2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sabah sabah haftanın ilk günü birşey sormak isiyorum sizlre yardımınıza ihtiyacım var.. hafta sonu net arızalı girip soramadım bugünü iple çektim:)))

1 haftaya yakın bi zamandır selinin yanıkları kızarıyor... heidi gibi oluyor.. pütürlük yok kabarıklık yok sadece büyük bi daire şeklinde kızarıyor neden olduğıunu çözemedik.. ara ara oluyor gün içinde... değişik bişeyde yemiyor hani alerji falan olsa böyle olmaz sanırım büyük daire şeklinde falan.... bilen varmı aranızda...

acaba egzama olabilir mi??

inşallah bırakırda bu eziyetine değer

maflor vermişti bizim doktor da

geçmiş olsun canım
bu aralar benimde etrafımda herkes ameliyat oluyor

bırakınca bize de haber ver
benim de bıraktırmam lazım

beylikdüzünde arçelik fab. nın yanında bir outlet avm var ya onun giriş katında var bu mağaza çok güzel elbiseler vardı

GÜNAYDINNNN

[emmeye başladı ve durdu öyle 5 dakika ağzında meme emmiyor ama noldu annecim neden emmiyorsun diye sordum başladı emmeye.heralde hissetti dedim bıraktıracağımı.sonra aldım kucağıma için heralde saat 5 e kadar hiç sesi çıkmadı 5 te başladı ağlamay içim cız etti.aradan 5 dk geçti sesi kesildi sabahta kalıp işe geldim.şuanda moralim çok bozuk bugünde beni görmemesi için onu annemde bırakıcam .heralde yarına kadar unutur.bakalım hayırlısı.[/QUOTE]
tulin kararını kesinlikle destekliyorum iyi bir karar yeter yani bunca zaman emmisler insallah kolay atlatırsınız

canım meltemde yazmıs egzama olabilir ablamın oglu dogudundan beri vardı bir yıl flan kaldı simdi selilinde soguktan olmus olabilir benim ellerim olur ik gun eldivensiz cıkayım hemen parmaklarımın iç yuzeyleri kabuk kauk olur egzama kortizonlu kremi var sayet oyle ise ama dr bakmalı tabi acırbirde onlar aman sayet geçmezse mutlaka gotur benim ellerim minicik yerler çok acıyor yaa

ESRAKO, MELTEM ayy allah korusun ya egzama değildir inşallah.... of ne yapmak lazım kötü oldum şimdi( ama öyle olsa gün içinde hep kırmızı kalır sanırım.. bizimki gün içinde ara ara kızarıyor durduk yere .....

bu hafta geçen haftadan daha kötü başladık. halbuysa ben tepe noktayı gördük inişe geçeriz diye düşünmüştüm yanılmışım. artık hocalarımında odası yok sınıfta zorla 2 tane yaptık. müteahhiti aradım bağırdım bağırdım kapattım. rahatladım.

hep derler ya müteahhitle iş yapmak zor diye aman yazmak bile zor adamların meseğinin adını.

sibel doktora götürmende fayda var, dün gece kitap okudum yine şapala şupala çevirerekten ama çocuk hastalıklarından birinin belirtisi yanakların kızarması. tabi sadece hassasiyetde olmuş olabilir.

cumartesi gunu çokk keyifliydi. acayip heyecan yaptım birseyler eksik olacak aksayacak vs diye cuma aksamıda malum yilsonu balosundaydım gece geldim biraz toparladım etrafı falan neyse sabah tam herkes gelecek ece nin deli gibi uykusu var ayakta duramıyorannem ayagında saladı yatagına koyduk uyuttuk herkes geldi evde 4 bebek anneleri ve de nasıl gurultu tahmin edersiniz bizim evde de arkadaslar gordu odalar salona acılıyor iç içe yani ece o gurultude nasıl uyudu aklım almıyor demekki uyuyormus grultude diyorum artık uyanırsa uyansın dedim tabi yapacak birsey yok uyanmadı 1,5 saat falan uyudu uyandı sok oldu bakındı dakikalarca kalabalıgı gorunce:))

mamalar harikaydı profiterol yapmıs gizem esra acma yapmıs gullu evden borek acmıs hepsi enfesti tek kelime ile.
ama esra birde asure yapmıs onu unuttuk içime dert ol du onca insan birer kasık yerdi diyorum sevabı olurdu kısmet degilmis kimse de hatırlatmadı bana asure nerde diye. bana kaldı arıtk hepsi :)
resim kimse yuklememis gun içinde mutlaka ben yukleyeceğim.

eşimle konuştum öğlen arası eve gidip selini aile hekimine götürecek bi baksın bakalım ne diyecek olmazsa kendi çocuk dr. umuza götürürüz duruma göre...

evrim hayırlısı ile yerleş inşallah kendini cok yormadan.

hani gün resimleri, gülim ne güzel anlatmış keyifle okudum sıpaların hallerini.

sibelim sıcak soğuk farkı yüzünden değil sanırım ama egzamada değildir ya bir konuş bakalım doktorunla ne diyecek.

Rüzgar'ın popocuğu da geçmiştir inşallah ben yazana kadar. hametan epey etkili çeçilim.

Hem Çınar'ın hem tülin'in Allah yardımcısı olsun, kolaycacık unutsun çınar inşallah

Benim yeşilaycı oğlum sigaraya acayip karşı :) günde 3 tane sigara içiyorum en fazla. biraz kaybolayım ortadan peşimden geliyor siga siga hıı deyip parmağını sallıyor. babam öğretmiş annem sigara molası verdiğinde kızmayı. anneme de siga dede hııı diyormuş. sonrada babam gelince nannane siga hııı diyomuş kaşlarını catıp. ne kadar cabuk öğreniyorlar bu hallerine doyamıyorum. hiç büyümesin istiyorum içten içe hep yanımda olsun böyle. birde mevlana gibi dönüyor sursuramıyoruz bir ara hep yerlerde düşüp düşüp gülüyor.

çocuklar bu konuda çok enteresan uyur dersin uyumaz uyumaz dersin uyur anlamak zor onları:)) ecenin o ank şaşkınlığını tahmin edebiliyorum yavrum şaşırmıştır..... mamalar harika afiyetle yemişsiniz... malesef arada öyle unutulunlar oluyor koşturmacada olur okadar bizde yemiş kadar olduk aşureyi allah kabul etsin :)hadi bekliyoruz mutlaka resim...

bingomingo da chicco ürünleri %55 indirimli. çıtçıtllı badi yada uyku takımı almak isteyen varsa baksın. çıtçıtlı badileri 14 tl oldukça uygun

guliz herbi yere uyeyim bingomingo da ne h iç duymamıstım :)) bakayım hemen davetli uyelik sistemi olsa gerek bana davett yollarmısın

sorma esra heryerden haberim var bak benim. yolluyayım tatlım hemen üyelik daveti

Merhaba kızlar...sızlere Istanbuldan yazıyorum..dün geldım..yolculuk rahat gectı ama burayı cok sıcak buldum..almanya öyle soğuktuki ben kendımı sarıp sarmalayıp gelmıstım..

Güzel bir hafta olması dileklerimle merhaba,
Güli beni rüyanda görmüşsün hayırdır inşallah. Bu aralar çok sinirli ve gerginim o malum oldu herhalde. Önüme geleni itiyorum arkama geleni tepiyorum derler ya işte öyleyim.
Ne güzel Esrako da gün yapılmış merakla fotoları bekleyenlerdenim ben de.

Özgül hoşgeldin İStanbul a güzel bir tatil olmasını dilerim.
Sibel geçmiş olsuni bizde öyle bir problem olmadı yorum yapamayacağım ama sen doktora gidince sonuçlarını bildirirsin bize. İnşallah ciddi bir sorun yoktur.

Tülin, ya valla kötü oluyorum. Nasıl geçmiş gecesi sensiz Çınar'ın. Bikaç güne unutur gider inşallah. Detayları yazarsın olur mu?

Pıtıpıtı Rüzgar, pişiğini öpsem geçer mi acep.

Sibel, Rüzgarın da var ama bizimki egzama.

Meltem, yeni mi açılmış orda daha önce hiç görmedim. Beykentte Fox City var ya anneannesi ordan almıştı. Bi bakayım.

Damla müteahhitlerin yarısı yalancı malesef. Yarın bitcek derler yarım asır sürer. Kolay gele...

Mini döt, yeşilaycı olmuş ha. Aferin ona.

Özgül, hoşgeldin memlekete...Ne zaman buluşuyosunuz, Hesra bırakmaz seni...Ben de görüşmek isterdim ama hem uzağız hem çalışıyorum malum..

Gün resimlerini bekliyorummmmmm hadi Esraaa

Bu arada Chicco ürünleri e bebekde de indirimli. Demek genel indirim var. Ben de eşofman takımı almak istiyordum, bi bakmak gerek...

canım arkadaşlarda olabilir diye söylemiş bizdede egzama..nedir ne değildir bu nasıl birşey... anlatsana biraz detaylı olarak.. bizim gün içinde ara ara çıkıyor.. bazen pembe bazen koyu kırmızı oluyor anlamadım gitti... 1saat sonra gidecekler bakalım dr. a

canım 2 gundur ecedede var ayazdan oluyo eger dısarı cıktuysa.kuruluktan.bisey cıkacagını sanmıorum

canım 2 gundur ecedede var ayazdan oluyo eger dısarı cıktuysa.kuruluktan.bisey cıkacagını sanmıorum

canım dışarıda çıkmadı 7 gündür var... bi ara geçiyor birkaç saat sonra yeniden çıkıyor...gün içinde 6-7 kez çıkıyor... neyse artık bakalım öğrencez hep birlikte neymiş ne değilmiş.. inşallah keşke ayazdan falan olsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…