2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlemmmm
foto makinemi unutmuşum yaa sinir oldum bide akvaryuma gittik köpek balıkları falannn vardı anca telle çektim ama annemlerdeyim bu pcde kart okuyucu yok eve gidince yüklerim ama tüm fotolar özgülde bir sürüüüü foto var alaamanyayaa dönünce ekleyecek kendileriii
valla bencede görüşme özgülle senin yavrun gibi durur heleki sendeki bu boy pos iriliğin yanında
neyski ben iri değilim ama şişkoyum

günaydın...

SELİN cadısıyla işim var.. odasında büyüyen karyolası var ve beşiğin hemen arkasında duvarda yapıştırılan duvar resimleri var akşam onları yolmayı keşfetti beşiğindeyken ilk fırsatta hemen oraya atılıp yolmaya başlıyor duvar yoluk yoluk oldu almaya çalışıyoruz alamıyoruz kendini atıyor yerlere ağlıyor zor zaptediyorum hatta edemiyorum eşim giriyor devreye ne yapıcam bilemiyorum malum büyüyen karyolalar çok büyük birazdaha öne çeksem beşik nerdeyse odanın ortasında duracak zaten çadırırı kurduk bi metre yer kaldı ortada çekmesem bi sabah uyandığımızda bütün duvarı yoluk bi halde bulacağız.... keşke hiç yapıştırmasaydım((

sekrol mahveder derken bronsiti olanamı herkesemi kotu blir ilac diyor dr bizim dr sekrol veriyo ece her oksuruk olusunda bizde sekrol veriyoruz bi acıklasana tam olarak niye dedi

evet canım annem geldi acil yardım saat 11d e geçe kadın kalktı geldi evinden oglene doru kayınvalde de tesrif eder :) benim yuruyusler sekteye ugramasa bari ya diyorum ogle tatilimi ece ye yemek yedirmekle geçirmem gerekebilir (

gunaydınlarrr
sinirlerim bozuk bakıcı mevzusuna ama tartı beni mutlu etti allahıma sukur
2 gunde 700 gr vermisim sadece iki gunde kurban olayım spor denen olaya:) yoksa ben 12 gunde ancak veriyordum ama heryerim agrıyor olsun :))
ozlemmm kapısoyuruz dimi geliyorum yanına beklee:))

SELAMLARR

su saat itibari ile bakıcısız kalmıs durumdayım. banu aksam saat 10 da aradı birkaç gun izin istedi ne kadar yani deyince carsambaya kadar dedi oha diycektimde yutkundum. ................

aaa ne kadar anlayışsızsın ama Esracım. Kız kendine tatil ayarlamış bir hafta dinlenecekmiş. bir kafa izni yapayım demiş sen de hemen işten çıkarıyorsun. :76: Hayırlısı olsun Esracım. Şaka bir yana belki gerçekten gitmek için kızın geçerli nedenleri de olabilir ama yaptıkları içine sinmiyorsa, işten çıkması en iyisi olmuş. İnşallah istediğin gibi ve kalıcı birini bulursun. Yalandan ben de nefret ederim. Ufak tefek yalanlar söylüyordu demişsin ya, bence yalanın ufağı büyüğü olmaz ve ufak yalanı söyleyen büyüğünü de çok rahat söyler. Önemli olan senin kızacağını bilse bile yalan söylememesi.

aaah ah yapmaz mıı...çok sık olmamakla beraber birşeyi tutturduğu zaman sinir krizine giriyor. kendini sıkıyor. kollarını kasıyor avazı çıktıığı kadar bağırıyor. kendi suratını yoluyor, kendine vuruyor. O halini görsen çıldırdı bu çocuk dersin. İstediği şey almaması gereken birşeyse "hayır şimdi onu alamayız diyip genelde dikkatini başka şeylere çekiyorum. Ama kriz durumlarında dikkatini başka şeye çekmek çok zor oluyor hatta istediğini versen de yatışmıyor bu sefer. Babanne büyükbaba çok şımartıyorlar bildiğin gibi değil. Çocuk kesinlikle ağlamamalı, ağladığı zaman bir panik, bir gürültü... çocuktan çok onu susturmak için onların sesi çıkıyor. Bir gürültü başlıyor çocuk hepten bunalıyor bu sefer. Bu sinir krizleri de genelde hep beraberken oluyor yalnızken hiç yaşamadık.

hiiii :96: cam parçasını ağzına mı atmış korkunç bişey .evde birşey kırılınca benim de ödüm kopuyor. Ne kadar iyi temizlersen temizle mutlaka bir kırıntısı kalıyor bu nasıl birşeydir anlamam zaten. Elektrik süpürgesiyle milim milim çekerim, üst üste defalarca silerim ama biryerden gene cam parçası çıkar. Allah korusun yavrularımızı.

Geçmiş olsun, biz de iki gün önce doktora kontrole götürdük enfeksiyon kalmamış çok şükür. DOKTOR PİŞİK İÇİN BADEMYAĞI ÖNERDİ. badem yağı tabaka halinde cildi örter ve kakanın/çişin ciltle temasını önler dedi. Altını açıp yıkadıktan sonra badem yağı deneyin arkadaşlar.

Son düzenleme:
Günaydın arkadaslar...öncelıkle sevgılı ESRA ve Gülıstana cok ama cok tesekkür edıyorum..sızlerle tanıstıgım ıcın öyle mutlu oldumkı anlatamam..gercekten yüzyüze görüsmek ayrı bır duygu..öyle tatlı öyle ıctensınızkı gercekten dün coook eglendım..ıltıfatlarınız ıcın ayrıca tesekkür edıyor aynılarını sıze ıade edıyorum..ınanın annelerımızın ıkısıde fotolardakınden cok daha cıtır , genc ve güzel..resımler ınsanı oldugundan cok daha olgun gösterıyor ınanın..hele o Afık..bır bebek böylemı tatlı,akıllı,zekı ve uysal olur..bayıldım bayıldım..cok cok öpüyorum o tatlı yanaklarından.. yarın dönüyorum almanyaya..gıder gıtmez ekleyecegım resımlerı..orda görüsürüz artık..öpüyorum hepınızı..

bir yanım eksik gibi giremiyorum ya şu topiğe.
şu an görevlendirmeyle geldiğim okuldayım.bilgisayarı indirimli benzin alma uğruna evde unuttum.öğretmenler odasından giriyorum.biri gelir görür diye tedirginim.buluşma fotolarını aradım buldum.ilk defa çok kıskandım.bu ara çok yıprandım sizlerle orada olsam çok iyi gelirdi.

dün akşam sena gösterisine gittik rahatlarım diye.ne mümkün eve geldim yarım baş ağrısı öylece sızmışım salonda.gece bir uyandım salih ve nevoş bizim yatakda ben salonda.

kardeşim iyi evde.neva hasta oldu öksürüyor.müdür izin vermediğinden salih götürdü doktora.ben okul çıkışı veli ziyaretlerine gidiyorum.faydalı da oluyor ama çok yoruluyorum.gelse bir 15 tatil.

tahlillerin temiz çıkmış çok sevindim.dikkat et kendine.psikolojik faktörler de tetikliyor olabilir.doğumdan sonra benim de arttı baş ağrılarım gerçi.
bir de burnum ağırıyor.gece uykudan nevanın kafa atmasıyla uyandım o gün bugündür burun kemiğim ağırıyor.

ELİFİM bizsde seni özledik ne zaman işlerinin yoğunluğu azalıcak gel artık....

ÖZGÜL ne güzel istanbulda esra ve güliyle buluşmuşsun çok sevindim kendim görüşmüş kadar nerden nereye dimi nasip olduktan sonra oluyor.. hadi hayırlısıyla dön iyi yolcuklarlar resimlerini bekliyoruzs..

ESRAKO nedir senin bu bakıcı sorunun allahın hakkı 3 dür diyelim inşallah 3 cüde gönlüne içine sinen birini bulacaksın....

herkese salaam;

özgülle buluştuk dün ama bu özgül varya hiç resimlerdeki gibi değil
bildiğin liseli genç kız.
ilk benle buluşcak şimdi magazanın önunde buluşalım dedik.
ben gittim birisi var bekliyor böyle genç kız çıtır minyon giymiş minisi zapzayıf bişey önce gözgöze geldik bana gülümsedi falan ama ben iimden diyorumki
-yok artık canım bu olamaz!aaaa sonra baktım bana el sallıyor geldi yanıma bi ara emin olamadım yani okadar.

ama özgül çok içten çok tatlı canayakın.
gerçekden özgülcüm onca sıkıntının arasıda kocaaaaaaa bir gunu bize ayırdıgın için teşekkür edrim.
esracımda yahomu bırakıp gelmişti.afikle takıldık.
ayy özgül valla sayenizde akvaryumada beleş girdik ya buda günün bonusuydu:)
Aydın epey kıskandı yalnız.:)
yazageldiğinde tekrar buluşuruk özgülcüminşallah:)

guli akvaryuma ozugul sayesinde beles nasıl girdiniz bi anlatıver hele bak zaten sinirlerim bozuk çabuk yaz birde sinirime merak eklenmesin :))

su saat oldu kaç kez odadan çıktım lavaboya gittim zaten sinirden bagırsaklarım bozuldu mecbur girip çikiyorum ece ustume yapısmadı bir kere bile oyle mutlu ki salonda anneanne babanne ile çunku konusuyorlar laf atıyorlar oyunlar oynayıp yerlerde yuvarlanacak halleri yok yaslı insanlar ama sevgilerini gosteriyorlar
garibim oburunden hiç mi ilgi sevgi alamyıordu acaba bana deli gibi yapısıp kucagımdan indirsem kiyamet koparıyordu
annemler hergun geleninsan degil ozlemisdiyemiydi ilerleyen gunlerde anlarız bunu ama sanmıyorum
kan bagı ise onuda sanmıyorum her gun onla oynayan insanlara daha yakın olur çocuklar. mesela ayda bir gorustugum hamile olan arkadasım var nasıl çocuk severler karı koca onlar gelsin bizim yuzumuze bakmaz onların dizinin dibinden aryılmaz arada onlarda sohbet ediyorher daimece ile oynamıyorlar tabi ama sevildigini hisediyor heralde
belkide çok iyi oldu bu bahane guzel oldu insallah allah buyuktur

dun bulusan grup

acil resim isteriz ozgul teee alamanyaya donup yollayacak biizm hatunlarda isyok yahuu gulluu sende yokmu resim bu esra kadını yahosuz sokaklara çıkma heyecanı ile attı kendini yollara herlade makina neyin unutmus :))))

esrakocum;
ay ne dir senin bu bakıcı çilen.
Allah kolaylık versin .sana gelenin bi evlenme hevesi başlıyor.mutlu aile profili çiziyosun sanırım onlarla hevesleniyorlar.:)ne mutlu sana

minnakım tubişim şevvalime geçmiş olsun.kusması bu prospandan dimi.çeçilde de olmuştu sankim.kısa zamand kurtulursunuz inşallah.havalar bi sıcak bi soguk ya ondanda oluyor.

evrimcim dimek Kuzey kapmış mikrobu.umarım çok sıkıntı yapmaz adam agzını açmıyor demek şuruba bile. şırınga aldınmı onunlada olmadımı?
tvye bakarken arkasına geçip agzına soksan şırınganın ucunu öyle denesende olmuyormu?

çeçill afikde öyle kendini yerden yere atma yokda şimdilerde yavaş yavaş aglamayı ögrendi ama ben aglayınca yapmıyorum oda vazgeciyor!off ya bu sıpaların hepsi ayrı bi cins.

özlemcim afet kızın annesi;demek özde hanım evi darmanduman ediyor hee.bizimki de mutfakda her dolapdan her çekmeceden bişeyler indriyor ama ben mutfakdayken. aslında şöyle ben hangi odadaysam oda benm oldugum odayı dagıtıyor.
ben ısrarla ve sabırla anlatıyorum.
bunları dagıtma. evimiz düzenli dursun ben yoruluyorum ama lütfen gibi laflar ediyorum. bi nebze dinliyor.şimdilik.

esrakocum aynen deidğin gibi hesra gadını heycandan unutmuş makineyi ama cepden eçkdi o.eve gitmeden yükliyemes. ee hatun pazar gunune kadar annesinde kalcak. yani resimleri sanırım yine ilk özgül yükliyebilirrr...

guli akvaryuma ozugul sayesinde beles nasıl girdiniz bi anlatıver hele bak zaten sinirlerim bozuk çabuk yaz birde sinirime merak eklenmesin :))
ayy esraaa yaaa
meraklı tazem benm.
şöyle oldu özgülün ablasının eşi akvaryumda çalışan bir bey var onu tanıyormuş nazı cekecek kadar. bize ismini söyledi
bizde içeri girerken -
...... beyin misafirleriyiz didik elleimiz kolumuzu sallaya sallaya girdik 25 tllik olan yere. hemde ooo buyrun falan didiler.:)

ESRA..zaten belliydi yazılarından Banu dan pek te memnun olmadığın..diğeriyle daha mutluydun..yalan söylemesi affedilemez tabiki de..acaba çok mu çekiniyordu senden? yani azar işitme pahasına bile olsa doğru söylenmeli ama vardır öle tipler karşısındakine kolay yutturacağını zannedenler..bence eşine geri döneceği için işi salmış ve senin ne kadar titiz olduğunu bildiği için böyle bir yola başvurdu..kızın günahını da almayayım da ben öyle algıladım..

çıtırlar buluşmuş, beleşe akvaryuma bile gitmişler. afik naptı güli cok merak ettim. alpella kafayı yerdi eminim. resimler için bekleyeceğiz demek napalım geç olsun güç olmasın.

damla hocamın odası da yok sanırım artık. müteahhit odasını da aldı kadının :) inşallah biran önce biter tadilatları.

esrakom, bende anlamıştım gideceğini. bu kez başından cok ciddi konuş, güleryüzlüsün sen suistimal ediyo bu bakıcılar artık. artık hiç tahammülünün kalmadığını işlerini cok iyi yapması gerektiğini hepsini tek tek anlat. balık baştan kokacaksa zaten daha rahat ebeveynler bulurum der kabul etmez.

gpysim sende o aile hekimine git çemkir bence odasına dalıp ve başvurup değiştir sebebini belirterek. bişey olmaz belki ama kendin rahatlarsın.

Özlem başın sağolsun demiş miydin yoksa içimden mi geçirdim hatırlayamadım. tekrar başın sağolsun halan için.

Kuzey'e cok geçmiş olsun... umarım hemen atlatır.

pervin ve elifte daha cokk gelsin lütfennnn

cülüzcüm afik sakindi gun boyunca
akvaryumda balıklara baktı.
o balıklara psipisi yapar eliyle öyle yaptı baktı falan aşırı bi tepkisi olmadı. bazen çekindi falan ama asıl bombası akşam evde babsınaydı

babsı kucagına aldı soruyor şimdi
-oglum naptınız bugun?
afik aynen böyle arka arkaya

baba adda cici haam mama ett balık balık balık ellerde pisipisi işareti yapıyor.
yani günüzü özetledi

gezmeye gittik cici aldık et yemiş haaaaaaaam diye balıkları görmüş.
öyle yani:)

ohhh ne ala bee. almanyada yasayan arkadasımız burda tanıdgı ile size kıyak geçti he siz istanbullular olarak ne kıyak yapabildiniz :))

yok be anacım ben burda yazıp duruyorum kimsenin yuzune azarlamak ne kelime soyle yapsak boyle yapsakmı diye anlatan bir insanım beni yuz yuze tanıyanlar bilir calıstırdıgım insanlara karsı bir tutuklugum oluyor hepsi beni salakyerine koyuyor :)

aynen oyle yapacagım canım bastan sıkı tutacagım herseyi sert bir sekilde konusacagım gelenlere hot kot konusup kaçırırmısım )))

ayy yerim ben o akıllıgı bıdıgı yaaa
bizde kalabalıktan ev sahipi olarak birde ilgilenemedim gizemde akifle ozellikle mesgul olacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…