2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evrim, hindiyi sindirdikten sonra ren geyiklerine binip taa Antalyaya gitceksin değil mi..

Aynen ole bebısım.. hay sen çok yaşa.

evrim kardişim arkidşim yaff bu şükran gunu ne olaki.
niden öle didinki?
yılbaşı kutlaması disen ya!!!
ayrıca aramışşsın uygun deeldim. aradım eşgulsun ne olcek halimiz

bılmoorum nolcek bısım bu halımıs.. :) sukran gununu nası bılmessin Gülim.. teeesüüfff.

aa efrim daha var şükran gününe olmas haftaya kutlaman gerek bebem

sazan adaşımıda öpüyorum buradan

ıyı de bıs haftaya hantalyadayıs.. aılecek burada en son yarın varıs.. yasdım okumuosun benı, kırıosun benı.

bencede burası çok kıymetli bir yer
insanlar ne kadar hata yapsada herkes birbini kabulleniyor bir şekilde çünkü yürekler gerçekten çok güzel

dogrudur dostum.

haşmi avrupanın orta halli mağazasının ıstınyede ne ısı var be annemm yaa..

EVRİM özledim seni ya:)))biranönce yerleş evine dön aramıza sensiz olmuyor:)

canım yaa, valla sabahtan berı yazacagım otur kalk unutuyorum.. yazdıklarını okudum.. uzuldum be kuzum. kafa cok mesgul olunca vucut sınyal verıyor ıste.. keske kendıne bu kadar ezıyet etmesen, bılıorum kı elınde degıl.. ama ıste beden saglıgına da ıhtıyacın var evladın ıcın.. canım arkadasım benım, hıc kıyamam sana.

evet canım malesef şuan etmiyorum ama ettiklerim çıkıyor birer birer neyse inşallah herşey düzelir sonuçlar güzel çıkar... bende sana kıyamıyorum iyiki varsınız seviyoum hepinizi:))))

çınarı doktora götürdük.hepatit a aşımızı olduk6 ay sonra tekrarı var.maşşallah genel durum iyimiş.sadece boğazlarında biraz iltihap varmış.12 kilo 700 gr 83 cm .çok iyi demiş doktorumuz.marynıs junnur vermiş.iştahsız olmasıda normal bazı zaamnlar hiçbirşey yemek istemeyebilir demiş.gözlerinin altını morumsu görüyordum onu sordum boğazlardan oluyormuş öyle.doktorda malesef uslu durmamış ve iğneleri kesen küçücük jilet gibi bir cisim bulmuş doktorun masasındaki bloknotlukta ve parmağını kesmiş.çok kan akmış yarabantı taktırmak istememiş.doktor yapıştırmış o çıkarmış tam 4 defa:)))şimdide uf uf diyomuş yavrum benim.yanına gitmek için sabırsızlanıyorum.

evet canım malesef şuan etmiyorum ama ettiklerim çıkıyor birer birer neyse inşallah herşey düzelir sonuçlar güzel çıkar... bende sana kıyamıyorum iyiki varsınız seviyoum hepinizi:))))

gencecık kadınsın sen.. atlatırsın, ıyı cıkacak hersey..

oyy yavrum yaa.. kotu olmuş, cok gecmıs olsun.

evet evet öksürük için çok iyi..prospan bize iyi gelmedi..asiste geçtik..daha iyi şimdi..

bıze de prospan ıyı geldı. her cocuk ta farklı ıste. ozellıkle ıcımının kolay olması ısımıze cok yaradı.

:))) YOK BE KUZUUUM.. BEN DE ÖYLE SEviyorum (caps açık kalmış sorry) sevgi sözcüklerine hiç bi diyeceğim yok.. benim gıcığım "ayyyy obez yapmışsın bu çocuğu" "annesi neyle besliyosun sen bunu" filan gibi kimsenin üzerine vazife olmayan çok bilmiş kişilerin lafları..

bebilere bot alan oldumu

şu ünlü marka H&M açıldı ya foruma ordan bakdımda çok güzel botlar var alsammı?tabanı çok çok kalın değildi ama içi yumuşacık kaz tüyü var
yaa bugün optimum daki deichmanna gittim sırf şöyle kışlık bir bot için. içi tüylü filan. hani kar yağınca kardanadam yaparken üşümesin diye!!! (yağacak ya, bekliyoruss) çok güzel 2 tane beğendim biri 29, biri 25 tl ama numarası kalmamıştı. buralarda biyerde de yok mu ya h&m? bence kaçırma güllicim..

ay canım hem maşallah hem geçmiş olsun.. kuzum kıyamam..

Marigold bacım :)) Çizocum :))

Tusı ye de ben emzırrırken cok tombiş oldugu ıcın "ay nası beslıyorsunuz" dıyorlardı,ben de sütümü sağıp ıcıne ekmek dogruyorum,oyle yedırıyorum dıyordum.. uzunca bı sure boyle soyledımı.. sonra emmeden kesıldı, bu sefer gece yatarken serum baglıyorum dıordum, oyle oyle gunler gectı ıste.. bu da gecer :))

bak bacım istinye parkada açılmış nabeerrrrrr
sen ne sandıydın istinye parkı??
bakma öyle ünlülerin yünlülerin geldiğine bir foka yaramaz bir mekan

iimiş.. beğendim.. :))))

Resmi hafta sonu ceker koyarim cnm, gelme durumu gelir heralde:)Ruzy cok ttali

buarada ben siyiricam yakinda bugun eve 11 de geldim gece; yine mesai..bi dus alip yaticam..

Elif ozledim seni..
ben de nurdanım ben de.ben de yıldım.iki okul beni gerdi..senin çalışma saatlerin de çok uzun.kıyamam sana
sibelüm canım çok üzüldüm cidden.geçmiş olsun
GEÇMİŞ OLSUN diyen tüm arkadaşlarım çok sağolun.

EVRİM taşınıyorsun demek.ne ilginç,karmaşık bir duyudur çok iyi bilirim.

RUZY canım ruzy çok tatlısınço tabağa vurma neva'da da mevcuttur.yoğurt maskesi çok iyi gelir cilde

MELTEM Allah yardımcın olsun.çok sinir bozucu durumlar olmuş.

bu ara tadım tuzum yok.somurtup gezmiorum tabi.hep pozitifim okulda.ama bitiğim içten içe.bu Afyon bana yaramadı hiç hem de hiç.çabuk adapte olan bir yapım vardır oysa.neyyyyse.pöperim herkesi.yarın çabuk bitse

yok canım tabii ki tartışmam ama yine de yapısı bunu kaldırmaz hemen savunmaya geçer geçen mesela şimdi kayınvalideler gelinin önünde el pençe divan duruyorlar dedi gözümün içine baka baka hani konuşulması zor insanlar vardır ya onların başını çeker

aa geçmiş olsun

amin
sana da kolay gele

aa efrim daha var şükran gününe olmas haftaya kutlaman gerek bebem

sazan adaşımıda öpüyorum buradan

bi gun seni ve evrimi oyle bir kekleyeceğim ki :)))

var anacım yeni acıldı hemde kasım sonundamı ne le ben senden iyibiliyorum yaw

GULİİİ BU EVRİM GADINI YİNE BİZİ KEKLEDİ SUKRAN GUNU ADI ALTINDA :)) HESRA GADINIDA MAKARASINI YAPTI YAZDIM BENBUNU BİR KENARA ÇIKAR KALEM KAGIT SEN DE NOT AL İKİ KİSİ UNUTMAMAK İÇİN DAHA İYİ OLUR :))

ay kıyamam ben ona ya minicik jilet gibi birseyle kesyorlar jilet gibi dgil resmen jilet aslında o alet çok keskin geçmis olsun canım

günaydın ..
Asist şurup etkinliği çok iyi ama tadı bildiğiniz limonu sıkıp içirmiş gibi çok ama çok ekşi..ekşi seven çocuklar rahat içebilir ama tatlı derseniz prospan onu öneririm bildiğiniz şerbet..etkinlik ondada mutlaka iyidir bizde tam olarak istediğimiz sonucu alamadık..sekrol malesef çok öksürterek balgam attırdığı için rahatsız edici bir şurup..aynı etki, ama öksürük olmasın derseniz Asist pediatrik derim..peki öksürüksüz nasıl attırıyor dersenizde balgamın kıvamnı bozuyor bildiğiniz su kıvamına getiriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…