2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bırde kızımın köpek dişlerı gelıyıor sanırım.oyuzden bukadar hastayız galıba.her diş cıkarmamız hastalıkla son buluyor.parmagını sureklı boş dısıne sokuyo.bastırıyo aglıyo.agrı yapıyo galıba.bıde ates yaptı
gecenkı azılar sadece ates ve 2 gunluk ishalle gecmıstı.bu köpek dişler daha zormus yavfff.

bizde de önce köpekler çıktı..şimdi azılar geliyor..1 tanesi ne ara çıktı anlamadım bir baktım çıkmış.

bizde de önce köpekler çıktı..şimdi azılar geliyor..1 tanesi ne ara çıktı anlamadım bir baktım çıkmış.

neguzel hısettırmeden patlayıvermıs.zzaten köpek dişlerde cekmedıysenız azılardan bıse anlamazsınzı muhtemelen.bize cok degıl ama ılla bı ates vs bıse oluyo.en yakınından hatırladıklarım,alt azılar cıkarkendı sanırım bıraz ates oldu sonra bogazında aft cıktı.aynı anda olunca zor gectı 1 hafta, ama ılacsız gecmıstı
üsttekı azıla cıkarekn yıne 37.5 cıvarı ates ve 2 gunluk ishalle sonuclandı.
yazın cıkan dişlerimizden bırınde orta kulak iltahabı oldu ve doktora gıdınce cok önemlı degıl ama diş cıkarmaya denk gelms ondan agır gecırıyor demişti vs die uzayıp gidiyor
enteresan ama hep diş cıkarırken hasta oluyor.doktorumuzun dedıgı cok dogruymus
" cocuklar diş cıkarırken vucud direnclerı düşer ve onları normal zamnda hasta etmıycek her mikrop,virüs bu dönemde hasta edebılır...." cok dogru bı yaklasım kesınlıkle Şevvalde böyle oluyor

Çeçillll suprax sızimı ishal yapmıştı.şimdi degıstım Şevvalın üstünü basını.feci batırmıs.resmen su gıbı ishal yapmıs

evet yapıyor! Kucağıma almadığım zaman atıyor kendini yerlere. Hemen de almıyorum kucağıma gene de, yanına eğilip hadi kalk annecim vs diyorum, sırtını - göğsünü okşuyorum.

ESRA üzüldüm bakıcı olayına. İnşallah 3.de turnayı gözünden vurursun.

Ben de çok özlüyorum sizi Elif gibi. Ama pazar veli toplantısı var, dün gece not girdim sisteme, okumadığım yazılılar vardı. Bir de tam sınav zamanı olduğu için özel derslerim tavan yaptı (çok şükür).

Yarın iki tane mesela, pazar da toplantıdan sonra olacak gibi...

Size tuhaf bulduğum bir şey anlatayım; Doruk bu aralar çok sık ereksiyon oluyor. Gece uyanmaları sırasında karnını yukarı atıyordu hep, ya da tam tersi bacaklarını karnına çekiyordu. Düşündüm taşındım, pipisi ya da poposu mu kaşınıyor acaba, dedim. Bezi bir açtım, ta taaaaam :) İlk gün güldüm falan ama, 2-3 gece arka arkaya dikkatimi çekti o hareketler, ve açtığımda pipiyi havada gördüm. Sanırım ondan da rahatsız olup uyanıyor çocuk. ama bu kadar sık olması normal mi yaa?

Merhabalar herkese,
Şevvale ve Yahoya çok geçmiş olsun kıyamam çabucak iyileşsinler inşallah.

Esrako inşallah gönlüne göre bir bakıcı bulursun kısa zamanda. Can sıkıcı işler gerçekten ama çocuklarımız iyi olsun da herşey yoluna girer zamanla.
Ben de Elifle uğraşıyorum bu aralar acayip oldu gene. Elimde tabakla yemek yedirmek için odaya girince başlıyor koşarak benden uzaklaşmaya, mama sandalyesine oturmuyor. Aksilik diz boyu yani gene yemek olayında. Süt içmiyor önceden onu içerdi en azından. şaştım kaldım.
Diş falan da gözükmüyor ama acayip yıpranıyor sinirlerim her öğünde. Hep aklımda Elif aç aç diye düşünüyorum, acayip geriliyorum. Neyse bu aralar çok sinirliyim herkese herşeye karşı zaten, negatif enerji yüklü hissediyorum kendimi.

Canım sıkkın! Kuzenimin karısına (29 yaşında) kan kanseri teşhisi konmuş. Daha ağustosta doğum yaptı, ayrıca 7 yaşında bir kızı var. 9 Eylül'e yatırmışlar, ptesi kemoterapi başlayacakmış, inşallah iyileşir, kötü bir tür değildir de

Rüzgar ın dr.u da demişti diş çıkarma esnasında oluşan enfeksiyon bizim tedirgin edicidir diye.

Çeçillll suprax sızimı ishal yapmıştı.şimdi degıstım Şevvalın üstünü basını.feci batırmıs.resmen su gıbı ishal yapmıs

evet canım sana uyarı da geçmiştim görmedin o zaman..muhakkak pişik önleyici kullan..pişik olacaktır çok fena nolur önlemini al...Belma yazmıştı badem yağı sürün demiş dr.u..sür istersen..ben kesmek zorunda kalmıştım o derece pişik oldu yanii ciğer gibi derler ya kıpkırmızı..ayy diye ağlayışını unutamıyorum hala..

alla alla çok enteresan..biz de olmuyor hiç..normal mi değil mi hiç bir fikrim yok canım

üzüldüm evlatları çok küçük..inşalllah erken teşhis ve iyi huyludur..erken tanı olunca tedavisi mümkün oluyor..can sıkmıyacak gibi değil ki..allah Onu evlatlarına bağışlasın

Son düzenleme:

çok çok geçmiş olsun.allah evlatlarına bağışlasın onu.ne gibi şikayetleri vardı bir andamı çıktı

Allahım acıl şifa versın inşalalh yavrularına ,eşine,sevdıklerıne bagışlasın inşallah.
anladım canım sagol,bende pişik önleyıcı süreyım ozaman.şimdilik bıse yok, hıc pişik olmadı sayılır.tedbırımı almakta fayda var ozaman

güzel bır haftasonu dılıyorum sizeeee

Tülin demek hala arıyo memeyı.kıyamam yaa,zaten memeden ayrılınca ılk 2 hafta cok zor gecermış.

cok şükür gece ıyı bır uyku cektık ailecek.sadece 3de uyandı bırde sabah işte.9.30 a kadar uyumuşuzz cok ıyı geldı bu uyku.

güzel bır haftasonu dılıyorum sizeeee

Tülin demek hala arıyo memeyı.kıyamam yaa,zaten memeden ayrılınca ılk 2 hafta cok zor gecermış.

aramazmı.yavrum benim gece yine kalktı belki bir saat göğüslerime dayadı başını.çok üzülüyorum ama tabiki geri dönüş yok.benimkilerde hala şiş ve hafif ağrı var.bukadar süt olsuğunu tahmin etmiyordum

ACIKcası yazmayı cok istiorum ama eceden fırsat yok ..cok sukur haftada 2 kez kız gelio temizlige o dertten kurtuldum..sımdı daha az gerginim ..ecede ii afacan sevimli dilli taklitci nebilim ne :) yapısık..onunla cok mutluyum artık..bugun kız evdeyken onu bırakıp sut alnaya gittim resmen bosluk hissettim..oyle yani benden haberler...

sutu bırakmanı destekliorum kesinlikle buyuk rahatlık..bagısıklık sistemi vs biyere kadar dana gibi emen bebiklerde hasta oluyo..ama senin huznun benide huzunlendirio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…