2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yolunuz acık olsun Evrımcımm. Tusinizde uyumuş,inşallah yolun buyuk bı bölümünü uykuda gecirir.
yenı bır hayat yenı bır macera sızı beklıyor....

bı kac kez o piyango banada vurdu 6 saat kesıntısız uyku.nazar degmesın yıne bunada şükür.ılk uykuyu 5 saat uyuyo kesıntısız,bazen 6 saat bıle oluyo sonra kalkıyo emıyo uyuyo.bıde sabah karsı uyanıyo.
ama tabı hergun bukadar çömert degıl kızım.dungece 3 saatte bır uyandı mesela
valla Ruzy devam ettırseymıs süpermıs ama bal çalmış agzına sadece.bol bol sürmemiş :))

Son düzenleme:
amanınn ne hamlaşmışım ben be yaaa.hemde baya zormuş 2.dvdsı ebru şallının. 1. olanı ındır dedım koçişe
yaparkende cok zorlandım sandım ama aradan yarım saat sonra acayıp bı rahatlık geldı.sırtım falan rahatladı baya.spor şart:))

Şevvalı dısarı cıkarmıstım saat 4 cıvarıydı.geziyoruz kedı köpek peşinde :)) bıara parmagıyla ileriyi işaret ederek poop poop (top) diyor.Allah Allah bakınıyorum "kızım topa benzeyen bısey yok buralarda"diyorum. bayır yukarı cıkıyorduk o esnada.inatla parmagıyla poop poop dio.sonra farkettımkı gökyüzündekı ay'ı görmüş.dolunay olmaya hazırlanan ay ı topa benzettı kuzum.benı aldı bı gülme.hızla yukarı cıkıyor poop dıyerek cok komıktı

iyi akşamlar herkese işte çok yoğun olduğumdan bir haftadır giremedim şimdi bakıyorum yarım yamalakta bi şey anlamadım elifin kardeşine ne olmuş şu bahsettiniz blog ne bloğu istanbulla hatunlar gündemi bugün kimse bişey yazmamış bu saatte gün bitmezmi resimde eklememişler kimlerin bebikleri hasta merak merak merak......

inşallah kendisi bırakır.
ayça kendi kendine aranmışsın.gerçe çalışan anne psikolojisi .
oh ne güzel evrim yolculukta yazmak.insan alıştımı bikre buralara hiç bırakamıyor.ne zaman bi bilgisayar görsem hemen kkaa ya giriyorum.bu arada bende evlendiğimin 2.yılı taşınmıştım aynen tanınmış bir firma işle işte insanın içine sinmiyor onların yaptığı işi.ve sonrası dahada kötü.bütün eşyaları 2 saatte yeni eve yığıyolar ve sen günlerce uğraşıyorsun.allah kolaylık versin.
ay çok hoş ya.canım benim

bu arada bu gecemi çınardan ayrı geçiriyorum.ilk defa yanımda olmadan uyuyacağım.offfffff canım çok sıkkın.göğüslerime nane koydum annemler öyle dedi sütü kesermiş nane.bakalım hayırlısı

inşallah ayçacım.17 ay emzirdim çok şükür.2 yaşında daha bilinçli olacak ozaman daha zor olacaktı gibime geliyor.darısı senin başına(ne zaman istersen tabi)

canım allah kolaylık versin..ben de yalvarıyorum kendi bıraksa diye ama giderek daha da bağlanıyor..gece uykum kalmadı valla..kararlı olman lazım canım..

oyy canım yaa..allah kolaylıklar versin..ben bunları yazdığım saatte muhtemelen pertiniz çıkmıştır..

antibiyotik kuzumu ishal yaptı..bugün 6 kez kaka yaptı ve poposu ciğer gibi kızardı..temizlerken nasıl ağlıyor yavrum nası canı yanıyor anlatamam..doğduğundan beri ilk defa böyle pişik oldu çocuk..travazol kullanıyorum ama kremin etkisi daha başlamadan hoop tekrar yapıyor..sırtım belim koptu temizle yıka vs...neyse dr.u aradık reflor verdi zorla içirdik..kaşık görünce köşe bucak kaçıyor yavrum..inş.etkisini çabuk gösterir..

vay be demek evrim antalya'da.nasıl karmaşık duygulardır bşlşrşm. 2 defa şehir 5 defa ev değiştirn biri olarak

seçilim geçmiş olsun.o kremden biz de kullanmıştık.

poop diyen şevvalin dillerini yerim ben:)

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun.kardeşim hastaneden çıktı evde şuan şimdi de anneannem anju oldu.teyzemin oğlu ve dayım ameliyat oldu.geldi mi üst üste gelir.evde bir yığın iş ben hep eskişehir'de vs vs.

elif çok geçmiş olsun gerçekten herşey üstüste gelmiş topralanırlar biran önce inşallah
seçilcim rüzgarada çooook geçmiş olsun canım ya ilk doğduğu zaman öyle pişik olmuştu nehir o kremi hametanla karıştırıp sürün demişti dr o zaman daha iyi gelmişti bide öyle dene istersen ilaç için şıringa kullanmıyomusun inşallah geçer bir an önce

emrem çınara kim bakıyo anneanesimi inşallah bıraktırmayı başarırsın bende 3 gün nehirden ayrı kalıştım sütüm kesilmemişti gelince dayanamadım emzirdim yine... ondan çok senin dayanıklı olman gerekiyo unutma darısı seçilciğimin hesramın başınA

valla ne yalan söliyim günümüzün bombası Gizemdi.
saçları harika olmuş çokçok güzel olmuş yakışmış.çok dogru bi imaj. bambaşka biri gibiydi yaff.

öncelikle esrakoya ev sahipliği içni teşekkür ederim çok yorduk seni!

ben size ortamdan bahsedeyim
gözdelerimiz yine kız bebeklerdi.
AdA maşallah ya sevgi böcegi.
allahım annesi bi etek giydirmiş fırfırlı bi bluz harikaydı.
tüm bebeiklere durmadan sarıldı. şaşırmayı öğrenmiş bi AAAAAAAA demesi var muhteşem. bide sıksık mamaaa mamaaaaaa dedi..

dğer bi kız bebeişimiz. Ece
ayy nasıl şık giydirmiş annesi
şort giymiş sıpa ellerini cebine koyup bi poz vermesi var
zaten biz giitiğimizde uyuyrdo bi uyandı bakdı ev kreşe dönmüş bissürü bebeik var. kal geldi şok oldu öylece bi bakdı. çok şeker ya.
saçlar tokalar...annesi zeki bağyan kurdelayay takmış butun tokalarını ve salona asmış.evin herköşeşsinde toka aramammak için.!

yaho hastaydı biraz ama çapkın bu defada adaya takdı kafayı. ada da durmadan yahonun saçlarını ellemek istedi falan hoş göruntulerdi.

çağan ahu gözlü bebiş bi oynayışı var allahım ya koptum resmen omuzlarını silkeliyor tlf kulagında yani şöyle eline alıyor tlf nu müziği duymak işçin kulagına tutuyor aynı andada oynuyor hani 70li yılların almanyadan gelen gençleri teyp kaste çalarları omuzlarında tutup oynarlardı ya. öyle
kısacası yine çok güzeldi..
mamalarda şahaneydi
açmalr börekler turtalar profitrellöer..
hmmm
çeri domatesleride unutamam tabi...resim bende hiç yokk
video bile çekdiler ama nasıl yuklerler bilmem

saolasın canım..neden ameliyat oldular?..kazayla bir bağlantıları yok değil mi?? geçmiş tekrar tekrar

hematanı deniycem yarın aldırcam..daha önce burda konuşulmuştu aklımda kalmış..halen geçmedi popo boş durmuyo ki geçsin..şırınga da denedim Seda ama yutmuyor tükürüyor o yüzden o da fayda etmedi..kestim antibiyotiği..

tickerımı değiştirdim moralim çok bozukk
ilk defa kilomu yükselttim

vay anasını o kiloya bir insem havalara uçucam..rejim devam ediyor ama takıldım kaldım 64 te..takdik değiştirmem lazım spor yapmam lazım..

Gizem i merak ettim bak..hadi resim ekleyin hadiiii..

Çağan ı öyle teyple felan hayal ettim de çok komik geldi gözüme..

çeçilim yageçmiş olsun pıtıpıtı rüzgarıma!
ya bu pişik çok illet beaa temzilemesi dert çocuga verdiği acı dertoff..
bizde minnak bebekken olmuştu ozamanda 2 krem karıştırıp kullanmıştık. isimlerini unutttum..
mutlaka kurula ama sakın ıslak kalmasın. biraz açık kalmasını bekle sende üfle mesela oda hoşuna gider

üflüyorum evet, gülüyor o zaman, hoşuna gidiyor..

bebekliğinde bir arkadaşım uyarmıştı beni..pişik önleyiciyi kalın bir tabaka halinde sürerdim..ilk günlerdeki siyah kakası çabuk pişiriyor demişti..işte ozamanlarda bile olmamıştı böyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…