2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

erken ayrılacagımız ıcın bu sene şükran gününü erken kutlayacagız.. Fatoş yarın bıze hındı yapacak.. ılk kez sukran gununu erken kutlayacagız.. ama olsun. kestanelı hindimizi yemiş olacagız.

bebilere bot alan oldumu

şu ünlü marka H&M açıldı ya foruma ordan bakdımda çok güzel botlar var alsammı?tabanı çok çok kalın değildi ama içi yumuşacık kaz tüyü var

durdugun kabahat.. :)) aldık bız gecen gun.. Ozdılekte yarı ortapedık derı botlarda ındırım var.. aklında olsun.

bebilere bot alan oldumu

şu ünlü marka H&M açıldı ya foruma ordan bakdımda çok güzel botlar var alsammı?tabanı çok çok kalın değildi ama içi yumuşacık kaz tüyü var

ben almıstım diechmann diye ayakkabı magazaları varya ordan çokda uyguna almıstım 39 tl idi sanırım

sukran gunu ne yahuU? yılbası nımı kasdediyorsun ? o sukran gunu hristiyanların kutladıgı birsey degilmiydi ?

Evrim, hindiyi sindirdikten sonra ren geyiklerine binip taa Antalyaya gitceksin değil mi..

Güli botlar kaç para??

Yaa Pilumnus diye bir marka duydunuz mu?? Biz tesadüfen anneannenin hediyesi ile tanışmıştık. Ben o kadar güzel malı olan başka bir bebek ürünü görmedim. Yıka yıka yıka giydir, ne rengi gidiyor ne deforme oluyor. Ucuz değil ama çok çok pahalı da değil. Hele kız bebekler için çok şık tasarımları da var.. Öyle aklıma geldi.. Netten baktım da Beylikdüzü, Bahçeşehir bir de Bahçelievlerde mağazaları varmış sadece...

evrim hadi hayırlısı olsun yeni evin allah kolaylık versin.

arkadaşlar birazdan çınarı doktora kontrole + hepatit a aşısı vurdurmaya götürecek annem kendi doktorlarınıza sormak istediğiniz ama unuttuğunuz bişey varsa söyleyin sordurayım.

evrim kardişim arkidşim yaff bu şükran gunu ne olaki.
niden öle didinki?
yılbaşı kutlaması disen ya!!!
ayrıca aramışşsın uygun deeldim. aradım eşgulsun ne olcek halimiz

ÇAÇa botlar 23 tl falandı sanırım çok uygundu. belkim bugun belkim yarın gierum ee cumartesi toplu taşıtlarda oglumun ayakları üşümesin dimi.
ama deichmann a da bakayım orda hakkaten uygun oluyor akkaaalar.(afikce ayakkabı dimek)

birde ÇAÇA ya sorma benmde var öyle bi kaç marka dogumda hediye gelen.
bilindik bi marka değil ama kalitesi çok güzel aynı dediğin gibi yıka yıka giydir ne tülerdi ne sundu. hakkaten arada öyle markalar oluyor bende elimde begendiğim markaların netden adreslerini bulup tlf la soruşturdum.
mesela" unsea by nk " diye bi marka sadece avcılar tarafında var sanırım fiyatlarını bilmem ama begendim ürünler güzel.
ve tabikii kız bebiiiler için herşey çok daha güzel cici...
ya bide bana almanyadan gelen bi kaç parça bişey var onlardanda çok emmnunum. farklı kişiler ama hep aynı markadan getirmişler.
eş dostsaolsunlar hala arada hediyeliklerimizi çıkarıp çıkarıp bedenlerini deniyorum yoksa giydirmeden küçük kalacak.
gecen ayırdım 2-3 kazak badi pantolon giydirmemişim ama kalmış öyle.

AYYY PUKKEEEEEEETT
ismini görunce hatırladım
yaff ben sabaha kadar seni gördüm rüyamda.
allah hayırlara getirsin kötuydu beaa.
kalktıgımda hala etkisindeydim.
yorumlamadım üzerine konuşmadımda.
ruyayı nasıl yorumlarsan öyle olurmuş ya.. o sebepden hayrolsun didim kaldıı

Rüzgar kendini ""yenidoğan" sanıyor galiba. Tam 2 saatte bir kalkıyor. Bana da bol rüyalı geceler kalıyor. (Derin uykuya dalamayınca bol rüya görürmüşüz)

Finki rüya deyince aklıma geldi. Afik kaçta yatıyor gece kaç kere kalkıyo Güli??

bu konuşma tartışma ortamı değil olayları anlayacakları ve göz önüne alabilecekleri bir konuşma onu kastettim..yanlız eşinin annesi birşey söyleyemem diye bir kaide yok saygı sınırını aşmadanda gerekeni söyleyebilecek kapasitede bir insansın .
kayınvalide nedne sizde kalıyor birde onu möerak ettim çokmu yaşlı sonuçta bir kadın ve birtakım işlere yardımcı olabilir diyorum..olmuyorsa bunu iste iş bölümü yapın ..gerçekten dile getirmezsen onlar kendilerindeki eksiği görmediği gibi seni sorunlu ilan ederler..görmelrini bekleme direk söyle ama ağlayark sızlayarak değil ..

çaçaaaaaaaam

afik en geç 10 30 da uyur ama gece kalkma konusunda standartları olan bi birey değil
bazen 2 defa kalkar bazen saat başı
bazen 3 defa gibi.gibii..
hiç belli olmuyor yani

ESRA SENİ ARADIM AÇMADIN..YAHONUN ÖKSÜRÜĞÜ İÇİ ARAMIŞTIM ..önce geçmiş olsun ve sekrol kullanıyorsan onun yerine asist pediatrik şurup kullanmanı öneririm..

ayçaaaa
yahoda kendini kesinlikle yenidoğan hissediyor napıcazzz bilmiyorum
bende gizmo gibi zamanında uygulamak istedim ama maalesef sevgili kocam beceremedi ağlayan çocuğa bakmayı pöfff

bebek gelişimde ilk üç yıl çok önemli..eğer abur cubur ve hamur işi çok veriliyorsa kiloda tehlikeli fakat dengeli besleniyorsa kilo konusunda çokda takılmayın ...

didara maşallahhhh kocaman
hastayım dombalak beybilere aynı şekilde adayıda böyle ısır ısır kopar etlerini öyle sevesim geliyor
kim ne derse desin vallahi kesmeyin yemekten falan
zaten büyünce ömrü diyet yapmakla geçmeyecekmi

bknz; kkaa

Çok çok derın konulara inilmiş. Ne mutlu MELTEME, herkes de ona candan cıgerden cevap vermıs. Burası gercekten cok kıymetlı bır yer.
.
bencede burası çok kıymetli bir yer
insanlar ne kadar hata yapsada herkes birbini kabulleniyor bir şekilde çünkü yürekler gerçekten çok güzel

güliiii
neden beni meşgule verdin resil gadın
haftaya buluşuyoz dimeee özgülle
şincik şöyle yapalım forumda buluşuruk orda h&m yi gezerik bende yahoşuma botlar alırım kıskandırıp durma bizi
bu h&m istinyeparkta yokmu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…