bebilere bot alan oldumu
şu ünlü marka H&M açıldı ya foruma ordan bakdımda çok güzel botlar var alsammı?tabanı çok çok kalın değildi ama içi yumuşacık kaz tüyü var
bebilere bot alan oldumu
şu ünlü marka H&M açıldı ya foruma ordan bakdımda çok güzel botlar var alsammı?tabanı çok çok kalın değildi ama içi yumuşacık kaz tüyü var
bebilere bot alan oldumu
erken ayrılacagımız ıcın bu sene şükran gününü erken kutlayacagız.. Fatoş yarın bıze hındı yapacak.. ılk kez sukran gununu erken kutlayacagız.. ama olsun. kestanelı hindimizi yemiş olacagız.
bebilere bot alan oldumu
evet konuşma yapmam lazım eşim o konuşmayı kaldırır ama k. valide nasıl tepki verir kestiremiyorum ilişkileri tamamen koparmak da istemiyorum nihayetinde eşimin annesi
konuşmayı eşimin annesine yapması gerek çünkü o laf söylesede oğludur ama benim söylediğim en masum kelime bile batar
Allah razı olsun herkes bana destek oluyor
herşey herkesle konuşulmuyor ama buraya içimi dökünce bir nebze ferahlıyorum
bencede burası çok kıymetli bir yerÇok çok derın konulara inilmiş. Ne mutlu MELTEME, herkes de ona candan cıgerden cevap vermıs. Burası gercekten cok kıymetlı bır yer.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?