efrim hanım efrim hanım bir saatlik yürüyüş derken havanız taaa buralara kadar geliyor...!!!!
ne güzel ne güzel. dahada bol yürüyüşleriniz olsun sağlıkla...
efrim hanım efrim hanım bir saatlik yürüyüş derken havanız taaa buralara kadar geliyor...!!!!
ne güzel ne güzel. dahada bol yürüyüşleriniz olsun sağlıkla...
bende playskolldan zıp zıp arkadaşlar, renkleri öğreniyorum ve sihirli kulelermi ne ondan aldım. internetten. bime daha gidemedim benimde aklımda inek ve tahta var.
daha da aklımda masa sandalye takımı var ahşap. ikeadan bayılarak bakıyorum ama kargosu nasıl olcak ona bakamadım daha.
esracım yahoya sünnet kıyafetleri pek yakışmış maşallah
benden haberler
kaç gündür giremiyorum topiğe 3 gündür boynum tutuldu ne sağa ne sola çevirebiliyordum bugün daha iyiyim neden oldu sebep nedir çözmedik salı gecesi acile gttik iğne vurdular ağrım azalsın diye
kremle vs daha iyi oldum
bu arada annemin kanatları altındaydım ahh ahh iyiki var bu anneler yanında annesi olmayanlara rabbim yardım etsin
bu arada kitap fuarına gittim bu sakat boynuma rağmenn bir yığın kitap aldım oranın atmosferi kokusu bile bambaşkaaa
asıl bomba haberim pasta siparişi aldımmmmmmmmmmmmmmm
yuppiii oldum çok heyecanlıyım dün gece pandispanyayı hazırladım bu gece kaplama ve süsleme yapacağımm yarında teslim edeceğim
ama teması çok ilginç
bu bir öğretmen sevgilisi buna şiir yazıyor kuyu gözlüm diye bir şiir hatunun çok güzel gözleri varmış falan filan neyse pastanın üzerinde bir kuyu olacak birde siyah saçlı bir hatun yerde sonbahar yaprakları kafamda tasarladım nasıl yapacam bende bilemiyorum ama yapcez bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?