2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne çalıyordu da bebekler bu kaadr oynadılar yaa..Yahoo ekranın önüne önüne geçmiş çok tatlı... Bu arada bence Yahoo yaramaz falan değil, çok hareketli ve bir o kadar da akıllı bir çocuk..Öyle mızmızlanayım, kötülük yapayım halleri yok. Evde nasıl bilemem tabi. Bide nasıl kendini sevdiriyor yaa lüliş

çok güzel bir gündü
anneler bebişler hepsi harikaydı hepsi ayrı bir tatlıydı
mamalar süperdi herkesin eline sağlık
ben biraz sessizdim oğlum yanımda yoktu
azcık hasta gibiydi o yüzden getirmedim ama aklım ondaydı

İstanbul hanımları size öyle imreniyorum ki, hepinizin maşallahı var. Fotolar harika!!! Anneler, bebişler mamalar hımmm hepsi süper.

Ankara soğuk,puslu... Sevmiyorum bu havaları.
Defnenin kontrolü var bu hafta, demir şurubuna devam ediyoruz kontrole kadar biter ama.. Bakalım ne diyecek doktor.. İnşallah normale dönmüştür..
Birde alışkanlık mı yaptı nedir kusma başladı. Önceleri seviniyordum pütürlü yiyor diye şimdi ağzına kıyma gelince diliyle çıkarıyor. Yemeği yiyip yiyip sonrasında bi öğürüyor tamam((
Eline bisküvi ekmek verdiğimde yiyor, ama çorba filan illa ki pütürsüz olacak.. Ben bu işten bişi anlamıyorum(
Varmı Defne gibi olan bebiş burda.?

Son düzenleme:
anneler ayrı guzel bebikler ayrı...mamalar dahada guzel:)) yahya cok capkınlasmıs gormeyeli tam kıvırcık ya..gizemde cok tatlı..ecenin ellerini cebine sokmasına bittim masallahhh

bende kıvancı sorcaktım..gecmis olsun canım

sibelim bisey cıkmamasına cok sevindim bence bsey yok

mevsimlerden Roma...
Mutfak penceresinden disariya bakiyoruz.. Bak yapraklar dokulmeye basladilar bile diyorum, belki degisik renklerde toplayip bana getirirsin birkac tane.. Burnunu cekiyor.. Hava cok sicak.. Cok nemli.. Cok yapis yapis.. Ama ruzgar var.. Gunes gokyuzunde ama, gokyuzu grimsi.. Anne bu mevsimin adi ne diyor.. Bu mevsimin adi Roma diyorum..

bloglardan birinin başlığıydı, hoşuma gitti.

iki video daha yukleniyor bu kadar benden
bu arada imageschack de aynı anda birden fazla program acıp aynı anda yukleme yapılabildigini bilmiyordum demin denedim oldu super oldu uzun videoları aynı anda birdenf azal yukleyebiliyorum aklınızda olsun

aile hekımı bıse yok demıs ama devam ederse bence dermatolaga götürün.hassas cıltlı olabılır.Şevvaldede bezner bı durum var.yusyuvarlak kızarmıyor yanagı ama hafıf pütürlü oluyor sıcak soguk degısımınde
Merhaba kızlar...sızlere Istanbuldan yazıyorum..dün geldım..yolculuk rahat gectı ama burayı cok sıcak buldum..almanya öyle soğuktuki ben kendımı sarıp sarmalayıp gelmıstım..

hoşgeldın guzel memleketıne.
encok merak ettıgım konu sen ne yaptın Hayatsız.tuhafoldumu ayrılık.pekı ya Hyat nasıl karsılamıs bu durumu.aramısmı senı

Evrım yerlesmeye calısıyormussun kolay gelsın.turunçgillere bakaa baaka için acılır artıkın senın

ama ama fotolar süperrr yaaa.hepiniz, bebeişler, gülüşler süper...
Esrakonun vıdeoyu ızledım cok güzeller yaaaa.
Gizem sac rengın koyulasmıs sanırım cok yakısmıs kırmızı rujla bırlıkte :)
ahh ahhh nolardı sıze 3 saat degılde 1 saat uzaklıkta olsaydım keskeeee

hatunlar buluşmuş fotolar videolar gırala geliyor maşallah..hepside tek kelimeyle harika..hepinizin yüzünde kocaman gülücükler ne mutlu size ve sizleri uzaktan hayranlıkla seyreden bizlere...böyle güzel dostlukların kurulduğunu tekrar tekrar görmek çok ama çok sevindirici..tüm anneleri nanaktan bebikleride kucaklar mıncıklarım..

Evrim canım benim orası sana çok iyi gelicek hele bir toparlan düzenini kur..mutlu mesut yazılarını okuyacağız hep..

NURDAN özledim seni bilesin..tibet beyle buluşmanızdan istediğin ve beklediğin sonuçlar çıkar inşallah..Teoşuda özledim..şu tatil yeni yıl telaşı bir bitsin herkesi burda tam temkil görmeye başlayalım artık..Topiğin tadı tuzu eksik yerine koyalım da eskisi gibi şenlensin değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…