arkadaşlarrrr
bu aile hekimlerini Allaha havale ediyorum öbür dünyada iki elim yakalrında olacak!!!
gebelik dönemindede böyle embesillerdi zaten
malum yaho çok hastaydı falan gitmiştim verdi bana antibiyotik birde üstüne sekrol vede burun spreyi
diye
adam bir baktı dedi esra ne enfeksiyonu bu çocuk bronşit olmuş başlamış bronşit ne kullandın??
şok yaşadım nasıl yani dedim böyle böyle şeyler kullandım diye
antibiyotik tamamen boşyere kullanılmış vede sekrol mahveder çocuğu dedi iyiki derya uyardıda erken bırakmıştım sekrolu
neyse asıl berbat haber burun spreyi otrivine diye bi zıkkım vermişti dedim süper açtı
adam dedi esra onu hemen çöpe at biz asla bu kadar küçük çocuğa bunu vermeyiz kortizon içerir bebek ölümü bile gördük bu sprey yüzünden dedi
orda düşüp bayılacaktım resmen en masumu tonimer baby yada serum fizyoloji dedim diğer hiçbir burun damlaları masum değildir dedi
uzun oldu ama bu konuda dikkat edin arkadaşlar
benim tavsiyem asla aile hekimine gitmeyin şimdi diyeceksinizki hepsi kötü olurmu
evet olur sonuçta adamlar çocuk doktoru değil herkese aynı gözle bakıyorlar maalesef
rutin kontrol dışında yani hastalık durumunda imkanı olanlar mutlaka düzgün bir doktora gitsin...
şimdi ben bu adi herifi ne yapayım şikayet etsem ne olacak hiçbirşey değişmeyecek....
SELAMLARR
su saat itibari ile bakıcısız kalmıs durumdayım. banu aksam saat 10 da aradı birkaç gun izin istedi ne kadar yani deyince carsambaya kadar dedi oha diycektimde yutkundum. ................
arkadaşlar birşey sorcam sizin çocuklar da istediği şey yapılmadığı zaman ya da verilmediği zaman kendini yerden yere atıyor mu? ya en nefret ettiğim çocuk tipidir her istediği olsun mız mız,yalandan ağlayan...henüz çok küçük olduğu için her istediğini yapıyorum ama kalıcı olmasından korkuyorum..herşeye de hayır cıs denmez ki
Çeçiilim geçmiş olsun geçen cam tabak kırdı dolaptan almış alt gözdeydi hemen kenara çektim topladım temizledim güya... Baktım ağzında bir şey geveliyor cam parçası nasıl buldu ne ara attı ağzına nasıl korktum ya!
ne verdi antibiyotik diyecektim yazmışsın sonradan..canım dr. bize de suprax vermişti..kilo hesabı yapıp verdi o yüzden 2 yaşından önce kullanabilir dedi.günde tek sefer kullandık biz de..yalnız kullanırken ishal yaptı geçen de yazdım ya..ve fecii şekilde pişik oldu çocuk..ben 4.gününde kestim asiste devam ettim..kullanıcaksan altına bol bol kalın tabaka halinde pişik önleyici sür muhakkak.
ahh ahh ben hergün yapışık geziyorum bugün 2 kez zarar verdi kendine.......
ayy esraaa yaaaguli akvaryuma ozugul sayesinde beles nasıl girdiniz bi anlatıver hele bak zaten sinirlerim bozuk çabuk yaz birde sinirime merak eklenmesin :))
ayy esraaa yaaa
meraklı tazem benm.
şöyle oldu özgülün ablasının eşi akvaryumda çalışan bir bey var onu tanıyormuş nazı cekecek kadar. bize ismini söyledi
bizde içeri girerken -
...... beyin misafirleriyiz didik elleimiz kolumuzu sallaya sallaya girdik 25 tllik olan yere. hemde ooo buyrun falan didiler.:)
ESRA..zaten belliydi yazılarından Banu dan pek te memnun olmadığın..diğeriyle daha mutluydun..yalan söylemesi affedilemez tabiki de..acaba çok mu çekiniyordu senden? yani azar işitme pahasına bile olsa doğru söylenmeli ama vardır öle tipler karşısındakine kolay yutturacağını zannedenler..bence eşine geri döneceği için işi salmış ve senin ne kadar titiz olduğunu bildiği için böyle bir yola başvurdu..kızın günahını da almayayım da ben öyle algıladım..
aynen oyle yapacagım canım bastan sıkı tutacagım herseyi sert bir sekilde konusacagım gelenlere hot kot konusup kaçırırmısım )))çıtırlar buluşmuş, beleşe akvaryuma bile gitmişler. afik naptı güli cok merak ettim. alpella kafayı yerdi eminim. resimler için bekleyeceğiz demek napalım geç olsun güç olmasın.
damla hocamın odası da yok sanırım artık. müteahhit odasını da aldı kadının :) inşallah biran önce biter tadilatları.
esrakom, bende anlamıştım gideceğini. bu kez başından cok ciddi konuş, güleryüzlüsün sen suistimal ediyo bu bakıcılar artık. artık hiç tahammülünün kalmadığını işlerini cok iyi yapması gerektiğini hepsini tek tek anlat. balık baştan kokacaksa zaten daha rahat ebeveynler bulurum der kabul etmez.
gpysim sende o aile hekimine git çemkir bence odasına dalıp ve başvurup değiştir sebebini belirterek. bişey olmaz belki ama kendin rahatlarsın.
Özlem başın sağolsun demiş miydin yoksa içimden mi geçirdim hatırlayamadım. tekrar başın sağolsun halan için.
Kuzey'e cok geçmiş olsun... umarım hemen atlatır.
pervin ve elifte daha cokk gelsin lütfennnn
cülüzcüm afik sakindi gun boyunca
akvaryumda balıklara baktı.
o balıklara psipisi yapar eliyle öyle yaptı baktı falan aşırı bi tepkisi olmadı. bazen çekindi falan ama asıl bombası akşam evde babsınaydı
babsı kucagına aldı soruyor şimdi
-oglum naptınız bugun?
afik aynen böyle arka arkaya
baba adda cici haam mama ett balık balık balık ellerde pisipisi işareti yapıyor.
yani günüzü özetledi
gezmeye gittik cici aldık et yemiş haaaaaaaam diye balıkları görmüş.
öyle yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?