2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ESRAKO koşu bandın açılışı yapılmış hadi hayırlı olsun güle güle kullan ..1 ay sonunda sevincinide sporun etkilerinide paylaşırsın.:)))
SİBELÜM MİGREN AĞRIN İÇİN HERGÜN EL ĞANİ OKU ..KUŞ GİBİ OLUP AĞRIYI UNUTACAKSIN İNŞALLAH..

gülim dün akşam aynen dediğini yaptık bebeğini küvetinde salonun ortasında yıkadık yıkadık kuruladık havluyla masaj yaptık sonrada giydirdik arada suylada oynadık bizde bi güzel ıslandık ama kendi hiç yanaşmadı girmeye.

yazında böyle olmuştu. tesadüfen kuzenimin oğlu bizdeydi ankarada. onu yıkadık annesiyle ve denizde izledi. o çıkar çıkmaz arkasından girdi bi dahada çıkaramadık. günde 5 6 kez yıkanıyordu. ama ayancıkta tekrar hortladı korkusu. en iyisi bencede birini bulup izlemek.

böyle çok kötü.

bu arada gizemin çitleri vardıya onlardan aldım. bayıldık bayıldık. salonun ortasınıda boşalttım oraya açtık. birde denizin odasında çözülemeyen kalorifer peteği sorununuda çözdüm sanırsam. onun önünede iki adet çit koydum. ama salona koyduklarımı çok sevdi. onları katlayıp kapatıyor içine giriyor orda kitap okuyoruz uyuyoruz yalandan.

gülim dün akşam aynen dediğini yaptık bebeğini küvetinde salonun ortasında yıkadık yıkadık kuruladık havluyla masaj yaptık sonrada giydirdik arada suylada oynadık bizde bi güzel ıslandık ama kendi hiç yanaşmadı girmeye.

yazında böyle olmuştu. tesadüfen kuzenimin oğlu bizdeydi ankarada. onu yıkadık annesiyle ve denizde izledi. o çıkar çıkmaz arkasından girdi bi dahada çıkaramadık. günde 5 6 kez yıkanıyordu. ama ayancıkta tekrar hortladı korkusu. en iyisi bencede birini bulup izlemek.

böyle çok kötü.

bu arada gizemin çitleri vardıya onlardan aldım. bayıldık bayıldık. salonun ortasınıda boşalttım oraya açtık. birde denizin odasında çözülemeyen kalorifer peteği sorununuda çözdüm sanırsam. onun önünede iki adet çit koydum. ama salona koyduklarımı çok sevdi. onları katlayıp kapatıyor içine giriyor orda kitap okuyoruz uyuyoruz yalandan.

öğrenciler mangal yapıyor dersi bitridim onları bekliyorum açım.

balık yok ama gülimmmmm tavuk var...!!!!!

Benim annem doktor, seninki ne iş yapıyor bakalım :))

Şahanee :))

Başım ağrıyor...
- Saçını ıslak ıslak
kurutmadan
çıktın, ondan.
- Başım dönüyor...
- E bi şey
yemiyorsun,
açlıktan.
*
Benim annem
doktordur.
*
Kıçıma fitil sokan tek kadın.
*
Ne gülüyorsunuz...
Siz çok mu masumsunuz?
*
Eczacıdır aynı zamanda...
- Gözüm morardı.
- Gel, patates basayım.
- Kepeklerim azdı yaaa...
- Zeytinyağı süreyim.
- Arpacık çıktı.
- Sarmısak değdireyim.
*
Hemşiredir...
- Öf, terledim be.
- Gel, sırtına havlu
koyayım.
*
Röntgen mütehassısıdır...
- Öhhöeöö!
- İçme şu zıkkımı,
ciğerlerin doldu.
*
Ben henüz bebeyken,
anestezi uzmanıydı...
- Dandini dandini
dastaaana.
*
Bi ara sünnetçiydi...
- Çıkar, pansuman
yapıcam.
*
Ürologdu...
- Senin çişin niye
sarı bakiim?
*
Fizyoterapisttir...
- Dizim ağrıyor.
- Benim de belim
ağrıyor, geçer.
*
Diyetisyendir...
- Mis gibi türlü yaptım, sakın sokakta hamburger filan yiyip gelme.
- Ama anne...
- Aması maması yok,
cola da içme!
*
Cildiyecidir...
- Sırtımda sivilce çıktı.
- Çikolata yeme.
*
Laboranttır...
- Burnum akıyor.
- Üşütmüşsün sen... Şimdi ben sana bi ada çayı kaynatayım, rezene, bal, limon, tarçınla zencefili de ılık ılık iç, sırtına da rakıyla aspirini karıştırıp sürelim, sabaha bi şeyin kalmaz.
*
Psikiyatrdır...
- Nen var oğlum?
- Bi şeyim yok.
- Var var...
Canın sıkkın senin.
- Ya bırak, iyiyim ben.
- Yok yok, bilirim ben...
Bi şeyin var.
- Anne delirtme beni!
- Bak, gördün mü...
- Neyi gördüm mü?
- Bi şey var sende.
- Kendimi jiletliycem
şimdi...
- Sinirlerin bozuk senin.
*
Genetikçidir...
- Abinle sen babanıza çekmişiniz zaten, o da sinirli... Bütün kötü huylarınızı ondan almışınız.
*
Veterinerdir...
- Anne bu sene, Babalar Günü’nde babama Nataşa hediye edebilir miyim?
- Defol! Hayvan!
*
Hastayım ona... Hastasıyım.

hocammm ne çiti ben kaçırmışım??

banyo konusu çok fenaymış yaaa yahoda kısa bi dönem takmıştı bu banyo işine
bitane oyuncak aldım onunla tekrar ısındı şiddetle tavsiye ederim kimbilir belki işe yarar

d&r dan aldım banyo kitabı düğmesie basıyosun bitane kız başlıyor şarkı söylemeye
banyomuzzuuu yaparızzz mis gibi kokarıııızzzz diye kafan şişyor ama işe yarıyor
hatta çeşitleride var o kitapların yok trafik lambalarını anlatan bilmemne bi incele derim ben
ama kitap parçalandı artık adını falan bilmiyorum
müzikli kitaplara bi bak derim

damla hocam afiyet olsun Tavuklar. mideniz bayram etmiştir bunca balıkdan sonra...hehhee

çitleri güle güle kullanın.
ben gizemin o fotoyu gördüğümde afik çokdan emekliyor ve tırmanıyordu o yusden almamıştım. ama görüntü gerçekden şahane dimi!
işinize yaramasına sevindim.
vay arkadaş ne petekmiş nihayet çözüldü:))

esram ciğerim çitler
bildiğin içiçe gecen çitlerin renkli ve plastik hali.:)ama bizim haylazlar onları üstüste koyup merdiven yada basamak olarak kullanırlar ancak!

Nur yok uzunca zamandır.
ee haklı tabi 2 tane bebek var
biz bitanesiyle zor girip yazıyoz Nurda 2 tane var ..

pervinim senide görebileceyukmu acep istanbul annelerinn günün birinde.
özledim yaa
yada topluca değilde gel sakin sakin konuşalım:)

hesraaaaa

ne bu ya gelmiyon zaten bişey yazdıgında yok
gelip fıkra yazıp gidiyon pehhh oda kes kopyala yapıştır.
ne bu yaa adammı kandırıyon sen.olmas kardişim gel yaz katıl aramıza

Esra paylasım süpermiş cok tuttum :)))

banyo konusunda kendımı şanslı görüyorum.ŞEvval cok sevıyor.ama duş almayı hıc sevmıyo su yukardan aktıgı an kıyamet kopuyo.
herzaman küvet itinayla doldurulup bebegımızle beraber bıcı bıcı yapılır.gırerken bıraz cekınsede cıkmamız herzaman aglayarak olur.ama havalr soguk dıe haftada 1 banyo yapıyoruz.

dünaksamdan berı Şevval öksürüyo,busaabah itibarıylede 37.5-38 arası ates gıdıp gelıyor.henuz prospan dısında bişe vermedım
inşallah atesı yükselmez.sanırım üşüttü,aksamda bı dünya kustu.hem balgam cıkardı hem yedıklerını.
oysakı nekadarda sevınmıstım bı kase corba ve bı kase yogurt yedı dıe
neyse inşalah hafıfı atlatırda ilaca gerek kalmaz.püfff bu kıs nasıl gecıcek bakalım

Minik..iyidir balgam çıkarması..inşallah ilerlemez..milli bitki çayımız ıhlamurdan ver bol bol içine de pekmez..yumuşatır boğazını rahatlatır canım..

suyu sevmeyen çocuk çok kotu ya sevdirmissiniz bir nebze insallah daimolur
bu arada gizme hep soracagım ocitleri nerden aldın yere nasil sabitleniyor vs diye unutuyordum demek sende aldın nerden akac para ?

oy geçmis olsun kuzuya ya ama balgam çıkması bu vesile ile iyi olmus oyle dusun

günaydın....

DAMLA çitleriniz hayırlı olsun güle güle kullanın... bizi çit mit paklamaz selin ta tepesine tırmanır :)) banyo olayınızda çözüme kavuşmuş çok sevindim...

DERYAM sagolasın dua vermişsin detaylaını konuşuruz kç kere nasıl okucam falan...

ŞEVVALİMİZE de geçmiş olsun kıyamam ona ateşi daha fazla yükselmez inşallah insan çoktedirgin oluyor böyle durumlarda.... çabucacık iyileşmesi dileğimle...

aklımda kalanlar bunlar biraz iş biraz topik derken bu kadar toparlayabildim...

SELİN 2 gecedir ağlayarak uyanıyor yanımıza alıyoruz sonra bizle uyuyor.. köpek dişler gelecek sanırım daha görünürde birşey yok ama....dün akşam misafirler geldi selin ilk baş uslu uslu durdu dediler aa bak ne kadar sakin aradan 30 dk. geçince selin gerçek yüzünü gösterdi hepsi bi şok bu ne böyle dediler iki dakika oturmuyor, ortalığı talan ediyor, mısır patlatmıştım misafirlere tabakları kaç kere devirdi kaşla göz arasında her yer mısır topluyoruz yine yapıyor

gunaydınlar

dun bir saatlik yuruyus sonrasında heryerim agyıro kalca baldır kol vs acayip hamlamısım bu belli oldu ama acıması bile hosuma gidiyor çalısmıs biryerlerim diye:) bugun tekrar yarın tekrar insallah bir baslasam kilo vermeye nasıl motive olacagım anlatamam

ece yine basladı gece uyanmalara iki uç gundur saat 2 de deli gibi aglyarak uyanıyor elini tutup yanına oturuyoruz uyuyor sabahda 6 da yine boyle uyanıyor istahıda az alt kopekler geliyor sanırım kabarıklar.

hehe canavar oldu bunler sibel valla ya. aksam ece yi zaptetemiyorum 17,30 18,00 arası ibo gelene kadar ben tam çıkıyorum odadan banu gidiyor bir simarıyor artık bana trip mi yapıyor tum gn nerdeydin der gibi yoksa yani simarıklık sevinctenmi bilmiyorum ne hareketler koltuk tepelerined kosturmacalar dun artık mama sand bagladım bir ara bagırdı cagırdı almıycam dedim otur orda deli gibi ya
ibo da di yorki yarım saat çocuk bakıyorsun yanlız basına niye bu kadar sikayet ediyorsun
berke de atladı dedi bababen sahitim delirmis gibi idi koltuklarda kosuyordu falan adam inanmıyor kulaga oyle geliyor tabi hani yarım saat için dırdır ediyormusum gibi ama yok yani masus yapıyor o saat diliminde kuduruyor

belmaaaa hani sen teeee aylar hatta yıl once dogum tarihlerimizi almıstın musait anda bakacaktın bize yıldız harita mıydı neydi nolduuu unuttun dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…