Rüzgar ın popoya Hametan+Travozol karışımı çok iyi geldi..sıkıntı yaşayan olursa tavsiye ederim..baba-oğul gribi bana bulaştırdılar..sesim horoz gibi çıkıyor..boğazım şiş..gece acile gittik bugün daha iyi gibiyim.
evrimim mevla yardımcın olsun..antalyayı cok severim tadını cıkar.ins tusye bisey olmaz bebeim
mevsimlerden Roma...
Mutfak penceresinden disariya bakiyoruz.. Bak yapraklar dokulmeye basladilar bile diyorum, belki degisik renklerde toplayip bana getirirsin birkac tane.. Burnunu cekiyor.. Hava cok sicak.. Cok nemli.. Cok yapis yapis.. Ama ruzgar var.. Gunes gokyuzunde ama, gokyuzu grimsi.. Anne bu mevsimin adi ne diyor.. Bu mevsimin adi Roma diyorum..
bloglardan birinin başlığıydı, hoşuma gitti.
Evrim canım benim orası sana çok iyi gelicek hele bir toparlan düzenini kur..mutlu mesut yazılarını okuyacağız hep..
evrim ne güzel dimi hertaraf yeşillik ben naranciyenin karşısında oturuyorum bide portakal ağaçlarının kokusu geliyo bahçenizden günlük portakal topla kuziye sık ben nehire öyle yapıyorum taze taze
ama şansıma kendi ap. bahçe düzenlemesi yok annemlerin apartmanından kopartıyorum.
ya bu kadar uzun yerleşemiyeceğinizi düşünemedim.adamlar hemen yerleştirip giderler die düşündüm bugün geçmişsinizdir inşallah evinize arkadışının kızınada çok geçmiş olsun inşallah iyileşir bir an önce
günaydın...
sonuçlarım güzel çıktı arkadaşlar çok teşekkür ederim haberi sağolsun gülizim vermiş sizlerde güzel yorumlarda bulunmuşsunuz hepinizi tek tek öpüyorum...
EVRİM birşey olmaz allahın izniyle kuzymize o bizim kuzumuz:)))
Suan size Antalyadan sesleniyorum:)))
Evrim canım bak seni yalnız bırakmadım, geldim peşinden..
Toplantılardan vakit bulsam çok isterim asıl seni görmeyi ama ne mümkün...
Sabah sunumum vardı çok iyi geçti, Perşembe akşama kadar burdayım..
Arkadaslar besi bir arada çay içenler vardı aramızda sanırım
simdi internetten ender sarac ın yazılarını okudum 1 lt suya tum bitkilerden 1 er tatlı kasıgı yesilcaydan 2 tatlı kasıgı katıp kaynatıp demleyin diyor 1 lt hepsini tum gun için deniyor bazı yerlerde iki fincandan fazla icmeyin deniyorhangisini yapacagım bilemedim
evrim olsa hemen yanıt yazardı o iciyordu ama o da bakamaz sanırım.
Varmı baska bilenimiz ?
Sağol Çeçilim sizede geçmiş olsun...
Rüzgar ın popoya Hametan+Travozol karışımı çok iyi geldi..sıkıntı yaşayan olursa tavsiye ederim..baba-oğul gribi bana bulaştırdılar..sesim horoz gibi çıkıyor..boğazım şiş..gece acile gittik bugün daha iyi gibiyim.
arkadaşlar geçmişe bakıyordum yarım bıraktım.herkesler bizim memeyi bırakmamızı merak etmiş.hemen açıkma yapıyorum.ctsi gecesi çınarın çok iyi geçmiş annemin yanında mışıl mışıl uyumuş.gece bir defa saat 4 te kalkmış annem sütle bisküvi yapmış sabah 1 e kadar uyumuş maşşallah.benim gecem ise çok kötüydü.süt sıtması oldum bir yandan çınardan ayrı kalmam bir yandanda göğüslerimin ağrısı acayip bir titreme üşüme bütün gece yorgun bitkin ve halsiz geçti.pazar öğlen çınarın yanına gittim.yine herzamanki gibi geldiğimde sarıldı aç aç aç diye tutturdu.bende nane koymuştum sütlerim geri çekilsin diye açıp çınara gösterdim eh olmuş dedim baktı baktı sonra annem çağırdı onu yanına başka şeylerle ilgilenmesini sağladık o günde 5-6 kere yanıma gelip aç aç deyip durdu.gece yine çınar annemin yanında yattı ben başka odada.çınar yine uyudu ama benim sıtmam devam etti en sonunda vücudum yenik düştü ve boğazlarım kulaklarım bütün vücudum çok şiddetli bi ağrıyla kalktım işe gelemedim dün.hemen doktora gittim antibiyotik falan verdiler.bugün biraz daha iyiyim .dün gece çınarla yan yana yatmayı denedim offf çok kötüydü uyuduktan yarım saat sonra uyandı meme meme belki yarım saat göğsümde ağladı bende onunla birlikte ağladım.içim parçalandı .yine annem yanına aldı oazman rahat uyudu.bakalım bu akşam ne olacak .
arkadaşlar geçmişe bakıyordum yarım bıraktım.herkesler bizim memeyi bırakmamızı merak etmiş.hemen açıkma yapıyorum.ctsi gecesi çınarın çok iyi geçmiş annemin yanında mışıl mışıl uyumuş.gece bir defa saat 4 te kalkmış annem sütle bisküvi yapmış sabah 1 e kadar uyumuş maşşallah.benim gecem ise çok kötüydü.süt sıtması oldum bir yandan çınardan ayrı kalmam bir yandanda göğüslerimin ağrısı acayip bir titreme üşüme bütün gece yorgun bitkin ve halsiz geçti.pazar öğlen çınarın yanına gittim.yine herzamanki gibi geldiğimde sarıldı aç aç aç diye tutturdu.bende nane koymuştum sütlerim geri çekilsin diye açıp çınara gösterdim eh olmuş dedim baktı baktı sonra annem çağırdı onu yanına başka şeylerle ilgilenmesini sağladık o günde 5-6 kere yanıma gelip aç aç deyip durdu.gece yine çınar annemin yanında yattı ben başka odada.çınar yine uyudu ama benim sıtmam devam etti en sonunda vücudum yenik düştü ve boğazlarım kulaklarım bütün vücudum çok şiddetli bi ağrıyla kalktım işe gelemedim dün.hemen doktora gittim antibiyotik falan verdiler.bugün biraz daha iyiyim .dün gece çınarla yan yana yatmayı denedim offf çok kötüydü uyuduktan yarım saat sonra uyandı meme meme belki yarım saat göğsümde ağladı bende onunla birlikte ağladım.içim parçalandı .yine annem yanına aldı oazman rahat uyudu.bakalım bu akşam ne olacak .
Bu ev bıter ınsallahh.. umutluyum...
Bu arada Burcu aradı bugun.. evınızın onundekı parktayım,hadı musaıtsenız gelın, dedı.. benım gozlerım doldu..
taze bende yatırıyorum yanımda. bağımsız kişilik oluşturma konusunda sıkıntı çıkacağını düşünenlerde var sevgiyle sarmalanmasının olumlu etkileyeceğini söyleyenlerde. ben ikincisine inanmak istiyorum. böyle çok mutluyum. birde daha çok çalışanlarda var sanırım bu durum yani çalışan annelerde. geceyi birlikte geçirmek bana çok iyi geliyor. ne kadar isterse benimle uyuyabilir. .
tubiş aynı şeyi bende soracaktım unutmuşum, şevvalde de var demek ki bu aylarda oluşan korkular bunlar. alperen'de zil çaldığında koşa koşa gelip bacaklarıma yapışıyor. heyecanlı bir korku yaşıyor belli.
...
esrakocum 5i biyerde çayının methini çok çok duydum hatta gözlerimlen şahit oldum boşanan eltim 11 kilo verdi sayesinde. ama nasıl kullanılrı heeçç fikrim yok
emzirme dönemi bitsin yeni bebekden önce bende deniyecegim..
20 lik diş konusunda ayy ilahi esra ya
güldüm valla:)aynanın karşıısna geçip saydınmı dişlerini.
pasaport işlemleride hallaolmuş ayy siz artık kesin gidersini yurtdışı gezilerine.!
bize ne getircen
bak arkadaşların sana matruşkalar getirmiş..
Hepiniz sağolun
Esra bende içiyorum 5 i bir yerde ben o ölçüleri bir fincan için kullanıyorum ama
2 tatlı kaşığı yeşil çay
1 tatlı kaşığı mate
1 tatlı kaşığı funda yaprağı
1 tatlı kaşığı biberiye
1 çay kaşığı kekik bunları bir büyük kupaya koyup üzerine sıcak su ekliyorum ağzı kapalı 10 dk. demleniyor sonra süzüp içiyorum günde 3 kere falan...
Sibel sonuçların temiz çıkmasına sevindim sağlığın için dikkat et moralini bozacak şeylerden uzak Özgül İst a gelmiş hoşgelmiş dedim sizin mini buluşmaya katılırım ama olmadı
Tülin geçmiş olsun başka sütü azaltan kesen birşeyler veermiyor mu doktorlar ağrısız acısız atlatsanız bu durumu ya
Bu arada Burcu aradı bugun.. evınızın onundekı parktayım,hadı musaıtsenız gelın, dedı.. benım gozlerım doldu..
Biz de antibiyotik kullanmaya başladık, 3. gün popo bir kızardı ki sormayın. Altı kaynar suyla haşlanmış gibiydi, hareket edemedi, çiş yaptıkça ağladı, bağırdı çok kötüydü. Hametanı Bepanten ve travazol ile dönüşümlü kullandım. Bir kere travazol ve hametanı karıştırıp sürdüysem bir sonraki açışımda hametanla bepanteni karıştırdım. 10 dk kadar ılık suda oturttum. Altı açık dolaştırdım. Daha çok da uyurken altına alt açmalardan yayıp 1,5-2 saat bağlamadım. (yatarken) 20-30 dk.da bir hametandan azar azar sürdüm. iki günde yangısı hafifledi 3. gün pişiği geçti. Ama o da mahvoldu ben de.
Hametanın 2 çeşit tüppü var. Biri mavi, biri sarı renk. Mavi renk pişik önleyici, pişik oluştuktan sonra çok da etkisi yok ama sarı renk olan pişik ve hafif yanıklarda kullanılıyor. O çok daha etkili.
Biz de antibiyotik kullanmaya başladık, 3. gün popo bir kızardı ki sormayın. Altı kaynar suyla haşlanmış gibiydi, hareket edemedi, çiş yaptıkça ağladı, bağırdı çok kötüydü. Hametanı Bepanten ve travazol ile dönüşümlü kullandım. Bir kere travazol ve hametanı karıştırıp sürdüysem bir sonraki açışımda hametanla bepanteni karıştırdım. 10 dk kadar ılık suda oturttum. Altı açık dolaştırdım. Daha çok da uyurken altına alt açmalardan yayıp 1,5-2 saat bağlamadım. (yatarken) 20-30 dk.da bir hametandan azar azar sürdüm. iki günde yangısı hafifledi 3. gün pişiği geçti. Ama o da mahvoldu ben de.
Hametanın 2 çeşit tüppü var. Biri mavi, biri sarı renk. Mavi renk pişik önleyici, pişik oluştuktan sonra çok da etkisi yok ama sarı renk olan pişik ve hafif yanıklarda kullanılıyor. O çok daha etkili.
Kaç gündür, kaç alıntı yaptım ve cevap yazamadan siteden çıkmak zorunda kaldım Allah bilir. Buluşma fotoları harika. Videolara bayıldım. Ada ve Yaho muhteşem ikili olmuşlar.
Geceye ayrı odalarda başlayıp, aynı odada bitiriyoruz. Meme isteyip de uyandığında yanıma alıyorum sabaha kadar mış mış soluğunu duya duya, kokusunu içime çeke çeke, saçlarını öpe öpe ama bir karış yerde yatmaktan belim kopa kopa, göbeğim açık uyumaktan sık sık ürpererek uyuyor ve sabahları bütün gece dayak yemiş gibi uyanıyorum. Ama şikayetim yok. Geceyi birlikte geçirmek bana da çok iyi geliyor.
evrimcimmm canım ciğerim ev yerleşecek sende yeni evinde yeni hayatında huzurla yaşayacaksın inş.
ama itiraf ediyorum kıskandım portakal limon agaçlarını mis gibi kokularını falan. bi an düşündümde sabah kalkınca hani evi havalandırıyoruz ya sen camları açınca eve mis gibi portakal limon kokusu gelecek..
sen antalyaya gittin ya sanki bana çok yakınlaşmışsın gibime geliyor annemler konyada ya.
oturdukları ilçe antalyaya 2 saat mesafede!yaza bi buluşma yaparık dimee çeçil de gelirr
esrakocum saol canım
yüreği güzel insansın!çok naziksin. dimek ne istersem getircen heeee
gidersiniz merak etme sen
anane de bakabiler eceye baksana ee ananeye alışkın nede güzel söylüyor
annane diye..köfte dudak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?