gecenız güzel gecmıs yüzler gülüyor Esra.yannıs bende kıcıkk oluyorum cok ınce bu kadınnnnn
hmm anladım canım bir an annen istanbulda gibi geldiYok canım annem burada başka bir eve taşındı halam orada yaşıyordu ve diğer tüm akrabalarda orada dönme problemi olmasaydı bavulumla geldim kalacaktım ama benim cadıyla dönmek zor olurdu baktım havada soğuk araba yok ulaşımda zor olur Özde bavul falan ondan kalamadım cumartesi gecesi yola çıktık pazar defnettik pazartesi döndük.. Aslında çok dinçti 72 yaşındaydı babamlarda tüm kardeşlerde olduğu gibi kalpten gitti bir poşet ilaçla geziyor babamda...Yılbaşına 67 ile girmem lazımdı ama sağlık olsun yaza kadar gider ya kilolar...
özlemcim başınız saolsun.Allah rahmet eylesin.
ama sigara içen annesine püüüüüüüüüü!esrako ve gypsyde dahil:)
tazepurcu yok ne zamnadır.nerelerde?
sibelim canım gözun aydın sonuçların temiz çıkmış çok sevindim no stress no panic hee!
selin in nanakları için bende damla hocam gibi sebamed "productive face cream" öneririm
Suan size Antalyadan sesleniyorum:)))
Evrim canım bak seni yalnız bırakmadım, geldim peşinden..
Toplantılardan vakit bulsam çok isterim asıl seni görmeyi ama ne mümkün...
Sabah sunumum vardı çok iyi geçti, Perşembe akşama kadar burdayım..
Deminden beri sayfaya boş boş bakıyorum ya ayakt uyuyorum Özde nin uyku saatini bekliyorum ki bende yatayım çok yorgunum... Dün gece geldik İst dan.. Annemlerin evi taşıyorduk kaç günden beri yorgunluktan geberiyordum tam evi yerleştirirken halamın vefat haberini aldık defnetmeye gittik... Dün gece döndüm ama bu yoğunluğ rağmen 70 e çıkmışım yollarda abur cubur çok yedikSen kaç oldun bakalım?
selamlar herkese
resimlere bakmaya geldim videolarda resimlerde şahane Gizemcim sende ekle resimleri plss
nasıl herkes iyimi ?
topiği okumayı bile özlemişim : ))
gecen ece avaz avaz aglarken gordum ust kopekler patlamıs bayagıda çıkmıs altlara bakamadım bir turlu dilini getiriyor bir ara incelemem lazım
bu arada komik birsey soracagım ben yirmilik disim çıktımı vs hiç hatırlamam agrı bilmem geçen dislerimi saydım tam 32 tane çıkmıs demek mi oluyor bu ben farketmeden
ananesi bakıyor.valla ben dayandım ve vermedimemrem çınara kim bakıyo anneanesimi inşallah bıraktırmayı başarırsın bende 3 gün nehirden ayrı kalıştım sütüm kesilmemişti gelince dayanamadım emzirdim yine... ondan çok senin dayanıklı olman gerekiyo unutma darısı seçilciğimin hesramın başınA
okadar güzel anlatmışsızn ki sanki orda sizinle birlikteymiş gibi hissettimvalla ne yalan söliyim günümüzün bombası Gizemdi.
saçları harika olmuş çokçok güzel olmuş yakışmış.çok dogru bi imaj. bambaşka biri gibiydi yaff.
öncelikle esrakoya ev sahipliği içni teşekkür ederim çok yorduk seni!
ben size ortamdan bahsedeyim
gözdelerimiz yine kız bebeklerdi.
AdA maşallah ya sevgi böcegi.
allahım annesi bi etek giydirmiş fırfırlı bi bluz harikaydı.
tüm bebeiklere durmadan sarıldı. şaşırmayı öğrenmiş bi AAAAAAAA demesi var muhteşem. bide sıksık mamaaa mamaaaaaa dedi..
dğer bi kız bebeişimiz. Ece
ayy nasıl şık giydirmiş annesi
şort giymiş sıpa ellerini cebine koyup bi poz vermesi var
zaten biz giitiğimizde uyuyrdo bi uyandı bakdı ev kreşe dönmüş bissürü bebeik var. kal geldi şok oldu öylece bi bakdı. çok şeker ya.
saçlar tokalar...annesi zeki bağyan kurdelayay takmış butun tokalarını ve salona asmış.evin herköşeşsinde toka aramammak için.!
yaho hastaydı biraz ama çapkın bu defada adaya takdı kafayı. ada da durmadan yahonun saçlarını ellemek istedi falan hoş göruntulerdi.
çağan ahu gözlü bebiş bi oynayışı var allahım ya koptum resmen omuzlarını silkeliyor tlf kulagında yani şöyle eline alıyor tlf nu müziği duymak işçin kulagına tutuyor aynı andada oynuyor hani 70li yılların almanyadan gelen gençleri teyp kaste çalarları omuzlarında tutup oynarlardı ya. öyle
kısacası yine çok güzeldi..
mamalarda şahaneydi
açmalr börekler turtalar profitrellöer..
hmmm
çeri domatesleride unutamam tabi...resim bende hiç yokk
video bile çekdiler ama nasıl yuklerler bilmem
hoşgeldin özgül.Merhaba kızlar...sızlere Istanbuldan yazıyorum..dün geldım..yolculuk rahat gectı ama burayı cok sıcak buldum..almanya öyle soğuktuki ben kendımı sarıp sarmalayıp gelmıstım..
aman çok şükür.bu ara çınarında yanakları kırmızı ama ben bi sıcağa bi soğuğa çıktığı içindir diye tahmin etmiştim.selin hanım dr. a gitmiş.. eşin anlatmış dr. a durumu oda bakmış selinin nanaklarına.. demiş birşey yok... eşim de cigerlerle de alakalı olabiliyormuş bu kızarıklık bi sorun falan olmasın demiş dr. da selin daha çok küçük böyle bi sorun olmaz demiş.. hava değişiminden sıcaktan soğuktanda etkilenmiş olabilir ama sağlık yönünden bi sorun yok demiş... inşallah öylhedir bi nebzede olsa içim rahat etti.. bakalım hala takip halindeyim ne olacak birkaç gün daha bekleyelim.... inşallah geçer...
ay canım ya.şu taşınma işi böyle işte.evden eşyaları toplamak güzel ama adamlar hepsini biyere yığınca kötü allah yardımcın olsunevde su an klımalar takılıyor.. ben de arabaya ındım sıze bır bakıniimm dedim. evın ıcınde her yerde adam bı fok ta yapılmıyor. Tusı ıle babannesı arkadaslarımızda su an. Evın 3 yasındakı kızı da oyle boyle degıl kotu hasta... bogazlarda vırus falan. Cocugumu bugun artık eve getırmem gerek.. klımalar bı takılsa gerısı kolay. Kuzey hasta olacak dıye cok korkuyorum.. Allahtan bıraz yer oldu, vıtamınını falan bır seylerın ıcıne kakıstırabılıyorum, hastalıgı yenı atlattı.. aman ne guzel derken evın ıcınde habıre hapsıran tıksıran oksuren sureklı atesı cıkan bır cocukla iç içe..( canım cok sıkkın.
damla hocam dimek rahatsın gergin değilsin. eee müteaahitmiydi neydi yaf nasıl yazıldıgı bile zor herneyse ona bagırdın çağırdın ya ondandır.
sizin okulu keşkem baştan yıkıp yapsalardı beaa sankim daha hızlı olurdu malum artık hep hazır beton kullanılıyor!
ama arada derede fırsatbulup geliyosun ya buralara yetişiyosunya oda güzel bi istanbula gelip yetişemedin bize.
hee bak biz veledler ne halde olursa olsun yimek yimeğee yetişiyoz!
ayy çok yetişmek fiilini kullandım.:)çok yetişmiş gördüm kendimi
neyhse sen ne zaman gelcen sevgili kaynananı görmeye. hüsoliyi gönderme bidaha sen gel.
bide bişey dicem gecen facede bişey izlemek için giriş yapıtm sende o esnada denizn fotoları eklemişsin ilkokul çocujlarıylan falan.
boynuna bağlamışsınız kocaa şalı artistik srtistik.
maşallah çok çok begendim kendilerini .Yaşını soranlara 16 aylık demiyosun herhalde.en az 3 yaş gibi bu prenses yaff. maşallah gerçekden saçlar uzadıkça dahada güzelleşmiş..
tubiş aynı şeyi bende soracaktım unutmuşum, şevvalde de var demek ki bu aylarda oluşan korkular bunlar. alperen'de zil çaldığında koşa koşa gelip bacaklarıma yapışıyor. heyecanlı bir korku yaşıyor belli.
Videolar cok güzeldi, ecemin elleri cebinde şaşkın bakışı şahaneydi. hatunlar da cok güzeldi keşke nurdanı da görebilseydik. ya da bir haber alabilseydik. o kadar cok istiyorum ki keyifli haberler vermesini...
Arkadaslar besi bir arada çay içenler vardı aramızda sanırım
simdi internetten ender sarac ın yazılarını okudum 1 lt suya tum bitkilerden 1 er tatlı kasıgı yesilcaydan 2 tatlı kasıgı katıp kaynatıp demleyin diyor 1 lt hepsini tum gun için deniyor bazı yerlerde iki fincandan fazla icmeyin deniyorhangisini yapacagım bilemedim
evrim olsa hemen yanıt yazardı o iciyordu ama o da bakamaz sanırım.
Varmı baska bilenimiz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?