2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen babasına bile pas vermio cani istemezse ...bende ozledim..sukur topladıda onun artıklarından ben daha cok topladım..hamile kalmak istemesem kesin baslarımda nasılsa kilo alcam die pek takmiorum

pervin ece çok tatlı maşşallah
önceden herkes foto yüklüyodu şimdi buluşma dışında kimse bebek fotosu yüklemiyo diye düşündüm tamda sen yükledin

saolun canlarım..o toparlıycak die ben kafayı yedim bi yaz tatili nelere mal oldu...neyseki rahatladım simdilik...secil ben eceye bagırıorum beni bunalttıgında..ona canım feda uyurken bile koklmaya doyamam o ayrı ama arada delirtio..zaten tepemde gezdiriorum..bisey olmaz

hepsi gozumde canlandi masallahh ne guzel ailesiniz

oooo özgülcük gelmişde resimleri eklemiş bile.
saol canım.
resmin birinde arkada köpek balıgı var resmne yaa.
ayy nasıl cesaret gittik biz yaa!!
baknz bağyanlar özgüle çıtır liselikızlar gibi..

ilk ben ggördüm heralde fotoları
çoooooooooook güzel ya bayıldım bayıldım
üçünüzde birbirinizden güzelsiniz esra hatırlıyorumda senin koskoca karnını şimdi eser yok o
hallerinden özgül sen gerçekten 2 çocuk doğurdunmu???
finkynin dediği kadar var genç kız gibisin maşşallah
çok sıcak bi buluşma olmuş fotolardan belli
bu arada o boş ta kalan döner kimin?

evrim faceten sana msj attım dr ile ilgili
şimdi gördüm seni altta yine kayboldun
yerleşme işlerin yoğun heralde kuzy nasıl oldu iyileştimi??

sedaaaAllah seni..
bu saatte onumu gördün.
o döner özgülün.
özgül çok özlemiş ya vatanını vatanın her yemeğin. oyuzden 2 tane istedi. bizde şaşırdık önce ya nasıl yicen falan diye...

neyhse neyhse.özgülcükün kardişinin.özgülle alakası olmayan bi kardişi var.saolsun oda eşlik etti bize. :)
ayrıntılardan bahsedeyim ozaman hemen ben. esranın önundeki kocaamaaaaaaann salatayı beraber yidik bu bir.
benim önumdeki ekmekleri de beraber yidik bu ikii.
zaten zorla aldık ekmek vermiyolardı yaa. neymiş pide varmış pehh.ekmeksiz doyarmıyız bizz!

Son düzenleme:
iyigeceler ben kaçar. bugun çok takıldım buralarda..
aydıncımda meşguldu çok.
benden bu kadar:) öperim hepinizi mucks...
yarın pazar akşama ugrarım belkimm

uzunca bir aradan sonra ii geceler hiç bu kadar uzak kalmamıştım yaa...

sonunda öndüm sahalara:)

ben hastalandım güya kendime bakım yaptım saçımı boyatıyım kestiriyim dedim kuaförde üşüttüm çok soğuktu hastalandım ben iileştim yiğit hastalandı dr ye götürdük pipi ucu çok dar dedi bu rahatsız eder dedi neyse mustiyi ameliyat eden dr ye götürdük çok küçük sünnet edemeyiz bari 3 aylık filan olsun dedi deişik bi aletle pipi ucunu açtı ben o sıra çıktım odadan annem durdu biraz kanamış ama annem öle ağlamadı dedi..şimdi biraz daha ii şükür musti ev yiğit arasında koşturuyorum mustinin iştah sıfır süt mama içio yemek ağzına asla vurmuo sabrediyorum geçecek die nasıl yaşıo bi sütle merak ediyorum.....onun dışında bol bol gezdim bu aralar..

EVRİMMMM seni çok aklımdan geçirdim çok sık rüyamda gördüm aramak istedim ama çekindim müsait deilsendir die...

geçmişe bakamadım umarım herkes iidir..

Son düzenleme:
nurdancım;
yogunlugun geçmedimi
özledik seni.sıkıntınızı bi nebze çözebildinizmi tibetle?
yazmıyosunda

gülicim hala çok yoğunum ctsi toplantım vardı istanbulda hocalarla diye bu hafta izmire gitmedimç tibet geldi, geziyoz:) çok şükür herşey yoluna girdi çok daha iyiyiz::

süpersinizz kızlarr.. cıtır anneler sizi.... ohh akvaryumlara bıle gıdılmıs,dönerler yenmıs :))
Özgül hakket sen nasıl 2 cocuk dogurdun yavvv.hanı ınsan bedenen zayıf olur ama senın yuzunde tipinde cıtır anacımm!!!

Nunişş herseyın yolunda olmasına sızın adınıza cok sevındım.artık dertler sıkıntılar son bulmus olsun inş...

merhaba arkadaşlar
buluşma fotolarınızı gördüm. ne güzel yine görüşmüşsünüz. biz bildiğiniz gibiyiz. kayınvalidem geldi. eski tas eski hamam. şükür diyelim. annemleri özledim. kardeşlerimi.. depresif takılıyorum bu aralar. canım hiçbir şey istemiyor. yiğit paşam hala anne baba bile demiyor telaşlanmalı mıyım bilmiyorummm bugün de ishal oldu. geçen hafta ateşlendi. ishali geçmezse yarın doktora götüreceğim bakalım. iyi geceler.

ben de bayıldım fotolara,mamalara bir de esranın kendini çekmeye çalışamn haline.
face de takıldım kafa dağttım.ani bir kararla kayganamlar ve görümcemler geldiler.sözde bu hafta sonu dinlenecektim daha beter yorukldum.cuma gelip bu akşam döndüler.görümcem hamile.kaprisinden geçilmiyor daha on haftalık.binbir naz binbir niyaz sanırsın herkesten gebe tövbe tövbe.yerinden kalkmaz herşey ayağıan gider. herkes ona hizmete mecbur.şımarık şey.bir de oğlu var dağlara taşlara...neyse inşallah bu hafta sonu rahat ederim temilik s var gerçi
bu haftadan sonra bitiyor yoğunluğum.seminerlerim var öğrencilere.

herkes iyi değil mi?

burcunun kuzenine acil şifalar dilerim

geçmişe bakamadım epey gitmiş sayfalar umarım hepiniz iyisinizdir.

hafta sonu göz dr. una gittim hipermetroptum zaten iyicene ilerlemiş 1.75 olmuş artık gözlük takmam şart imiş nasıl takacağım bilmiyorum zaten takamadığım için bu kadar ilerledi... baş ağrılarım bu yüzdende olabilirmiş yarın yada çarşamba günü alacağım gözlüklerimi:)))

sibelim umarım baş ağrın biter dört gözünle beraber. hafif bir gözlük al takarsın merak etme. ben ilk aldığımda ne kadar netmiş dünya demiştim sende aynı şeyi yaşarsın birkaç gün sıkıntı yaşıyor daha sonra alışıyor insan.

Nurdanım cok ama cok sevindim. hep böyle olsun, 2011 en cok sana uğurlu gelsin canım.

Nur cok geçmiş olsun sana da yiğite de. aslında 3 ay dolmadan sünnet ettirmek daha iyi der hep doktorlar. başka bir doktora mı gitseniz ben mustide birazda doktorda hata var diye düşünüyorum çünkü. size söylemeliydi her gün şu hareketleri yapın mutlaka diye.

Burcu kuzenine cok üzüldüm, allah cocuklarına bağışlasın inşallah.

Fatma özlettin kendini, sanırım kaynan sorunları başladı yine. tadın yok belli. yiğit anlamsız bişeyler söylüyor ama değil mi?

liseli özgül, deniz gözlü güli ve güzel saçlı esra (sakın kestirme saçlarını bir daha çok yakışıyor uzun saç sana) çok güzel çıkmış tüm fotolar. özgülüm iyi geldi mi tr havası, yavrularına kavuşma sahnen gözümde canlandı çok güzel evlatlara sahipsin.

güliii bal kaymak sonra sana tavsiyem sarelle fındık ezmesi. nutellanın üstüne yok derdim ama bu geçmiş nutellayı. nasıl yumuşak bir kıvamı var şahane dene ama abartma bizim gibi :)) sarı fırtınamda ayrıca cok tatlı en cok ona yaramıştır beleş akvaryum. akifin üzerindeki kapşonludan alperende de var. koyu renkler sarı fırtınalara cok yakışıyor değil mi?

pervinim göbişli ecem çok tatlı. maşallah toplamış kendini.güli mi demişti asil olacak diye cok doğru tespit. temizliğe gelen kızı içinde cok sevindim.

Son düzenleme:
bu aralar canım sıkkın. aykutla aramızda yüksek gerilim var. ikimizinde birbirimize tahammülü yok. keyifsiz bir hafta sonuydu. alpte pazar günü epey huysuzdu. artık alp demeye karar verdim sıpaya cünkü cok uzun yorulmaya başladım alpereni söylerken. prizlere yapıştırılan koruyuculardan almıştık onları keşfetti hepsini tek tek söktü ve hiç uyumadı dün acayip yordu beni çok yaramazdı. hem ev işi hem çocuk hem iş ağır gelmeye başladı bana da meltem gibi. acayip yorgunum. ev ve ütü işini haftada yarım gün gelecek birini bulmaya karar verdim bende kendime ayıracak hiç zamanım kalmıyor ve tahammülsüz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…