasin haraketleri sonucu patlayıp suları içine bosalmıstı hacı yatmazın simdi yenisini alacagım yine gelmis bim e

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler

Aynı bennn... Yalnız başımayım... bişey yapamıyorum mecburen oturup hırsımı ağlamakla çıkarıyorum..

Gizze, hoşgeldin, unutmadım ben de, hatta hala arkadaş listemdesin.

Diş problemi çeken bebelere geçmişler ola, bizim de gece sık uyanmalarımız baş gösterdi ama ben bu diş olayını çözemiyorum, anlamıyorum yani ondan mı değil mi diye, öyle yaygara koparmıyo ama dalamıyor da.

Esracım iyi ne olsun. Biraz moralim bozuldu. Bakıcı olayı ok derken, az önce konuştum süpriz bir böbrek taşı olayı olmuş bakıcımızın, ya ameliyat ya da lazerle kırdıracakmış, bana şimdilik ümit bağlamayın dedi. Annem bir an önce gitmek istiyor, kayınvalide bayramdan anca 15 gün sonra gelebilirim diyo. Napcamı şaşırdım. Bakalım annem uzun kalacak galiba, nasıl söyleyecem bilmiyorum, çok bunalmış görünüyor da...

guli bildigin gibi deil sımarıklıgı ve yapısıklıgı tum gun 1 saat kendi takılmıo surekli dipdibe oyundu koklasmaydı zevk alıorum onunlayken uyuyunca gurultu olurda uyanır dıe yemek bıle yapmıorum gunduz..tek dılegım bı tas corba ıcmesı sonra canımı yesın..

Ailesinden uzak çocuk büyütmenin ne zor olduğunu hepimiz yaşayarak öğrendik değil mi? Tek başına çok zormuş gerçekten. Biraz daha sabredeceğiz galiba yapacak başka şey mi var? Eşlerimize daha fazla sorumluluk yüklemekten başka.

Ben de ne çok ağladım of ki of.... Yesinler ve sağlıkları yerinde olsun başka bişey istemiyoruz tabi...

Son düzenleme:
ozgulum benımde bı arkadasım hamıle oldugunu ogrendı 2.ye..gecen sene bebein kalbi durmustu kurtaj olduu ıns bu tutar bakalım

benım yedıremedıgımı o hıc yedıremezkı...bıde aksama kadar ıste evde yanı yuk yıne annede herzamankı gıbı

Ben de bakmıştım BİM'e. Yazı tahtası varmış ondan alıcam, Ruzy'nin dün kalemle kağıda bişeyler çizdiğini görünce hemen almalıyım dedim...

bende almıştım hacı yatmaz 1,95 tl ye.. köpek figürü olanından.. yatırırp Defneyi üstüne oturtuyordum. dıgıdık dıgıdık yapıyodu.. bi yerinden delinmiş hava kaçırıyodu kaldırdım.. Bu seferki kumlu diyor ama:18:

benım yedıremedıgımı o hıc yedıremezkı...bıde aksama kadar ıste evde yanı yuk yıne annede herzamankı gıbı

yemek ayrı başlı başına bir mevzu hakikaten sinirleri laçka ediyor, erkekler yediremiyor sahiden o görev bizde malesef. Şimdi ben de çalışınca Barış'a daha rahat verebiliyorum Ruzy'le uğraşsın diye. Önceden vicdan azabı çekerdim gün boyu çalışıyo yoruluyo zaten diye. Ama 1 o ilgileniyorsa 9 yine ben tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…