Ece yaramaz Eceeeee.nasılda guzel oluyo dımı tepelere tırmanmak,nasıl zevklı dimi :)) yiyim senın pembiş uyumunu
Gülimmm o senın cıtırlıgın beybimm.2 hafta sonra 25ime giriyorum( 20den sonrası nasılda cabuk gecıyorr
ahh senin yerinde olmak vardı..32 oldum..ne çabuk geçiyor günler.(
selam sevgili anneler...
rahat bir yolculuktan sonra kavustum yavrularima!!!
havaalaninda bekliyorlardi beni..oglum cicek almis birde annesine..özelliklede oglum özlemis beni..sarildi durdu sürekli..kizimlada sabahtan beri sarisip yatiyoruz..cok özlemisim coookkkk!!! ben yokken sarki söylemeye baslamis...elini oynata oyanata sarki söylüyor..sanki bir haftada ne de cabuk büyümüs..tabi güzelim istanbul havasindan tekrar buzlar alemine geri dönüs yapmak zor.. neyse simdi Hayati yatiracagim..sonra resimleri yükleyecegim sizlere..görüsürüz..
vaaaaaaaaaayyyy tubiş demek sende 25i devirdin hee.
olsun alışırsın bak çeçile 32 olmuş:)
şaka bi yanada ÇEÇEİLL
yaff sen demsen ben valla inanmam 32 olduguna:)maşallah
32misin gercekten... valla enfazla 29 hayal ettım senı.sölemesen 32 oldugun aklıma gelmezdı
geşmiş olsun tazecim inşallah iyileşir yavrularına kavuşur bir an önceCanım sıkkın! Kuzenimin karısına (29 yaşında) kan kanseri teşhisi konmuş. Daha ağustosta doğum yaptı, ayrıca 7 yaşında bir kızı var. 9 Eylül'e yatırmışlar, ptesi kemoterapi başlayacakmış, inşallah iyileşir, kötü bir tür değildir de
seçill sen o kadar varmısın ya hiç göstermiyosun maşşalahahh senin yerinde olmak vardı..32 oldum..ne çabuk geçiyor günler.(
amaaa sen öle diiyince benimde bakasım geliyo bakıyorum sonra kıskanıyom sizi nazar deycek sonra bak karışmamistanbul hatunları GÜN topiğine bi bakın hele...
senin adına çok sevindim özgülcüm sende buluşanlar kervanına girdin ne güzel darısı başımaselam sevgili anneler...
havaalaninda bekliyorlardi beni..oglum cicek almis birde annesine..özelliklede oglum özlemis beni..sarildi durdu sürekli..kizimlada sabahtan beri sarisip yatiyoruz..cok özlemisim coookkkk!!! ben yokken sarki söylemeye baslamis...elini oynata oyanata sarki söylüyor..sanki bir haftada ne de cabuk büyümüs..tabi güzelim istanbul havasindan tekrar buzlar alemine geri dönüs yapmak zor.. neyse simdi Hayati yatiracagim..sonra resimleri yükleyecegim sizlere..görüsürüz..
sen verırsın yıne.bende 70.5 dım bızamanlar.verdıgım 5-6 kıloyla övünürken gerısın gerı aldım 4 kıloyu.delırmemek içten bile diillllll. guya pilatese basladım Şevval hasta oldu 4 gundur bişe yapamadımdurmadan yiyorum pofff 60ı gordum oysa 54e kadar inmistim koruyamadım
ayy çiçekmı almıs annecıgınee.nasıl özlem gıderdınız tahmın edebılıyorum.ayrılıklar hep böyle olsunselam sevgili anneler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?