evde su an klımalar takılıyor.. ben de arabaya ındım sıze bır bakıniimm dedim. evın ıcınde her yerde adam bı fok ta yapılmıyor. Tusı ıle babannesı arkadaslarımızda su an. Evın 3 yasındakı kızı da oyle boyle degıl kotu hasta... bogazlarda vırus falan. Cocugumu bugun artık eve getırmem gerek.. klımalar bı takılsa gerısı kolay. Kuzey hasta olacak dıye cok korkuyorum.. Allahtan bıraz yer oldu, vıtamınını falan bır seylerın ıcıne kakıstırabılıyorum, hastalıgı yenı atlattı.. aman ne guzel derken evın ıcınde habıre hapsıran tıksıran oksuren sureklı atesı cıkan bır cocukla iç içe..( canım cok sıkkın.
NURDAN özledim seni bilesin..tibet beyle buluşmanızdan istediğin ve beklediğin sonuçlar çıkar inşallah..Teoşuda özledim..şu tatil yeni yıl telaşı bir bitsin herkesi burda tam temkil görmeye başlayalım artık..Topiğin tadı tuzu eksik yerine koyalım da eskisi gibi şenlensin değil mi?
ay deryam ne güüzel yazmışsın ya şu yılbaşıda geçsin toplansın gelsin herkez dimi
ay bittim fotolara bittim dönüp dönüp tekrar baktım çok güzel yaa
ecoş o ne biçim ağlamak öle herşey anneye şikasyet edilirmi birazda kendin uğraş
çağanda maşşallah tuttuğunu koparıyo
esrako esra verdiğin kilolar belli oluyo canım aynen böyle devam
dileğide biraz zayıflamış gördüm bu sefer ama kıyafettenmi yoksa gerçekmi karar veremedim
bütün çocuklar çok tatlı ama nedense ecoşa ayrı bayılıyorum ya tip olarak nehirede benzetiyorum ondanmı bilmiyorum ama hayranım ecoşa
bu resme yorum yapmadan geçemem..ARTİSSSSSSSSSSSS..fındık kurdu seni..
ay gozun aydın olsun sibelcimgünaydın...
sonuçlarım güzel çıktı arkadaşlar çok teşekkür ederim haberi sağolsun gülizim vermiş sizlerde güzel yorumlarda bulunmuşsunuz hepinizi tek tek öpüyorum...
EVRİM birşey olmaz allahın izniyle kuzymize o bizim kuzumuz:)))
SAYIN ziyaretçilerimiz bizi daima takip ettiğiniz ve yanlız bırkmadığınız için teşekkürler..8 adet ziyaretçi ve 3 kullanıcıyla topiğimiz hala dolumu dolu..
günaydın...
sonuçlarım güzel çıktı arkadaşlar çok teşekkür ederim haberi sağolsun gülizim vermiş sizlerde güzel yorumlarda bulunmuşsunuz hepinizi tek tek öpüyorum...
EVRİM birşey olmaz allahın izniyle kuzymize o bizim kuzumuz:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?