2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben vereyim canım aaa arama boşuna.. Ayrıca kendine hakaret etme.. Eminim sen her halinle güzelsindir.
Bu kadar gaz yeter mi ki
Senin şişko olabileceğin aklımın en ücra köşesinden bile geçmiyor.

Gizze hoşgeldınn.unutuyrmuyuz senı hıcc.daha aktıf ol ama kuzununda fotolsrını ekle nasıl bı kuzumuz varmnıs görelım ama

Hoşbulduk canım. Saolasın.... resim nasıl ekleniyordu zaman bulur bulmaz araştırıp ekliyecem...

Gizze.. hoşgeldın arkadasım.. senı nacızane unutmadım.. sarısın cok guzel bır hatundun, dogru mudur?? :))

Waoww saol Evrisim Aklında kalanhayalime bayıldım ama benim eski halimden eser yok...

Ben çok zayıfladım arkadaşlar yaf Gargamel gibi oldum... Vücudumda yağ hücresi die bişey kalmadı...:85:

gizze,
pervin'in 6. hissi cok kuvvetli. içinden geçirir olur. uzun zamandır topiğe uğramayanlar birden aklına gelir sonra o kişi hoop topiğe düşüverir :))

Süpermiş yaf

Sende süpersin Pinkycim yaff.. O çamaşırları sonra tekrar yıkayıp nasıl görünmeden bir gün de nasıl kuruttum anlatamamm

hatırladım ben de..salonda çekilmiş bir fotosunu hatırlıyorum..kumaş etekli diz altında..minik göbüşünün olduğu..:)

Gizze ben bilem hatirladim seni bu unutkan kafamla..arayi bu kadar acmazsin insallah..ben senin evrin gibi resmini degilde avatarini hatirliyorum..

Saol sarmaşığım:80:

GİZZE hoş geldin..

Hoş bulduk Sakaleynmaster

günaydınnn

pervin eminim ışıl ışılsın bebeğim, regl öncesi sendromudur yaşadığın. ececiğim nasıl iyi mi? senin yapacağın açılışa (eminim tr de gerçekleştireceksin hayalini) katılmayı nasip etsin bize Allahım. :))

Didar'a cok geçmiş olsun..

Ayça'nın bakıcı yan çizecekte zemin mi hazırlıyor acaba? Ayça cım üzülme bence annen bırakıp gidemez gidecekse bile kayınvaliden gelmek zorunda. hayırlısı ile çözüme kavuşur inşallah bakıcı olayı. bayram tatilin 9 gün olacak mı seninde ? haftaya bugün son bize cocuklar gibi şenim şimdiden.

gizem'in eşini ve esra'nın ibosunu ayakta alkışlıyorum. ne kadar ilgili babalar okudukça onlar baba ise benimki ne diye düşünmeden edemiyorum. çok sıkıntılıyım bu konuda çokk.

Esranın eşini huzurlarınızda ayakta alkışlıyorum...Allah nazarlardan saklasın ve bizim eşlerimize de bu huydan bulaştırsın.. Benim eşim gece 20 kere kalksam belki 1 tanesini duyar.

benim eşimde hiç duymuyor
sinir sistemim laçka
4 gün izinliydim çünkü ece ye bakacak kimse yoktu
nedir bu çalışan annelerin çilesi ya

Çok geçmiş olsun pinkycimmm... sarmaşık senin kuzuna da geçmiş olsun... Atlattı di mi şimdi?

Çok zordur tahmin edebiliyorum cnm... Ben iznim bitip de işe başladığım ilk gün tatildeyim sanmıştım.... Ama daha da rahat olacağın günler eminim yakın.. Bir de 12-15 aylar arası anneye bağlanma ayları olduğu için hiç nefes aldırmazlarmış.. O dönem içinde olabilirsiniz halen.. Biz sanırım atlattık o dönemi..

Merhaba Gizze hoşgeldin.

Hoşbulduk Aidaacımm. Kuzuşun nasıl?

Gizze, hoşgeldin, unutmadım ben de, hatta hala arkadaş listemdesin.

Hoşbulduk Telkırma...

tibet, tibet, tibet

Bu ne demek? Çok merak ettim...

RUYANDA MI GORDUN DICEKTIM? YAZMISSIN:))

GIZZEE hosgeldiiinn..

Hoşbulduk Norra.. Oğlun çok tatlı.. Ben hatırlayabildiğim kadarıyla sana benzettim...Maaşallah ona

Bu arada yine pişik derdimiz başladı. Kıpkırmızı olmuş altı. Plastik küvetini doldurup 15 dk kadar oturttum banyo yaptırıp krem sürdüm inşallah sabaha bişey kalmaz

Canım bizim pişiğimize en iyi Hamatem + bepanten iyi geliyordu... Bir akşamda geçiiriyordu... Ama kuzimin kızlarına iyi gelmedi. enebilirsin istersen...

süper bilgiler.şu öksürük için olan cok iyimiş.bu kış illakı öksürük bulur cogumuzun bebikini

Kuru öksürük için benden de bir bilgi:

Günlük otu: Bir kabın içinde ocakta ısıtıyorsunuz. Buharına bir parça pamuk tutuyorsunuz onu gece yatarken kuzunuşun ya göğsüne ya sırtına koyuyorsunuz... Ben gece terlediği için sırtına koyuyordum...Terleyince çıkarıyordumm.. 1-2 güne hiçbirşeyi kalmıyor... Hem de hiç ilaç vermeden...

Bu arada kısslar, ben daha regl olmadım:26: En son Derin yaşını doldurunca dr gittim... Doğum kontrolle başlatalım ama sütünün kalitesi ve miktarı düşer dedi ben de o zmaan daha bekleyelim dedim... 15 ay oldu hala bişi yok! Korkuyorum menapoza mı girdim acaba... Tekrar dr gidicem ama aynı şeyleri söyleyecek... Ben kızımı emzirmek istioyrum bi süre daha en azndan kış bitine kadar... N'apayım ne dersiniz?

gizze regl olunca benim sütümün kalitesi de acayip düşmüştü. alperen 7 aylıktı ilk regl olduğumda 1 ay zorla hoplata zıplata emzirmeye calıştım bırakmak istiyordu çünkü. sonunda oğlum kazandı ve bıraktık. doktorun ne dedi sağlığına bir zararı yok ise bence regl olmak için acele etme derim. bu kadar uzun süre regl olmayanlar var mıymış ilk kez duydum ben.

GİZZecim 15 aydır regly olmadın demek ne keyif ya neden olmaya çalışıyorsunki rahatsızlıkmı veriyor???

bende 6-7 kez olmuşumdur. hala emziriyorum ama kalitesine ve miktarına etki ettiğini bilmiyordum. ama zaten miktarı artık çokda önemli değil biliyorsun. bencede bekle.

bende 11 ay regl olmamıştım
doktor prolaktin e baktırdı kanda süt hormonu yüksek olmaman normal demişti o zamanlar

günde 3-4 kez her yemek seansından sonra tüm üst başını değiştiriyorum mutfağı süpürüyorum ve yerlerini siliyorum
kaşıkla ve eliyle yemek yemek istiyor sürekli sizlerde öyle misiniz

Bizde böyle ama daha ben pek müsade etmiyorum.. Şu ara zaten kendini kusturma çabasında.. öğürüyor, öksürecekmiş gibi pozisyon alıyor filan.. Ancak yemeği bittikten sonra serbest bırakıyorum kaşığı tabağı alıp yer gibi yapıyor:)))

Pervin, pervin açılışa gittin sanırım... Denizyıldızı Özlemi içinden geçirmiyomusun hiç... Yok ortalarda..

özlem in kayınvalidesi burda dün gidecekti belki ama gitmedi sanırım akşamda girmemiş. birkaç güne aktif olur..

Esranın eşini huzurlarınızda ayakta alkışlıyorum...Allah nazarlardan saklasın ve bizim eşlerimize de bu huydan bulaştırsın.. Benim eşim gece 20 kere kalksam belki 1 tanesini duyar.

aksini dusunemiyorum bile ben oyle olmasa asla ikinciyi dogurmazdım zaten ve oyle olmasa herhalde bir gece uyurken uzerine kizgin yag falan dokerdim sinirimden :)
saka biryana yani asla kabul edemem ben kin baglarım tek taraflı yipranmayı kimse hak etmiyor. gece kalkma olayı tamamen iboya ait bizde ama konusulmis birsey degil o kendi kalkıyor
ha onun yanı sıra evde yaptıgı yardımlar daha azaldı giibi biraz onu ona sayıyor gibi hissediyoru ben memnunum evde çok is yapmasın ama gece uyansın razıyım .) sozsuz bir sozlesme var aramızda sanki bu yonde. ve ben kalksam sinirlerim lacka olur em inim uyku sersemi bagırıp çagırırım çocuga. herkes kendi yapabildigini yapıyor evde ahayat boyle çekilebilir hale geliyor benim uykum çok agır kalkamam sersem gibi olurum zaten ibounnda uykusu hafif boyle dengeliyoruz
ben çok tertipli duzenliyimdir ibo dagınık elinde ne varsa olur olmaz heryre birakır ben soylenerek toplarım falan dengeliyoruz birbirimizi

günde 3-4 kez her yemek seansından sonra tüm üst başını değiştiriyorum mutfağı süpürüyorum ve yerlerini siliyorum
kaşıkla ve eliyle yemek yemek istiyor sürekli sizlerde öyle misiniz

ece de oyle ama ana yemeklerinde eline falan almaya çalısmıyor oyunla çorbasını yogurdunu vs yediriyoruz ama onun harici herseyi elinde yemek istiyor ekmek parcasını da mesela . oturtup yedirmeyi ogretiyoruz otur dyoruz oyle hemen oturuyor enazından gezinerek yemeye alısmasın diye ugrasıyorum

bende 11 ay regl olmamıştım
doktor prolaktin e baktırdı kanda süt hormonu yüksek olmaman normal demişti o zamanlar

Rahatsızlık vermiyor ama artık endişelenmeye başladım açıkcası... Menapoza mı girdim diye düşünmeye başladım... Eğer dr müdahalesi ile regl olacaksam da emzirmeyi bırakıyor olmam gerek sanıyorum... Çünkü hormon ilacı alacağım büyük bir ihtimalle...

Selam arkadaslar,

Bır saatlık yuruyus yaptım geldım.. gelırken Bım e de ugradım, ogluma yazı tahtası ıle inek yastık aldım :) hacıyatmaz ı almadım sadece tazmania vardı.. hoşuma gıtmedı.. sıze yazarken aklıma geldı, cadır bakacaktım.. püüü

Kuzey e mother zımbırtısından aldıgım 21.5 ayakkbılar cuk dıe oluyor.. Jokerden aldıgım 22.5 numara bot seklındekı ayakkbıları gıydıremıyoruz.. resmen sınırlerımız harap oluyor, cocugun ayagına bır turlu gırmıyor, gırdsıgı zaman da bı sure sonra cıkıyor.. zorla gıydırılıp cuk dıe cıkan ayakkbı bı bız de var sanırım..

kiz teo nun resimleri cikmamis, bi daha yukledim..

Uploaded with ImageShack.us

çok tatlıı olmuşşş
hangi insan evladi dunyanin yemeginin ustune gecenin bi vakti cikar ggider usenmeden cikolatali baklava ve sobiyet alir??bikac bardak cayla yidim hepsini:)))
afiyett olsunnn
bende evrim ya cadır alacaktım bende kaçırdımm (

napceniz çadırıı oyun çadırı dimi nası oynayacaklar daha küçük değillermi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…