sebamedin yüz kremi var arada küçük kızarıklıklar için sürüyorum ben hani ıslaklıktan filan oluyorya minnak şeyler.
[video]http://img820.imageshack.us/img820/7443/aj7.mp4[/video]
Ne çalıyordu da bebekler bu kaadr oynadılar yaa..Yahoo ekranın önüne önüne geçmiş çok tatlı... Bu arada bence Yahoo yaramaz falan değil, çok hareketli ve bir o kadar da akıllı bir çocuk..Öyle mızmızlanayım, kötülük yapayım halleri yok. Evde nasıl bilemem tabi. Bide nasıl kendini sevdiriyor yaa lüliş
Şevval korkuyorum demeyı ögrendı.kokooo dıo.anı bıo ses duyunca,oyuna dalmısken zıl calınca vs vs.nerdende cıktı anlamadım,bazen ciddi anlamda korktugunu düşünüyorum.bu dönemde normalmıdır acaba.
anneee kokooo dıo boynuma sarılıyo.bırazda oyuna cevırıyo galıba
aman allah korusun baska kotu seyler vs tek migren olsun napalım sibelaçıklamayı unuttum cidden haklısınız:) mr temizmiş birşey yokmuş derken hani allah korusun tümör falan... miğren var ama o filmde gözükmüyor sadece belirtilerden anlıyorlar miğren olduğunu.. yani migerim var uzun lafın kısası... tedaviye aynen devam.. sıkıntı, stres, sinir yok böyle böyle atakları aza indirmeye çalışacağız dedi dr...
SELİN in yanaklarını biraz daha gözlemleyeceğim olmazas bi cildiyeye falan götürürüm... birde nemlendirici falan deneyim diyorum... sudan falan kurumuş olabilir yada tahriş falan.. ne önerirsiniz sebamedin falan varmı böyle bi nemlendiricisi...
MİNİKİM yerim ben o şevvali.. bilmiyorum ki şuan öyle bi korku yok bizde... ama karşı komşumun kızı selinden 3,5 ay büyük oda korkuyormuş.. telefon çalsın, zil çalsın oda korkuyorum diyormuş... dönemseldir muhakkak o korku birkaç ay sonra unutur.....
allahım videoyuda izledim. her biri ayrı havadan , ayrı şeker. onlar için ne güzel de valla siz iyi fırsat buluyorsunuz bu arada bişeyler yimeye.
nasıl birşey tek çeşitmi sebamedin bu kremi hemen alayım bari:))9
oslemm m nabersinn
kaç kilo oldun de bakiyim ilham kaynagım benim :) 68 varsındır kesinn
Deminden beri sayfaya boş boş bakıyorum ya ayakt uyuyorum Özde nin uyku saatini bekliyorum ki bende yatayım çok yorgunum... Dün gece geldik İst dan.. Annemlerin evi taşıyorduk kaç günden beri yorgunluktan geberiyordum tam evi yerleştirirken halamın vefat haberini aldık defnetmeye gittik... Dün gece döndüm ama bu yoğunluğ rağmen 70 e çıkmışım yollarda abur cubur çok yedikSen kaç oldun bakalım?
hmm demek aynı sey sızdede var.Şevvalde kıde heycanlı bı korku.hem sevınc var bırı geldı dıe hem korku var sesı anı oldu dıe :))tubiş aynı şeyi bende soracaktım unutmuşum, şevvalde de var demek ki bu aylarda oluşan korkular bunlar. alperen'de zil çaldığında koşa koşa gelip bacaklarıma yapışıyor. heyecanlı bir korku yaşıyor belli.
Videolar cok güzeldi, ecemin elleri cebinde şaşkın bakışı şahaneydi. hatunlar da cok güzeldi keşke nurdanı da görebilseydik. ya da bir haber alabilseydik. o kadar cok istiyorum ki keyifli haberler vermesini...
galıba dönemsel.hergun yenı bırsey ögrenıyoruz burda paylastıkcada rahatlıyor ınsanaçıklamayı unuttum cidden haklısınız:) mr temizmiş birşey yokmuş derken hani allah korusun tümör falan... miğren var ama o filmde gözükmüyor sadece belirtilerden anlıyorlar miğren olduğunu.. yani migerim var uzun lafın kısası... tedaviye aynen devam.. sıkıntı, stres, sinir yok böyle böyle atakları aza indirmeye çalışacağız dedi dr...
SELİN in yanaklarını biraz daha gözlemleyeceğim olmazas bi cildiyeye falan götürürüm... birde nemlendirici falan deneyim diyorum... sudan falan kurumuş olabilir yada tahriş falan.. ne önerirsiniz sebamedin falan varmı böyle bi nemlendiricisi...
MİNİKİM yerim ben o şevvali.. bilmiyorum ki şuan öyle bi korku yok bizde... ama karşı komşumun kızı selinden 3,5 ay büyük oda korkuyormuş.. telefon çalsın, zil çalsın oda korkuyorum diyormuş... dönemseldir muhakkak o korku birkaç ay sonra unutur.....
ay keske gelebilseydin tuba ya haftasonu burda gecirmelik gelsen ya bird haaa.
oyuna çevirmistir bence sen korkunca ona sarılıp opuyorsun falan ya masus yapıyor bu cadılar
aaaa sen istanbuldamıydın niye gelmedin bizim guneeee? hos is için gelmissin annene yardıma ama
basınız saglosun ya halana uzuldum yası kac tı ?
verirsin canım normal kendi evinde yeme duzeninde
ben valla 76 yım pek veremedim hareket sıfır bende sizler gibi çocuk pesindede degilim tum gun oturuyorum masa basında kosu bandı aldım onu kurduk dun aksam yarından itibaren ogle tatillerinde yurumeye baslıyorumo zaman hızla 60 lı rakamlara inme hayalindeyim insallah bir aya
Özlem basınsagolsun canım.Allah gerıde kalanlara saglık versın inş.
istanbula aynı döenmlerde gıdelım bıdahakıne :)) ÖZde kusumla senıde göriyimm.
Sağol canım amin... Ben bahar ayında illa ki kurtlanır giderim gibi geliyor aynı zamana denk getirirsek süper olur :13:
bahara gelin bekleriz minnak tubaile gelrisiniz.
nisanda esradayızmayısda sıra nurdanda.
inşallah nurdan mayısa kadar düzenini kurur teoş ve tibetle beraber olurlarda tam süper olar...
NURDAN özledim seni bilesin..tibet beyle buluşmanızdan istediğin ve beklediğin sonuçlar çıkar inşallah..Teoşuda özledim..şu tatil yeni yıl telaşı bir bitsin herkesi burda tam temkil görmeye başlayalım artık..Topiğin tadı tuzu eksik yerine koyalım da eskisi gibi şenlensin değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?