bırde kızımın köpek dişlerı gelıyıor sanırım.oyuzden bukadar hastayız galıba.her diş cıkarmamız hastalıkla son buluyor.parmagını sureklı boş dısıne sokuyo.bastırıyo aglıyo.agrı yapıyo galıba.bıde ates yaptı
gecenkı azılar sadece ates ve 2 gunluk ishalle gecmıstı.bu köpek dişler daha zormus yavfff.
bizde de önce köpekler çıktı..şimdi azılar geliyor..1 tanesi ne ara çıktı anlamadım bir baktım çıkmış.
arkadaşlar birşey sorcam sizin çocuklar da istediği şey yapılmadığı zaman ya da verilmediği zaman kendini yerden yere atıyor mu? ya en nefret ettiğim çocuk tipidir her istediği olsun mız mız,yalandan ağlayan...henüz çok küçük olduğu için her istediğini yapıyorum ama kalıcı olmasından korkuyorum..herşeye de hayır cıs denmez ki
neguzel hısettırmeden patlayıvermıs.zzaten köpek dişlerde cekmedıysenız azılardan bıse anlamazsınzı muhtemelen.bize cok degıl ama ılla bı ates vs bıse oluyo.en yakınından hatırladıklarım,alt azılar cıkarkendı sanırım bıraz ates oldu sonra bogazında aft cıktı.aynı anda olunca zor gectı 1 hafta, ama ılacsız gecmıstı
üsttekı azıla cıkarekn yıne 37.5 cıvarı ates ve 2 gunluk ishalle sonuclandı.
yazın cıkan dişlerimizden bırınde orta kulak iltahabı oldu ve doktora gıdınce cok önemlı degıl ama diş cıkarmaya denk gelms ondan agır gecırıyor demişti vs die uzayıp gidiyor
enteresan ama hep diş cıkarırken hasta oluyor.doktorumuzun dedıgı cok dogruymus
" cocuklar diş cıkarırken vucud direnclerı düşer ve onları normal zamnda hasta etmıycek her mikrop,virüs bu dönemde hasta edebılır...." cok dogru bı yaklasım kesınlıkle Şevvalde böyle oluyor
Çeçillll suprax sızimı ishal yapmıştı.şimdi degıstım Şevvalın üstünü basını.feci batırmıs.resmen su gıbı ishal yapmıs
evet yapıyor! Kucağıma almadığım zaman atıyor kendini yerlere. Hemen de almıyorum kucağıma gene de, yanına eğilip hadi kalk annecim vs diyorum, sırtını - göğsünü okşuyorum.
ESRA üzüldüm bakıcı olayına. İnşallah 3.de turnayı gözünden vurursun.
Ben de çok özlüyorum sizi Elif gibi. Ama pazar veli toplantısı var, dün gece not girdim sisteme, okumadığım yazılılar vardı. Bir de tam sınav zamanı olduğu için özel derslerim tavan yaptı (çok şükür).
Yarın iki tane mesela, pazar da toplantıdan sonra olacak gibi...
Size tuhaf bulduğum bir şey anlatayım; Doruk bu aralar çok sık ereksiyon oluyor. Gece uyanmaları sırasında karnını yukarı atıyordu hep, ya da tam tersi bacaklarını karnına çekiyordu. Düşündüm taşındım, pipisi ya da poposu mu kaşınıyor acaba, dedim. Bezi bir açtım, ta taaaaam :) İlk gün güldüm falan ama, 2-3 gece arka arkaya dikkatimi çekti o hareketler, ve açtığımda pipiyi havada gördüm. Sanırım ondan da rahatsız olup uyanıyor çocuk. ama bu kadar sık olması normal mi yaa?
Canım sıkkın! Kuzenimin karısına (29 yaşında) kan kanseri teşhisi konmuş. Daha ağustosta doğum yaptı, ayrıca 7 yaşında bir kızı var. 9 Eylül'e yatırmışlar, ptesi kemoterapi başlayacakmış, inşallah iyileşir, kötü bir tür değildir de
Canım sıkkın! Kuzenimin karısına (29 yaşında) kan kanseri teşhisi konmuş. Daha ağustosta doğum yaptı, ayrıca 7 yaşında bir kızı var. 9 Eylül'e yatırmışlar, ptesi kemoterapi başlayacakmış, inşallah iyileşir, kötü bir tür değildir de
Allahım acıl şifa versın inşalalh yavrularına ,eşine,sevdıklerıne bagışlasın inşallah.Canım sıkkın! Kuzenimin karısına (29 yaşında) kan kanseri teşhisi konmuş. Daha ağustosta doğum yaptı, ayrıca 7 yaşında bir kızı var. 9 Eylül'e yatırmışlar, ptesi kemoterapi başlayacakmış, inşallah iyileşir, kötü bir tür değildir de
anladım canım sagol,bende pişik önleyıcı süreyım ozaman.şimdilik bıse yok, hıc pişik olmadı sayılır.tedbırımı almakta fayda var ozamanRüzgar ın dr.u da demişti diş çıkarma esnasında oluşan enfeksiyon bizim tedirgin edicidir diye.
evet canım sana uyarı da geçmiştim görmedin o zaman..muhakkak pişik önleyici kullan..pişik olacaktır çok fena nolur önlemini al...Belma yazmıştı badem yağı sürün demiş dr.u..sür istersen..ben kesmek zorunda kalmıştım o derece pişik oldu yanii ciğer gibi derler ya kıpkırmızı..ayy diye ağlayışını unutamıyorum hala..n
güzel bır haftasonu dılıyorum sizeeee
Tülin demek hala arıyo memeyı.kıyamam yaa,zaten memeden ayrılınca ılk 2 hafta cok zor gecermış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?