Eviniz biter, siz de bahçesinden portakal toplayıp salonunuza kurulup afiyetle yersiniz. "Evde limon kalmamış kuzy bahçeden koparıp gel oğlum" diyeceğin günler de gelecek :) .
ne istersen getiririm canım benim ulkeye ozgu ne varsa bi gidelimde ece ye annemler gece bakabilsin de
aa onları bir fincana mi koyuyorsun miktar olarak çok olmuyormu ama çok yogun olur
ben netten baktımender sarac boyle tari fetmis sen nerden aldın tarifi birde k ekik niye bir cay kasıgı benim baktıgım yerlerdehersey birtatlı kasıgı yesil çay birtek iki tatlı kasıgı idi
ayy evrim tahmin edebiliyorum hislerini ama gonuller bir olsun yine gider gelirsiniz ekmek nerde bizler orada ..
bu arada sen onaylıyormusun bu birer tatlı kasıgı bitkilerden tek yesil caydan iki tatli kasıgını 1 lt su da yapın diyor benim okudugm tarifler dusuk tansiyon sorumun yok normaldir genelde yanlısmı yapıyorum ben acaba ozlem de bu tum karısımı bir kupa için yapıyormus
bitecek arkadaşım az daha sabır....
evrimcimmm canım ciğerim ev yerleşecek sende yeni evinde yeni hayatında huzurla yaşayacaksın inş.
ama itiraf ediyorum kıskandım portakal limon agaçlarını mis gibi kokularını falan. bi an düşündümde sabah kalkınca hani evi havalandırıyoruz ya sen camları açınca eve mis gibi portakal limon kokusu gelecek..
sen antalyaya gittin ya sanki bana çok yakınlaşmışsın gibime geliyor annemler konyada ya.
oturdukları ilçe antalyaya 2 saat mesafede!yaza bi buluşma yaparık dimee çeçil de gelirr
dünaksamdan berı Şevval öksürüyo,busaabah itibarıylede 37.5-38 arası ates gıdıp gelıyor.henuz prospan dısında bişe vermedım
inşallah atesı yükselmez.sanırım üşüttü,aksamda bı dünya kustu.hem balgam cıkardı hem yedıklerını.
oysakı nekadarda sevınmıstım bı kase corba ve bı kase yogurt yedı dıe
neyse inşalah hafıfı atlatırda ilaca gerek kalmaz.püfff bu kıs nasıl gecıcek bakalım
ozeline bakarmısın canım
gıttım canım ciğerler temız dedı aile hekımı.öksürükten ve genız akıntısından tahrıs olmus bogazları.onun ıcınden gunde tek kullanmalık antıbıyotık yazdı.bıde peditus asist.kendı doktorumuzu arayıp bı fıkır danıscam bende.ne dıyck bakalım
MİNİKİM aile hekiminiz peditus vermiş.. ben kulanıyorum ne zaman selin hafif nezle yada girip olur gibi olsun ilerlemeden hemen onu içiririm birkaç gün içinde birşeyi kalmaz... bizim dr. umuz onu veriyor özellikle içinde calpolda varmış ağrı kesici özelliğide olduğu için peditusu öneriyor.... bu güne kadar bi sorunla karşılaşmadık şurupla ilgili...
ESRAKO anlayabiliyorum seni bazen öyle birşeyler yapıyorlarki gözüyle gömeyen inanmaz yok artık bunumadamı yapıyor der... ben selinle yanlızken hiçbir iş yapamıyorum çünkü sürekli bi yaramazlık zararın peşinde dağıktığı döktüğü birşey değil ama kendine zarar vereck diye gözümü ayıramıyorum.. işyapıyorken selin yanıma geliyorsa 2 dk. bi eşime seslenirim selini al yada gel bak diye yemek yapamıyorum kimi zaman:)))
BULGUR PİLAVI nasıl yapılıyor arkadaşlar ya hiç yapmadım ömrümde çok severim ama hep hazır yemişimdir.. su ve bulgur olarak ölçüsü nedir nasıl yapılır.. tam kıvamında tutsun istiyorum bazısı sulu oluyor bulgurlar falan sevmiyorum bunun varmıdır bi püf noktası yada ölçüsü kestane kebap acele cevap akşama sizin yerinize yemesi sevap :)))
Çeçiilim geçmiş olsun geçen cam tabak kırdı dolaptan almış alt gözdeydi hemen kenara çektim topladım temizledim güya... Baktım ağzında bir şey geveliyor cam parçası nasıl buldu ne ara attı ağzına nasıl korktum ya!
arkadaşlar birşey sorcam sizin çocuklar da istediği şey yapılmadığı zaman ya da verilmediği zaman kendini yerden yere atıyor mu? ya en nefret ettiğim çocuk tipidir her istediği olsun mız mız,yalandan ağlayan...henüz çok küçük olduğu için her istediğini yapıyorum ama kalıcı olmasından korkuyorum..herşeye de hayır cıs denmez ki
evet bugün sevgili özgül hatunu ile buluştuk
ama özgülmüydü yoksa bizi keklemek için ufak bi kızkardeşini mi yollamıştı ilk etapta emin olamadım
şaka gibi yaaa hatun bildiğinnn ufacık tefecik içi dolu turşucukkk minyon güzel zayıf zarif ne ararsan var yani kısacası
hiiiç iki çocuk anası falan demezsin yani
çok güzel ve keyifli bir gündü bize bugününü ayırdığı için ona çook teşekkür ederim şahsım adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?