sac duzlestırıcımı bulamıorum acılıs var bugun ece hangı delıge soktuysa bulamadım fonede gıdemem cocukla..ortada kaldık mal gıbı..dun yıkanan sac bugun yaglanırmu ya ne olıyo boyle yıne cırkınlık sıskoluk bastı heryerımı..
Gizze hoşgeldınn.unutuyrmuyuz senı hıcc.daha aktıf ol ama kuzununda fotolsrını ekle nasıl bı kuzumuz varmnıs görelım ama
Gizze.. hoşgeldın arkadasım.. senı nacızane unutmadım.. sarısın cok guzel bır hatundun, dogru mudur?? :))
gizze,
pervin'in 6. hissi cok kuvvetli. içinden geçirir olur. uzun zamandır topiğe uğramayanlar birden aklına gelir sonra o kişi hoop topiğe düşüverir :))
gizzecim hoşgeldin bi gittin pir gittin
bİzde dediydikki bu kız eşi askerden gelince unuttu bizi...
valla ben sahsen unutmadım seni
hatta bebeişin çamaşırlarını kaynanan yıkamıştı ama tüm çamaşırlarla falan filan işte ayrıntıcyım unutmamm.
hatırladım ben de..salonda çekilmiş bir fotosunu hatırlıyorum..kumaş etekli diz altında..minik göbüşünün olduğu..:)
Gizze ben bilem hatirladim seni bu unutkan kafamla..arayi bu kadar acmazsin insallah..ben senin evrin gibi resmini degilde avatarini hatirliyorum..
GİZZE hoş geldin..
günaydınnn
pervin eminim ışıl ışılsın bebeğim, regl öncesi sendromudur yaşadığın. ececiğim nasıl iyi mi? senin yapacağın açılışa (eminim tr de gerçekleştireceksin hayalini) katılmayı nasip etsin bize Allahım. :))
Didar'a cok geçmiş olsun..
Ayça'nın bakıcı yan çizecekte zemin mi hazırlıyor acaba? Ayça cım üzülme bence annen bırakıp gidemez gidecekse bile kayınvaliden gelmek zorunda. hayırlısı ile çözüme kavuşur inşallah bakıcı olayı. bayram tatilin 9 gün olacak mı seninde ? haftaya bugün son bize cocuklar gibi şenim şimdiden.
gizem'in eşini ve esra'nın ibosunu ayakta alkışlıyorum. ne kadar ilgili babalar okudukça onlar baba ise benimki ne diye düşünmeden edemiyorum. çok sıkıntılıyım bu konuda çokk.
minnakım tubişim
afik hani size gösteri yaptgıı fil var ya ondan düştü
olay şöyle oldu
afikin kuzeni bizdeydi afiki fille gezdiriyordu sonra benden ip istedi verdim fili bağlamış önden iple çekiyor
evin çinde geziyorlar.
salonda dönüş yaarken bi hızlandırmış afikim resmen savrulmuş yana sımsıkı tuttuğu için fili b ucuz atlattık
bugun yıne aglama operasyonu gecırdık ana kız...hanfendu oglen uyudu uyandı ustundende 1 saat gectı corbasını geturdım yemıycekmus agla catlıo susturdum ne ıstıosa verdım yok axmıo agzını elıımı ıtıo vs vs...bende kızdım kucagumdan ındırdım koltuga yolladım..aglaya zırlaya geldı yapıstı tekrar optum sarıldım susturdm ustunu basını degıstım kalan corbayı bıberona koydum ıcırrdım ama cok az ıctı..sınırlerım bosaldı 15dk fılan aglamısımdır..zaten canım sıkılıo ustunede bu hepten gerıldım
Merhaba Gizze hoşgeldin.
Gizze, hoşgeldin, unutmadım ben de, hatta hala arkadaş listemdesin.
tibet, tibet, tibet
RUYANDA MI GORDUN DICEKTIM? YAZMISSIN:))
GIZZEE hosgeldiiinn..
Bu arada yine pişik derdimiz başladı. Kıpkırmızı olmuş altı. Plastik küvetini doldurup 15 dk kadar oturttum banyo yaptırıp krem sürdüm inşallah sabaha bişey kalmaz
süper bilgiler.şu öksürük için olan cok iyimiş.bu kış illakı öksürük bulur cogumuzun bebikini
günaydınnn
pervin eminim ışıl ışılsın bebeğim, regl öncesi sendromudur yaşadığın. ececiğim nasıl iyi mi? senin yapacağın açılışa (eminim tr de gerçekleştireceksin hayalini) katılmayı nasip etsin bize Allahım. :))
gizem'in eşini ve esra'nın ibosunu ayakta alkışlıyorum. ne kadar ilgili babalar okudukça onlar baba ise benimki ne diye düşünmeden edemiyorum. çok sıkıntılıyım bu konuda çokk.
Esranın eşini huzurlarınızda ayakta alkışlıyorum...Allah nazarlardan saklasın ve bizim eşlerimize de bu huydan bulaştırsın.. Benim eşim gece 20 kere kalksam belki 1 tanesini duyar.
günde 3-4 kez her yemek seansından sonra tüm üst başını değiştiriyorum mutfağı süpürüyorum ve yerlerini siliyorum
kaşıkla ve eliyle yemek yemek istiyor sürekli sizlerde öyle misiniz
gizze regl olunca benim sütümün kalitesi de acayip düşmüştü. alperen 7 aylıktı ilk regl olduğumda 1 ay zorla hoplata zıplata emzirmeye calıştım bırakmak istiyordu çünkü. sonunda oğlum kazandı ve bıraktık. doktorun ne dedi sağlığına bir zararı yok ise bence regl olmak için acele etme derim. bu kadar uzun süre regl olmayanlar var mıymış ilk kez duydum ben.
bende 11 ay regl olmamıştım
doktor prolaktin e baktırdı kanda süt hormonu yüksek olmaman normal demişti o zamanlar
GİZZecim 15 aydır regly olmadın demek ne keyif ya neden olmaya çalışıyorsunki rahatsızlıkmı veriyor???
bende 6-7 kez olmuşumdur. hala emziriyorum ama kalitesine ve miktarına etki ettiğini bilmiyordum. ama zaten miktarı artık çokda önemli değil biliyorsun. bencede bekle.
afiyett olsunnnhangi insan evladi dunyanin yemeginin ustune gecenin bi vakti cikar ggider usenmeden cikolatali baklava ve sobiyet alir??bikac bardak cayla yidim hepsini:)))
bende evrim ya cadır alacaktım bende kaçırdımm(
Selam arkadaslar,
Bır saatlık yuruyus yaptım geldım.. gelırken Bım e de ugradım, ogluma yazı tahtası ıle inek yastık aldım :) hacıyatmaz ı almadım sadece tazmania vardı.. hoşuma gıtmedı.. sıze yazarken aklıma geldı, cadır bakacaktım.. püüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?