pervin bu cadı kız yine laptopun başında.
ayy afacan ya mini etegini yesinler onun. göbekde çıkmış.. çok güzelleşti buyudukçe ama varya babsının o asık suratifadesi var ecede..asil kız olacak.pek pas vermeyen tipden!
temizlik derdinden kurtuldun dimek. iyi oldu senin için. kilo konusunda dert etme kendine sen veririsin hangi kiloda mutlu hissediyorsan kendini o kiloya erişirsen sen yaparsın biliyorum:) mucks..
bi gel artık ya
özledim valla. hamilelik öncesi gelsen turkiyeye.accuk görüşsek..ne güzel olar..
pervin ece çok tatlı maşşallah
önceden herkes foto yüklüyodu şimdi buluşma dışında kimse bebek fotosu yüklemiyo diye düşündüm tamda sen yükledin
Pervin maşallah Ece toparlanmış..eteğni pabucunun uyumunu sevsinler..aman sakın bırakma kendini kiloları vermesi büyük dert biliyorsun..sevindim temizlikçi olayına..imkan olsa ben de alabilsem düzenli..gerçekten ev işi ve çocuk sinirleri harab ediyor..dön dolaş aynı şeyi yap bunaldım çok bunaldım ben de..ilk defa dün bağırdım Rüzgar a..ne yemek yedirir ne iş yaptırır..annem bi dönse bırakıp çıkacam biraz sokaklarda boş boş gezicem..
selam sevgili anneler...
rahat bir yolculuktan sonra kavustum yavrularima!!!
havaalaninda bekliyorlardi beni..oglum cicek almis birde annesine..özelliklede oglum özlemis beni..sarildi durdu sürekli..kizimlada sabahtan beri sarisip yatiyoruz..cok özlemisim coookkkk!!! ben yokken sarki söylemeye baslamis...elini oynata oyanata sarki söylüyor..sanki bir haftada ne de cabuk büyümüs..tabi güzelim istanbul havasindan tekrar buzlar alemine geri dönüs yapmak zor.. neyse simdi Hayati yatiracagim..sonra resimleri yükleyecegim sizlere..görüsürüz..
nurdancım;
yogunlugun geçmedimi
özledik seni.sıkıntınızı bi nebze çözebildinizmi tibetle?
yazmıyosunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?