2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydınlarr

dun aksam boyner den bu gece için kiyafet birsyler buldum sonunda ama o kadar iki ayagım bir papuca girdiki nasıl yetiscemde gitcez bilmiyorum
ogle tatilinde sacıma fon çektirmee gideceğim ist acayip yagmurlu su anda
oraya girmeden terziye ugrayıp pantalonu verip yarım saat sonra pacaları yapılmıs olarak almak isteyeceğim umarım terzi yapar o kadar zamanda
ondan evel arada bir on dk dus almam gerek mesai saati içinde umarım hatlar çok yogun olmaz

sonra ogleden sonra oje surmece giyinme makyaj saat 17,30 mesai bitiminde annemlere gidip ece ve annemi alacagım bugun temizlik gunu ece yok evde . ve gelip hemen cantamı alan alıp çıkacagım sonra gece gelip yarın sabah kahvaltı için hazırlık yapacagım
yarın gunduz gunumuz var malum sonra aksama yine bir arkadasımın nisanı var dısarda ona gideceğim vs vs bir suru isim var umarım yuzumun akıyla atlatırım :)

dun kosu bandı siparisi verdik ptesi salı gelecek
uç haftadır diyetteyim gidim gidim kilo veriyorum deli olacagım ac ım aksam ac ım yatarken midem gurulduyor sabah kalkıyorum ac olarak vs ama kilom gıdım gıdım gidiyorç unku hiç hareket yok nerdeyse tum gun masa bası oturuyorum
bir yaptıgım oglenleri kahveye kahve likoru koymak azıcık o da onun kalorisine baktım oyle atlan deve degil bir porsiyon meyvayı kısıp onu koyarım demistim ama kilo vermeyi etkilemi minicik alkolbilmiyorum sıkıntılıyım bir an evel kosub andının gelmesini ve yurumeyi vee kilo vermeyi istiyorum

:90:.........

okurken yoruldum ya ..ama hepsi istediğin şekilde olursa yapabilirsin..
KOŞU bandın hayırlı olsun.bu sfer azimli gördüm seni..Diş telide taktırınca birden gidecek kilolar ..:))
.benim koşu bandı hala oturma odasının süsü (( umutluyum ama başlayacağım birgün de hangi gün..:26:

ay derya ya calısınca yada tumden ev hanımı olunca insan yorgu dusuyor ben sahsen ctesi pazar çok yoruluyorum tum gun ece ye bak yedir içir ki hep ibo yanımda senin gibi yanlız dgiilim haklısın zaman ayıramamakta halinin olmamasında

ben ama su an tum gun hiç kalkmadan çalısıyorum masa bası odadan bir tuvalete gidiyorum geliyorum geri oturuyorum berkenin esyaları katlıyorum vs arada cekmecelerini duzeltiyorum o kadar
aksamda yemek hazır oluyor utu de olmuyor banu yaptıgından ben bosta oluyorum halim olur yani ece uyuduktan sonra yada ibo bakar ben yine yaparım içerki odaya koyacagım sonuçta donusumlu bakıp ikimizde yurumek istiyoruz bakalım artık

hadi hayırlı olsun koşu bandınız
kaç kilo fazlan kaldı ki senin?*

dönüşümlü bakma işi süper
ben de bu akşam iş çıkışı eşimle buluşup konuşacağız enine boyuna
bakalım ne sonuç çıkacak

Geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim.

ay kıyamam ben ona ya minicik jilet gibi birseyle kesyorlar jilet gibi dgil resmen jilet aslında o alet çok keskin geçmis olsun canım
çok sağol esra.valla bugün yapacaklarını okurken ben bile yoruldum.hadi kolay gelsin sana.inşallah bi aksilik çıkmaz.
ooo koşu bandıda geliyor.inşallah kolayca verirsin şu kiloları

ç ok sukur oglen tum islerimi hallettim kuaforun oraya bir gittim tam karsısı terzi verdim pantalonu yarım saate alıcam acil dedim tamam dedi sacıma fon çektirdim kimes yoktu ogle saati tabi fonden çıktım tam 13,20 de terziden pant aldım geldim ogle tatil i bitiminde tam olarak adamda malum olmus gibi oje de surelilmmi dedi aa super dedim o istende yırttım bir makyaj yapıp giyinmek kaldı o da ç ok basit. sornasında yarın için ufaktanbirseyler hazırlayacagım bir yandan çalısırken o kadar

gerçekten yanlız başıma ona koş buna koş akşam saat 10 da anca boş kalabiliyorum ve zaten pertim çıkımış oluyor ve 1 saat tv karşısında zor oturuyorum ondada uyuklayarak daha ne anlatayım değilmi..durum belli..
.HAFTA SONU YAPAMZASIN HAFAT İÇİ 4 GÜN YAP YETER HEMDE ÖYLKE SAATLARCE DEĞİL of caps lock açık kalmış..dediğim gibi 45 dk 5.5 te haftada 4 gün yürü 1 ay sonra net 4 kilo verrirsin ama daha fazla kilo vermiş gibi görünürsün sporla zayıflayınca vücut sıkılaşıyorda ..

ayçanın bahsettiği ve adresini verdiği blogu okuyorum iki gündür zaman buldukça. bitirmek üzereyim tüm yazılarını. zor oluyor bazen öyle tıkanıyorumki yazdıklarından yaşadıklarından. ne düşüneceğimi bile şaşırmış durumdayım. ama bana iyi geldiği kesin.

sahip olduklarımıza şükredebilmek için bu kadar zorlukla uğraşan insanları sadece düşünmek yetmiyor insana,daha doğrusu bana, böyle satır satır okumak gerek hergün, beynine kazınmalı insanın. iyi ki yazmış ayşin hanım. kimbilir kimlere neler kattı yazdıklarıyla.

bende tavsiye ederim. kesinlikle okuyun.

denize ilk kez kan verdiğimizde öncesinde saatlerce ağladığımı, bir iki saniye süren kan alma işleminden sonra deniz gülerek çıktığı halde ağlamamı durduramadığımı hatırladım sadece.
yeni nesil herşeyi dramatize eden annelerden olmak istemediğime karar verdim aniden...!!!!

ayçacıma teşekkür ederim tekrar tekrar.

bende bitirdim tüm yazılarını damla, sonuna kadar katılıyorum yazdıklarının her harfine... Allah kara göre dağ verirmiş diyor ya ayşin hn çok haklı, çok çok güçlü çok çok mutlu bir kadın. Allah onu umudundan ayırmasın inşallah.

Son düzenleme:
Ben de iki günde okudum bitirdim, yazım dili de çok güzel, ilustrasyonlar da.. Ve tabi içerik!!! Hala etkisindeyim...

Rica ederim Damla, aslında burda paylaşmak aklımda yoktu ama Meltem'in konusu tam da üzerine gelince anlatıverdim...

Güliz, senin gibi hassas biri nasıl etkilenmesin.

merhabalar!!

su siralar pek yazamadim sizlere..yolculuk hazirliklari,temizlik,alisveris derken zaman bulamiyor insan..burada da hava acayip soguk ve 1 hafatadir tipi devam ediyor..alisverise arabayla zar zor gidip geliyor insan..bugünde burda ucaklar kalkmamis..insallah pazar günü bir problemn yasanmaz..

bende blogu okumaya basladım bugun.. ve nekadar önemsız seylere kafa yordugumu nekadar bılıncsızce şikayet ettıgımı farkettım.oysakı sabırlı oldugumu sanırdım.
Rabbım O annenın ve engellı annesı ,hasta evladı olan tüm annelerinde sabrını korusun,diğer gune,hep daha fazla umutla uyanmalarını nasip etsın inşallah.....
ve Damla hocam şu cumlene gönulden katılıyoruuumm yeni nesil herşeyi dramatize eden annelerden olmak istemediğime karar verdim aniden...!!!!

basta elifin kardesi olmak uzere tum bebiklere ve hasta annelere gecmis olsun dileklerimle..,

o blogu bende dun okudum bogazım dugumlene dugumlene..Allah yardımcısı olsun tum annelerin...

efrim sukrangunu filan tobe de :)

gunduz gıremıorum gecede giremiorum poffff

ya sımdı ıyı de benım ne sucum var :) ben ortaya yazdım.. hem kek ne keki? donut olsa olma mı?? eger ılla kek olacaksa cevızlı havuclu felan olsun.. lüffen yane :))

Hocam, ben senın yazdıklarından da cok etkılendım yaa

amin.. amin.. amin.

tobe tobe :) dedım bıle bak :)

gecelerimin yarısı hatta 4te3u ecenin koynunda gecio hic sikayetci deilim koklasa koklasa uyuyos ama aklımda hep yerimde kalıo uyutsamda gitsem die bakıorum siziyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…