efrimimmm nasılsınızzzz
evde su an klımalar takılıyor.. ben de arabaya ındım sıze bır bakıniimm dedim. evın ıcınde her yerde adam bı fok ta yapılmıyor. Tusı ıle babannesı arkadaslarımızda su an. Evın 3 yasındakı kızı da oyle boyle degıl kotu hasta... bogazlarda vırus falan. Cocugumu bugun artık eve getırmem gerek.. klımalar bı takılsa gerısı kolay. Kuzey hasta olacak dıye cok korkuyorum.. Allahtan bıraz yer oldu, vıtamınını falan bır seylerın ıcıne kakıstırabılıyorum, hastalıgı yenı atlattı.. aman ne guzel derken evın ıcınde habıre hapsıran tıksıran oksuren sureklı atesı cıkan bır cocukla iç içe..( canım cok sıkkın.
efrimim sıkma canını vitaminleri yeter ona hem eğleniyodur o şimdi arkadaşıyla. evde nasıl olsa bitince çok güzel olacak:))))
ayy çok kotu denk gelmis hasta çocukla aynı evde insalah geçemez
allah kolaylıklar versin arkadasım
yerleste don aramıza
evrim rabbim kolaylık versin
o ağaçtaki meyveleri topla tusiye yedir bol bolll
süper ya c vitamini cennetine düştünüz
link tıklanınca bende açılıyor bakalım sizde sorun olacakmı
ilk kez video ekledimde heyecan yaptım
aycaaaaa
video nerden ekleniyor bacım daha evelde sordum atladın sanırım soyle de video ekliycemm gunden alıntı
işyerinde face kapalıydı, açtım portları girebiliyorum yaşasın...yakalanırsam yandık..kovulurum güne katılırım ohhh ne güzel olur...ayça face eklediğin annen mi yahu? ne kadar genç. birde o daire şeklindeki oyuncağı nereden temin edebilirim? çok beğendim...
esracım içi seni yaksın dışı bizi yaktı yahomun cok tatlı çokk. iyileşti mi şimdi biraz peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?