2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de Ayça nın gönderdiği Pardon Bakar mısınız bloğunun takipçilerinden oldum.
Kısa zamanda okudum annenin yazdıklarını....
Kale gibi hayata karşı duran, hep umutlu, hep çözüm arayan ve nasıl da akıllı bir kadın.
Üstelik süper de bir kariyeri var gazetede Penti tasarım direktörü olduğunu okudum.

Ve ben de engelli biriyle karşılaşınca çoğu zaman rahatsız etmek istemem ve ister istemez uzak dururum. Bu tamamen nasıl davanacağımı bilemediğimden kaynaklanır. Bu konuda da çok samimi paylaşımları var.

Teşekkürler Ayça, ufkumu açtı, güç verdi bana da resmen...

evde su an klımalar takılıyor.. ben de arabaya ındım sıze bır bakıniimm dedim. evın ıcınde her yerde adam bı fok ta yapılmıyor. Tusı ıle babannesı arkadaslarımızda su an. Evın 3 yasındakı kızı da oyle boyle degıl kotu hasta... bogazlarda vırus falan. Cocugumu bugun artık eve getırmem gerek.. klımalar bı takılsa gerısı kolay. Kuzey hasta olacak dıye cok korkuyorum.. Allahtan bıraz yer oldu, vıtamınını falan bır seylerın ıcıne kakıstırabılıyorum, hastalıgı yenı atlattı.. aman ne guzel derken evın ıcınde habıre hapsıran tıksıran oksuren sureklı atesı cıkan bır cocukla iç içe.. ( canım cok sıkkın.

Seda belkı de bu yazdıgıma gulecektır ama.. :)) sehır de her yerde mandalına portakal lımon agacları var.. sokaklarda bahcelerde, bızım sıtenın ıcınde.. ve ustlerı nasıl dolu.. resmen yıkılıyor :)) ınanılmaz hoşuma gıdıyor bu goruntu,degısık gelıyor bana.

buket ne saçma geldi dimi kafanın takıldığı üzüldüğün bi sürü şey

sorunlarımızı küçümsemek adına değil tabiki ama atla devede değiller

efrimim sıkma canını vitaminleri yeter ona hem eğleniyodur o şimdi arkadaşıyla. evde nasıl olsa bitince çok güzel olacak:))))

ayy çok kotu denk gelmis hasta çocukla aynı evde insalah geçemez
allah kolaylıklar versin arkadasım
yerleste don aramıza

aycaaaaa

video nerden ekleniyor bacım daha evelde sordum atladın sanırım soyle de video ekliycemm gunden alıntı

evrim rabbim kolaylık versin
o ağaçtaki meyveleri topla tusiye yedir bol bolll
süper ya c vitamini cennetine düştünüz

efrimim sıkma canını vitaminleri yeter ona hem eğleniyodur o şimdi arkadaşıyla. evde nasıl olsa bitince çok güzel olacak:))))

saol Hocam.. ınsallahh guzel olacak.

ayy çok kotu denk gelmis hasta çocukla aynı evde insalah geçemez
allah kolaylıklar versin arkadasım
yerleste don aramıza

yıne de ara ara donuyorum bak.. :)) saol arkadasım.

evrim rabbim kolaylık versin
o ağaçtaki meyveleri topla tusiye yedir bol bolll
süper ya c vitamini cennetine düştünüz

gecen Ozy ye dıyorum kı.. evde lımon kalmasa ın bahceye kopar dalından bı tane gel... :)) gorsellık olarak cok hoşlar.

esra yahya ne kadar uslu bir cocuk gibi duruyor. böyle sessiz masum, sanki oturduğu yerden kalkmayan bi cocuk gibi :)) görüntü yanıltıyor demek ki. gözünün altına noldu bonusumun çok tatlı maşallah.

çağan'ın o salladığı dötünü yemek istedim görünce.

Afikimin de alkış yapan ellerini yiyeyim birde.

Sibelin sonuçları temiz arkadaşlar. migren atakları için ilaç kullanmaya devam demiş doktoru.

ah gülizim içi seni dışı beni yakar derler ya
aynennn öyle göründüğü gibi olsa keşke
ama o gün yaramazlıktan ziyade son derece mızmızdı maalesef geçen sefer nesrinlerde kustu bu sefer hasta vs vs ama yapacak birşey yok maalesef (
çağan süperdi o toto hep oynadı yaaa

ayça face eklediğin annen mi yahu? ne kadar genç. birde o daire şeklindeki oyuncağı nereden temin edebilirim? çok beğendim...

esracım içi seni yaksın dışı bizi yaktı yahomun cok tatlı çokk. iyileşti mi şimdi biraz peki?

aycaaaaa

video nerden ekleniyor bacım daha evelde sordum atladın sanırım soyle de video ekliycemm gunden alıntı

ben yanlış yönlendirdim sizi..Başka bi yerden ekleyip burdan görüntülenebiliyor sadece.. Mesela dailmotion dan falan videoyu yüklüyorsun, orda sana verdiği linki burdan şu yukardaki film şeridi ikonuna tıklayıp oraya yazıyorsun...

işyerinde face kapalıydı, açtım portları girebiliyorum yaşasın...yakalanırsam yandık..kovulurum güne katılırım ohhh ne güzel olur...

eevt annem, sen canlısını görsen, incecik 36 beden bide..

şu bahsettiğim oyuncak kiralamadan kiraladım 1 aylığına.. aloynaver.com - Türkiye' nin İlk ve Tek Oyuncak Kiralama Servisi... ama şok şok şok Rüzgar bayılacak dedim ama pek pas vermedi..Bikaç kere girdi çıktı falan o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…