tobe tobe :) dedım bıle bak :)
çok düşündüm çok zor karar verdim.yaklaşık 1 aydır anne sütünü keseyimmi kesmiyeyimmi,üzülürmüyüm.çınar üzülürmü.tam karar veriyorum vazgeçiyorum derken dün kararımı zorda olsa verdim hem benim iyiliğim hemde çınarın gece uykusunu tam alması gündüzleri yemek probleminin kalmaması için son noktayı koydum.dün akşam işten çıkıp oğlumun yanına gittim her akşam beni büyük bir hevesle kapıda karşılıyor daha kabanımı bile çıkarmadan göğüslerime aç aç aç aç diye ben açana kadar hiç susmuyordu.ne kadar tok olsada emiyor ve rahatlıyordu.bütün gece yalancı emzik misali emiyordu.uykusuz geceler uykusuz işe gelmeler çok yoruldum.herkafadan bir ses bıraktırma 2 yaşına kadar emzir.bıraktır sanada onada yazık kafam allak bullak.işten geldikten sonra emmeye başladı ve durdu öyle 5 dakika ağzında meme emmiyor ama noldu annecim neden emmiyorsun diye sordum başladı emmeye.heralde hissetti dedim bıraktıracağımı.sonra aldım kucağıma bugün memeyi bırakıyoruz artık meme yok dedim.sonra ablama gittik kalmaya gece sütel bisküvi yaptım biberonla içti ve yeğenimin yanında uyudu ben diğer odada .saat 3 ekadar uyumadım şimdi kalkar şimdi ağlar vs diye.maşşallah benim kokumu almadığı için heralde saat 5 e kadar hiç sesi çıkmadı 5 te başladı ağlamay içim cız etti.aradan 5 dk geçti sesi kesildi sabahta kalıp işe geldim.şuanda moralim çok bozuk bugünde beni görmemesi için onu annemde bırakıcam .heralde yarına kadar unutur.bakalım hayırlısı.
amin inşallah.sorma sabahtan beri gözlerim dolu dolu.biri bişey dese şuan işyerindeyim.zaten sulu gözüm.patlıcam ağlamaktan
Canımsın yaa.. İnşallah bikaç güne halledersiniz.... Dolu dolu emzirdin bunca ay, onu düşün. Hem o daha çok küçük hemen adapte olacaktır, üzme kendini lütfen.. Biz de geçeceğiz o süreçten valla çok zor..
inşallah ayçacım.17 ay emzirdim çok şükür.2 yaşında daha bilinçli olacak ozaman daha zor olacaktı gibime geliyor.darısı senin başına(ne zaman istersen tabi)
teşekkür ederim canım.inşallah valla işte dün gece kesintisiz 5 e kadar uyudu.bakalım gerisi gelicekmi.Tülin hakkınızda hayırlısı olsun..İnşallah zorlanmadan bıraktırabilirsin.. Kararlı olmak güzel, dayanamayıp yelkenleri suya indirmedikçe! Bende Defneye yalancı emziği bıraktırırken tamam demiştim bugün son gün.. ve o gün bugündür çok şükür hayatımızda yalancı emzik yok.
Güçlü ol canım bunca ay emzirmişsin şükür.. İnşallah bırakınca daha güzel uyumaya başlarsınız.
valla ayça perşembe günü çınarı doktora götürdü ablamlar.bende kağıda birsürü şeyler yazmıştım.sütten keselimmi 1 .sorumdu.direk onu sorunca ablam hayır 2 yaşına kadar devam demiş.2.sorumda bütün gece yarım saatte bir kalkıyor ağlayarak dedim.oda derhal kesin sütü o alışkanlık edinmiş ne anne ne o eziyet çeksin demiş:))gecede rahat uyur demiş.bakalım görcezkendi bıraksa diye dua ediyorum şimdilik... ama imkansızı istiyorum onu da biliyorum...
bakalım kesintisiz uykularınız başlayacak mı..hep öyle diyorlar eskiler..memeden kesildiğinin haftası kesintisiz uyurlar diye...
kendi bıraksa diye dua ediyorum şimdilik... ama imkansızı istiyorum onu da biliyorum...
bakalım kesintisiz uykularınız başlayacak mı..hep öyle diyorlar eskiler..memeden kesildiğinin haftası kesintisiz uyurlar diye...
eferun:) yerim senide cok ozledim
Teknolojinin gözünü seveyim...Oyy Evrim taşınma deme bana. Dünya para verip herşeyi kendi halletmek nedir bilirim. Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden... Kuzy napıyor uyudu herhal araba koltuğunda. Kaç saat İzmir Antalya?? Nerdesiniz şu an.. İçime Esra kaçtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?