2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burcu çok üzüldüm ya Allah şifa versin .ümitsiz olmasınlar inş.herşey yoluna girer allah evlatlarına eşine ailesine sevdiklerine bağışlasın.

tülin Allah kolaylık versin sanada hakkaten bu zorlu dönemi hepimiz yaşıcaz emzirenler oarak. kendi bırakırsa ne ala ama ben 2 yaşa kadar emzirmeye niyetliyim. 1 yaş sonrası bi faydası olmadıgını biliyorum.(zeka gelişimi hariç)
ama 2 yaş denilmişse vardır bi hikmeti diye bekliyorum bende.
haa tabikide anne ve baba istişare edip sütden kesmeyekarar verilirse bunda günah yokdur ama isteyen tam 2 yıl emzirsin deniliyor.
bknz:bakara s.233 ayet

pervin bu cadı kız yine laptopun başında.
ayy afacan ya mini etegini yesinler onun. göbekde çıkmış.. çok güzelleşti buyudukçe ama varya babsının o asık suratifadesi var ecede..asil kız olacak.pek pas vermeyen tipden!
temizlik derdinden kurtuldun dimek. iyi oldu senin için. kilo konusunda dert etme kendine sen veririsin hangi kiloda mutlu hissediyorsan kendini o kiloya erişirsen sen yaparsın biliyorum:) mucks..
bi gel artık ya
özledim valla. hamilelik öncesi gelsen turkiyeye.accuk görüşsek..ne güzel olar..

Son düzenleme:
özgül cük gitmiştir evine kavuşmuştur yavrularına eşine .
artık özgülcük diycem ben sana.

minnak tubayada tubiş diyorum..o yaşıyla minnak sen göruntunle..

Ece yaramaz Eceeeee.nasılda guzel oluyo dımı tepelere tırmanmak,nasıl zevklı dimi :)) yiyim senın pembiş uyumunu

Gülimmm o senın cıtırlıgın beybimm.2 hafta sonra 25ime giriyorum ( 20den sonrası nasılda cabuk gecıyorr

ahh senin yerinde olmak vardı..32 oldum..ne çabuk geçiyor günler.(

Pervin maşallah Ece toparlanmış..eteğni pabucunun uyumunu sevsinler..aman sakın bırakma kendini kiloları vermesi büyük dert biliyorsun..sevindim temizlikçi olayına..imkan olsa ben de alabilsem düzenli..gerçekten ev işi ve çocuk sinirleri harab ediyor..dön dolaş aynı şeyi yap bunaldım çok bunaldım ben de..ilk defa dün bağırdım Rüzgar a..ne yemek yedirir ne iş yaptırır..annem bi dönse bırakıp çıkacam biraz sokaklarda boş boş gezicem..

vaaaaaaaaaayyyy tubiş demek sende 25i devirdin hee.
olsun alışırsın bak çeçile 32 olmuş:)
şaka bi yanada ÇEÇEİLL
yaff sen demsen ben valla inanmam 32 olduguna:)maşallah

nurdancım;
yogunlugun geçmedimi
özledik seni.sıkıntınızı bi nebze çözebildinizmi tibetle?
yazmıyosunda

topikde gelmeyenleri yazmayanları özlüyoruz tamma ama gelenlerlede zaten bi sohbet edemiyoruzki.
o gelir yazar gider
ben gelirim yazarım giderim.
anı defterigibi oldu ya

selam sevgili anneler...
rahat bir yolculuktan sonra kavustum yavrularima!!!
havaalaninda bekliyorlardi beni..oglum cicek almis birde annesine..özelliklede oglum özlemis beni..sarildi durdu sürekli..kizimlada sabahtan beri sarisip yatiyoruz..cok özlemisim coookkkk!!!ben yokken sarki söylemeye baslamis...elini oynata oyanata sarki söylüyor..sanki bir haftada ne de cabuk büyümüs..tabi güzelim istanbul havasindan tekrar buzlar alemine geri dönüs yapmak zor.. neyse simdi Hayati yatiracagim..sonra resimleri yükleyecegim sizlere..görüsürüz..

aaa bi an hayal ettimde süper ya!
aferin mehmet kaan'a ince düşünceli çocuk. Ondüla Hayat da sana sürpriz yapmış demek şarkılar falan.sıpaaa babsı ögretmiştir senin için özgül.hadi gözun aydın kavuştun buzlar ülkesine...:)

Son düzenleme:
vaaaaaaaaaayyyy tubiş demek sende 25i devirdin hee.
olsun alışırsın bak çeçile 32 olmuş:)
şaka bi yanada ÇEÇEİLL
yaff sen demsen ben valla inanmam 32 olduguna:)maşallah

32misin gercekten... valla enfazla 29 hayal ettım senı.sölemesen 32 oldugun aklıma gelmezdı

saolun canlar genelde göstermediğimi söylerler ama 32 oldum maalesef

geşmiş olsun tazecim inşallah iyileşir yavrularına kavuşur bir an önce
ahh senin yerinde olmak vardı..32 oldum..ne çabuk geçiyor günler.(
seçill sen o kadar varmısın ya hiç göstermiyosun maşşalah
istanbul hatunları GÜN topiğine bi bakın hele...
amaaa sen öle diiyince benimde bakasım geliyo bakıyorum sonra kıskanıyom sizi nazar deycek sonra bak karışmam
senin adına çok sevindim özgülcüm sende buluşanlar kervanına girdin ne güzel darısı başıma
yavrularınada kavuşmuşsun gözün aydın

durmadan yiyorum pofff 60ı gordum oysa 54e kadar inmistim koruyamadım
sen verırsın yıne.bende 70.5 dım bızamanlar.verdıgım 5-6 kıloyla övünürken gerısın gerı aldım 4 kıloyu.delırmemek içten bile diillllll. guya pilatese basladım Şevval hasta oldu 4 gundur bişe yapamadım
ayy çiçekmı almıs annecıgınee.nasıl özlem gıderdınız tahmın edebılıyorum.ayrılıklar hep böyle olsun
foto beklıyoruzzz enkısa zamanda çıtır anne:))

pervin ece çok tatlı maşşallah
önceden herkes foto yüklüyodu şimdi buluşma dışında kimse bebek fotosu yüklemiyo diye düşündüm tamda sen yükledin

valla bu ara bende deli gibi yiyorum recim mecim hak getire.
katmerlenmiş kalori oluyor
yalnız fena taktım bu ara bal kaymak olayına..eskiden nutella yerdik. şimdide bu başladı yaf..
esrakolardada nesrin farketti
herkes kalktıkdan sonra ben bal kaymak olayına dadandım.
geçen esrayla tlf konusuyos soruyor bana ne yiyosun ayy ben yine ballıkaymaklı ekemk diyorum. düşünn yani.
off neyhse pazartesi kendime gelmem lazım.:
yoksa yeni aldıgım ciciler olmas bana
Allahdan metabolizmam iyi isteyine veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…