acaba egzama olabilir mi??sabah sabah haftanın ilk günü birşey sormak isiyorum sizlre yardımınıza ihtiyacım var.. hafta sonu net arızalı girip soramadım bugünü iple çektim:)))
1 haftaya yakın bi zamandır selinin yanıkları kızarıyor... heidi gibi oluyor.. pütürlük yok kabarıklık yok sadece büyük bi daire şeklinde kızarıyor neden olduğıunu çözemedik.. ara ara oluyor gün içinde... değişik bişeyde yemiyor hani alerji falan olsa böyle olmaz sanırım büyük daire şeklinde falan.... bilen varmı aranızda...
bu arada bu gecemi çınardan ayrı geçiriyorum.ilk defa yanımda olmadan uyuyacağım.offfffff canım çok sıkkın.göğüslerime nane koydum annemler öyle dedi sütü kesermiş nane.bakalım hayırlısı
antibiyotik kuzumu ishal yaptı..bugün 6 kez kaka yaptı ve poposu ciğer gibi kızardı..temizlerken nasıl ağlıyor yavrum nası canı yanıyor anlatamam..doğduğundan beri ilk defa böyle pişik oldu çocuk..travazol kullanıyorum ama kremin etkisi daha başlamadan hoop tekrar yapıyor..sırtım belim koptu temizle yıka vs...neyse dr.u aradık reflor verdi zorla içirdik..kaşık görünce köşe bucak kaçıyor yavrum..inş.etkisini çabuk gösterir..
vay be demek evrim antalya'da.nasıl karmaşık duygulardır bşlşrşm. 2 defa şehir 5 defa ev değiştirn biri olarak
seçilim geçmiş olsun.o kremden biz de kullanmıştık.
poop diyen şevvalin dillerini yerim ben:)
geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun.kardeşim hastaneden çıktı evde şuan şimdi de anneannem anju oldu.teyzemin oğlu ve dayım ameliyat oldu.geldi mi üst üste gelir.evde bir yığın iş ben hep eskişehir'de vs vs.
bırakınca bize de haber verçok düşündüm çok zor karar verdim.yaklaşık 1 aydır anne sütünü keseyimmi kesmiyeyimmi,üzülürmüyüm.çınar üzülürmü.tam karar veriyorum vazgeçiyorum derken dün kararımı zorda olsa verdim hem benim iyiliğim hemde çınarın gece uykusunu tam alması gündüzleri yemek probleminin kalmaması için son noktayı koydum.dün akşam işten çıkıp oğlumun yanına gittim her akşam beni büyük bir hevesle kapıda karşılıyor daha kabanımı bile çıkarmadan göğüslerime aç aç aç aç diye ben açana kadar hiç susmuyordu.ne kadar tok olsada emiyor ve rahatlıyordu.bütün gece yalancı emzik misali emiyordu.uykusuz geceler uykusuz işe gelmeler çok yoruldum.herkafadan bir ses bıraktırma 2 yaşına kadar emzir.bıraktır sanada onada yazık kafam allak bullak.işten geldikten sonra emmeye başladı ve durdu öyle 5 dakika ağzında meme emmiyor ama noldu annecim neden emmiyorsun diye sordum başladı emmeye.heralde hissetti dedim bıraktıracağımı.sonra aldım kucağıma bugün memeyi bırakıyoruz artık meme yok dedim.sonra ablama gittik kalmaya gece sütel bisküvi yaptım biberonla içti ve yeğenimin yanında uyudu ben diğer odada .saat 3 ekadar uyumadım şimdi kalkar şimdi ağlar vs diye.maşşallah benim kokumu almadığı için heralde saat 5 e kadar hiç sesi çıkmadı 5 te başladı ağlamay içim cız etti.aradan 5 dk geçti sesi kesildi sabahta kalıp işe geldim.şuanda moralim çok bozuk bugünde beni görmemesi için onu annemde bırakıcam .heralde yarına kadar unutur.bakalım hayırlısı.
Evrim, hindiyi sindirdikten sonra ren geyiklerine binip taa Antalyaya gitceksin değil mi..
Güli botlar kaç para??
Yaa Pilumnus diye bir marka duydunuz mu?? Biz tesadüfen anneannenin hediyesi ile tanışmıştık. Ben o kadar güzel malı olan başka bir bebek ürünü görmedim. Yıka yıka yıka giydir, ne rengi gidiyor ne deforme oluyor. Ucuz değil ama çok çok pahalı da değil. Hele kız bebekler için çok şık tasarımları da var.. Öyle aklıma geldi.. Netten baktım da Beylikdüzü, Bahçeşehir bir de Bahçelievlerde mağazaları varmış sadece...
canım meltemde yazmıs egzama olabilir ablamın oglu dogudundan beri vardı bir yıl flan kaldı simdi selilinde soguktan olmus olabilir benim ellerim olur ik gun eldivensiz cıkayım hemen parmaklarımın iç yuzeyleri kabuk kauk olur egzama kortizonlu kremi var sayet oyle ise ama dr bakmalı tabi acırbirde onlar aman sayet geçmezse mutlaka gotur benim ellerim minicik yerler çok acıyor yaasabah sabah haftanın ilk günü birşey sormak isiyorum sizlre yardımınıza ihtiyacım var.. hafta sonu net arızalı girip soramadım bugünü iple çektim:)))
1 haftaya yakın bi zamandır selinin yanıkları kızarıyor... heidi gibi oluyor.. pütürlük yok kabarıklık yok sadece büyük bi daire şeklinde kızarıyor neden olduğıunu çözemedik.. ara ara oluyor gün içinde... değişik bişeyde yemiyor hani alerji falan olsa böyle olmaz sanırım büyük daire şeklinde falan.... bilen varmı aranızda...
cumartesi gunu çokk keyifliydi. acayip heyecan yaptım birseyler eksik olacak aksayacak vs diye cuma aksamıda malum yilsonu balosundaydım gece geldim biraz toparladım etrafı falan neyse sabah tam herkes gelecek ece nin deli gibi uykusu var ayakta duramıyorannem ayagında saladı yatagına koyduk uyuttuk herkes geldi evde 4 bebek anneleri ve de nasıl gurultu tahmin edersiniz bizim evde de arkadaslar gordu odalar salona acılıyor iç içe yani ece o gurultude nasıl uyudu aklım almıyor demekki uyuyormus grultude diyorum artık uyanırsa uyansın dedim tabi yapacak birsey yok uyanmadı 1,5 saat falan uyudu uyandı sok oldu bakındı dakikalarca kalabalıgı gorunce:))
mamalar harikaydı profiterol yapmıs gizem esra acma yapmıs gullu evden borek acmıs hepsi enfesti tek kelime ile.
ama esra birde asure yapmıs onu unuttuk içime dert ol du onca insan birer kasık yerdi diyorum sevabı olurdu kısmet degilmis kimse de hatırlatmadı bana asure nerde diye. bana kaldı arıtk hepsi :)
resim kimse yuklememis gun içinde mutlaka ben yukleyeceğim.
Tülin, ya valla kötü oluyorum. Nasıl geçmiş gecesi sensiz Çınar'ın. Bikaç güne unutur gider inşallah. Detayları yazarsın olur mu?
Pıtıpıtı Rüzgar, pişiğini öpsem geçer mi acep.
Sibel, Rüzgarın da var ama bizimki egzama.
Meltem, yeni mi açılmış orda daha önce hiç görmedim. Beykentte Fox City var ya anneannesi ordan almıştı. Bi bakayım.
Damla müteahhitlerin yarısı yalancı malesef. Yarın bitcek derler yarım asır sürer. Kolay gele...
Mini döt, yeşilaycı olmuş ha. Aferin ona.
Özgül, hoşgeldin memlekete...Ne zaman buluşuyosunuz, Hesra bırakmaz seni...Ben de görüşmek isterdim ama hem uzağız hem çalışıyorum malum..
Gün resimlerini bekliyorummmmmm hadi Esraaa
Bu arada Chicco ürünleri e bebekde de indirimli. Demek genel indirim var. Ben de eşofman takımı almak istiyordum, bi bakmak gerek...
sabah sabah haftanın ilk günü birşey sormak isiyorum sizlre yardımınıza ihtiyacım var.. hafta sonu net arızalı girip soramadım bugünü iple çektim:)))
canım 2 gundur ecedede var ayazdan oluyo eger dısarı cıktuysa.kuruluktan.bisey cıkacagını sanmıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?