tibet, tibet, tibet
Oy kiyamam yavruma.neyse gecmis olsun canimminnakım tubişim
afik hani size gösteri yaptgıı fil var ya ondan düştü
olay şöyle oldu
afikin kuzeni bizdeydi afiki fille gezdiriyordu sonra benden ip istedi verdim fili bağlamış önden iple çekiyor
evin çinde geziyorlar.
salonda dönüş yaarken bi hızlandırmış afikim resmen savrulmuş yana sımsıkı tuttuğu için fili b ucuz atlattık
Saol canim.su sira dis cikarma dönemi demekki.herkezde ayni dert.sizede gecmis olsuntubam gecmis olsun canim..sanirim bu dert sadece benim basimda degilmis..insallah diger dislerini daha rahat cikarir yavrucaklar..diger arka azilari ben düsünmek bile istemiyorum..
Ah kiyamam sızebugun yıne aglama operasyonu gecırdık ana kız...hanfendu oglen uyudu uyandı ustundende 1 saat gectı corbasını geturdım yemıycekmus agla catlıo susturdum ne ıstıosa verdım yok axmıo agzını elıımı ıtıo vs vs...bende kızdım kucagumdan ındırdım koltuga yolladım..aglaya zırlaya geldı yapıstı tekrar optum sarıldım susturdm ustunu basını degıstım kalan corbayı bıberona koydum ıcırrdım ama cok az ıctı..sınırlerım bosaldı 15dk fılan aglamısımdır..zaten canım sıkılıo ustunede bu hepten gerıldım
Ates cok zor oluyo.nexseki ates olmadiMinik Kelebeğim,
Derin'inde 4 azı dişi aynı anda geldi... Hemen ramazan bayramı ertesi... 3 gün ateş 38 - 38,5 arasında olunca dr'a gittik. 4 azı dişi geliyor dişten olabileceğini söyledi ve ateş düşürücü verdi. O dönem hiç yemek yiyemedi zayıfladı kuzum... Geceleri çok az uyuyordu genelde kalkıp oyun oynuyorduk ama izinli olduğum ve annemlerin yanında olduğum için çok zorlanmadım... Annem ve babam hiç bana bırakmadı zaten hep ilgilendiler saolsunlar...
Şimdi eskisi gibiyiz. gece uykularımız çok ii Allaha şükür. 2 bilemedin 3 kere uyanıyoruz en fazla... Onda da 2 kere emince hemen uyuyor zaten...Çok şükür yani.
Ben de köpek dişleri çok kötü çıkar diye duydum.. Bizim ön dişlerimiz de sadece onlar eksik kaldı 8 ön + 4 azı dişimiz var
guli bildigin gibi deil sımarıklıgı ve yapısıklıgı tum gun 1 saat kendi takılmıo surekli dipdibe oyundu koklasmaydı zevk alıorum onunlayken uyuyunca gurultu olurda uyanır dıe yemek bıle yapmıorum gunduz..tek dılegım bı tas corba ıcmesı sonra canımı yesın..
benım yedıremedıgımı o hıc yedıremezkı...bıde aksama kadar ıste evde yanı yuk yıne annede herzamankı gıbı
Ben de bakmıştım BİM'e. Yazı tahtası varmış ondan alıcam, Ruzy'nin dün kalemle kağıda bişeyler çizdiğini görünce hemen almalıyım dedim...
Sevvalin altini degistircektim bide ne göriyim,kakasindan toka cikti!!!
Tabi ben şok... Hey Allam ne ara atti agzina kimbilir.
Allahtan su kücük renkli lastiklerden.kücük bise ama simdiye kadar hic bise yutmadigindan korktum tabi
RUYANDA MI GORDUN DICEKTIM? YAZMISSIN:))gızzenın yazdıgını gorunce sok oldum desem sebebını anlarmısınız
Allahtan su kücük renkli lastiklerden.kücük bise ama simdiye kadar hic bise yutmadigindan korktum tabi
aynen cok korkuyorum agzına bıse atmasından özellıkle para vs bıse. cok dıkkat edıyorum ama o mınık tokalrı sacından cıkarınca parmagına takmaya calısıyordu hep,agzına atmamsıstı hıcAmaan Allah korusun .... bizden de genelde kağıt parçaları çıkıyor. Büyük şeyler, metal para, vs.. yutacak diye ödüm kopuyor. Hep gözümüz üstünde ortalıkta birşey bırakmamaya çalışıyoruz ama yine de kağıt yutmasına engel olamıyoruz. En kolay ulaştığı şey o.
Biz de bugün doktora gittik. Hem genel bir kan tahlili yaptıralım hem de şu su çiçeği aşısını olalım artık dedik. Akşam kemal iş çıkışı sonuçları almış doktora yarın göstericem. bir de maryns vitamini sorucam okeylerse onu alıcam. Daha hiç vitamine başlamadık.
Kan değerlerimizde düşük olan sadece MPV (o da neyse artık) ama bazı değerler yüksek çıkmış. Anlayan bilen varsa yorumlarsa sevinirim.
ALKALEN FOSTAFAZ: 254 normal değeri maximum 120
%N: 31,6 normali max: 30
BASO#: 0,241 NORMALİ MAX: 0,20
RBC 4,96 NORMALİ: 4,80
MPV normal değerin altında : 6,2 normali minimum 6,50
Nedir bunlar allasen? :96:
Demir, protein, kalsiyum ve fosfor değerleri normal.
Geçen sefer boy ve kiloyu alamamıştık. Bu sefer ölçebildi. Boy :83 Kilo: 13,5
Tabi tüm bu işlemler sırasında bağırış çağırış ve çığlıklarla ortalılığı yıktık. Hele kan alınırken yavrum haraboldu. 3 kişi zor zaptettik.
Oksuruk surubu olarak eczacımızın onerdıgı ve hep kullandıgı surup dere otu ekstresı olan PROSPAN adlı bır surup, kadın cocugunun oksurugu olduugnda bundan kullandıgını, ıkıncı gunu oksuruk yasamadıgını soyluyor, eczacı olmasına ragmen hıc bır sekılde ılac surup kullanmamıs. surubun fıyatı da cok uygun.. 12 lıra.
Ikıncısı Maryns ın PROPOLSAFT adlı surubu, bu surupta hastalık anında kullanılması gereken, sogukalgınlıgı, ust solunum yolları ve kırgınlık ve oksuuruk ıcın olan surubu ımıs.
bızım aldıgımız Marnyss ıse kışın ıkı kür kullanılması gereken surup ımıs.. onu kullanırken sadece o surubu vermemız gerektıgı ayrıca vıtamın takvıyesı yapmamaız gerektıgını soyledı. Boylece bagısıklık sıstemını guclu tutuyormus.
evet katı baya ama hiç aç kalmıyorum onu kesin soyleyebilirim. bi de ben tiroid hastası olduğumdan katı olmak zorunda, yoksa veremem..tatlı ise, 2 ara öğün yerine 1 sütlü tatlı yiyebiliyorum ama hergün diil tabii :) ama ben ağzımı hiç bulaştırmamayı tercih ediyorum.. yoksa halim harap..oldukça katı imiş.. ama cıddı manada vermek ıcın gereklı anladıgım kadarı ıle.. sanırım hıc tatlı hakkın yok.. asagı yukarı sana yakınım.. ama bu kadar sıkı degıl.. 4 yemek kasıgı sebze yerıne..7-8 yemek kasıgı yıyorumdur kesın.
:) diyaloglar tamamen aynı...off allah yardımcınız olsun çok zorr çokk.
bizimde ece hasta benim bogazım acıyordu biraz onun burnu akmaya basladı aynı bu sekildeyiz gece surekli uyanık dun gece5 de kalktı gezinmek istiyordu karanlıkta biraktık gezindi tum evi:))
yiyecek birseyler en iyi oyalayan sey bizde eceyle ucaga bindigimizde daha disleri pek yoktu o yuzden bu alternatifden yararlanamadık çok zordu bir saat dakika saydık resmen yan koltuktakiler bu çocugn emzigi falan yokmu dedi emmiyordu o zamanlar :)
ama geç bin arkadaslarında dedigi gibi erkenden binme çok sıkılıyorlar
aynen bizdede ben sabırsızım hemen soylenmeye baslıyorum ibo devralıyor zaten ben normalde hiç kalkmıyorum her gece kaç kere ise hep o kalkıyor sabah olunca diyorum ece bu gece kalkmadı ne guzel yaa sen oyle san diyor :)) diyorum benide durt kaldır yazık sana yani hep sen olmaz ben memnunum halimden diyor ama uzuluyorum
altı aylıkken bile kesintisiz uyurdu bu ara sapıttı neyse buyuyoruz gececekk gececekk
hosgeldin gizze
adını hatırlayamıyorum kusura bakma
nickini çok iyi hatırlıyorum ama . gelgit ve gizze sizleri karıstırırdım gelgit de pek girmiyor zaten ikinciyi dogurdu çunku.
sen kendini biraz hatırlatırsan iyi olur benm gibi hatırlamayanlar için
geçmiş olsun özgülcüm..günaydinlar!!!
oglum yaklasik 3 gündür hastaydi..o yüzden pek takip edemedim..nasilsiniz kizlar???
merciiiiherkese günaydın.
nurdan aynı sen bu:)
hala düzelmedi demek.huyu suyu değişmez inşallah.biz artık alıştık.geç yatar gece uyanır emer yatar oldu.önceden daha da beterdi.
bir de işe gidiyorsun o da cabası.yoksa yine dayanır insan bir şekilde.düzelecek gibi geliyor bana
bebeğimneyesin
geçmiş olsun.pek yoksun bu aralar
bana da lazım.. sabah sadece peynir ekmek az zeytin ezmesi ve süt.. ayrı ayrı yiyoruz. yumurta yediremiyorum..ece sabahları bıse yemıo cokaz omlet yada mısır unlusu neydı kuymakmı ondan yıyo..elıf krep verıodu bıara ama az olcyle nası yapılır? yada besleyıcı onerı ama bulamac olmasın
canım ilk sözcüklerim dokun-hisset öğren resimli kartlar, e-bebekde var. abc yayın grubununmuş.bunun çiftlik, sayılar ve sayı sayma, taşıtlar,renkler ve şekilller olanları da var.Merhaba Gizze hoşgeldin.
Tamamdır
Oyy korkunç olmalı
Çok kötü canım inşallah uzun sürmez. Korkuyorum şu azılardan. Bir an önce çıksa da kurtulsak.
Sizin katlar hoşuma gitti, markası ne? Bir de biri bana şu unnadonun davetiyesini gönderirse çok sevinirim.
Tebrik ederim canım inşallah darısı başımıza.
amannninnnn....Sevvalin altini degistircektim bide ne göriyim,kakasindan toka cikti!!!
gızzenın yazdıgını gorunce sok oldum desem sebebını anlarmısınız
Pervincim bugünlerde senin alıcılar epey açık herhalde. Benimle ilgili bir mesaj da geliyor mu gülüm :93:
gecelerımız cok kotu gecmeye basladı..
Gizze, hoşgeldin, unutmadım ben de, hatta hala arkadaş listemdesin.
Diş problemi çeken bebelere geçmişler ola, bizim de gece sık uyanmalarımız baş gösterdi ama ben bu diş olayını çözemiyorum, anlamıyorum yani ondan mı değil mi diye, öyle yaygara koparmıyo ama dalamıyor da.
Esracım iyi ne olsun. Biraz moralim bozuldu. Bakıcı olayı ok derken, az önce konuştum süpriz bir böbrek taşı olayı olmuş bakıcımızın, ya ameliyat ya da lazerle kırdıracakmış, bana şimdilik ümit bağlamayın dedi. Annem bir an önce gitmek istiyor, kayınvalide bayramdan anca 15 gün sonra gelebilirim diyo. Napcamı şaşırdım. Bakalım annem uzun kalacak galiba, nasıl söyleyecem bilmiyorum, çok bunalmış görünüyor da...
bende almıştım hacı yatmaz 1,95 tl ye.. köpek figürü olanından.. yatırırp Defneyi üstüne oturtuyordum. dıgıdık dıgıdık yapıyodu.. bi yerinden delinmiş hava kaçırıyodu kaldırdım.. Bu seferki kumlu diyor ama:18:
Çok sevdıgımız arkadaslarımız bebek sahıbı olmaya karar verdıler.. az once arkadasım aradı ve belırtılerı falanı filanı sordu,adeti gecıkmıs.. bı garıp oldum yaww.. dedım bır sey cıkmasa bıle olma olasılıgının keyfını cıkar, gercekten de oyle.. o olma olasılıgı bıle zamanında ne mutlu etmıstı benı.. bazı seylerı gercekten de tekrar yasama sansı olmuyor.
Hayırdır dişler mi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?