Minik..iyidir balgam çıkarması..inşallah ilerlemez..milli bitki çayımız ıhlamurdan ver bol bol içine de pekmez..yumuşatır boğazını rahatlatır canım..
dünaksamdan berı Şevval öksürüyo,busaabah itibarıylede 37.5-38 arası ates gıdıp gelıyor.henuz prospan dısında bişe vermedım
inşallah atesı yükselmez.sanırım üşüttü,aksamda bı dünya kustu.hem balgam cıkardı hem yedıklerını.
oysakı nekadarda sevınmıstım bı kase corba ve bı kase yogurt yedı dıe
neyse inşalah hafıfı atlatırda ilaca gerek kalmaz.püfff bu kıs nasıl gecıcek bakalım
selamlarr
yurusuyumu yaptım kosu bandında tam bir saat. dusumu aldım semizotu salatamı yedim kus giibi hafifi çalısmaya basladım. allahım sonunda yani geldi gelece kosu bandı derken istiyorumki bir ay geçsin ben uçbes kilo vermis olayım m off zaman geçsin bir ane vel
bazen bende anlatıyorum Hakana ınamıyor.abartma dıo bana.ne abartması koltuk tepelerınde masa üstleınde cekmece ıclerınde,peşinde kosturmaktan helak oluyorum vallahehe canavar oldu bunler sibel valla ya. aksam ece yi zaptetemiyorum 17,30 18,00 arası ibo gelene kadar ben tam çıkıyorum odadan banu gidiyor bir simarıyor artık bana trip mi yapıyor tum gn nerdeydin der gibi yoksa yani simarıklık sevinctenmi bilmiyorum ne hareketler koltuk tepelerined kosturmacalar dun artık mama sand bagladım bir ara bagırdı cagırdı almıycam dedim otur orda deli gibi ya
ibo da di yorki yarım saat çocuk bakıyorsun yanlız basına niye bu kadar sikayet ediyorsun
berke de atladı dedi bababen sahitim delirmis gibi idi koltuklarda kosuyordu falan adam inanmıyor kulaga oyle geliyor tabi hani yarım saat için dırdır ediyormusum gibi ama yok yani masus yapıyor o saat diliminde kuduruyor
aile hekımıne getırdım Şevvalı azönce.kendı doktorundan randevu bulamadık,2 gun dolu.acıl bıse olursa getırıyoruz ama cokda acıl degıl dıe gıtmedık.
hoş bu doktorun verdıklerını kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.antıbıyotık yazmıs bıde peditus sanırrım.ılaclar bı gelsın bakıcam duruma göre arıycam bızım doktoru.he bırde asist.
kadın bılıyor ilaçları temkınlı kullanıyorum,dıyorkı " burnu tıkalı ama damla yazmıyorum,sen sprey kullanıyorsun galıba :))" evet tonımer dedım. bırde pedıtusu nıe yazdıgını sordum,burnu tıkalı klasık soguk algınlıgı belırtılerı ıcın dedı.rahatlatır dedı.bizim doktor hıc yazmamıstı,sormadan kullanmıyım dıyorum
kullanan annelerdende tavsıye beklıyorum ayrıca.pedituss kullanıyormusunuzzz
belmaaaa hani sen teeee aylar hatta yıl once dogum tarihlerimizi almıstın musait anda bakacaktın bize yıldız harita mıydı neydi nolduuu unuttun dimiii
Çok geçmiş olsun. Canım ben de gribi ağır geçirmiyor diye ilaç kullanmadım ama iltihaplanma boğaz ve sağ kulağına sıçradı. Doktora gitmeni tavsiye ederim. Eğer enfeksiyon söz konusuysa ilaçsız geçmiyor. Göğsüne bir baktır bence.
ooo hayırlı olsun koşu bandın. verilen kiloları takip etmekteyiz ona göre.
Peditusu kullandım, grip belirtileri özellikle de vücuttaki halsizlik, kırgınlık, ağrı ve ateşi önlüyor.
.
tuğbacım cok geçmiş olsun, immuzince başlamadın mı sen daha? çok sık hastalanıyor şevvalcik sanırım, kendi doktorunuza gittiğinizde bağışıklık sistemine baktır bir bakalım.
güli ve esra kadını özgülü göreceklermiş bugün. havada cok güzel iyi gezmeler canlarım.
deniz çitlerini güle oynaya eskitsin.
tam gaz esram çok hızlı kilo verirsin sen bu azimle. bu aralar fıstık gibisin zaten :)
tuğba sen kustu yazmışsınya acaba yoğuttanmı die düşündüm eğer soğuksa yoğurt o dokunmuş olabilir.soğuk yediği içtiği şeylede dokunuyo bazen
saol canım,doktorda öle demıstı zaten.encokda öksürmekten yorgun düştü yavrum
tuğbacım cok geçmiş olsun, immuzince başlamadın mı sen daha? çok sık hastalanıyor şevvalcik sanırım, kendi doktorunuza gittiğinizde bağışıklık sistemine baktır bir bakalım.
güli ve esra kadını özgülü göreceklermiş bugün. havada cok güzel iyi gezmeler canlarım.
deniz çitlerini güle oynaya eskitsin.
tam gaz esram çok hızlı kilo verirsin sen bu azimle. bu aralar fıstık gibisin zaten :)
Çok geçmiş olsun. Canım ben de gribi ağır geçirmiyor diye ilaç kullanmadım ama iltihaplanma boğaz ve sağ kulağına sıçradı. Doktora gitmeni tavsiye ederim. Eğer enfeksiyon söz konusuysa ilaçsız geçmiyor. Göğsüne bir baktır bence.
ooo hayırlı olsun koşu bandın. verilen kiloları takip etmekteyiz ona göre.
MİNİKİM aile hekiminiz peditus vermiş.. ben kulanıyorum ne zaman selin hafif nezle yada girip olur gibi olsun ilerlemeden hemen onu içiririm birkaç gün içinde birşeyi kalmaz... bizim dr. umuz onu veriyor özellikle içinde calpolda varmış ağrı kesici özelliğide olduğu için peditusu öneriyor.... bu güne kadar bi sorunla karşılaşmadık şurupla ilgili...
ESRAKO anlayabiliyorum seni bazen öyle birşeyler yapıyorlarki gözüyle gömeyen inanmaz yok artık bunumadamı yapıyor der... ben selinle yanlızken hiçbir iş yapamıyorum çünkü sürekli bi yaramazlık zararın peşinde dağıktığı döktüğü birşey değil ama kendine zarar vereck diye gözümü ayıramıyorum.. işyapıyorken selin yanıma geliyorsa 2 dk. bi eşime seslenirim selini al yada gel bak diye yemek yapamıyorum kimi zaman:)))
BULGUR PİLAVI nasıl yapılıyor arkadaşlar ya hiç yapmadım ömrümde çok severim ama hep hazır yemişimdir.. su ve bulgur olarak ölçüsü nedir nasıl yapılır.. tam kıvamında tutsun istiyorum bazısı sulu oluyor bulgurlar falan sevmiyorum bunun varmıdır bi püf noktası yada ölçüsü kestane kebap acele cevap akşama sizin yerinize yemesi sevap :)))
pervinim senide görebileceyukmu acep istanbul annelerinn günün birinde.
özledim yaa
yada topluca değilde gel sakin sakin konuşalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?