Evrim, hindiyi sindirdikten sonra ren geyiklerine binip taa Antalyaya gitceksin değil mi..
evrim kardişim arkidşim yaff bu şükran gunu ne olaki.
niden öle didinki?
yılbaşı kutlaması disen ya!!!
ayrıca aramışşsın uygun deeldim. aradım eşgulsun ne olcek halimiz
aa efrim daha var şükran gününe olmas haftaya kutlaman gerek bebem
sazan adaşımıda öpüyorum buradan
bencede burası çok kıymetli bir yer
insanlar ne kadar hata yapsada herkes birbini kabulleniyor bir şekilde çünkü yürekler gerçekten çok güzel
güliiii
neden beni meşgule verdin resil gadın
haftaya buluşuyoz dimeee özgülle
şincik şöyle yapalım forumda buluşuruk orda h&m yi gezerik bende yahoşuma botlar alırım kıskandırıp durma bizi
bu h&m istinyeparkta yokmu yaaa
Maymun şekilli doğumgünü pastası
ben herhalde bu pastanın dırek kulaklarını yerdım.. donut koymuslar.. naman nallahımmmm!!! ama yanımda Esrako olmamalı :))
EVRİM özledim seni ya:)))biranönce yerleş evine dön aramıza sensiz olmuyor:)
canım yaa, valla sabahtan berı yazacagım otur kalk unutuyorum.. yazdıklarını okudum.. uzuldum be kuzum. kafa cok mesgul olunca vucut sınyal verıyor ıste.. keske kendıne bu kadar ezıyet etmesen, bılıorum kı elınde degıl.. ama ıste beden saglıgına da ıhtıyacın var evladın ıcın.. canım arkadasım benım, hıc kıyamam sana.
ESRA SENİ ARADIM AÇMADIN..YAHONUN ÖKSÜRÜĞÜ İÇİ ARAMIŞTIM ..önce geçmiş olsun ve sekrol kullanıyorsan onun yerine asist pediatrik şurup kullanmanı öneririm..
evet canım malesef şuan etmiyorum ama ettiklerim çıkıyor birer birer neyse inşallah herşey düzelir sonuçlar güzel çıkar... bende sana kıyamıyorum iyiki varsınız seviyoum hepinizi:))))
çınarı doktora götürdük.hepatit a aşımızı olduk6 ay sonra tekrarı var.maşşallah genel durum iyimiş.sadece boğazlarında biraz iltihap varmış.12 kilo 700 gr 83 cm .çok iyi demiş doktorumuz.marynıs junnur vermiş.iştahsız olmasıda normal bazı zaamnlar hiçbirşey yemek istemeyebilir demiş.gözlerinin altını morumsu görüyordum onu sordum boğazlardan oluyormuş öyle.doktorda malesef uslu durmamış ve iğneleri kesen küçücük jilet gibi bir cisim bulmuş doktorun masasındaki bloknotlukta ve parmağını kesmiş.çok kan akmış yarabantı taktırmak istememiş.doktor yapıştırmış o çıkarmış tam 4 defa:)))şimdide uf uf diyomuş yavrum benim.yanına gitmek için sabırsızlanıyorum.
evet evet öksürük için çok iyi..prospan bize iyi gelmedi..asiste geçtik..daha iyi şimdi..
:))) YOK BE KUZUUUM.. BEN DE ÖYLE SEviyorum (caps açık kalmış sorry) sevgi sözcüklerine hiç bi diyeceğim yok.. benim gıcığım "ayyyy obez yapmışsın bu çocuğu" "annesi neyle besliyosun sen bunu" filan gibi kimsenin üzerine vazife olmayan çok bilmiş kişilerin lafları..Gizeem Gizem ada şişko bi bebek değil
sadece tombul yapısalda olabilir. ama bebekliğinden beri böyle.birde aklıma ne geldi bizde yani ben mesela adayı hep tombul kuşum diye seviyorum ya sinir oluyosan söyle lutfen hani tombul ebbekleri herkes gibi bende dombalak diye severim ama rahatsız ediyosa çekinme söyle.
:
yaa bugün optimum daki deichmanna gittim sırf şöyle kışlık bir bot için. içi tüylü filan. hani kar yağınca kardanadam yaparken üşümesin diye!!! (yağacak ya, bekliyoruss) çok güzel 2 tane beğendim biri 29, biri 25 tl ama numarası kalmamıştı. buralarda biyerde de yok mu ya h&m? bence kaçırma güllicim..bebilere bot alan oldumu
şu ünlü marka H&M açıldı ya foruma ordan bakdımda çok güzel botlar var alsammı?tabanı çok çok kalın değildi ama içi yumuşacık kaz tüyü var
ay canım hem maşallah hem geçmiş olsun.. kuzum kıyamam..çınarı doktora götürdük.hepatit a aşımızı olduk6 ay sonra tekrarı var.maşşallah genel durum iyimiş.sadece boğazlarında biraz iltihap varmış.12 kilo 700 gr 83 cm .çok iyi demiş doktorumuz.marynıs junnur vermiş.iştahsız olmasıda normal bazı zaamnlar hiçbirşey yemek istemeyebilir demiş.gözlerinin altını morumsu görüyordum onu sordum boğazlardan oluyormuş öyle.doktorda malesef uslu durmamış ve iğneleri kesen küçücük jilet gibi bir cisim bulmuş doktorun masasındaki bloknotlukta ve parmağını kesmiş.çok kan akmış yarabantı taktırmak istememiş.doktor yapıştırmış o çıkarmış tam 4 defa:)))şimdide uf uf diyomuş yavrum benim.yanına gitmek için sabırsızlanıyorum.
iimiş.. beğendim.. :))))Marigold bacım :)) Çizocum :))
Tusı ye de ben emzırrırken cok tombiş oldugu ıcın "ay nası beslıyorsunuz" dıyorlardı,ben de sütümü sağıp ıcıne ekmek dogruyorum,oyle yedırıyorum dıyordum.. uzunca bı sure boyle soyledımı.. sonra emmeden kesıldı, bu sefer gece yatarken serum baglıyorum dıordum, oyle oyle gunler gectı ıste.. bu da gecer :))
ben de nurdanım ben de.ben de yıldım.iki okul beni gerdi..senin çalışma saatlerin de çok uzun.kıyamam sanaResmi hafta sonu ceker koyarim cnm, gelme durumu gelir heralde:)Ruzy cok ttali
buarada ben siyiricam yakinda bugun eve 11 de geldim gece; yine mesai..bi dus alip yaticam..
Elif ozledim seni..
sibelüm canım çok üzüldüm cidden.geçmiş olsungünaydın dün topige giremedim.. sabahtan yine acili boyladım.. daha otobüste işe gelirken fena oldum otobüsten inip direkt bilecikte acile gittim nasıl gittiğimi bende bilmiyorum... tansiyonum 9,6 a düşmüş + migren atağı hemen koca şişe serum taktılar 1 kiloluk oda 5 dk. bi damla anca damlıyordu mübarek... miğren için takılan serum tansiyonu düşürüyormuş benim zaten düşük olunca çok az damlasın dediler saat 12 oldu benim serum hala yarı bile olmadı çok sıkıdım bende hızlandırdım 2,5 da çıktım hastaneden yoksa o yavaş haliyle bitmesini beklesem akşam 8 e kadar anca biterdi.. eve gittim hala biraz ağrıyor kendi ilaçlarımdan da içtim 1 saat kadar uyumuşum anca öyle geçti ağrım... geçmişe birazdan göz atmaya çalışırım..
yok canım tabii ki tartışmam ama yine de yapısı bunu kaldırmaz hemen savunmaya geçer geçen mesela şimdi kayınvalideler gelinin önünde el pençe divan duruyorlar dedi gözümün içine baka baka hani konuşulması zor insanlar vardır ya onların başını çekerbu konuşma tartışma ortamı değil olayları anlayacakları ve göz önüne alabilecekleri bir konuşma onu kastettim..yanlız eşinin annesi birşey söyleyemem diye bir kaide yok saygı sınırını aşmadanda gerekeni söyleyebilecek kapasitede bir insansın .
kayınvalide nedne sizde kalıyor birde onu möerak ettim çokmu yaşlı sonuçta bir kadın ve birtakım işlere yardımcı olabilir diyorum..olmuyorsa bunu iste iş bölümü yapın ..gerçekten dile getirmezsen onlar kendilerindeki eksiği görmediği gibi seni sorunlu ilan ederler..görmelrini bekleme direk söyle ama ağlayark sızlayarak değil ..
çınarı doktora götürdük.hepatit a aşımızı olduk6 ay sonra tekrarı var.maşşallah genel durum iyimiş.sadece boğazlarında biraz iltihap varmış.12 kilo 700 gr 83 cm .çok iyi demiş doktorumuz.marynıs junnur vermiş.iştahsız olmasıda normal bazı zaamnlar hiçbirşey yemek istemeyebilir demiş.gözlerinin altını morumsu görüyordum onu sordum boğazlardan oluyormuş öyle.doktorda malesef uslu durmamış ve iğneleri kesen küçücük jilet gibi bir cisim bulmuş doktorun masasındaki bloknotlukta ve parmağını kesmiş.çok kan akmış yarabantı taktırmak istememiş.doktor yapıştırmış o çıkarmış tam 4 defa:)))şimdide uf uf diyomuş yavrum benim.yanına gitmek için sabırsızlanıyorum.
MELTEM Allah yardımcın olsun.çok sinir bozucu durumlar olmuş.
bu ara tadım tuzum yok.somurtup gezmiorum tabi.hep pozitifim okulda.ama bitiğim içten içe.bu Afyon bana yaramadı hiç hem de hiç.çabuk adapte olan bir yapım vardır oysa.neyyyyse.pöperim herkesi.yarın çabuk bitse
aa efrim daha var şükran gününe olmas haftaya kutlaman gerek bebem
sazan adaşımıda öpüyorum buradan
var anacım yeni acıldı hemde kasım sonundamı ne le ben senden iyibiliyorum yawgüliiii
neden beni meşgule verdin resil gadın
haftaya buluşuyoz dimeee özgülle
şincik şöyle yapalım forumda buluşuruk orda h&m yi gezerik bende yahoşuma botlar alırım kıskandırıp durma bizi
bu h&m istinyeparkta yokmu yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?