2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maksat degısıklık olsun Eda.. her halttan cok kolay sıkılan bu spalar ıcın bı dıkkat cekme alanı daha ıste.

efrim hanım efrim hanım bir saatlik yürüyüş derken havanız taaa buralara kadar geliyor...!!!!

ne güzel ne güzel. dahada bol yürüyüşleriniz olsun sağlıkla...

bende playskolldan zıp zıp arkadaşlar, renkleri öğreniyorum ve sihirli kulelermi ne ondan aldım. internetten. bime daha gidemedim benimde aklımda inek ve tahta var.

daha da aklımda masa sandalye takımı var ahşap. ikeadan bayılarak bakıyorum ama kargosu nasıl olcak ona bakamadım daha.

efrim hanım efrim hanım bir saatlik yürüyüş derken havanız taaa buralara kadar geliyor...!!!!

Hocam, valla lüks.. Tusi uyurken ben evden kaçtım.. Ozy su ara evde.. bu durumları degerlendırıyorum.. yurudkce bacaklarımın acıldıgını hıssedıyorum.. bu duygu bıle benı cok rahatlatıyor..

güle güle kullanın Hocam.. Ikea dakı zımbırtıların alternatıfı varsa etrafında bence hıc Ikeadan ısrar etmeyın derım.. Ikea urunlerı cok da matah seyler degıl.. nacızane.

slmlar
efrim bende yürüyüş yapmak istiyorum gel oğluma bak ben biraz turlanayım istinye sahilinde olarmııı

geçmişi okudum anca bitti yaaa ben bitirene kadar oğlum uyanacak

selverrr kaçak selver hoşgeldinnn tatlım nasılsın iyimisin birkaç kez seni aramıştım ama ulaşamadım numaran değiştimi?
ahh ahhh güzelce sahillerinde denize girme hayallerimiz vardı değilmi şeker :))
e artık bu yaz gerçekleştiririz ne dersin hemde beybilerler :))

teoşun videoya bayıldımm ancak izlemekten gına geldi desem nunişim arka fondaki tüm ses efektleri kulağımda çınlıyor
bittikçe yaho ağladı açç açç diye bittikçe başa sardım sürekli en az 30 kez en sonunda hadi uyumaya dedim uyuturken götünü oynatıyordu oğlum etkisinde kaldı kanımca

tubişimi tebrik ederimmm ne güzel böyle bir yetenek olması ne mutlu deryacım sana
ancak adetliyken ayet okunması caiz değil diye biliyorum ben dua etmek zikir çekmek Allaha sığınmak sena vs olabiliyor ama ayet okumak caiz değil diye biliyorum ben..derin konu vetfa vermek bana düşmez tabi..

benden haberler
kaç gündür giremiyorum topiğe 3 gündür boynum tutuldu ne sağa ne sola çevirebiliyordum bugün daha iyiyim neden oldu sebep nedir çözmedik salı gecesi acile gttik iğne vurdular ağrım azalsın diye
kremle vs daha iyi oldum
bu arada annemin kanatları altındaydım ahh ahh iyiki var bu anneler yanında annesi olmayanlara rabbim yardım etsin
bu arada kitap fuarına gittim bu sakat boynuma rağmenn bir yığın kitap aldım oranın atmosferi kokusu bile bambaşkaaa
asıl bomba haberim pasta siparişi aldımmmmmmmmmmmmmmm
yuppiii oldum çok heyecanlıyım dün gece pandispanyayı hazırladım bu gece kaplama ve süsleme yapacağımm yarında teslim edeceğim
ama teması çok ilginç
bu bir öğretmen sevgilisi buna şiir yazıyor kuyu gözlüm diye bir şiir hatunun çok güzel gözleri varmış falan filan neyse pastanın üzerinde bir kuyu olacak birde siyah saçlı bir hatun yerde sonbahar yaprakları kafamda tasarladım nasıl yapacam bende bilemiyorum ama yapcez bişeyler

facede pasta resimlerimi ekleyeceğim
bu hafta pastanede çalışma durumum belli olacak usta yokmuş şeker hamuru ustası ona bağlı yoksa kursa başlıyorummm
sonra bi web sitesi sonra gelsin siparişlerrr

yaa bu dişlerle napcez biz
bi arkadaşım var çocuk 2 yaşını geçmiş hala diş çilesi çekiyor pöfff herkeste aynı problem

Öncelikle geçmiş olsun canım...
Sonra da süpersin demek istiyorum... Sen bu gidişle bayağı pastacı olup çıkıcan hee...
Artık seni tv lerde pasta nasıl yapılır diye tüyo verirken görücez galiba... İnşallah...
Kuyu gözlüm... Enteresan bi bakış açısı

Esrako ece çok şeker maşallah.. İyice büyüyorlar artık gözlerimizin önünde yavrularımız... Öğrendikleri, yaptıkları ilk şeylere şahit olmak nasıl güzel bi duygudur Ya Rab..

denizin alttan iki dişi patladı. çok şükür. keyfi yerine geldi. darısı ağrı çeken bebiklere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…