ben dıyecektım sımdı ıcıne Esra mı kactı dıye? :))
Tustus uyudu.. babannesı yanında.. keyfı yerınde su an, sımdılık.. uaynsın hala yolda oldugumuzu gorunce bakalım ne yapacak?? :)) ılk kez uzun yol yapıyor cunku.. su an Aydın dayız.. ya da bızım deyısımızle Haydın dayız :)) ızmır antalya arası 5 saat.. :))
Miniş, ben işe ilk başladığım günün gecesi 5 saat kesintisiz uyumuştu. Ertesi gün 4 saat, bir ertesi gün 7 saat. Hele o 7 saat uyuduğumda ne mutlu olmuştum..ohh misssssss. ahhaaaa dedim memeyi unutuyor. Eve geldiğimde de aklına gelip çekiştirmiyordu, ben kendisine teklif ediyordum..
İkinci hafta eskiye döndük. Şimdi çok sık uyanıyor, saat başı 2 saatte bir falan. Eve gittiğimde de hemen üzerime atlayıp bluzumu çekiştiriyor.
inşallah kendisi bırakır.herkez banada aynını söyluyo.memeden kesılsın gece belkı bı kez belkı hıc uyanmadan uyuycak dıe.ama şükür şu sıralar gece 2 den fazla kalkmaz oldu.nasıl rahatladım ,nasıl guzelmıs 3-4 saat kesıntısız uyku... özlemısım....
bakalım bende imkansızı diliyorum,2 yasına kadar ki bı aralıkta kendısı bıraksın emmeyı
ayça kendi kendine aranmışsın.gerçe çalışan anne psikolojisi .Miniş, ben işe ilk başladığım günün gecesi 5 saat kesintisiz uyumuştu. Ertesi gün 4 saat, bir ertesi gün 7 saat. Hele o 7 saat uyuduğumda ne mutlu olmuştum..ohh misssssss. ahhaaaa dedim memeyi unutuyor. Eve geldiğimde de aklına gelip çekiştirmiyordu, ben kendisine teklif ediyordum..
İkinci hafta eskiye döndük. Şimdi çok sık uyanıyor, saat başı 2 saatte bir falan. Eve gittiğimde de hemen üzerime atlayıp bluzumu çekiştiriyor.
oh ne güzel evrim yolculukta yazmak.insan alıştımı bikre buralara hiç bırakamıyor.ne zaman bi bilgisayar görsem hemen kkaa ya giriyorum.bu arada bende evlendiğimin 2.yılı taşınmıştım aynen tanınmış bir firma işle işte insanın içine sinmiyor onların yaptığı işi.ve sonrası dahada kötü.bütün eşyaları 2 saatte yeni eve yığıyolar ve sen günlerce uğraşıyorsun.allah kolaylık versin.yaw ınanmayacaksınız ama bız su an yoldayıs.. ole blackberry den falan da gırmıyorum.. kucagımda laptop ole yazıyorum sıse..
şu mobıl baglantıyı bulan sahsın goslerınden fırk fırk operım.. bole gıdılen yolun uzununu seveyım ben beaaa... :)) Ozy arabayı yarı yola devredene kadar ben gezerım artık fırıl fırıl hinternette :))
zaten Antalya ya ulastıgımızda son ben zor gırerım..
evı toplamaya geldı adamlar.. amaannnnnnn.. sozum ona Izmır ın bılınen fırmalarından bırı.. olmadı, ıcıme sınmedı mutfagı da ben topladım, annem yardım ettı.. 3 saatte sabahın korunden orayla ugrastık.. annem,babam, kayınpeder hala esyaların basındalar, ve hala annem evı topluyor kadıncagız.. adamları begenmedıgınden bısılerı ellesın ıstemıyormus..
ya su taşınmak ısı haketen çok foktan bır iş.. vardır hersey de bır hayır dıyorum.. esım evladım yanımda,bana her yer Roma..AA
ay çok hoş ya.canım benimŞevvalı dısarı cıkarmıstım saat 4 cıvarıydı.geziyoruz kedı köpek peşinde :)) bıara parmagıyla ileriyi işaret ederek poop poop (top) diyor.Allah Allah bakınıyorum "kızım topa benzeyen bısey yok buralarda"diyorum. bayır yukarı cıkıyorduk o esnada.inatla parmagıyla poop poop dio.sonra farkettımkı gökyüzündekı ay'ı görmüş.dolunay olmaya hazırlanan ay ı topa benzettı kuzum.benı aldı bı gülme.hızla yukarı cıkıyor poop dıyerek cok komıktı
inşallah ayçacım.17 ay emzirdim çok şükür.2 yaşında daha bilinçli olacak ozaman daha zor olacaktı gibime geliyor.darısı senin başına(ne zaman istersen tabi)
yaw ınanmayacaksınız ama bız su an yoldayıs.. ole blackberry den falan da gırmıyorum.. kucagımda laptop ole yazıyorum sıse..
şu mobıl baglantıyı bulan sahsın goslerınden fırk fırk operım.. bole gıdılen yolun uzununu seveyım ben beaaa... :)) Ozy arabayı yarı yola devredene kadar ben gezerım artık fırıl fırıl hinternette :))
zaten Antalya ya ulastıgımızda son ben zor gırerım..
evı toplamaya geldı adamlar.. amaannnnnnn.. sozum ona Izmır ın bılınen fırmalarından bırı.. olmadı, ıcıme sınmedı mutfagı da ben topladım, annem yardım ettı.. 3 saatte sabahın korunden orayla ugrastık.. annem,babam, kayınpeder hala esyaların basındalar, ve hala annem evı topluyor kadıncagız.. adamları begenmedıgınden bısılerı ellesın ıstemıyormus..
ya su taşınmak ısı haketen çok foktan bır iş.. vardır hersey de bır hayır dıyorum.. esım evladım yanımda,bana her yer Roma..AA
vay be demek evrim antalya'da.nasıl karmaşık duygulardır bşlşrşm. 2 defa şehir 5 defa ev değiştirn biri olarak
seçilim geçmiş olsun.o kremden biz de kullanmıştık.
poop diyen şevvalin dillerini yerim ben:)
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun.kardeşim hastaneden çıktı evde şuan şimdi de anneannem anju oldu.teyzemin oğlu ve dayım ameliyat oldu.geldi mi üst üste gelir.evde bir yığın iş ben hep eskişehir'de vs vs.
elif çok geçmiş olsun gerçekten herşey üstüste gelmiş topralanırlar biran önce inşallah
seçilcim rüzgarada çooook geçmiş olsun canım ya ilk doğduğu zaman öyle pişik olmuştu nehir o kremi hametanla karıştırıp sürün demişti dr o zaman daha iyi gelmişti bide öyle dene istersen ilaç için şıringa kullanmıyomusun inşallah geçer bir an önce
tickerımı değiştirdim moralim çok bozukk
ilk defa kilomu yükselttim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?