2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rüzgar ın popoya Hametan+Travozol karışımı çok iyi geldi..sıkıntı yaşayan olursa tavsiye ederim..baba-oğul gribi bana bulaştırdılar..sesim horoz gibi çıkıyor..boğazım şiş..gece acile gittik bugün daha iyi gibiyim.

evrimim mevla yardımcın olsun..antalyayı cok severim tadını cıkar.ins tusye bisey olmaz bebeim

saol kuzum benım.. Sukurler olsun sımdılık bı vukuat yok..

Mest ettın benı Hocam.. ınan ruhum okşandı.. tesekkur ederım.

Evrim canım benim orası sana çok iyi gelicek hele bir toparlan düzenini kur..mutlu mesut yazılarını okuyacağız hep..

sen oyle dıyorsan oyledır :)) o zaman ne mutlu bana.. saol dostum.

tamam arkidişim.. adamlar hemen yığıp gıdıyorlar Sedacım.. bıldıgın gıbı degıl

oncelıkle sonucların mısler gıbı cıkması ayrıca cok sevındırdı.. bır de benı boyle sevmıyor musun daha da mutlu edıyorsun.. hepı topu cok mutlu oldum.

bu sefer ben de senı goremeyecegım sanırsam.. her seyın cok ıyı olsun ınsallah.

guzel arkadasım.. eger dusuk tansıyon sorunun varsa bır kupa yı gecmemen gerek.. yok eger bu konuda bunyem saglam dıyorsam uc kupaya kadar cıkabılırsın.. her sey gıbı bunun da fazlası zararlı.. bu arada DOĞADAN markasının sallamaları var besı bıyerde adıyla.. BIM lerde de bulabılırsın.. hazırlamakla ugrasmazsın hem.. her daım bakarım ben sıze :)

Sağol Çeçilim sizede geçmiş olsun...

Ozlemım basınız sagolsun arkadasım.. Prensesımın yanaklarından op benım ıcın.

Bu ev bıter ınsallahh.. umutluyum...

Bu arada Burcu aradı bugun.. evınızın onundekı parktayım,hadı musaıtsenız gelın, dedı.. benım gozlerım doldu..

geçmiş olsun

ay bir an kendimi senin yerine koydum
sanırım bende benzer şeyleri yaşayacağım
toplam 1 haftada biter sanırım bu meme aç deyişler
anne olmak çok güçlü olmayı gerektiriyor

Kaç gündür, kaç alıntı yaptım ve cevap yazamadan siteden çıkmak zorunda kaldım Allah bilir. Buluşma fotoları harika. Videolara bayıldım. Ada ve Yaho muhteşem ikili olmuşlar. Hatunlarımız da bir içim su. maşallah size.

Özlemcim başınız sağolsun.

Esrako Esracım fotolarınız harika, çok eğlenmişsiniz ne güzel. Yalnız Peteğin saçlar ne öyle, 80li yıllarda önleri ibik gibi yapardık ya aklıma o geldi.

Of okurken tuhaf oldum. Gece meme meme diye ağlaması içimi parçaladı. Ama bugünü de atlattınız mı iyice rahatlarsın. Memesiz geçen iki-üç geceden sonra alışır herhalde.

Bu arada Burcu aradı bugun.. evınızın onundekı parktayım,hadı musaıtsenız gelın, dedı.. benım gozlerım doldu..

Eviniz biter, siz de bahçesinden portakal toplayıp salonunuza kurulup afiyetle yersiniz. "Evde limon kalmamış kuzy bahçeden koparıp gel oğlum" diyeceğin günler de gelecek :)

Geceye ayrı odalarda başlayıp, aynı odada bitiriyoruz. Meme isteyip de uyandığında yanıma alıyorum sabaha kadar mış mış soluğunu duya duya, kokusunu içime çeke çeke, saçlarını öpe öpe ama bir karış yerde yatmaktan belim kopa kopa, göbeğim açık uyumaktan sık sık ürpererek uyuyor ve sabahları bütün gece dayak yemiş gibi uyanıyorum. Ama şikayetim yok. Geceyi birlikte geçirmek bana da çok iyi geliyor.

Biz de antibiyotik kullanmaya başladık, 3. gün popo bir kızardı ki sormayın. Altı kaynar suyla haşlanmış gibiydi, hareket edemedi, çiş yaptıkça ağladı, bağırdı çok kötüydü. Hametanı Bepanten ve travazol ile dönüşümlü kullandım. Bir kere travazol ve hametanı karıştırıp sürdüysem bir sonraki açışımda hametanla bepanteni karıştırdım. 10 dk kadar ılık suda oturttum. Altı açık dolaştırdım. Daha çok da uyurken altına alt açmalardan yayıp 1,5-2 saat bağlamadım. (yatarken) 20-30 dk.da bir hametandan azar azar sürdüm. iki günde yangısı hafifledi 3. gün pişiği geçti. Ama o da mahvoldu ben de.

Hametanın 2 çeşit tüppü var. Biri mavi, biri sarı renk. Mavi renk pişik önleyici, pişik oluştuktan sonra çok da etkisi yok ama sarı renk olan pişik ve hafif yanıklarda kullanılıyor. O çok daha etkili.

Damla hocaaamm;

bizim sarı fırtınada banyodan çok fazlasıyla korkuyordu 2 haftaya kadar.
banyo hazırlıgını anladıgı an başlıyordu aglamaya ama nasıl aglamak.havluya sarılınca herşey bitiyordu
bende haftada 1 yıkıyordum.ama yazın böyle değildi.saatlerce çıkmazdı
bayramdan önce saç traşı oldu ondan korkmuş sonrasındada banyo yapınca bu defada banyodan korkmuştu.bizim uzun süre banyo yapma şeklimizi anlatayım sana;
afik bana sımsıkı sarılmış kucagımda ama çıplak.babası su döküyor babannesi sırtını sabunluyor yani düşün bu şekilde yıkadaık bi süre ama en son 2 hafta önce oynadıgı bi bebeği var seviyorda çok. afiki soyduk ama cici giycez dedik banyo demeidk yani.
sonra küvete bebeği yanlışlıkla düşürmüş gibi yaptık aaaaaaaaaaa aaaaaaaaaa bebek düştü falan bi kaç kere suya attık bebeği çıp çıp bak çıp çıp yapıyo dedik ve yavaşça başladık afiki suya sokmaya.
şimdi çok şüküreskiye döndük!güle oynaya hatta çıkınca aglamaya bile!
sizde bi oyuncak bebek vs bişeyi yıkayın yada oyun oynayın.
ben arkadasımın çocugunu falanda yıkarken göstermiştim düşün bi akşam banyo yapan bebek izlemeyefalan gitmiştik ama nafileydi.
yani sen yavrunu daha iyi bilirsin.istersen çoçuklarla yıkmayı dene istersende oyuncakla dene!Allah kolaylık versin hakkaten zor.
Denizin o kocamaaan gözlerinden öperim.(ben kocamn gözlü kızlara bayılırım)hep hayran hayran bakmışımdır.

Blander sesinden Didar da korkuyordu. Hatta uzun süre çalışırsa ağlıyordu. Bir gün mutfak dolabını açtı, blanderı gördü ve geri kaçtı. Ben de "neymiş annem o?" dedim. Biz bununla mama mı yapıyoruz. anne alıyor vuuuu diye çalıştırıp mama yapıyor dimi dedim. karşısına oturdum, elimde blander hem konuşup (ama neşeli ve yavaş bir sesle) hem de hareketler yaptım sanki karıştırıyormuş gibi falan. Sonra hiç çalıştırmadan dolaba geri koydum. Didar beni seyretti, güldü ama tedirgindi. Akşam üstü blanderı çalıştırmam gerekti. Sesini duyar duymaz salondan mutfağa koştu, ben aleti iki saniye çalıştırıp durdurdum ve gülerek "hii ay korktum" dedim. tekrar iki sn. çalıştırdım "hii kortum" dedim. oyun gibi bunu birkaç kez tekrarladım. O da bana bakarken güldü. "kork.." diye tekrarlamaya çalıştı. bu oyun sırasında ben de işimi halletmiş oldum ve aleti kapattım. Sonrasında blander korkusu iyice azaldı. Ama bu oyunla korkusunu tanımayı ve ifade etmeyi öğrendi. Dün gece mutfaktan çıkarken ışığı kapattım hadi Didar gidelim dedim (o ise dolaptakileri aşağı indirmekte ısrarlıydı) bir süre bekleyip yanıma koştu "korku, korku" dedi. İşte böyle... lafı amma uzattım

ne istersen getiririm canım benim ulkeye ozgu ne varsa bi gidelimde ece ye annemler gece bakabilsin de

aa onları bir fincana mi koyuyorsun miktar olarak çok olmuyormu ama çok yogun olur
ben netten baktımender sarac boyle tari fetmis sen nerden aldın tarifi birde k ekik niye bir cay kasıgı benim baktıgım yerlerdehersey birtatlı kasıgı yesil çay birtek iki tatlı kasıgı idi

ayy evrim tahmin edebiliyorum hislerini ama gonuller bir olsun yine gider gelirsiniz ekmek nerde bizler orada ..
bu arada sen onaylıyormusun bu birer tatlı kasıgı bitkilerden tek yesil caydan iki tatli kasıgını 1 lt su da yapın diyor benim okudugm tarifler dusuk tansiyon sorumun yok normaldir genelde yanlısmı yapıyorum ben acaba ozlem de bu tum karısımı bir kupa için yapıyormus

belma petegin saclar bencede çok komikti eski yillardan kalma gibi:)
bu arada video paylasmıssın sabiha ile ilgili tuvalet egitim vs izledim çok sagol hemen bir lazımlık alacagım ece tum gun ben wc ye giderken pesimden gelyior o da oraya oturur
orda ki kadın diyor ya 18 aylıkken ikizlerim kendi yapmak istedi oraya otura otura diye
birde kakayı çisi sevmek gerekmis bunuda yeni duydum gostermek ve de onuda yapmaya baslayacagım insallah basarılı olur telde katılan insanların hikayelere çok uzuldum allah korsun ne demek 7 yasında altına kaçırıyor falan (
geçmisler olsun pisiklerinizede

bitecek arkadaşım az daha sabır..

evet o sarı olanı aldım ben de..geçmiş olsun size de..

Belmacım aynı durumdayım bacım..aylardır koyun koyuna yatıyoruz..her sabah dayak yemiş gibi kalkıyorum..ama O nun kokusunu duya duya uyumak ayrı bir keyif..

evrimcimmm canım ciğerim ev yerleşecek sende yeni evinde yeni hayatında huzurla yaşayacaksın inş.
ama itiraf ediyorum kıskandım portakal limon agaçlarını mis gibi kokularını falan. bi an düşündümde sabah kalkınca hani evi havalandırıyoruz ya sen camları açınca eve mis gibi portakal limon kokusu gelecek..
sen antalyaya gittin ya sanki bana çok yakınlaşmışsın gibime geliyor annemler konyada ya.
oturdukları ilçe antalyaya 2 saat mesafede!yaza bi buluşma yaparık dimee çeçil de gelirr

ben sabiha hanımı izlemiyorum dinlemiyorum tavsiyelerine uymuyorum.
savundugu şeyler bana ters gelmeye başladı!

çeçil ya pıtpıtı ruzgarın resmini eklesn bi
çok zamn oldu görmeyeli
kocaman olmuştur sıpa!!bide senide görmedik ne zamandır en son saçlarını kestirmiştin şimdi nasıllar kendileri kısacası resim resim
resim
resim

he valla bacım artık nerdeyse Antalya da oturmadığm için isyan edicem..herkes geldi Antalya ya kimseyi göremedim..bak Nurdan da gelmiş kimseyle tanışamıyorum çok üzgünüm.

Finky bacım eklerim bi ara Rüzgar hiç fırsat vermiyor..ekranın arkasına geçip pat diye kapatıyor..hiç istemiyor pc başına geçeyim.:

esrakocum saol canım
yüreği güzel insansın!çok naziksin. dimek ne istersem getircen heeee
gidersiniz merak etme sen
anane de bakabiler eceye baksana ee ananeye alışkın nede güzel söylüyor
annane diye..köfte dudak

selamlarr
yurusuyumu yaptım kosu bandında tam bir saat. dusumu aldım semizotu salatamı yedim kus giibi hafifi çalısmaya basladım. allahım sonunda yani geldi gelece kosu bandı derken istiyorumki bir ay geçsin ben uçbes kilo vermis olayım m off zaman geçsin bir ane vel

canım benim o senin gonul gozunun guzelligimi derler ay becceremem boyle laflarıda :) sagoll muckk

nurdan Ankara ya gelmişsin çok üzüldüm yeni numaramı vermemişmiyim sana..halbuki bir kaçkerde aramıştım seni yav yeni numarayı hemen gönderiyorum..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…