bugun yıne aglama operasyonu gecırdık ana kız...hanfendu oglen uyudu uyandı ustundende 1 saat gectı corbasını geturdım yemıycekmus agla catlıo susturdum ne ıstıosa verdım yok axmıo agzını elıımı ıtıo vs vs...bende kızdım kucagumdan ındırdım koltuga yolladım..aglaya zırlaya geldı yapıstı tekrar optum sarıldım susturdm ustunu basını degıstım kalan corbayı bıberona koydum ıcırrdım ama cok az ıctı..sınırlerım bosaldı 15dk fılan aglamısımdır..zaten canım sıkılıo ustunede bu hepten gerıldım
bugün sanirim kuaför günü..bende gittim geldim:93:..sadece kas icin..saclarimi zaten kendim boyamistim..biraz koyulastirdim..aslinda hic boyamayacagimda saclarimda beyaz cok..irsi sanirim..o yüzden boyuyom..
bugun yıne aglama operasyonu gecırdık ana kız...hanfendu oglen uyudu uyandı ustundende 1 saat gectı corbasını geturdım yemıycekmus agla catlıo susturdum ne ıstıosa verdım yok axmıo agzını elıımı ıtıo vs vs...bende kızdım kucagumdan ındırdım koltuga yolladım..aglaya zırlaya geldı yapıstı tekrar optum sarıldım susturdm ustunu basını degıstım kalan corbayı bıberona koydum ıcırrdım ama cok az ıctı..sınırlerım bosaldı 15dk fılan aglamısımdır..zaten canım sıkılıo ustunede bu hepten gerıldım
ah ah!!! sanki beni anlatiyon..düsün ben birde bunu ikisiyle yasamak zorunda kaliyorum..kiziyorum sonrada gece uyuyamiyorum ve üzüntümden agliyorum..ama bunlar bize yardim edecek cok bunaldigimizda yardimimiza kosacak kimsenin olmamasindan ileri geliyor..ama üzme kendini..bunu hepimiz yasiyoruz malesef..2 yasina kadar bence en zor dönemleri..sonrasinda baya düzene giriyor uykulari ve yemeleri.. rahatliyor insan..
Merhaba Arkadaşlar,
Upuzun bir aradan sizleri burada bıraktığım yerde tekarr bulunca inanın çok duygulandım meğer ne çok özlemişim sizleri:
Canan Tan ın Pıraye sını bıtırdım gecen gun.. cok sevdım, cok etkısınde kaldım. Okumayanlara sıddetle tavsıye ederım.
bir arkadaşımın bebeği var haziran doğumlu. yazın 1 yaşını geçmişti sadece 1 dişi vardı. geçenlerde konuştum, hepsi birden çıkmış..
Onur'la da gerildik. Diyor ki; geçen sene benim sözümü dinleyip ayağında sallamasaydın, yatağına bıraksaydık, ağlaya ağlaya uyusaydı. Asla, dedim. Gene olsa gene izin vermem.
Geceleri sürekli ayağımızda. Dalamıyor. Dün gece 2 saat salladıktan sonra yerine yatırdım, 15 dk sonra uyandı. Calpol falan işe yaramıyor. Zaten içiremiyorum, kusuyor, sütüne karıştırıyorum, o da etki etmiyor. Sonra Onur aldı, yarım saat sonra ayağı uyuşmuş, ah canım dedim. Benim bütün bedenim iflas etmiş sallayarak uyumaya çalışmaktan. Aynen döndüm, uyudum.
Uykusuzluktan geberiyor, kaldırınca kendini oradan oraya atıyor, yatırınca gözünü yummuyor. Kafanızı şişirdim değil mi? sinirimden oturup ağlayacağım. uyku gözümden akıyor ve Doruk uyumuyor
ya şimdi şöle, sen bu unnadoyu burda soyledin sonra da ortalarda gozukmedin ya, nasıl üye olalım filan derken(referans için) senin facedeki mail adresini girelim (sayfaya üye olurken 'üye bir arkadaşınızın mailini girin' kısmı var) dedik, ben de oyle yaptım, sen referans olmuş oldun yani. alışveriş yapınca da (geçen de trukid den bişiler almıştım) sana 10 tl gelmiş.güle güle kullan cici...
kartlara gelince evet ada çok seviyor. açık söyliyim kendim yapmak aklıma gelmedi ama uğraşamam zaten. karton al bas-ki bizdeki printer da kartona basabileceğimi sanmıyorum. mesela bizdekilerde kartların dokun-hisset kısmı da var. örneğin köpeğin bir kısmı tüylü. bir bebek var ada ona sarılıyor, hav hav, bauuvv(miyav oluyo bizde) hep o kartlarla öğrendi. güzel bir aktivite ve inan hiç erken değil...
tubanur okulda resim yarışmasında 1. oldu teyzeleri..çok mutlu eti bizi..hediyemiz suluboya seti ve çözümlü problem kitabı..ama bizm için başarısı daha önemli..bizde hediye olarak bimdeki çadırı istedi onu aldık akşam babsı odasına kurdu gecede içinde yattı sıpa ...tabi ayaklar dışarda kaldı park yatağın mini döşeğini içine yerleştirdik ayak ucunada mink kendi bebeklik yatağı vardı onu koyduk öyle yattı ..
Ailesinden uzak çocuk büyütmenin ne zor olduğunu hepimiz yaşayarak öğrendik değil mi? Tek başına çok zormuş gerçekten. Biraz daha sabredeceğiz galiba yapacak başka şey mi var? Eşlerimize daha fazla sorumluluk yüklemekten başka.
arkadaslar bim e baktım yarından sonra yin guzel oyuncaklar var hacıyatmazla acayip oynamıstı ece ama abiisinin hasin haraketleri sonucu patlayıp suları içine bosalmıstı hacı yatmazın simdi yenisini alacagım yine gelmis bim e
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
benım yedıremedıgımı o hıc yedıremezkı...bıde aksama kadar ıste evde yanı yuk yıne annede herzamankı gıbı
regl oncesı gergınlıkten nefret edıorum 10gun surunduruo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?