2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dudağının her iki yanında yanak kısmında nohut büyüklüğünde bir alan sürekli kırmızı ve üzeri tatlı yara başlangıcı gibi minik minik kabarcıklı oluyor. İlaç sürmezsek biraz daha büyüyor ve yayılıyor. Yemek yediğinde kaşık değdiğinde rengi biraz daha koyulaşıyor. Egzema demişti dr ve ilaç vermişti 2 çeşit.Antibiyotikli olan 1 güne geçiriyor aslında ama onu pek kullanmıyoruz. Düzeliyor bir iki hafta sonra tekrar yenileniyor.

Geceleri soğuktan da olabilir mi acaba, sertleşmiş mi?

allahım ya bayıldım resimlere....

YAHO ve ADA ne kadar harika çıkmışlar muhteşem ikili olmuşlar...

SARI FIRTINA yerim senin o çatal tutan ellerini açmaların hepsi feda olsun sana...

Sofra ve sizlerde harikasınız...

oy oy oy kıskandım ahanda çatlamak üzereyim...Gizem saçlarını mı kestirmiş tam anlayamadım...Çok hoşsunuz.

Merhaba kızlar...sızlere Istanbuldan yazıyorum..dün geldım..yolculuk rahat gectı ama burayı cok sıcak buldum..almanya öyle soğuktuki ben kendımı sarıp sarmalayıp gelmıstım..

hoşgeldin
şansına bugün hava süper

ece de de olmuştu dr ilaç vermedi kendiliğinden geçti
banyo yaptırıken lif sabun sürmemek lazım

çok güzel bir gün olmuş
bu arada Gizmo harika olmuşsun
Yahoo Ada aşkı da süper

ne kadar güzel bir gün geçirilmiş... gizem pek tatlı olmuş, esra yine yakıyo ortalığı kızıl balyajları ile. dileğin saç rengi de değişmiş güzel olmuş. gülime de beyaz cok yakışmış. esrakom da pek bi güzel giyinmiş çok beğendim. nesrinde gelse keşke topiğe arada özledik onu da.

yaho ve ada müthiş ikili olmuş. her kuzuya ayrı ayrı bakmaya doyamadım.

[ımg]http://img840.imageshack.us/img840/7426/sn200889.jpg[/ımg]

[ımg]http://img403.imageshack.us/img403/6593/sn200891.jpg[/ımg]

[ımg]http://img692.imageshack.us/img692/1231/sn200894.jpg[/ımg]

bitttim tükendim bu ne tatlılık maşallah ikisinede çok iyi çokkkkk

Fotolara bakarken için açıldı valla.
Ne kadar güzel bir ortam.
Maşallah çocuklar çok tatlı, anneler pek güzel, mamalar şahane...

selin hanım dr. a gitmiş.. eşin anlatmış dr. a durumu oda bakmış selinin nanaklarına.. demiş birşey yok... eşim de cigerlerle de alakalı olabiliyormuş bu kızarıklık bi sorun falan olmasın demiş dr. da selin daha çok küçük böyle bi sorun olmaz demiş.. hava değişiminden sıcaktan soğuktanda etkilenmiş olabilir ama sağlık yönünden bi sorun yok demiş... inşallah öylhedir bi nebzede olsa içim rahat etti.. bakalım hala takip halindeyim ne olacak birkaç gün daha bekleyelim.... inşallah geçer...

Merhaba kızlar...sızlere Istanbuldan yazıyorum..dün geldım..yolculuk rahat gectı ama burayı cok sıcak buldum..almanya öyle soğuktuki ben kendımı sarıp sarmalayıp gelmıstım..
hosgeldinn memleketine bu gunlerde epey sıcak hava sansına

sağol canım teşekkür ederim.. birazdan kendi mr sonucumuda öğrenmeye gideceğim ozamanda inşallah gözüm ayar :)))
hadi selin için gozun aydın ama aile hekimi anlamayabilir sayet geçmezse cilt dr una yinede gostermende fayda var cilt hast birbirine çokb enziyor çunku en iyi dermatolog karar verir
sende insallah guzel sonuçlar alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…