2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çaçaaaaaaaaaaaa nerelerdesn sen
demek rüzgar seni öpüyor yerim onu sıpaaa

o beşikden sarkan ele bayıldımm

Son düzenleme:
ODAM YOK BENİMMMM...!!!! ne fenaymış böyle, katlar arasında koşmaktan geberdim. sanırım yerleşmeye başladık.

haftaya görüşürüz inşallah...

merhaba arkadaşlar..çok yoğunum vede yorgun aklım burda ilk boş vaktimde hop atlıyorum.
ÖZGÜL HESRAM VE GÜLİ buluşmuş ne güzel gezmişler beleşe akvaryuma gitmişler oh oh sefanız olsun ..çıtır dünürüm resim ekleyince görüğrüz artık..
ESRAKO spor olayı gerçekten bambaşka değilmi..diyetle çabala çabala biryere kadar..
Bakıcı sorunu çıkmış ama yakında halledersin..

GÜLİZ beni özlemiyorsun hiç..
DAMLA hojam odasızda kaldın demek..ozaman iş bitmeye yaklaşmıştır..

HESRA YAHOMU öper sever kucaklarım kuzum demek bronşit olmuş manyak dohtur nasıl anlamdı bunu..bana göre sekrol çok gıcık bir ilaç öksürüğü artırarak balgamı çıkarttırıyor ve çocukalar helak oluyor resmen..

TERYA gelmiş
ay seni hakkaten özler olduk yaa
accuk vakit ayır kendine çok yogunsun belli
nasılsınız paşa napıo paşaaaaa?
bide senin bu bacagında bi şişlik vardı ya hani bakacakdı dohturr?ne oldu yaff
yusufun kolu çıktıydı arada kaynadımı noldu

ben herkesi hepinizi çok özledim:)))) birçok arkadaşımız şu aralar topiğe aktif katılamıyor onları özlüyorum artı bizler burda olsakta sayfalar ilerlemiyor eskisi gibi giren arkadaşlarlada sohbet edemiyoruz kısacası ben hepiniz herkesi özledim :))))

ah o afiki varya asıl ben hammm yaparım ya ne güzel saymış hepsini ne kadar akıllı maşallah ısır annesi benim yerime onu o çok bilen totosundan :)))

yok öyle bir ağlama krizi henüz yaşamadık..yok dediğimiz zaman ısrar etmiyor..ama ilk fırsatta istediği ortada ise hemen kapı veriyor..unutmuyor

Cam krırğı kazanız geçmiş olsun..yaramazlık aynı desem ..ıslak mendilinden tepelere trımanmaya kadar hepsi aynı..1 sn gözümü ayıramıyorum..
bu arada geç oldu ama BAŞIN SAĞOLSUN..
ozeline bakarmısın canım
Baktım..
pilavı herkes anlatmış birde ben yazmayayım dimiii...
geçmiş olsun..peditus soğuk algınlığı ilacı ağrı kesici ve burun tıkanıklığı öksürük hepsine etkilidir..

aynen çitlere değin uygulama itinayla yapılır..

Bu banyo korkusnu ne tetikliyorki acep..Tuba bebekken korkmuştu ama nasıl aşmıştım hatırlamıyorum..çok güzel yardımcı olurum bak nasıl çözdüm sorunu..
Balığa ara verilmiş..mangalda tavuk afiyet şeker olsun..

Son düzenleme:
banu face de bakıcı arıyorum ilanımı gorunce mesaj yazmıs. kendince acıklama yapmıs bende kibar ama agır bir dille yanıt yazdım o da yazdı dahada yazmadım hersey ani gelismis ince hesap pesinde degilmis oysa carsamba gelip ben birini bulana kadar çalısacagını soyleyecekmis
e bugunden niye demiyorsun hemen arayayım laf yani yalan inanmıyorum kimseye.
ayın 1 inde gelip maasını ve esyalarını alacak off ne tatsız.
kargo yapayım havala ve de dedim yok dedi kendi bilir.

bu arada kargocu aradı az evel pasaport ları bekliyoruz kargo ile adam bir posta koydu bana adresi yanlıs vermissiniz a blokta arıyorum diye d blok bizim ev. e muhtar kaydı yanlısmıs yeni haberim oldu ama adam beni bir azarlıyor telde ama isin ucunda pasaport var geri gider onla ugrasırız vs adama blogu soyledim kut kapattı yuzume geldi kapıya karar verdim dedim pasaportları alayım agızama geleni sayıcam adam hiç konusmadı imza yerini gosterdi ben imzaladım ve gumm diye kapıyı suratına kapatarak rahatlamaya çalıstım hızımı alamadım simdi sikayet maili yazdım ptt kargoya alahım yarabim ya herseyim ters gitmeye basladı su meshur 21 aralık donem yuzundenmi acaba belma ne dersin

yok arada kaynamdı hala duruyor..doktora gidince kaybolmuştu şimdi çok mink ama var..
bende sizleri özlüyorum ama çok yoğunum..
seni de burcu yu da evrimi de başka unuutuğum var mı? özledik canım

:79:

selin bebekliğinden beri suyu çokseviyordu tek kafasını yıkarken ağlıyor ama onun haricinde suyun içinde cıp cıp vurup oynar kafasını ellemesemsaatlerce suda kalırdı... taki ekim ayında afyona gidip1 gün kalmıştık o zaman selinde babaannemizde kalmıştı zaten bebekkende beraber yıkıyorduk selin büyüyünce biz eşimle yıkamaya başladık neyse.. selin kafasını falan kaşımış biz yokken annemde yıkamaya kalkmış görümcemide çağırmış ne olduysa selin yıkmış ortalığı biz telde aradığımızdada söylediler neyse biz geldik sonra selini yıkamaya kalktık leğeninde suyu görünce ta karşıdan atlayan selin suyu görür görmez girmicem diye ortalığı yıktı nasılağlıyor ama ne yapacağımız şaşırdık eşimle ben sonra leğenin içine sevdiği oyuncakları attık eşimle ben suyun içine vurduk onun yaptığı gibi gel kızım hadi cıp cıp yapalım dedik selin bize baktı öyle 10 dk. kadar sonra leğenin yanında duran kovanın içindeki suyu kontrol etti resmen sıcaklığını kontrol etti sonra yine yıkanmak için leğenin içine kendi girdi......

ESRAKO 21 aralıktanmı bilmiyorum canım ama cidden geldimi zaten aksilikler üst üste geliyor bazen resmen sabrımız sınanıyor:)))

Tülin meme bıraktırmada Rabbim kolaylıklar versin..
amin deryacım teşekkür ederim.ama çok zormuş .
çok geçmiş olsun şevvale
esra bence 3.de turnayı gözünden vuracaksın.hayırlısı olsun

esra bende aynı kanıdayım şu aile hekimleri konusunda.hiçbişey bilmeden daha insanı dinlemeden başlıyorlar ilaç yazmaya.tabi anlaşmalı firmanın ilaçları yazılıyor.benim annem 2005 yılından beri kalp ameliyatı oldu ozamandan beri kollestrol hapı kullanıyor.bundan iki 3 ay önce aile hekimi ne dese beğenirisn.bu kollestrol haplarını niye kullanıyosunki yarardan çok zararı var.bidaha kullanma bunları.tabi annem bize söylemeden ilacı kesiyor.hergün baş ağrısı hergün baş ağrısı aradan 10 gün geçti anne dedim sen ilaçlarını içiyormusun ozaman itiraf etti .deli olmuştum.
guli akvaryuma ozugul sayesinde beles nasıl girdiniz bi anlatıver hele bak zaten sinirlerim bozuk çabuk yaz birde sinirime merak eklenmesin :))
:))))))))))

ay esra yemin ediyorum sanki anlattıklarının hepsini ben yaşamışım gibi anlatıyorsun.bravo sana.ben bile gerildim anlatırken.

meme bıraktırma operasyonunun 1.haftasını atlatmış bulunmaktayız.ama çok zorlandık hala açmaya çalışıyor.hala ağlarken gözleri memelerimde.üstüne üstlük 2 gecedirde hiç uyku girmiyor gözümüze salak gibi oldum .köpek dişlerimiz geliyor heralde biran önce çıksada oğlumda bende rahatlasak.

bu arada banyo korkusu bizdede başladı.

ahh kıyamam ya .ayarlayamadılar heralde çok mu sıcaktı çocuğun suyu tüh

arkadaslar hep,inize gecmıs olsu dıleklerınız ıcın tekrardan tesekkurler.dungece dahada kötü oldu Şevval,öksürmekten uyuyamadı.bızıde uyutmadı.neyse pztsıye kadar beklemek zorundayız bugun acıl bı ısı yuunden doktoruuza gıdemedık yoktu.pzt gıdıcez,ıns gecer ozamana kadar.atesı oldugundan mecbur kullanıyoruz antıbıyotıgı.öle yanı

keısnlıkle katılıyorum Esracımmm.hıc bıse anlamıyorlar,bende zaten mecburıyetten ilk kez gıttım.normalde hasta olunca ası dısında gıtmedım hıc.
doktorumuzun randevuları full dolu oldugundan atesı cok cıkarsa veya öksürük dahada cok artarsa gelırsınız demıstı.
verıdıg ılacları söledım 3 gun bı kullan duruma göre yıne ara dedı.pzt gıdıcez ınsallah.bende korkuyorum dun bukadar kötü degıldı cunku.
bıde aksı gıbı arkadasın oğluna bıse yok sadece bogaz enfeksıyonu dedıgı sey zaturre cıkmıs.hepten şok oldum.olmadı yarın baska bıyere gıdıcez.bızım doktor yok haftasonu.off offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…