2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay bittim fotolara bittim dönüp dönüp tekrar baktım çok güzel yaa
ecoş o ne biçim ağlamak öle herşey anneye şikasyet edilirmi birazda kendin uğraş
çağanda maşşallah tuttuğunu koparıyo
esrako esra verdiğin kilolar belli oluyo canım aynen böyle devam
dileğide biraz zayıflamış gördüm bu sefer ama kıyafettenmi yoksa gerçekmi karar veremedim
bütün çocuklar çok tatlı ama nedense ecoşa ayrı bayılıyorum ya tip olarak nehirede benzetiyorum ondanmı bilmiyorum ama hayranım ecoşa

SİBEL sonuçlar temiz çıkmış gözümüz aydın canım..az stres az endişe diyorum :90:..SELİN prensese de geçmiş olsun soğuk sıcak etkileşimi mi acep..

ÖZGÜL hoş geldin memlekete..fazla üzülme ama emi..herşey olacağına varıyor yapacak birşey yok..tatilin tadını çıkart diyeceğim ama sözlerin şu an için bittiği yerdeyim..

tusi paşaya bişeycik olmaz..hava değişimini göz ardı etme ama...

evrim ne güzel dimi hertaraf yeşillik ben naranciyenin karşısında oturuyorum bide portakal ağaçlarının kokusu geliyo bahçenizden günlük portakal topla kuziye sık ben nehire öyle yapıyorum taze taze
ama şansıma kendi ap. bahçe düzenlemesi yok annemlerin apartmanından kopartıyorum.
ya bu kadar uzun yerleşemiyeceğinizi düşünemedim.adamlar hemen yerleştirip giderler die düşündüm bugün geçmişsinizdir inşallah evinize arkadışının kızınada çok geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce

ay deryam ne güüzel yazmışsın ya şu yılbaşıda geçsin toplansın gelsin herkez dimi

SAYIN ziyaretçilerimiz bizi daima takip ettiğiniz ve yanlız bırkmadığınız için teşekkürler..8 adet ziyaretçi ve 3 kullanıcıyla topiğimiz hala dolumu dolu..

aaaaaa derya geri gelmişş
hakkaten gelmiş ama
ceee yapıp gitmemiş.:)
bizde seni özlemişik bağyann

ayy bayıldım ben bu çocuklara..
Çağan maşallah Ece nin elinden kapmış durmuş telefonu yazık yavrum da hep anneye şikayet ediyor..Ece nin pozuna ben de bayıldım şu eli cebiinde artist artist durduğu..

Ada ya maşşallah Gizem tombişim benim göbekli göbekli tam ısırmalık olmuş..

kim demişti hatırlayamadım Yahoo çok sakin bi çocuk gibi duruyor..hele ki yakından çekim bir video görüntüsü vardı masum masum bakıyordu..

Esrako Esra seni biraz olsun toparlanmış gördüm bir önceki gündeki haline göre..belki de kıyafetten bilemiyorum..bluzun çok hoşmuş..Gizem sen de çok tatlısın canım..

Rüzgar da aynı Çağan gibi..müzik çalsın hemen o popo devrede..:)

Sibel çok ama çok sevindim mr sonucuna..kabustur iyi bilirim sonuçları beklemek..

Güliz maşallah demek istiyorum Alpella ya..

günaydın...

sonuçlarım güzel çıktı arkadaşlar çok teşekkür ederim haberi sağolsun gülizim vermiş sizlerde güzel yorumlarda bulunmuşsunuz hepinizi tek tek öpüyorum...

EVRİM birşey olmaz allahın izniyle kuzymize o bizim kuzumuz:)))

canım benim sagolasın

bu resme yorum yapmadan geçemem..ARTİSSSSSSSSSSSS..fındık kurdu seni..

ya sorma derya ece uyandı çocuklrı gordu boyle kal geldi eli cebinde dakikalarca durdu dikildi artist diyeb izde hemen resimlerini çektik .)))

ay gozun aydın olsun sibelcim
peki migrenin var mı yokmu yani ?

arkadaslar unnado da bebek dis fırcaları var 9 tl ye muzikli hemde ben almayı dusunuyorum bakıyorum baska varmı nete diye aklınızda olsun

SAYIN ziyaretçilerimiz bizi daima takip ettiğiniz ve yanlız bırkmadığınız için teşekkürler..8 adet ziyaretçi ve 3 kullanıcıyla topiğimiz hala dolumu dolu..

aa kacırmısım ben,hadı gözünaydın Sibelcım.artık rahat bı nefes alırsın.migren için girmiştin,mıgren yok demekmı yanı bu.niye agrıyorus pekı basın bukadar şiddetli

Şevval korkuyorum demeyı ögrendı.kokooo dıo.anı bıo ses duyunca,oyuna dalmısken zıl calınca vs vs.nerdende cıktı anlamadım,bazen ciddi anlamda korktugunu düşünüyorum.bu dönemde normalmıdır acaba.
anneee kokooo dıo boynuma sarılıyo.bırazda oyuna cevırıyo galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…