Marigold bacım :)) Çizocum :))
Tusı ye de ben emzırrırken cok tombiş oldugu ıcın "ay nası beslıyorsunuz" dıyorlardı,ben de sütümü sağıp ıcıne ekmek dogruyorum,oyle yedırıyorum dıyordum.. uzunca bı sure boyle soyledımı.. sonra emmeden kesıldı, bu sefer gece yatarken serum baglıyorum dıordum, oyle oyle gunler gectı ıste.. bu da gecer :))
gunaydınlarr
dun aksam boyner den bu gece için kiyafet birsyler buldum sonunda ama o kadar iki ayagım bir papuca girdiki nasıl yetiscemde gitcez bilmiyorum
ogle tatilinde sacıma fon çektirmee gideceğim ist acayip yagmurlu su anda
oraya girmeden terziye ugrayıp pantalonu verip yarım saat sonra pacaları yapılmıs olarak almak isteyeceğim umarım terzi yapar o kadar zamanda
ondan evel arada bir on dk dus almam gerek mesai saati içinde umarım hatlar çok yogun olmaz
sonra ogleden sonra oje surmece giyinme makyaj saat 17,30 mesai bitiminde annemlere gidip ece ve annemi alacagım bugun temizlik gunu ece yok evde . ve gelip hemen cantamı alan alıp çıkacagım sonra gece gelip yarın sabah kahvaltı için hazırlık yapacagım
yarın gunduz gunumuz var malum sonra aksama yine bir arkadasımın nisanı var dısarda ona gideceğim vs vs bir suru isim var umarım yuzumun akıyla atlatırım :)
dun kosu bandı siparisi verdik ptesi salı gelecek
uç haftadır diyetteyim gidim gidim kilo veriyorum deli olacagım ac ım aksam ac ım yatarken midem gurulduyor sabah kalkıyorum ac olarak vs ama kilom gıdım gıdım gidiyorç unku hiç hareket yok nerdeyse tum gun masa bası oturuyorum
bir yaptıgım oglenleri kahveye kahve likoru koymak azıcık o da onun kalorisine baktım oyle atlan deve degil bir porsiyon meyvayı kısıp onu koyarım demistim ama kilo vermeyi etkilemi minicik alkolbilmiyorum sıkıntılıyım bir an evel kosub andının gelmesini ve yurumeyi vee kilo vermeyi istiyorum
ay derya ya calısınca yada tumden ev hanımı olunca insan yorgu dusuyor ben sahsen ctesi pazar çok yoruluyorum tum gun ece ye bak yedir içir ki hep ibo yanımda senin gibi yanlız dgiilim haklısın zaman ayıramamakta halinin olmamasında
ben ama su an tum gun hiç kalkmadan çalısıyorum masa bası odadan bir tuvalete gidiyorum geliyorum geri oturuyorum berkenin esyaları katlıyorum vs arada cekmecelerini duzeltiyorum o kadar
aksamda yemek hazır oluyor utu de olmuyor banu yaptıgından ben bosta oluyorum halim olur yani ece uyuduktan sonra yada ibo bakar ben yine yaparım içerki odaya koyacagım sonuçta donusumlu bakıp ikimizde yurumek istiyoruz bakalım artık
çok sağol esra.valla bugün yapacaklarını okurken ben bile yoruldum.hadi kolay gelsin sana.inşallah bi aksilik çıkmaz.ay kıyamam ben ona ya minicik jilet gibi birseyle kesyorlar jilet gibi dgil resmen jilet aslında o alet çok keskin geçmis olsun canım
ooo koşu bandıda geliyor.inşallah kolayca verirsin şu kilolarıdun kosu bandı siparisi verdik ptesi salı gelecek
uç haftadır diyetteyim gidim gidim kilo veriyorum deli olacagım ac ım aksam ac ım yatarken midem gurulduyor sabah kalkıyorum ac olarak vs ama kilom gıdım gıdım gidiyorç unku hiç hareket yok nerdeyse tum gun masa bası oturuyorum
bir yaptıgım oglenleri kahveye kahve likoru koymak azıcık o da onun kalorisine baktım oyle atlan deve degil bir porsiyon meyvayı kısıp onu koyarım demistim ama kilo vermeyi etkilemi minicik alkolbilmiyorum sıkıntılıyım bir an evel kosub andının gelmesini ve yurumeyi vee kilo vermeyi istiyorum
ay derya ya calısınca yada tumden ev hanımı olunca insan yorgu dusuyor ben sahsen ctesi pazar çok yoruluyorum tum gun ece ye bak yedir içir ki hep ibo yanımda senin gibi yanlız dgiilim haklısın zaman ayıramamakta halinin olmamasında
ben ama su an tum gun hiç kalkmadan çalısıyorum masa bası odadan bir tuvalete gidiyorum geliyorum geri oturuyorum berkenin esyaları katlıyorum vs arada cekmecelerini duzeltiyorum o kadar
aksamda yemek hazır oluyor utu de olmuyor banu yaptıgından ben bosta oluyorum halim olur yani ece uyuduktan sonra yada ibo bakar ben yine yaparım içerki odaya koyacagım sonuçta donusumlu bakıp ikimizde yurumek istiyoruz bakalım artık
bi gun seni ve evrimi oyle bir kekleyeceğim ki :)))
var anacım yeni acıldı hemde kasım sonundamı ne le ben senden iyibiliyorum yaw
GULİİİ BU EVRİM GADINI YİNE BİZİ KEKLEDİ SUKRAN GUNU ADI ALTINDA :)) HESRA GADINIDA MAKARASINI YAPTI YAZDIM BENBUNU BİR KENARA ÇIKAR KALEM KAGIT SEN DE NOT AL İKİ KİSİ UNUTMAMAK İÇİN DAHA İYİ OLUR :))
ayçanın bahsettiği ve adresini verdiği blogu okuyorum iki gündür zaman buldukça. bitirmek üzereyim tüm yazılarını. zor oluyor bazen öyle tıkanıyorumki yazdıklarından yaşadıklarından. ne düşüneceğimi bile şaşırmış durumdayım. ama bana iyi geldiği kesin.
sahip olduklarımıza şükredebilmek için bu kadar zorlukla uğraşan insanları sadece düşünmek yetmiyor insana,daha doğrusu bana, böyle satır satır okumak gerek hergün, beynine kazınmalı insanın. iyi ki yazmış ayşin hanım. kimbilir kimlere neler kattı yazdıklarıyla.
bende tavsiye ederim. kesinlikle okuyun.
denize ilk kez kan verdiğimizde öncesinde saatlerce ağladığımı, bir iki saniye süren kan alma işleminden sonra deniz gülerek çıktığı halde ağlamamı durduramadığımı hatırladım sadece.
yeni nesil herşeyi dramatize eden annelerden olmak istemediğime karar verdim aniden...!!!!
ayçacıma teşekkür ederim tekrar tekrar.
bende blogu okumaya basladım bugun.. ve nekadar önemsız seylere kafa yordugumu nekadar bılıncsızce şikayet ettıgımı farkettım.oysakı sabırlı oldugumu sanırdım.
Rabbım O annenın ve engellı annesı ,hasta evladı olan tüm annelerinde sabrını korusun,diğer gune,hep daha fazla umutla uyanmalarını nasip etsın inşallah.....
ve Damla hocam şu cumlene gönulden katılıyoruuumm yeni nesil herşeyi dramatize eden annelerden olmak istemediğime karar verdim aniden...!!!!
basta elifin kardesi olmak uzere tum bebiklere ve hasta annelere gecmis olsun dileklerimle..,
o blogu bende dun okudum bogazım dugumlene dugumlene..Allah yardımcısı olsun tum annelerin...
efrim sukrangunu filan tobe de :)
gunduz gıremıorum gecede giremiorum poffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?