2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tubiş aynı şeyi bende soracaktım unutmuşum, şevvalde de var demek ki bu aylarda oluşan korkular bunlar. alperen'de zil çaldığında koşa koşa gelip bacaklarıma yapışıyor. heyecanlı bir korku yaşıyor belli.

Videolar cok güzeldi, ecemin elleri cebinde şaşkın bakışı şahaneydi. hatunlar da cok güzeldi keşke nurdanı da görebilseydik. ya da bir haber alabilseydik. o kadar cok istiyorum ki keyifli haberler vermesini...

açıklamayı unuttum cidden haklısınız:) mr temizmiş birşey yokmuş derken hani allah korusun tümör falan... miğren var ama o filmde gözükmüyor sadece belirtilerden anlıyorlar miğren olduğunu.. yani migerim var uzun lafın kısası... tedaviye aynen devam.. sıkıntı, stres, sinir yok böyle böyle atakları aza indirmeye çalışacağız dedi dr...

SELİN in yanaklarını biraz daha gözlemleyeceğim olmazas bi cildiyeye falan götürürüm... birde nemlendirici falan deneyim diyorum... sudan falan kurumuş olabilir yada tahriş falan.. ne önerirsiniz sebamedin falan varmı böyle bi nemlendiricisi...

MİNİKİM yerim ben o şevvali.. bilmiyorum ki şuan öyle bi korku yok bizde... ama karşı komşumun kızı selinden 3,5 ay büyük oda korkuyormuş.. telefon çalsın, zil çalsın oda korkuyorum diyormuş... dönemseldir muhakkak o korku birkaç ay sonra unutur.....

allahım videoyuda izledim. her biri ayrı havadan , ayrı şeker. onlar için ne güzel de valla siz iyi fırsat buluyorsunuz bu arada bişeyler yimeye.

sebamedin yüz kremi var arada küçük kızarıklıklar için sürüyorum ben hani ıslaklıktan filan oluyorya minnak şeyler.

[video]http://img820.imageshack.us/img820/7443/aj7.mp4[/video]

yanlıs link olmus bundanda izleniyorda videoyu indirme islemi yapıp izleniyord aha uzun web uzerinden izleme linki solda bastan 3. yada 4. sıradaki hotlink for forums yazan linki kopyalaman gerekti

çok tatlı valla yahounn sacları yola yola sevmek istedim ellerimi arasına sokup hep nasılda gur gormelisin yaa
isten kovulup gune katılma super fikir gibi geliyor ilk anda ama :)))

ay keske gelebilseydin tuba ya haftasonu burda gecirmelik gelsen ya bird haaa.
oyuna çevirmistir bence sen korkunca ona sarılıp opuyorsun falan ya masus yapıyor bu cadılar

aman allah korusun baska kotu seyler vs tek migren olsun napalım sibel
cikolata falan yemiyorsun dimi fazla çay kahve de yasaktı migreni tetikliyor sanırım

allahım videoyuda izledim. her biri ayrı havadan , ayrı şeker. onlar için ne güzel de valla siz iyi fırsat buluyorsunuz bu arada bişeyler yimeye.

ya çok komikler damla gormen gerek. orta yerde iki tanesi hafiften birbiri ile toslasıyorlar biri yere yapısıyor oburu yuruyup geciyor kagıt iskambiller gibi :))
yemek falan yeniyor canım gozlerini oymuyorlar dolanıp duruyorlar hele muzik actıysak cep telefonundan bayılıyor hepsi hemen popolar sallanıyor :)

nasıl birşey tek çeşitmi sebamedin bu kremi hemen alayım bari:))9

sebamed yuz kremi birkaç çesit degilidir sanırım eceye kısın bened dısarı çıkarken suruyorum berkeyede kuçukken almıstım sogukta yanaklar kıpkırmızı oluyordu bubchen in vardı yogun yuz kremi onu surerdim yanaklara ozellikle onu surmeden hiç çıkarmazdım

oslemm m nabersinn
kaç kilo oldun de bakiyim ilham kaynagım benim :) 68 varsındır kesinn

Deminden beri sayfaya boş boş bakıyorum ya ayakt uyuyorum Özde nin uyku saatini bekliyorum ki bende yatayım çok yorgunum... Dün gece geldik İst dan.. Annemlerin evi taşıyorduk kaç günden beri yorgunluktan geberiyordum tam evi yerleştirirken halamın vefat haberini aldık defnetmeye gittik... Dün gece döndüm ama bu yoğunluğ rağmen 70 e çıkmışım yollarda abur cubur çok yedik Sen kaç oldun bakalım?

aaaa sen istanbuldamıydın niye gelmedin bizim guneeee? hos is için gelmissin annene yardıma ama

basınız saglosun ya halana uzuldum yası kac tı ?

verirsin canım normal kendi evinde yeme duzeninde
ben valla 76 yım pek veremedim hareket sıfır bende sizler gibi çocuk pesindede degilim tum gun oturuyorum masa basında kosu bandı aldım onu kurduk dun aksam yarından itibaren ogle tatillerinde yurumeye baslıyorumo zaman hızla 60 lı rakamlara inme hayalindeyim insallah bir aya

hmm demek aynı sey sızdede var.Şevvalde kıde heycanlı bı korku.hem sevınc var bırı geldı dıe hem korku var sesı anı oldu dıe :))
galıba dönemsel.hergun yenı bırsey ögrenıyoruz burda paylastıkcada rahatlıyor ınsan
mıgrenın ıns azalır dahada yoklamaz senı sıksık
ay keske gelebilseydin tuba ya haftasonu burda gecirmelik gelsen ya bird haaa.
oyuna çevirmistir bence sen korkunca ona sarılıp opuyorsun falan ya masus yapıyor bu cadılar

gelıcem ınsallah.ama kara kısı bı atlatmamız lazım.en yakın arkadasımın tayını istanbula cıktı,sanırım haydarpaşa gataydı.orda işe basladı.evıde umranıye mı kadıköymu otaraflarda. gercı hepiniz karsıdasınız sanırım.olsun busene bana cok kapı acıldı istanbulda,dıger bı arkadasımda şirinevlerdeymıy sanırım.onun esınede adlıyeden tayını cıktı oraya
busene doyarım sıze inşallah.resımlerınızı gördükce gelesım var oralaraaa

Son düzenleme:

Yok canım annem burada başka bir eve taşındı halam orada yaşıyordu ve diğer tüm akrabalarda orada dönme problemi olmasaydı bavulumla geldim kalacaktım ama benim cadıyla dönmek zor olurdu baktım havada soğuk araba yok ulaşımda zor olur Özde bavul falan ondan kalamadım cumartesi gecesi yola çıktık pazar defnettik pazartesi döndük.. Aslında çok dinçti 72 yaşındaydı babamlarda tüm kardeşlerde olduğu gibi kalpten gitti bir poşet ilaçla geziyor babamda...Yılbaşına 67 ile girmem lazımdı ama sağlık olsun yaza kadar gider ya kilolar...

Özlem basınsagolsun canım.Allah gerıde kalanlara saglık versın inş.
istanbula aynı döenmlerde gıdelım bıdahakıne :)) ÖZde kusumla senıde göriyimm.

özlemcim başınız saolsun.Allah rahmet eylesin.

bahara gelin bekleriz minnak tubaile gelrisiniz.
nisanda esradayızmayısda sıra nurdanda.
inşallah nurdan mayısa kadar düzenini kurur teoş ve tibetle beraber olurlarda tam süper olar...

minnak tubişim oyy ben şevvali nasıl sevsem bilemedim dimek dolunayı pooop diye istedi yavrruuum ya.
korkmasıda normal kesinlikle dönemsel ama biliosun bunlar herbişeyi oyun yapıolar. afikde anizil çalmasında sımsıkı sarılıyor bacaklarıma. o sımsıkı sarılması varya bitiryor beni!

cülüzz cır cır konuşan çok bilmiş minidöt alpellayı ısırım olmayan dötunden sıpaya bak yeşilaycı olurmuş. efferim ona.
ama sigara içen annesine püüüüüüüüüü!esrako ve gypsyde dahil:)

tazepurcu yok ne zamnadır.nerelerde?

sibelim canım gözun aydın sonuçların temiz çıkmış çok sevindim no stress no panic hee!
selin in nanakları için bende damla hocam gibi sebamed "productive face cream" öneririm

selamlar herkese

resimlere bakmaya geldim videolarda resimlerde şahane Gizemcim sende ekle resimleri plss
nasıl herkes iyimi ?
topiği okumayı bile özlemişim : ))

canım ben de seni çok özledim. buarada senin numaran mı değisti ankaraya geldiğimde mesaj attım iletilmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…