2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

KONUYA CEVAP VER !

yazısını görüp de cevap vermemek mümkün değil zaten :))

Naber hatunlar? Özledim sizi ayol. Arada 2 dk gireyim diyorum, geçmişe dalmaktan korkup vazcayıyorum. Özel derslerim iyice arttı haftada 5 fiks, bazen artıyor sınav öncesi vs. Bunun dışında okul ve evdeyim, spora bile zar zor gidiyorum. Günde 1 saat bile oturamıyorum bilgisayara. Bazen direkt yatıyorum.

Doruk sağolsun, bazen 8 saat kesintisiz uyuyor, bazen uyutmuyor, ben de yanıma yatırıyorum. Yanımızda olunca uyuyor. Geçen gece uyku sersemi kalkıp küüt diye Onur'un kafaya çarpmış, ama Doruk uyuyor :) Onur da söylene söylene uyandı, sus dedim, çocuk uyuyor! E benim kafam acıdı ama diyor, sussss, çocuk uyuyor, uyandıracaksın, geçer şimdi dedim. O acıya rağmen, normalde uyuyamayan DOruk uyuyor, kütük gibi uyuyan adam uyanıyor. Ne iş anlamadım. Ama itiraf edeyim, Doruk'la uyumak her türlü sırt ve bel ağrıma rağmen çok iyi geliyor, çok hoşuma gidiyor. İnşallah bu yaptığıma pişman olmam.

Köpek dişlerinin yeri acayip kabarmış, bekliyoruz kendilerini. Ayrıca gece beslenmesini kestim. 1 hafta oldu. Sorun yok.

fotoları gördüm çok şahane! Hepiniz çok gözelsiniz. GİZEM kırmızı ruj çok yakışmış.

ÖZLEM başın sağ olsun bebeim.

1-2 saat önce Evrim'le konuştum telde. Evet, son zamanlarda görüşemiyorduk pek, ama çok tuhaf oldum yaa.. Umarım yeni yerlerinde çok mutlu olurlar...

Son düzenleme:
Suan size Antalyadan sesleniyorum:)))
Evrim canım bak seni yalnız bırakmadım, geldim peşinden..
Toplantılardan vakit bulsam çok isterim asıl seni görmeyi ama ne mümkün...
Sabah sunumum vardı çok iyi geçti, Perşembe akşama kadar burdayım..

gecenız güzel gecmıs yüzler gülüyor Esra.yannıs bende kıcıkk oluyorum cok ınce bu kadınnnnn

guzel gecti sayılır iste petek ne kadar guzel sahne yapıyor olabilirki eh iste

hmm anladım canım bir an annen istanbulda gibi geldi

allah allah anne olmak sigara içmeye engelmi yahuu:))

canım mesaj atmıssın simdi gordum dısardaydım oglen ve telimi evde unutmusum hiç sorun degil lutfen ya bununbilgisini verip durma

noluyor bu ne hız namanın...!!!!! nurdan gelmiş hemde antalyadan sesleniyor tazecimde gelmişde gitmiş bile.

bende inşaatın taaa gobeğinden sesleniyorum. dolaplarımı boşalttım karmakarışık duygular içindeyim 5 yıldır hiç dokunmamışımda kendilerine. attım herşeyi yeter bu kadar yıldır duruyorlarda ne oluyor didim yaşasın temizlik. birde elektrikçiyi hırpalamadan bu inşaat biterse tam süper olacak finkiiiiii....

taze bende yatırıyorum yanımda. bağımsız kişilik oluşturma konusunda sıkıntı çıkacağını düşünenlerde var sevgiyle sarmalanmasının olumlu etkileyeceğini söyleyenlerde. ben ikincisine inanmak istiyorum. böyle çok mutluyum. birde daha çok çalışanlarda var sanırım bu durum yani çalışan annelerde. geceyi birlikte geçirmek bana çok iyi geliyor. ne kadar isterse benimle uyuyabilir.

bizimde köpekler geliyor. artık ayran içmeyide bıraktık. birkaç lokma yiyecek birde emerek ayakta duruyor. sakinim sinirlenmiyorum. aksine rahatım. sanırım denizdeki bendeki aptal gerginliklerin etkisiydi. oda çok rahat.

havalarda ne kadar hoş bugünlerde. birkaç gün daha böyle olacakmış.

efrim yerleşmiştir umarım.

özlemide kaçırmışım. allah rahmet eylesin canım halanıza.

başınız sağolsun canım
bu yaz bayağı birlikte vakit geçiririz artık o gösterdiğin bizim siteye yakın olan yere taşındı değil mi
temmuzda buluşuruz kızlarda büyümüş olur tam süper hayali bile mutlu etti
ist a geldiğinde beklerim canım kalmaya da gel

selamlar herkese

resimlere bakmaya geldim videolarda resimlerde şahane Gizemcim sende ekle resimleri plss
nasıl herkes iyimi ?
topiği okumayı bile özlemişim : ))

nesrin naber?
çağan toparlamış bayağı maşallah

oglen pasaport islemleri için emniyet e gittik. 13,30 randevusuyduk ama 2 ye dogru ancak sıra geldi bende 14,30 a kadar izin almıstım hallederim eve yakın beklenmiyormus çok diye mudurlerimi ne gelmis epeydir gelemeyen toplantı yapmıslar vs vs . sonra fotografcı da ozel olarak çekilmis biyometrik resmi sistem kabul etmedi iki saat kesti bicti kadın olmuyor off diye solene solene
bu arada iki memur birkomser islem yapıyor bize komser denk geldi heptenbirsey diyemiyoruz neyse sonunda benimki oldu parmak izine geldik ellerim kuru bu ara egzama gibi oldu belki her bir parmagı 5 kez denedik oyle alabildik adamada banada sinir geldi sonra ibonun aynı resim yine ç erceve varmıs etrafında vs keseyim verin makas diyorum yanıt vermiyor kadın sonunda pes etti ibonunkini geri cevirdi tam bu olcude çektirip tekrar gelin evraklar bende diye deli olduk aldıgım bir saat izin iki saate çıktı nerdeyse eve zor geldim ibo hala sokaklarda tekrar resim çektirdi . su devlet dairesi islemlerniden nefret ediyorum ya kadına diyemiyorsun bu resmin nesi var siz ne sekil yenisini istiyorsunuz
dersin dimi bu resim buyuk su olcu olsun
yok yeniden çektirin bunu kabul etmiyord iyor ..

gecen ece avaz avaz aglarken gordum ust kopekler patlamıs bayagıda çıkmıs altlara bakamadım bir turlu dilini getiriyor bir ara incelemem lazım

bu arada komik birsey soracagım ben yirmilik disim çıktımı vs hiç hatırlamam agrı bilmem geçen dislerimi saydım tam 32 tane çıkmıs demek mi oluyor bu ben farketmeden

evetttttt dar ise çene yapın çektirebilirsin vb

Arkadaslar besi bir arada çay içenler vardı aramızda sanırım
simdi internetten ender sarac ın yazılarını okudum 1 lt suya tum bitkilerden 1 er tatlı kasıgı yesilcaydan 2 tatlı kasıgı katıp kaynatıp demleyin diyor 1 lt hepsini tum gun için deniyor bazı yerlerde iki fincandan fazla icmeyin deniyorhangisini yapacagım bilemedim
evrim olsa hemen yanıt yazardı o iciyordu ama o da bakamaz sanırım.
Varmı baska bilenimiz ?

ananesi bakıyor.valla ben dayandım ve vermedim
okadar güzel anlatmışsızn ki sanki orda sizinle birlikteymiş gibi hissettim
Merhaba kızlar...sızlere Istanbuldan yazıyorum..dün geldım..yolculuk rahat gectı ama burayı cok sıcak buldum..almanya öyle soğuktuki ben kendımı sarıp sarmalayıp gelmıstım..
hoşgeldin özgül.
aman çok şükür.bu ara çınarında yanakları kırmızı ama ben bi sıcağa bi soğuğa çıktığı içindir diye tahmin etmiştim.
ay canım ya.şu taşınma işi böyle işte.evden eşyaları toplamak güzel ama adamlar hepsini biyere yığınca kötü allah yardımcın olsun
]

damla hocam dimek rahatsın gergin değilsin. eee müteaahitmiydi neydi yaf nasıl yazıldıgı bile zor herneyse ona bagırdın çağırdın ya ondandır.
sizin okulu keşkem baştan yıkıp yapsalardı beaa sankim daha hızlı olurdu malum artık hep hazır beton kullanılıyor!

ama arada derede fırsatbulup geliyosun ya buralara yetişiyosunya oda güzel bi istanbula gelip yetişemedin bize.
hee bak biz veledler ne halde olursa olsun yimek yimeğee yetişiyoz!
ayy çok yetişmek fiilini kullandım.:)çok yetişmiş gördüm kendimi
neyhse sen ne zaman gelcen sevgili kaynananı görmeye. hüsoliyi gönderme bidaha sen gel.

bide bişey dicem gecen facede bişey izlemek için giriş yapıtm sende o esnada denizn fotoları eklemişsin ilkokul çocujlarıylan falan.
boynuna bağlamışsınız kocaa şalı artistik srtistik.
maşallah çok çok begendim kendilerini .Yaşını soranlara 16 aylık demiyosun herhalde.en az 3 yaş gibi bu prenses yaff. maşallah gerçekden saçlar uzadıkça dahada güzelleşmiş..

taze bağyan gelmiş gitmiş kaçırmışık!
yogunsun dimek belliydi zati
özel ders süpper dimi burcu hem zevkli hem kazançlı.bireysel zekayla başbaşa olmak farklı !
gece beraber uyumak. bende arada alıyorum yanıma beraber uyumak istiyor resen ben hissediyorum yani.
hakkatende belim sırtım kopuyor ama olsun çok güzel.

demek doruk onura tökezledi ve uyanmadı.süpper yadişlerinizde kısa zamanda agrısız sızısız çıksın gelsin..
bizimkilerde dehşet bembeyaz ve kabarık hatta pirinç ucu kadaaan göruntu var ama batma yok.

nurcik uniş canım benm en hızlısından giriş yaptın iş dünyasına.
ankara antalya ver elini türkiye geziyosun.
sorunlarınız umarım çözüme ulaşmıştır bir nebzede olsa.
tibtle görüşmek iyi gelmiştir inşallah sanada onada vee teoşş babasını özlemişmi neler yaptıki?

arkadaşlar geçmişe bakıyordum yarım bıraktım.herkesler bizim memeyi bırakmamızı merak etmiş.hemen açıkma yapıyorum.ctsi gecesi çınarın çok iyi geçmiş annemin yanında mışıl mışıl uyumuş.gece bir defa saat 4 te kalkmış annem sütle bisküvi yapmış sabah 1 e kadar uyumuş maşşallah.benim gecem ise çok kötüydü.süt sıtması oldum bir yandan çınardan ayrı kalmam bir yandanda göğüslerimin ağrısı acayip bir titreme üşüme bütün gece yorgun bitkin ve halsiz geçti.pazar öğlen çınarın yanına gittim.yine herzamanki gibi geldiğimde sarıldı aç aç aç diye tutturdu.bende nane koymuştum sütlerim geri çekilsin diye açıp çınara gösterdim eh olmuş dedim baktı baktı sonra annem çağırdı onu yanına başka şeylerle ilgilenmesini sağladık o günde 5-6 kere yanıma gelip aç aç deyip durdu.gece yine çınar annemin yanında yattı ben başka odada.çınar yine uyudu ama benim sıtmam devam etti en sonunda vücudum yenik düştü ve boğazlarım kulaklarım bütün vücudum çok şiddetli bi ağrıyla kalktım işe gelemedim dün.hemen doktora gittim antibiyotik falan verdiler.bugün biraz daha iyiyim .dün gece çınarla yan yana yatmayı denedim offf çok kötüydü uyuduktan yarım saat sonra uyandı meme meme belki yarım saat göğsümde ağladı bende onunla birlikte ağladım.içim parçalandı .yine annem yanına aldı oazman rahat uyudu.bakalım bu akşam ne olacak .

esrakocum 5i biyerde çayının methini çok çok duydum hatta gözlerimlen şahit oldum boşanan eltim 11 kilo verdi sayesinde. ama nasıl kullanılrı heeçç fikrim yok
emzirme dönemi bitsin yeni bebekden önce bende deniyecegim..
20 lik diş konusunda ayy ilahi esra ya
güldüm valla:)aynanın karşıısna geçip saydınmı dişlerini.

pasaport işlemleride hallaolmuş ayy siz artık kesin gidersini yurtdışı gezilerine.!
bize ne getircen
bak arkadaşların sana matruşkalar getirmiş..

DEniz var ya şal meraklısı ben hep atarım boynuma ondan sanıyordum ama başka bebiklerdede varmış demekki bu aylarda geliyor böyle bir istek. ama ilkokul çocuklarıyla çok eğlendi. onlar habire şarkılar söylediler deniz deniz diye bağırdılar bayıldı. hergün bir okul ziyaretleri var pek seviyorlar. saçlarda uzuyor ama banyo korkumuz yine var, iki haftadır yıkanmıyor keçe gibi oldu saçlar aslında daha uzun duruyor temizken. napcam bilmiyorum. ööööyle bekliyorum geçsin diye.

kaynanada diğer oğlunun yanında izmitte aslında kışı orada geçirecek galiba. mümkünse ben almayım....

tuvalette kilitli kaldım akşam. delirecektim zor kırdılar kapıyı. zaten her yer kırık. hey allahım.

odamda daha fenayım. bir sehpa birde laptop birde yerde telefon var. ne şartlar altında yazıyorum bi bilsenissss. yarın laminantlar yapılacak. oyyy oy.

Hepiniz sağolun
Esra bende içiyorum 5 i bir yerde ben o ölçüleri bir fincan için kullanıyorum ama
2 tatlı kaşığı yeşil çay
1 tatlı kaşığı mate
1 tatlı kaşığı funda yaprağı
1 tatlı kaşığı biberiye
1 çay kaşığı kekik bunları bir büyük kupaya koyup üzerine sıcak su ekliyorum ağzı kapalı 10 dk. demleniyor sonra süzüp içiyorum günde 3 kere falan...
Sibel sonuçların temiz çıkmasına sevindim sağlığın için dikkat et moralini bozacak şeylerden uzak kaç... Selin e ne oldu anlamadım ama geçmiş olsun...
Nurdan sizde son durumlar nasıl? Ankara, Antalya gezmişsin...
Evrimde taşınmış Tusi ye geçmiş olsun hastaymış sanırım bir an önce yerleşin huzurla oturun inş. taşınma işleri çok zor özlellikle mutfak ve yatak odası kısmı çok zor ya! Allah kolaylık versin...
Tazem sende çok yoğunmuşsun ya bende bu ara gece kalkınca yanıma alıyorum sabaha kadar yatıyoruz alışmaz umarım ya
Güliz mini döt çok şirin ya şöyle bıcır bıcır konuşurken bir video bekleriz :)
Şevvalin korkmasını sevsinler.. Bu rada bizde de bir bitti modası var ellerini yana açıp bitti bitti deyip duruyor çokk şirinler ya
Pervin nerelerde?
Hocam şartlar amma zormuş ya tadilat işleri çok zor ddemek kilitli kaldın geçmiş olsun
Buluşma yine süpermiş her defasında kıl payı kaçırıyorum ya Süpersiniz hepiniz Neyse artık bahara buluşuruz belki...
Özgül İst a gelmiş hoşgelmiş dedim sizin mini buluşmaya katılırım ama olmadı
Tülin geçmiş olsun başka sütü azaltan kesen birşeyler veermiyor mu doktorlar ağrısız acısız atlatsanız bu durumu ya

Rüzgar da korkuyor kapı vs.çaldığında..ha bir de rondo blendır vs.çalıştırdığımda aaaaa diye ses çıkartıyor..anlamadım neden..bu şekilde yapınca korkmuyor galiba

günde 3-4 fincan içiyordum..içimi çok güzel..emzirmesem hemen başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…